II Ogólnopolski Turniej Kibiców "Gramy z Sercem"
- squash
- Juventino
tym gorzej, może oni reprezentowali zupełnie inną drużynę niż chcieli
Rzeczywiście, użyli nazwy Juventus CF, sprytny zabieg, więc jednak nie naruszyli praw do nazwy, rozumiem już czemu nie ma nagonki ze strony prawników Juve heh
Rzeczywiście, użyli nazwy Juventus CF, sprytny zabieg, więc jednak nie naruszyli praw do nazwy, rozumiem już czemu nie ma nagonki ze strony prawników Juve heh
"życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
- Arcadio
- Juventino
Witam,
po pierwsze gratulacje za zajęcie II miejsca:P brawo.
Teraz do rzeczy - kumpel- kibic Romy, poinformował mnie, że jest organizowany drugi turniej-
II Ogólnopolski Turniej Kibiców w Trzciance - 14-15 Luty
31.12 organizatorzy zamykają zapisy.
Domyślam się, że ekipa ta co była na ostatnim byłaby zainteresowana grą, może ktoś napisze jak to wtglądalo w tamtym roku, potrzebujecie jakiś zawodników jeszcze...
po pierwsze gratulacje za zajęcie II miejsca:P brawo.
Teraz do rzeczy - kumpel- kibic Romy, poinformował mnie, że jest organizowany drugi turniej-
II Ogólnopolski Turniej Kibiców w Trzciance - 14-15 Luty
31.12 organizatorzy zamykają zapisy.
Domyślam się, że ekipa ta co była na ostatnim byłaby zainteresowana grą, może ktoś napisze jak to wtglądalo w tamtym roku, potrzebujecie jakiś zawodników jeszcze...
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Lopez
- Juventino
Tak! Jest organizowany
II OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ KIBICÓW "Gramy z sercem" Trzcianka 2009
# Miejsce: Hala Widowiskowo-Sportowa w Trzciance
# termin: 14-15.02.2009
Jeżeli chodzi o drużyne to wstępnie deklaracje chęci gry zostały złożone ale jeszcze mozna sie zgłaszac!
Nazwą drużyny podobnie jak rok temu bedzie "Juventus FC"- zeby nie było żadnych wątpliwości czy niedomowien...
Jesteś chętny?! zapraszam na gg:1707167 e-mail: lopezjuve@o2.pl or priv message...
Jeżeli chodzi o organizacje, warunki itp. podobnie bedzie jak w ubiegłym roku (mozna przeczytac w poprzednich postach)
Jak było rok temu?... Nie da sie tego opisac, look photos!
http://www.esnips.com/web/TurniejKibicwTrzcianka2008
II OGÓLNOPOLSKI TURNIEJ KIBICÓW "Gramy z sercem" Trzcianka 2009
# Miejsce: Hala Widowiskowo-Sportowa w Trzciance
# termin: 14-15.02.2009
Jeżeli chodzi o drużyne to wstępnie deklaracje chęci gry zostały złożone ale jeszcze mozna sie zgłaszac!
Nazwą drużyny podobnie jak rok temu bedzie "Juventus FC"- zeby nie było żadnych wątpliwości czy niedomowien...
Jesteś chętny?! zapraszam na gg:1707167 e-mail: lopezjuve@o2.pl or priv message...

Jeżeli chodzi o organizacje, warunki itp. podobnie bedzie jak w ubiegłym roku (mozna przeczytac w poprzednich postach)
Jak było rok temu?... Nie da sie tego opisac, look photos!
http://www.esnips.com/web/TurniejKibicwTrzcianka2008

