KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- DamKam
- Juventino
Zgadzam sięLord_ Juve pisze:Patrzac na oferte tego sklepu płacenie wiecej niz 80 zł za taki krawat jak z fotki to jest szalenswo i marnotrastwo pieniedzy.

Co do projektu, to myślę, że jest już wybrany. Chyba wszystkim podoba się coś takiego jak podawałem na początku

Czyż to nie jest śliczne
A lista zainteresowanych cały czas się powiększa

- artoni
- Juventino
Niektórzy są są przeciwni chyba tylko dlatego żeby była jakaś opozycja do większości. Krawat jest super. Niektórym się wydaje że jak mają odmienne (często absurdalne) zdanie to są mądrzy.
Osobiście ze zniecierpliwieniem czekam na krawaty (o ile ten pomysł przejdzie).
- LordJuve
- Juventino
Noo ja tez nie jestem za tym, zeby byl on szeroki, ale tez nie chce zeby był cienki za bardzo. Bo sa te takie szerokie i te takie jak powrozy wrecz. Najbardziej bym sie cieszyl jakby byl taki wysrodkowany.Alexxxxx pisze:Ten krawat wydaje sie , jak kobylka, jak dla mnie to za szerokii wcale genialny nie jest
Jest nas trochu, mysle, ze jakby cena oscylowała gdzies w granicach 50 zł to z 50 by sie spokojnie znalazlo chetnych...a czym nizsza cena tym wiecej chetnych, a co za tym idzie moze przy wiekszym zamowieniu uda sie utargowac lepsza jakosc za nizsza cene?
- Alexxxxx
- Juventino
zeby zrobic taki krawat, jak na fotce, wystarczy kupic krawat za 15 zl i sobie naprasowac herb:) Ten krawat powinien byc bardziej na czasie w sensie rozmiarow:)artoni pisze:Niektórzy są są przeciwni chyba tylko dlatego żeby była jakaś opozycja do większości. Krawat jest super. Niektórym się wydaje że jak mają odmienne (często absurdalne) zdanie to są mądrzy.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- artoni
- Juventino
Nie mam zamiaru się kłócić o KRAWAT? Tylko krawat. Ale w mojej opinij widząc część tego przedmiotu na ekranie komputera nie jestem w stanie dokładnie stwierdzić szerokości danego przedmiotu. Myślę, że na tym można zakończyć tę jakże beznadziejną wymianę uwag.
- adi130
- Juventino
o czym ta rozmowa...ale jakich rozmiarow krawaty są teraz na czasie ??Alexxxxx pisze:zeby zrobic taki krawat, jak na fotce, wystarczy kupic krawat za 15 zl i sobie naprasowac herb:) Ten krawat powinien byc bardziej na czasie w sensie rozmiarow:)artoni pisze:Niektórzy są są przeciwni chyba tylko dlatego żeby była jakaś opozycja do większości. Krawat jest super. Niektórym się wydaje że jak mają odmienne (często absurdalne) zdanie to są mądrzy.
- Alexxxxx
- Juventino
bardziej węższe, bo ten ze zdjęcia to przypomina krawat dla biznesmena albo dziadka z szafyadi130 pisze:o czym ta rozmowa...ale jakich rozmiarow krawaty są teraz na czasie ??Alexxxxx pisze:zeby zrobic taki krawat, jak na fotce, wystarczy kupic krawat za 15 zl i sobie naprasowac herb:) Ten krawat powinien byc bardziej na czasie w sensie rozmiarow:)artoni pisze:Niektórzy są są przeciwni chyba tylko dlatego żeby była jakaś opozycja do większości. Krawat jest super. Niektórym się wydaje że jak mają odmienne (często absurdalne) zdanie to są mądrzy.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- LordJuve
- Juventino
Noo wlasnie, nie chce zeby krawat byl poprostu gruby! Węższe, ale nie znowu takie cienkie jak sznurek. 8)Alexxxxx pisze: bardziej węższe, bo ten ze zdjęcia to przypomina krawat dla biznesmena albo dziadka z szafy