Coppa Italia (1/4): Inter 2-2 JUVENTUS
- pan Zambrotta
- Juventino
Dla mnie bardziej żałosne jest to, że moderatorzy i admini przymykają oko na takie chamstwo i prostactwo juvelucka. I to nie tylko w tym temacie.mateo369 pisze:nie rozumię dlaczego niektórzy userzy (bo juveluck na forum to akurat jest takim samym userem jak każdy i obowiązuje go ten sam regulamin) czują się mądrzejsi czy ważniejsi od innych pisząc takie cuś :? , moze juz czas wydorośleć nie tylko pod wzgledem wieku ale i intelektualniejuveluck pisze:a gdyby twoja stara nie miała wąsa to byś dzisiaj nie był fajtłapą z interu i cała sprawa. Nigdy byście nie wygrali tytułu gdyby nie guido niedopchaniec rossi.![]()
![]()
Meczu ani na PS ani na PSE nie będzie. Dziwne. Woleli puszczać nasze zmagania z Empoli, a meczu na San Siro już nie. Polityka promowania sportu na Polsacie zakłada różnorodność dyscyplin, jednak to odzwierciedla się na poziom zadowolenia klientów. Zaraz ktoś napisze, że tak tak śmiesznie niski abonament spodziewamy się cudów. Cóż - kiedyś za taką kasę była Liga Mistrzów i Bundesliga. A teraz jest golf i siatkówka kobiet.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jak to nie? http://polsatsport.tv/news/1203_4843.htm 8)pan Zambrotta pisze:Meczu ani na PS ani na PSE nie będzie.
- Sapo
- Juventino
nareszcie zobacze na zywo ,,mistrza" na kolanach :twisted: :twisted:mateelv pisze:Jak to nie? http://polsatsport.tv/news/1203_4843.htm 8)pan Zambrotta pisze:Meczu ani na PS ani na PSE nie będzie.
- pan Zambrotta
- Juventino
Ślepy w karty nie gramateelv pisze:Jak to nie? http://polsatsport.tv/news/1203_4843.htm 8)pan Zambrotta pisze:Meczu ani na PS ani na PSE nie będzie.
Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że jeszcze rano w ramówce widniało co innego.
- dominik10dziki
- Juventino
Nie no POLSAT SPORT EXTRA akurat w tym miesiacu niemam

- Desant.
- Juventino
Jak zobaczyłem tego posta to normalnie wybuchłem okrzykiem radości 8)
Nie mogę się doczekać środy, wielkie widowisko będzie na pewno
Kiedyś krytykowałem Polsat Sport i Polsat Sport Extra, że nie puszczają żadnych porządnych meczy ale teraz zwracam im honor.
Nie mogę się doczekać środy, wielkie widowisko będzie na pewno

Kiedyś krytykowałem Polsat Sport i Polsat Sport Extra, że nie puszczają żadnych porządnych meczy ale teraz zwracam im honor.
- Adi10
- Juventino
taki kretyn ktory chce Cie zmusic do podpisania umowy z Cyfrowym PolsatemSid pisze:Więc wieczorem nie wchodzę na żadne strony sportowe i mecz oglądam "na żywo" w czwartek ranoCo za kretyn ustala ramówkę PS ? Taki mecz na PSeX ? No proszę...

co do meczu, oczywiscie bede ogladal, aczkolwiek troszke sie go obawiam po naszych ostatnich wystepach...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dzięki Bogu mecz będzie w TV...
Nie wierze, że wyjdziemy podstawowym składem, nie wierze, mimo, że po remisie z Sampą powinniśmy postawić wszystkoby wygrać PW. Grajac rezerwami, w obecnej formie możemy modlić się tylko o cud... rezerwy interu to prawie nasz 1 skład, na chwilę obecną :roll:
Nie możemy z nimi odpaść, nie z nimi, o nie....
Nie wierze, że wyjdziemy podstawowym składem, nie wierze, mimo, że po remisie z Sampą powinniśmy postawić wszystkoby wygrać PW. Grajac rezerwami, w obecnej formie możemy modlić się tylko o cud... rezerwy interu to prawie nasz 1 skład, na chwilę obecną :roll:
Nie możemy z nimi odpaść, nie z nimi, o nie....