- Vince_89
- Juventino
Siemanko. Hmm , obecnie studiuję w Olsztynie,ale ogółem jestem z Kołobrzegu i do Trzcianki mam jakies 2h jazdy:]
Pogadam ze swoim kumplem z Olsztyna,ale myślę ,że obaj się jak najbardziej nadajemy do tego zespołu, jeżeli Ci chodzi o ludzi dobrze grających w football:) on jest bramkarzem a ja wolę grac z przodu;) Jeżeli każdy ma zachęcic siebie to mogę napisac,że gram tak profesjonalnie w klubie od 12lat i reprezentowalem kadrę woj. zachodniopom.
jeżeli jesteś chętny to się odezwij tutaj na priv. Pzdr.
Pogadam ze swoim kumplem z Olsztyna,ale myślę ,że obaj się jak najbardziej nadajemy do tego zespołu, jeżeli Ci chodzi o ludzi dobrze grających w football:) on jest bramkarzem a ja wolę grac z przodu;) Jeżeli każdy ma zachęcic siebie to mogę napisac,że gram tak profesjonalnie w klubie od 12lat i reprezentowalem kadrę woj. zachodniopom.

jeżeli jesteś chętny to się odezwij tutaj na priv. Pzdr.
- Pawełek
- Juventino
Turniej w zeszłym roku to magia, bajka, poezja!
W tym roku niestety nie zagram w drużynie Juventusu, ale zbieram ekipę i gramy jako Czarni Nakło
Lopez - powodzenia życzę ! Spotkajmy się w finale 8)

Sky is the limit!
- juveluck
- Juventino
Nie zapomnij getrów realu, w końcu jak to sam powiedziałeś innych nie masz.Pawełek pisze:Turniej w zeszłym roku to magia, bajka, poezja!W tym roku niestety nie zagram w drużynie Juventusu, ale zbieram ekipę i gramy jako Czarni Nakło
Lopez - powodzenia życzę ! Spotkajmy się w finale 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Pawełek
- Juventino
Nie rozumiem Cię koleś, ale ok.
Co do turnieju:
Pierwsze miejsce zdobyła drużyna Starej Elity (Lubuszanin Trzcianka), drugie miejsce zdobyli Oldboje Lubuszanina, a trzecie Czarni Nakło
W półfinale przegraliśmy ze zwycięzcami, czyli Starą Elitą
Zespół Juventusu niestety wycofał się z rozgrywek, a zamiast niego zagrała drużyna Młodej Elity.
Jak by ktoś chciał coś jeszcze wiedzieć to na gg
Co do turnieju:
Pierwsze miejsce zdobyła drużyna Starej Elity (Lubuszanin Trzcianka), drugie miejsce zdobyli Oldboje Lubuszanina, a trzecie Czarni Nakło

