GLIWICE || wspólne wypady na mecz
- fanJuve2
- Juventino
byla tam mala knajpka ale teraz zostala przerobiona i troche powiekszona i w zasadzie otworzylismy ja jakies 2 miesiace temu wiec raczej nowa:Dja nie wiem czy bede bo mozliwe ze wyjade na kilka dni ale zapraszam moj znajomy napewno pusci ten mecz zreszta mu juz mowilem ze moze mnie nie byc a oprocz tego raczej wszytskie mecze Juve bedziemy tam puszczac jak beda transmitowane na canal+ pozdro
- dacar666
- Juventino
halo, no co się dzieje? tylko pięć osób chce obejrzeć mecz? czy jak?
Moja dziewczyna szczerze przyznam, że nie jest zbyt mile nastawiona do pszczyńskiej (uraz psychiczny...) więc gdyby ktoś też miał jakieś wątpliwości, to przypuszczam, że jeszcze mogą być metamorfozy...
Na razie czekamy na jakikolwiek odzew...
Moja dziewczyna szczerze przyznam, że nie jest zbyt mile nastawiona do pszczyńskiej (uraz psychiczny...) więc gdyby ktoś też miał jakieś wątpliwości, to przypuszczam, że jeszcze mogą być metamorfozy...
Na razie czekamy na jakikolwiek odzew...
- cukier
- Juventino
a moze by tak jakies kobiety przyszly pokibicowac:) molzna byłoby zrobic grilla i piwko ( po meczu )
zastanówcie sie:) piekny okres na grillowanie jest:) ja mam niedaleko do gliwic:) 20minut pociagiem:d

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JUVE FOREVER!!!!
JUVE FOREVER!!!!
- SiemQa
- Juventino
Hmm w sumie Pszczyńska zbyt dobrej reputacji nie ma,ale jeśli tylko tam będą mecze to wydaje mi się, że to jedyne rozwiązanie...bo ja np.Canal+ nie mam:/ A wchodzą w grę wogle jakieś inne puby?Ktoś się orientuje? Twierdza wydaje mi się spoko, bo pub nowy,piwko jak wcześniej ktoś pisał po 3 złote, Juve na dużym ekranie, czego więcej chcieć?Tylko jak wyżej napisałem... ta ulica heh:P A
... Fruzie wolą optymistów ...
- dacar666
- Juventino
SiemQa ---> napisałem powyżej, że jedną z propozycji jest pub Metamorfozy na ulicy zwycięstwa...
Trza się decydować! bo czas nagli...
Trza się decydować! bo czas nagli...
- verogobbo
- Juventino
z metamorfoza problem jest taki ze nie zawsze wiadomo czy puszcza mecz.
dwa sezony temu zdarzaly sie sytuacje kiedy nie puszczali badz meta byla zamknieta i trzeba bylo na gwalt szukac pubu.
niech sie reszta wypowie i sie jakos dogadamy.
dwa sezony temu zdarzaly sie sytuacje kiedy nie puszczali badz meta byla zamknieta i trzeba bylo na gwalt szukac pubu.
niech sie reszta wypowie i sie jakos dogadamy.
- dacar666
- Juventino
dobra, robimy tak
ja + moja dziewczyna + jeszcze jeden fan Juventusu spotykamy się o 20:20 pod pubem Metamorfozy na ulicy zwycięstwa (niedaleko Pizza Hut).
Mam nadzieję, że będzie nas więcej jak te trzy osoby.
Do zobaczenia pod metamorfozami!
ja + moja dziewczyna + jeszcze jeden fan Juventusu spotykamy się o 20:20 pod pubem Metamorfozy na ulicy zwycięstwa (niedaleko Pizza Hut).
Mam nadzieję, że będzie nas więcej jak te trzy osoby.
Do zobaczenia pod metamorfozami!
- SiemQa
- Juventino
Dzięki za meczyk:) Sami widzieliście, że bardzo ładny 5:1 to dobry wynik:) Mam nadzieje,że na następny też się spotkamy i że będzie nas więcej:P Bo 5 osób plus jeden, który przyszedł tylko na piwko to troszkę za mało
Ale pewnie będzie nas więcej... 

... Fruzie wolą optymistów ...
- dacar666
- Juventino
dzięki Panowie i Panie za spotkanko
nie było źle... a jedyne co szkoda to to, że mało osób było. Ale wierzę, że na następny mecz będzie już więcej 
pozdrowienia

pozdrowienia