JuvePoland 6-3 Reszta Poznania
- Venomik
- Juventino
Jako że codziennie koło tego boiska przechodzę idąc na tramwaj to mogę powiedzieć, że w rzeczywistości boisko jest wyraźnie lepsze niż to widać na zdjęciach.
Poza tym jest świeżo po turnieju piłkarskim, który trwał cały dzień. Przez najbliższy tydzień trochę poprawią stan murawy, jak zawsze.
Poza tym jest świeżo po turnieju piłkarskim, który trwał cały dzień. Przez najbliższy tydzień trochę poprawią stan murawy, jak zawsze.
Dirty mind
- Alexa Del Piero
- Juventino
adi130 pisze:o której na rpzystanku sie widzimy?? tak sie teraz zastanawiam...czemu ja myślałem że dziś gramy?? a to mecz jest 21 przecież ;p
Alexa Del Piero pisze:Mecz będzie o 19 lub 19:30, proponuję spotkać sie 30 minut wcześniej. Ustalimy to dokładnie jak będzie znana godzina rozpoczęcia meczu.adi130 pisze:kurde ale nabijam( jeszcze trzeba ustalic o której?? właśnie ktoś zrobił foty tego boiska pięknego ;p?
Boisko idę focić jutro koło południa, fotki powinny być koło 14.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Venomik
- Juventino
Jutro idę wszystko ustalać.
Wstępnie planuję zrobić rezerwacje w godzinach 19.30 - 21.00
Jest sztuczne oświetlenie (sprawuje się bardzo dobrze) więc problemów z tym nie przewiduję.
Stan murawy mogę relacjonować codziennie
Wstępnie planuję zrobić rezerwacje w godzinach 19.30 - 21.00
Jest sztuczne oświetlenie (sprawuje się bardzo dobrze) więc problemów z tym nie przewiduję.
Stan murawy mogę relacjonować codziennie

Dirty mind
- Martin
- Juventino
Venomik przed chwilą do mnie dzwonił i wyszły takie kwestie:
Koszt wynajęcia boiska to 200 zyla za 1,5 godziny
Jedyny wolny termin to środa (20.06)
Proszę zatem o ponowne deklaracje osób, które są na liście w pierwszym poście. Jeśli komuś nie pasował czwartek a teraz pasuje to liczymy na kolejne osoby. Boisko jest duże i na pewno każdy pogra.
Koszt wynajęcia boiska to 200 zyla za 1,5 godziny
Jedyny wolny termin to środa (20.06)
Proszę zatem o ponowne deklaracje osób, które są na liście w pierwszym poście. Jeśli komuś nie pasował czwartek a teraz pasuje to liczymy na kolejne osoby. Boisko jest duże i na pewno każdy pogra.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- fruwak
- Juventino
Ja się piszę na środę.200zł podzielić na przykładowo 20 Osób to wyjdzie po 10zł/Osobę,więc nawet nie ma nad czym się zastanwiać.Ja się piszę.
P.S.Może lepiej by było mieć 2 piłki (może ktoś ma???),bo jak nam teraz pęknie (odpukać!),a boisko opłacone to będziemy żałować...Muszę sprawdzić,czy ja przypadkiem nie mam,ale bankowo nie mam pompki do piłki.
P.S.Może lepiej by było mieć 2 piłki (może ktoś ma???),bo jak nam teraz pęknie (odpukać!),a boisko opłacone to będziemy żałować...Muszę sprawdzić,czy ja przypadkiem nie mam,ale bankowo nie mam pompki do piłki.
- adi130
- Juventino
ja mam wakacje wiec mi pasuje każdy termin. Podejrzewam że jesli w obu zespołach bedzie po 11/12 osob to mozna zlozyc sie po ~9 zł i za reszte jeśli zostanie kupic chociazby litr wody/innego napoju przy lepszych finansach
. Mi pasuje 

