Zginął kibic lazio

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 20:00

Facet w TVP 1 w sporcie przed chwilą powiedział, że bójka była spowodowana przez kibiców Juventusu Turyn... :/ :angry:

Z jego pieprzenia wynika, że to nasi są wszystkiemu winni. :evil:

Co za idiotyzm. Teraz znów sezonowcy będą głupio pieprzyć żyjąc w niewiedzy. :roll:

Może ktoś tam zadzwoni i zrobi opier^&%*&%*... :/

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 20:03

Lord_ Juve pisze:Facet w TVP 1 w sporcie przed chwilą powiedział, że bójka była spowodowana przez kibiców Juventusu Turyn... :/ :angry:

Z jego pieprzenia wynika, że to nasi są wszystkiemu winni. :evil:

Co za idiotyzm. Teraz znów sezonowcy będą głupio pieprzyć żyjąc w niewiedzy. :roll:

Może ktoś tam zadzwoni i zrobi opier^&%*&%*... :/
Jak to usłysząłem to myślałem że coś mnie rozj..... Boże co za dzień wszyscy przeciwko Juve!!! :angry: :angry: :angry:

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 20:06

w sporcie po wiadomościach powiedziano że to kibice Juventusu sprowokowali zamieszki i co za tym idzie śmierć kibica Lazio!! dla mnie osobiście jest to skandal ponieważ czytając o tym wydażeniu na różnych stronach internetowych widac że było inaczej !! jest to obrażanie dobrego imienia kibicow Juventusu czyli nas również!! jestem wściekły na TVP!!! :angry:

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
Safin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 20:22

U mnie tak samo jak usłyszalem w Sporcie to myslalem ze mnie cos rozniesie taki dziennikarz nie wie co gada poczyta sobie gdzies , uslyszy tu i tam i wali z grubej rury . Kurde z jakiej teraz strony sa przedstawiani kibice Juve jak jakies bydlo .
A ze doszlo do bojki no trudno choc tego nie pochwalam to logiczne ze spiecia na linii Juve - Lazio i nie tylko sa i beda tak jak chociazby w Polsce : Wisła - Cracovia. - ustawki i bojki byly sa i beda tyle . Pozdrawiam :roll:

piotrek.prz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 20:34

PANOWIE!

Jedyne co w tej sytuacji mamy obowiązek zrobic to napisac list do TVP SA!
Najlepiej przesłac go na adres: widzowie@tvp.pl, znaleźc adres e-mail dziennikarza prowadzącego Sport w TVP lub wyslac informacje na goraco ze strony - to ostatnie juz zrobilem, zamieszczajac wypowiedzi z goal.com oraz channel4.com na poparcie moich argumentów oraz zażądałem wyjaśnienia całej sprawy w wiadomościach sportowych jutro! Panowie, piszcie wszyscy, wtedy zobaczą, że coś w tym musi byc, sprawdzą fakty - i mam nadzieje sprostują całą sytuację. A więc - do roboty!

"Po awansie do Serie A będziemy mogli spojrzeć innym w oczy. Szkoda że INNI nie będą mogli nam w nie spojrzeć" - Gigi Buffon
blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 20:56

piotrek.prz pisze:PANOWIE!

Jedyne co w tej sytuacji mamy obowiązek zrobic to napisac list do TVP SA!
Najlepiej przesłac go na adres: widzowie@tvp.pl, znaleźc adres e-mail dziennikarza prowadzącego Sport w TVP lub wyslac informacje na goraco ze strony - to ostatnie juz zrobilem, zamieszczajac wypowiedzi z goal.com oraz channel4.com na poparcie moich argumentów oraz zażądałem wyjaśnienia całej sprawy w wiadomościach sportowych jutro! Panowie, piszcie wszyscy, wtedy zobaczą, że coś w tym musi byc, sprawdzą fakty - i mam nadzieje sprostują całą sytuację. A więc - do roboty!
juz napisałem

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:04

Ja też. Mam nadzieję, że to wyniknie poprawką w jutrzejszych wiadomościach.

Adi Polonia BdG JUVENTUS!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:05

ACAB brak slow na pały czy tutaj w Polsce czy gdzie indziej :!: :!:

W SERCU POLONIA !!!

FORZA JUVE
kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:11

Chciałeś chyba powiedzieć 'All (C)Hooligans Are Bastards'.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:14

Na pewno napiszę na podany adres i będę czekał jutro na sprostowanie.
Strasznie zirytowała mnie decyzja władz o tym że tylko mecz inter - Lazio ma zostać odwołany. Powinni odwołać albo wszystkie albo żadnego. :/
Co za fatalny dzień...

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:36

przez glupia wypowiedz dziennikarza tvp moge nie dostac kasy na koszulke - rodzice to ogladali i wiedza ze kibicuje Juve :evil: :evil:

kacek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:37

Sapo_JuveFan pisze:przez glupia wypowiedz dziennikarza tvp moge nie dostac kasy na koszulke - rodzice to ogladali i wiedza ze kibicuje Juve :evil: :evil:
powiedz, że to żart?! :roll:
a jeśli to prawda to mogłeś tego nie pisać.. o swoich rodzicach..

