Gra ktoś z was w jakimś klubie ??
- alex_pl
- Juventino
Odra Miasteczko Śląskie, okręgówka, seniorzy oczywiście, napastnik-rozgrywający w zależności od taktyki oraz przeciwnika.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- artoni
- Juventino
Ja przez 3 lata grałem w Orlętach Kielce, ale z gry wyłączyła mnie dość nietypowa kontuzja kości ogonowej.
Byłem bramkarzem. Chyba całkiem nieźle szło, pierwsze 1,5 roku trenowałem w cieniu pierwszego bramkarza, był bardzo dobry, więc za sukces uznaję, że później to ja grałem w wyjściowej jedenastce. To były czasy. Kiedyś w lidze trampkarzy otarliśmy się o mistrza.
Pzdr. dla terenera, chyba już przestał szkolić młodzież.
Dziś zajmuję się klubem AZ Kielce.
Byłem bramkarzem. Chyba całkiem nieźle szło, pierwsze 1,5 roku trenowałem w cieniu pierwszego bramkarza, był bardzo dobry, więc za sukces uznaję, że później to ja grałem w wyjściowej jedenastce. To były czasy. Kiedyś w lidze trampkarzy otarliśmy się o mistrza.
Pzdr. dla terenera, chyba już przestał szkolić młodzież.
Dziś zajmuję się klubem AZ Kielce.
- Misikinho
- Juventino
co do wypowiedzi bartkagajda9 to dodam ze ,, LKS Pogórze Gwoździec " awansowali do A klasy i jestem bardzo z tego zadowolony . Ja obecnie gram w tym samym klubie tylko że w juniorach . I też mam juz na swoim koncie bramke

- mati888
- Juventino
Ja gram w Gminnym Klubie Sportowym Ryś Laski!!! Fajna nazwa, co? Moja wymarzona pozycja, to napadzior-mam 184cm wzrostu i 76kg wagi więc w sumie może i bym się nadał...weźmy chociaż Ronaldo :lol: trener wystawia mnie jednak na lewej obronie-w sumie dobrze sie czuję na tej pozycji...gram, oczywiście, w młodzieżówce 

Ostatnio zmieniony 16 maja 2008, 18:06 przez mati888, łącznie zmieniany 1 raz.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- morfeuszrejowiec
- Juventino
gram jako środkowy obrońca w juniorach w Sparcie Rejowiec Fabrczyny ( II liga wojewódzka ) :-D seniorzy graja w IV lidze 

- tweetyteewt
- Juventino
Piaskowianka Piaski :-D IV Liga Świętokrzyska 

Football...
- Miodek16
- Juventino
LKS Milówka B klasa.. Gram jak narazie w juniorach na pozycji prawaego pomocnika.. w tym roku pewnie awans do A klasy <lol2>
czekam az Juve zglosi sie po mnie..
czekam az Juve zglosi sie po mnie..

- sebastian10
- Juventino
nietoperz Gardzko b-klasa drezdenko tabela http://www.90minut.pl/liga.php?id=3686
napastnik,srodkowy pomocnik,jak bylem mlodszy gralem w pilkarska kadra czeka,dobiegniew cup
napastnik,srodkowy pomocnik,jak bylem mlodszy gralem w pilkarska kadra czeka,dobiegniew cup
- Bobeknaklo
- Juventino
Gra ktoś w juniorach młodszych kujawsko-pomorskiego?
http://kpzpn.pl/?cid=10&unroll=10&app=r ... =7&grupa=3
:-D
http://kpzpn.pl/?cid=10&unroll=10&app=r ... =7&grupa=3
:-D
- Bobeknaklo
- Juventino
jasne?! ja tez
- bianconeriP
- Juventino
Tak ja gram w lks Marcinkowice :-D