- mesju
- Qualità Juventino
Po rozmowie z naszym allenatore i przesunięciu terminu na środowy, zgłaszam chęć gry w meczu na pozycji... bramkarza
Trzeba tylko jakoś dojść do porozumienia, bo bramkarz jest jeden, a ściągnięto już Wojtka. Może zmiana po połowie? (z góry przepraszam, że się tak ładuje).
Co do piłki, to ja posiadam jedną, która powinna się nadać. Mogę ją zabrać ze sobą w razie czego. Piłka prawie dwa lata i czeka na rozdziewiczenie. Myślę, że to będzie dla niej niezapomniana chwila
Oficjalna prezentacja piłki:
Zdjecie 1
Zdjecie 2
Zdjecie 3

Co do piłki, to ja posiadam jedną, która powinna się nadać. Mogę ją zabrać ze sobą w razie czego. Piłka prawie dwa lata i czeka na rozdziewiczenie. Myślę, że to będzie dla niej niezapomniana chwila

Oficjalna prezentacja piłki:
Zdjecie 1
Zdjecie 2
Zdjecie 3
- Venomik
- Juventino
Sprawa wygląda tak jak Martin przedstawił.
Wtorek i czwartek boisko jest zajęte. usłyszałem coś o osiedlu Jagiellońskim (ze niby oni wynajmują) ale facet sam nie do końca pamiętał kto to i po co.
Cena oficjalna: 180 zł za godzinę + 22% vat. Czyli dużo.
Po chwili rozmowy udało się utargować na 200 zł za półtorej godziny gry (kwota całościowa, w tym już jest vat) . Jak już będzie pewne, że wynajmujemy, to w poniedziałek z samego rana znów się u niego zjawiam i rezerwujemy oficjalnie.
Nikt nam zająć nie ma prawa - dziś zamykał krótko po moim wyjściu, w weekend rezerwować nie można.
Jedynym problemem mogą być Ci z Jagiellońskiego, którzy ponoć mogą potrzebować też środy, ale jeśli w poniedziałek zarezerwuję oficjalnie, to będą mogli sięco najwyżej... obejść smakiem
Murawa faktyczine nie jest w najlepszym stanie. W ten weekend zacznie się jej renowacja (czyli całkowita wymiana) więc wbrew temu co napisałem wcześniej na poprawę stanu rzeczy liczyć nie można (raczej na pogorszenie po wtorku).
Ogólnie polecam pozycje bocznych obrońców i skrzydłowych
Wtorek i czwartek boisko jest zajęte. usłyszałem coś o osiedlu Jagiellońskim (ze niby oni wynajmują) ale facet sam nie do końca pamiętał kto to i po co.
Cena oficjalna: 180 zł za godzinę + 22% vat. Czyli dużo.
Po chwili rozmowy udało się utargować na 200 zł za półtorej godziny gry (kwota całościowa, w tym już jest vat) . Jak już będzie pewne, że wynajmujemy, to w poniedziałek z samego rana znów się u niego zjawiam i rezerwujemy oficjalnie.
Nikt nam zająć nie ma prawa - dziś zamykał krótko po moim wyjściu, w weekend rezerwować nie można.
Jedynym problemem mogą być Ci z Jagiellońskiego, którzy ponoć mogą potrzebować też środy, ale jeśli w poniedziałek zarezerwuję oficjalnie, to będą mogli sięco najwyżej... obejść smakiem

Murawa faktyczine nie jest w najlepszym stanie. W ten weekend zacznie się jej renowacja (czyli całkowita wymiana) więc wbrew temu co napisałem wcześniej na poprawę stanu rzeczy liczyć nie można (raczej na pogorszenie po wtorku).
Ogólnie polecam pozycje bocznych obrońców i skrzydłowych

Dirty mind
- Tharp
Jakby co - wezmę tą piłkę co ostatnio nią graliśmy... nikt specialnie na nią nie narzekał, więc chyba nie ma problemu?
Mi to w sumie "tito" czy piłka ma herb Juve i jest czarna, czy sam znaczek nike/adidasa. Ale jak wybierzemy jakąś piłkę Juve, i będzie zrzuta, to oczywiście się dołoże... 
Jakby co - wezmę tą piłkę co ostatnio nią graliśmy... nikt specialnie na nią nie narzekał, więc chyba nie ma problemu?