Na co liczycie w serie A za rok?
- Frank
- Juventino
Licze że zajmiemy 2 miejsce tuż za Interem. Wtedy w wakacje nie trzeba byloby sie meczyć w III rundzie elminacji do LM a piłkarze mieliby wiecej czasu na wypoczynek i zregenerowanie sił. Plan minimum do 4 lokata, miejsca ponizej bedą dla mnie porażką 

- Juve_kubusthc
- Juventino
Oczywiście Scudetto
nie no tak naprawde to bardzo dobrym miejscem dla mnie byloby zajecie 1-4 miejsca bo nizej to juz bedzie porazka...

- białas
- Juventino
wiadomo, że po roku nieobecności może być różnie. ja będę zadowolony jeśli zajmiemy przynajmniej czwarte miejsce, czyli zapewnimy sobie awans (nie bezpośredni) do LM, co zagwarantuje nam zatrzymanie podstawowych piłkarzy.
oczywiście byłbym zadowolony, gdyby Juve walczło o mistrza, ale realnie patrząc mamy na to niezbyt duże szanse.
oczywiście byłbym zadowolony, gdyby Juve walczło o mistrza, ale realnie patrząc mamy na to niezbyt duże szanse.
- Juve_kubusthc
- Juventino
Niezbyt duże ale zawsze jakies sąbiałas pisze:wiadomo, że po roku nieobecności może być różnie. ja będę zadowolony jeśli zajmiemy przynajmniej czwarte miejsce, czyli zapewnimy sobie awans (nie bezpośredni) do LM, co zagwarantuje nam zatrzymanie podstawowych piłkarzy.

- juvepavel11
- Juventino
Ja licze minimum na gre w champions league.Na Scudetto tez 
FORZA GRANDE JUVE