- Sid
- Juventino
Ok ale ja mam Cyfrowy Polsat, i miałem kiedyś PSeX, teraz nie mam pewnie stacja jest płatna. Powinien być jakiś ukłon w stronę abonentów bo co ja mam oglądać ? Narciarstwo ? Biathlon ? Piłkę ręczną ?Adi10 pisze:taki kretyn ktory chce Cie zmusic do podpisania umowy z Cyfrowym Polsatem
Dobre, że dzisiaj chyba puszczą mecz Premiership Reading - ManU.
- Mati
- Juventino
Kadra na mecz:
bramkarze: Belardi, Vanstrattan, Novembre
obrońcy: Birindelli, Boumsong, Grygera, Molinaro, Legrottaglie, Ariaudo
pomocnicy: Zanetti, Nocerino, Tiago, Marchionni, Esposito, Castiglia, Cosentini
napastnicy: Iaquinta, Del Piero, Trezeguet, Palladino
Brak Buffona, Chielliniego, Andrade, Salihamidzica, Nedveda i Camoranesiego nie może przejść bez echa ...
Nie mam pojęcia jaką jedenastkę wystawi Claudio Ranieri, myślę że najrozsądniejszym wyjściem jest gra trójzębem, w przeciwnym wypadku w pomocy będzie musiał wystąpić nieporadny u nas Tiago lub zawodnik primavery ... Wpadłem na jeszcze jedną możliwość, i to dosyć prawdopodobną.Pomoc może wyglądać:
Palladino - Zanetti - Nocerino - Marchionni
Skład mocno osłabiony, nawet z rezerwami Interu będzie bardzo trudno, ale chłopaki na pewno będą zdeterminowani.Będzie piekielnie trudno, ale trzymam kciuki.
Ps.Obrona bez dwóch/trzech zawodników i Belardi w bramce.Ciekawe jak to się skończy...
bramkarze: Belardi, Vanstrattan, Novembre
obrońcy: Birindelli, Boumsong, Grygera, Molinaro, Legrottaglie, Ariaudo
pomocnicy: Zanetti, Nocerino, Tiago, Marchionni, Esposito, Castiglia, Cosentini
napastnicy: Iaquinta, Del Piero, Trezeguet, Palladino
Brak Buffona, Chielliniego, Andrade, Salihamidzica, Nedveda i Camoranesiego nie może przejść bez echa ...
Nie mam pojęcia jaką jedenastkę wystawi Claudio Ranieri, myślę że najrozsądniejszym wyjściem jest gra trójzębem, w przeciwnym wypadku w pomocy będzie musiał wystąpić nieporadny u nas Tiago lub zawodnik primavery ... Wpadłem na jeszcze jedną możliwość, i to dosyć prawdopodobną.Pomoc może wyglądać:
Palladino - Zanetti - Nocerino - Marchionni
Skład mocno osłabiony, nawet z rezerwami Interu będzie bardzo trudno, ale chłopaki na pewno będą zdeterminowani.Będzie piekielnie trudno, ale trzymam kciuki.
Ps.Obrona bez dwóch/trzech zawodników i Belardi w bramce.Ciekawe jak to się skończy...
- Del
- Juventino
Co do meczu... pokazywanie takiego hitu na jakims "rezerwowym" kanale dla PS to jakies nieporozumienie. Takie mecze powinni pokazywac na GLOWNYM kanale i reklamowac non stop. Noooo, chyba ze w tym samym czasie gra liga grecka, to sa uprawiedliwieni.... :evil:
Sklad faktycznie nie jest najmocnieszy. Ale nie dzielmy skory na niedzwiedzu (czy jakos tak:p ) i dajmy sie wykazac naszym rezerwowym. Wcale nie oznacza to ze dostaniemy lanie itp.
Inter tez pewnie zagra w mocno rezerwowym skladzie i nie robmy z nich jakichs gladiatorow nie do pokonania. To nie Barca, czy Chelsea ze maja po 20 pilkarzy za 20mln euro plus kazdy ;p
Sklad faktycznie nie jest najmocnieszy. Ale nie dzielmy skory na niedzwiedzu (czy jakos tak:p ) i dajmy sie wykazac naszym rezerwowym. Wcale nie oznacza to ze dostaniemy lanie itp.
Inter tez pewnie zagra w mocno rezerwowym skladzie i nie robmy z nich jakichs gladiatorow nie do pokonania. To nie Barca, czy Chelsea ze maja po 20 pilkarzy za 20mln euro plus kazdy ;p
- Dybala 4ever
- Juventino
Mam nadzieje ze jutro wywalczymy dobry wynik, ale jednego jestem pewien: te chwile jeszcze powróca :
Forza Juve;)
Forza Juve;)