Jak by ktoś chciał coś jeszcze wiedzieć to na gg

Sky is the limit!
- Bobeknaklo
- Juventino
Powiem jedno, niestety, ale to jest żenujące że JPC nie potrafi zorganizować wyjazdu. Być może nie rozumiecie idei turnieju.. Zabraniacie używać nazwy bo się boicie kompromitacji czy dlatego, że jesteście urażeni z powodu braku swojej osoby w "reprezentacji" ?
Jak pokazała historia, ta najbliższa, można się bawić jednocześnie pomagając. Żadna z drużyn nie siedziała o suchym gardle, wszystko w atmosferze przyjaźni, na trybunach brawa i okrzyki, wieczorem w pubie i na mieście głośne śpiewy, na boisku zacięta walka. Były oficjalne stowarzyszenia kibiców Arsenalu, Newcastle, Man Utd, Chelsea czy też Liverpool'u. I nie chodzi tutaj tylko o promocje fan klubu, czy też wynik sportowy, na podstawie tego nie ma ocen czy podziałów. Nikt nie płakał z przegranej, nikt też się nie oszczędzał. Celem nie było zagranie meczu na śmierć i życie i zwycięstwo za wszelką cenę, lecz pomoc i zabawa. Nagrody materialne nie były może specjalnie wartościowe, ale nikt nie jechał po nagrody. Wszyscy się znakomicie bawili, każdy dopingował swoją drużynę jak mogł, nikt nie oszczędzał gardła ani na boisku ani w klubie, nie oszczędzał nóg na parkiecie. Jak pokazał turniej, nie trzeba wygrywać, żeby udowadniać swojej wartości. Dla przykładu, drużyna Arsenalu po zaciętej walce do końca, odpadła w sobotę różnica bodajże 2 bramek, mimo to bawili się dalej, kto wie czy nie równie dobrze.
Jeżeli potraficie się bawić, cieszyć grą i pokazać jak wielką miłość darzycie Juve to powinniście przemyśleć udział w III edycji, turniej jest bardzo popularny, o czym świadczy relacja z Trzcianki w TV Polskiej. Z tego co zaobserwowałem na forach uczestników to kadra drużyn takich jak Man Utd czy Arsenalu była zupełnie przypadkowa.
Powinni jechać ci co na prawdę chcą.
Jeżeli chcecie pokazać, że nie jesteście gorsi i potraficie się bawić nie tylko kibicując Juve ale także poprzez integracje z innymi drużynami to powinniście rozważyć udział w III edycji. Są sprawy ważniejsze niż indywidualne zwycięstwo.
Ale jeżeli pan "juveluck" nadal uważa, że to jest żenujące, boi się słabego występu lub woli inne formy spędzania czasu to pod koniec roku chętni mogą się zgłosić do mnie, podam numer gg czy też maila do osoby zamieszkałej w Trzciance która jest wielkim fanem Juve i chętnie pomoże.
Nie wiem jaka krzywda może się stać stowarzyszeniu. Mogą jechać przypadkowi, zarząd, ktokolwiek, ważne żeby się pojawić, pokazać i wesprzeć.
Piszę o JPC jako "wy" z perspektywy turnieju, jako zawodnik innego klubu niż JPC (do którego należę).
Jak pokazała historia, ta najbliższa, można się bawić jednocześnie pomagając. Żadna z drużyn nie siedziała o suchym gardle, wszystko w atmosferze przyjaźni, na trybunach brawa i okrzyki, wieczorem w pubie i na mieście głośne śpiewy, na boisku zacięta walka. Były oficjalne stowarzyszenia kibiców Arsenalu, Newcastle, Man Utd, Chelsea czy też Liverpool'u. I nie chodzi tutaj tylko o promocje fan klubu, czy też wynik sportowy, na podstawie tego nie ma ocen czy podziałów. Nikt nie płakał z przegranej, nikt też się nie oszczędzał. Celem nie było zagranie meczu na śmierć i życie i zwycięstwo za wszelką cenę, lecz pomoc i zabawa. Nagrody materialne nie były może specjalnie wartościowe, ale nikt nie jechał po nagrody. Wszyscy się znakomicie bawili, każdy dopingował swoją drużynę jak mogł, nikt nie oszczędzał gardła ani na boisku ani w klubie, nie oszczędzał nóg na parkiecie. Jak pokazał turniej, nie trzeba wygrywać, żeby udowadniać swojej wartości. Dla przykładu, drużyna Arsenalu po zaciętej walce do końca, odpadła w sobotę różnica bodajże 2 bramek, mimo to bawili się dalej, kto wie czy nie równie dobrze.
Jeżeli potraficie się bawić, cieszyć grą i pokazać jak wielką miłość darzycie Juve to powinniście przemyśleć udział w III edycji, turniej jest bardzo popularny, o czym świadczy relacja z Trzcianki w TV Polskiej. Z tego co zaobserwowałem na forach uczestników to kadra drużyn takich jak Man Utd czy Arsenalu była zupełnie przypadkowa.
Powinni jechać ci co na prawdę chcą.
Jeżeli chcecie pokazać, że nie jesteście gorsi i potraficie się bawić nie tylko kibicując Juve ale także poprzez integracje z innymi drużynami to powinniście rozważyć udział w III edycji. Są sprawy ważniejsze niż indywidualne zwycięstwo.
Ale jeżeli pan "juveluck" nadal uważa, że to jest żenujące, boi się słabego występu lub woli inne formy spędzania czasu to pod koniec roku chętni mogą się zgłosić do mnie, podam numer gg czy też maila do osoby zamieszkałej w Trzciance która jest wielkim fanem Juve i chętnie pomoże.
Nie wiem jaka krzywda może się stać stowarzyszeniu. Mogą jechać przypadkowi, zarząd, ktokolwiek, ważne żeby się pojawić, pokazać i wesprzeć.
Piszę o JPC jako "wy" z perspektywy turnieju, jako zawodnik innego klubu niż JPC (do którego należę).
- Abi
- Juventino
Po jaką cholerę członkowie JPC mieliby spędzać wolny czas w atmosferze przyjaźni z członkami fanklubów czelsi, animalsów albo arsenalu(pozdrówki od Slavii Praga
). Jeżeli Ty nie masz przyjaciół to jeszcze mogę zrozumieć, ale jestem pewien że inni mają ciekawsze zajęcia...