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 21:49

Lord_ Juve pisze:krzywdę to wyjdzie z tego bez szwanku. Chcieli się lać, ale akurat coś nie wyszło...
Skąd wiesz, że to była ustawka ?
Lord_ Juve pisze:Zginał "kolejny, młody człowiek", którego hobby to burdy...ludzie, czym wy się przejmujecie? W tym momencie jakieś dziecko w Afryce z głodu umiera. :|
A przepraszam bardzo, ale z jakiej racji ma mnie interesować jakiś dzieciak w afryce ? leje na afrykę. Zginął kibic calcio, przez co ucierpi cała liga, kluby i kibice, to mnie interesuje. Jeśli ciebie interesują dzieciaki w afryce to przenieś się na forum pajacyka.
Lord_ Juve pisze:I proszę mi nie pisać, że facet tylko sobie siedział w samochodzie i się przyglądał, był z nimi, z tą grupką i o tym dobrze wszyscy wiemy.
Wiemy ? skąd wiemy ? ciekaw jestem gdzie wyczytałeś te wszystkie bzdury jakie wypisujesz w tych swoich niby mądrych pościkach. Może poczekaj, aż znane będą fakty, do tego czasu powstrzymaj swoją bujną wyobraźnię.

Sapo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 22:02

a po co mialbym zartowac? po prostu rodzice mysla ze przez kibicowanie Juve moge zostac hoolem :oops:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2007, 22:05

Siewier pisze:
Lord_ Juve pisze:krzywdę to wyjdzie z tego bez szwanku. Chcieli się lać, ale akurat coś nie wyszło...
Skąd wiesz, że to była ustawka ?
A gdzie ja stwierdziłem, że TO BYŁA ustawka? Owszem, użyłem tego słowa, ale hipotetycznie nie określając tego co się dziś stało tym mianem. Wiem jedno, kibice Lazio chcieli dowalić naszym(albo pan z TVP ma racje
:roll: ).
Siewier pisze:
Lord_ Juve pisze:Zginał "kolejny, młody człowiek", którego hobby to burdy...ludzie, czym wy się przejmujecie? W tym momencie jakieś dziecko w Afryce z głodu umiera. :|
A przepraszam bardzo, ale z jakiej racji ma mnie interesować jakiś dzieciak w afryce ? leje na afrykę. Zginął kibic calcio, przez co ucierpi cała liga, kluby i kibice, to mnie interesuje. Jeśli ciebie interesują dzieciaki w afryce to przenieś się na forum pajacyka.
A nie musi cię interesować. Skoro cię nie interesuje to olej ten fragment i dalej interesuj się kolejną ofiarą prymitywizmu jaki się szerzy wśród tego typu grup i konsekwencjami, które niesie on za sobą. Ucierpi cała liga? No cóż, taka jest włoska demokracja i odpowiedzialność grupowa. Pogadaj z Dionizosem lepiej. On ma sposób na takie coś: olewanie pseudokibiców. W końcu oni to robią bo chcą i nas to nie powinno interesować...:roll:
Siewier pisze:
Lord_ Juve pisze:I proszę mi nie pisać, że facet tylko sobie siedział w samochodzie i się przyglądał, był z nimi, z tą grupką i o tym dobrze wszyscy wiemy.
Wiemy ? skąd wiemy ? ciekaw jestem gdzie wyczytałeś te wszystkie bzdury jakie wypisujesz w tych swoich niby mądrych pościkach. Może poczekaj, aż znane będą fakty, do tego czasu powstrzymaj swoją bujną wyobraźnię.
Wiemy co? Moja wiedza opiera się w całości na tym co przeczytałem na JP, na forum JP i tym, co usłyszałem i zobaczyłem w TVP 1.

Powiedz mi Siewier co cię tak boli, he? Może pogadamy? Z chęcią spróbuje ci pomóc.

Skoro moje "pościki" są niby mądre to proszę cię, błagam, nie trać swojego tak cennego czasu, nie zniżaj się do ich poziomu i pomijaj je na przyszłość. Wyjdzie ci - a przede wszystkim mi - to na dobre.

Aha, jeszcze jedno, napisz mi proszę panie drogi administratorze gdzie w tym poście jest jakiś wulgaryzm?

Lord_ Juve pisze:Ciul...stało się, chcieli się lać i mieli pecha. Wpadły smerfy i zrobiły porządek. Każdy logicznie myślący człowiek raczej nie nastawia się, że jak idzie na ustawkę czy ma na celu zrobić komuś krzywdę to wyjdzie z tego bez szwanku. Chcieli się lać, ale akurat coś nie wyszło...

Inna sprawa, ze gliniarz oddał chyba strzał wyborowy a nie ostrzegawczy i trzepnął kolesia w mózg. "Trafienie krytyczne" - amen. Trudno, jak mam zamiar komuś narypać to biorę pod uwagę to, że i mnie trzepnie, nigdy nic nie wiadomo.

Uważam, że policjant zrobił źle, nie wiem jak można oddać taki "strzał ostrzegawczy", co innego jakby facet wypadł z rurką metalową i zaczął tłuc wszystkich dookoła, wtedy sam bym do dziada strzelał, ale w takiej sytuacji... Confused

Z drugiej strony jakby się im nie zachciało atakować innych ludzi to sprawy by nie było, więc wina nie jest jednoznaczna... Smile

Zginał "kolejny, młody człowiek", którego hobby to burdy...ludzie, czym wy się przejmujecie? W tym momencie jakieś dziecko w Afryce z głodu umiera. Neutral

A jak chcieli się lać to nie na autostradzie, baaardzo ustronne miejsce... Laughing Przecież non stop jakieś samochody jeżdżą, co chwila gliny(to nie Polska). Normalnie orły z tych kibiców Lazio...

I proszę mi nie pisać, że facet tylko sobie siedział w samochodzie i się przyglądał, był z nimi, z tą grupką i o tym dobrze wszyscy wiemy.
Z góry dziękuje za współpracę.

ODPOWIEDZ