Poznań - kibice Juve vs kibice Warty
- Tharp
Ino ja mam. Ale radziłbym wziąść jeszcze jedną, jakby co...Martin pisze:Ma ktoś piłkę? Bo właśnie skumałem, że byłaby plama
- Tharp
Co do mojej piłki - dzisiaj ją chciałem dopompować i... igła się urwała... po czym troszke powietrza zleciało i zamiast się "doprężyć" to się bardziej miękka zrobiła. Prosiłbym, żeby ktoś jutro przyniósł pompkę.
- Tasak
- Juventino
Martin, o ile pamiętam ostatnio był problem z obsadzeniem bramki. Dziś z chęcią mogę stanąć na bramce, (o ile Wojtek nie będzie jakoś specjalnie strajkował) bo plecy już lepiej, ale nadal biegać nie mogę za dużo
Tylko proszę niech ktoś mi pożyczy rękawice, bo mój przyjaciel- bramkarz ma mecz i niestety nie może mi pożyczyć
Więc do zobaczenia
PS Ja przyniosę napompowaną piłkę, ale pompki nie mam...
EDIT
Mam rękawice
:-D

PS Ja przyniosę napompowaną piłkę, ale pompki nie mam...
EDIT
Mam rękawice
:-D
Ostatnio zmieniony 20 maja 2007, 13:08 przez Tasak, łącznie zmieniany 1 raz.
- lindros10
- Juventino
cieszes sie ze wygraliscie choc jestem zawiedziony ze po przyjsciu na piastowskiego nikogo nie bylo trudno takie zycie .wiem ze zostal doddany post o zminaie miejsca ale go nie przeczytalem poniewaz strona 0 14 nie otwierala sie mi nie wiem dlaczego .nastepnym razem informujcie o zmianie boiska choc pare godzin przed moze wtedy mi sie uda dotrzec. teraz czuje pewien niedosyt a raczej ze zostalem wydymany ,coz gram teraz w z wodka ....
- Tharp
Człowieeeku, nie odstawiaj takiej tragedii... poza tym, czekaliśmy z Juveluckiem na PIŁSUDSKIEGO do ok 15:40 na tych, którzy nie doczytali...lindros10 pisze:cieszes sie ze wygraliscie choc jestem zawiedziony ze po przyjsciu na piastowskiego nikogo nie bylo trudno takie zycie .wiem ze zostal doddany post o zminaie miejsca ale go nie przeczytalem poniewaz strona 0 14 nie otwierala sie mi nie wiem dlaczego .nastepnym razem informujcie o zmianie boiska choc pare godzin przed moze wtedy mi sie uda dotrzec. teraz czuje pewien niedosyt a raczej ze zostalem wydymany ,coz gram teraz w z wodka ....
Meczyk fajnie wyszedł, mimo średniej miejscówki, i paru moich wpadek a la Boumsong na początku sezonu ;-) dwa dni balowania pod rząd robią swoje

ciekawe jak zdjęcia wyszły...

Czekam na następny meczyk