- Bobeknaklo
- Juventino
Tak myślałem, nie będę tego komentował, szkoda słów. Z całą pewnością lepiej wykorzystujesz swój czas a do wewnętrznego spełnienia potrzeba ci niewiele, pewnie coś materialnego.
Dla zainteresowanych w razie pytań jest moje gg, lepiej pytać tam, tutaj nie można rozmawiać. Temat można zamknąć.
Dla zainteresowanych w razie pytań jest moje gg, lepiej pytać tam, tutaj nie można rozmawiać. Temat można zamknąć.
- juveluck
- Juventino
Przynajmniej 80% redakcji JP i władz JPC od razu wypowiedziało się na nie dla tego turnieju. Nie uważasz, że to o czymś świadczy? To, że ty niektórych rzeczy nie rozumiesz i uważasz takie imprezy za dobrą zabawę jest twoim problemem.Bobek1991 pisze:
Przytoczę tu pewną sytuacje, którą może chociaż odrobinę rozjaśni twój przyćmiony umysł.
Kiedy w sezonie 2004/05 graliśmy z liverpoolem w ćwierćfinale Ligi Mistrzów, Londyński fanklub Juventusu zorganizował piłkarski mecz "pojednawczy" z kibicami liverpoolu. Skończyło się to dla nich krytyką praktycznie ze strony każdej poważnej grupy. Normalni fani na oznaki przyjaźni zareagowali tak:
http://i32.tinypic.com/fcusmg.jpg
Poza tym bardzo mnie cieszy, że żadna reprezentacja Juventusu nie wzięła udziału w turnieju.

- Bobeknaklo
- Juventino
To już twoja i wasza sprawa, jeżeli chcecie trzymać w sobie nienawiść, rozpamiętywać, wypominać to powodzenia z tym. W ubiegłym roku spaliśmy (jako Juventus) w tym samym miejscu z Liverpoolem i wyobraź sobie, że nawet rozmawialiśmy.. :roll: Jak już mówiłem, wasza sprawa jak do tego podejdziecie.
PS: http://i32.tinypic.com/fcusmg.jpg to wg ciebie są normalni fani?
- juveluck
- Juventino
Mimo przedstawienia sytuacji z przed 4 lat ty dalej swoje. Na prawdę nie widzisz tego, że to ty ze swoimi odrealnionymi poglądami jesteś w mniejszości?Bobek1991 pisze:To już twoja i wasza sprawa, jeżeli chcecie trzymać w sobie nienawiść, rozpamiętywać, wypominać to powodzenia z tym. W ubiegłym roku spaliśmy (jako Juventus) w tym samym miejscu z Liverpoolem i wyobraź sobie, że nawet rozmawialiśmy.. :roll: Jak już mówiłem, wasza sprawa jak do tego podejdziecie.

- Bobeknaklo
- Juventino
JPC jest w mniejszości, co pokazały fankluby na tym turnieju.
- juveluck
- Juventino
Czytaj ze zrozumieniem! Nie mówię o fanklubach tylko o kibicach Juventusu. Poza tym z tego co napisałeś były tam same fankluby klubów angielskich. Gdzie kibicowanie polega na siedzeniu, picu coli i jedzeniu hot-doga. Kibice we Włoszech a tym samym i my mamy trochę poważniejsze podejście do sprawy.Bobek1991 pisze:JPC jest w mniejszości, co pokazały fankluby na tym turnieju.