Vlepki JUVE - IV Tura - LISTA ZAMKNIETA.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Spodziewam sie ich jutro lub w sobote, wiec w takim ukladzie beda one wyslane w poniedzialek.Juve990 pisze:hmmmm a moze dojda a wysylales juz je czy jescze nie?
Jesli beda chetni to zorganizuje IV ture.BianconeroFan pisze:jakby ktoś miał wolny komplecik, albo coś to piszcie na priva chętnie się załapie
- Radek_88
- Qualità Juventino
No panowie tego jeszcze nie bylo...
Ja tutaj wypatruje listonosza z przesylka, koperty czekaja zaadresowane i wszystko jest dopiete na ostatni guzik, tymczasem dzis zadzwonilem do szanownego producenta i dowiedzialem sie, ze...vlepki zostana w najlepszym wypadku wyslane jutro :shock: Paranoja, az brak mi slow... Tak wiec przesylka pewnie dojdzie do mnie okolo czwartku, podczas gdy wtedy bede poza domem... Bede jednak u rodziny, wiec jeszcze dzis postaram sie, aby vlepki zostaly wyslane na adres, pod ktorym bede przebywal. Jesli dobrze pojdzie to vlepki powinny do Was dojsc po 5 lipca. Bede zreszta na biezaco informowal jesli dostane przesylke z vlepkami.
Tymczasem jesli sa chetni na IV TURE VLEPEK to prosze zglaszac sie na pw to ją zorganizuje.
Vlepek z nowymi projektami mozna sie spodziewac w okolicach pazdziernika.

Tymczasem jesli sa chetni na IV TURE VLEPEK to prosze zglaszac sie na pw to ją zorganizuje.
Vlepek z nowymi projektami mozna sie spodziewac w okolicach pazdziernika.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2007, 19:11 przez Radek_88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve990
- Juventino
Radek i co doszly do ciebie juz vlepki czy nie bardzo:) bo jak doszly w poniedzialek to w piatek powinny byc:):P
----------------------------------------------
www.animesport.net wchodzcie a nie pozalujecie:)
----------------------------------------------
www.animesport.net wchodzcie a nie pozalujecie:)
- Radek_88
- Qualità Juventino
Jak dojda to na pewno o tym napisze, mam nadzieje, ze bedzie to dzis lub najpozniej jutro.Juve990 pisze:Radek i co doszly do ciebie juz vlepki czy nie bardzo:) bo jak doszly w poniedzialek to w piatek powinny byc:):P
- Juve990
- Juventino
kurdeee ale to sie 0przedluza mialy juz byc w poniedzialek u ciebie:(
----------------------------
www.animesport.net
----------------------------
www.animesport.net
- artoni
- Juventino
Aaaa, sorry, nie zaóważyłem.Radek_88 pisze:Takie same jak w pierwszym poscie, nowe wzory beda okolo pazdziernika.artoni pisze:Co do czwartej tury, czy wzory vlepek będą takie same, czy może troszkę zmienione?
- Marysia_Gliwice
- Juventino
ehh jednak na razie rezygnuje, przepraszam za nieporozumienia, pozdrawiam..
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2007, 11:37 przez Marysia_Gliwice, łącznie zmieniany 1 raz.
- alex1897
- Juventino
Juve990 wydaje mi się ze Radek_88 nie ma teraz dostępu do neta i dlatego nie odpisuje!!!! Ja mam nadzieje że juz wysłał i że w tym tygodniu będę je miałJuve990 pisze:Radek jak dzisiaj wysylasz to jutro mozna sie ich spodziewac jak sa wyslane poleconym?

- Radek_88
- Qualità Juventino
Vlepki wyslalem w poniedzialek listem poleconym. Mysle, ze mozecie sie ich spodziewac jutro, ewentualnie w piatek.Juve990 pisze:Radek jak dzisiaj wysylasz to jutro mozna sie ich spodziewac jak sa wyslane poleconym?