Coppa Carnavale 2008
- Arcadio
- Juventino
Jest jest jest :!:
Normalnei tacy młodzi, a juz potrafią pryprawić o zawał :-D
Gramy dalej- mecz dośc dobry, raczej pod nasze dyktando... Sędza oczywiście poleciał...
Swoją drogą zapadnie mi w pamięcie Tuia- będzię z Niego Lazo kiedyś miało pocieche.
Normalnei tacy młodzi, a juz potrafią pryprawić o zawał :-D
Gramy dalej- mecz dośc dobry, raczej pod nasze dyktando... Sędza oczywiście poleciał...
Swoją drogą zapadnie mi w pamięcie Tuia- będzię z Niego Lazo kiedyś miało pocieche.
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Bobeknaklo
- Juventino
Oglądałem tylko pierwszą połowę. Zna ktoś przebieg karnych dokładnie, ale tylko naszych zawodników i ewentualnie naszego bramkarza, albo najlepiej jakby ktoś znalazł zapis video.
- Arcadio
- Juventino
Hmm skrót pewno będzie jutro...
Castiglia- nei trafił
potem Ekdal, Immobile, Marrone, Iago trafiali,
Giovinco nei trafił
i ostatniego karengo trafił D'ELIA
Nasz bramkarz obronił dwa karne- przy czym bym byliśmy w gorszej sytuacji... Ostatniego karnego piłkarz Lazio przestrzelił wogóle.
Castiglia- nei trafił
potem Ekdal, Immobile, Marrone, Iago trafiali,
Giovinco nei trafił
i ostatniego karengo trafił D'ELIA
Nasz bramkarz obronił dwa karne- przy czym bym byliśmy w gorszej sytuacji... Ostatniego karnego piłkarz Lazio przestrzelił wogóle.
- Kamex22
- Juventino
A ja sie tak zapytam, bo niestety meczu nie widzialem nauka te sprawy (kurcze). Widzialem na JP w newsie ze Daud, Esposito jeszcze w 1 polowie zeszli obaj kontuzja? A i obronca Bamba na poczatku 2 polowy ale to juz chyba zmiana taktyczna?
Edit: ok juz zmienili w newsie. Po prostu Wlosi zawsze odaja 5' 2T czyli ze 50' w meczu, wiec to mnie zmylilo bo bylo Esposito('5 Yago), czy jak kto woli Iago
Edit: ok juz zmienili w newsie. Po prostu Wlosi zawsze odaja 5' 2T czyli ze 50' w meczu, wiec to mnie zmylilo bo bylo Esposito('5 Yago), czy jak kto woli Iago

Ostatnio zmieniony 17 lutego 2009, 19:29 przez Kamex22, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sapo
- Juventino
Wszyscy zeszli w drugiej połowie i bynajmniej nie z powodu kontuzji.Kamex22 pisze:A ja sie tak zapytam, bo niestety meczu nie widzialem nauka te sprawy (kurcze). Widzialem na JP w newsie ze Daud, Esposito jeszcze w 1 polowie zeszli obaj kontuzja? A i obronca Bamba na poczatku 2 polowy ale to juz chyba zmiana taktyczna?

- Dybala 4ever
- Juventino
Panowie 19 lutego o 15:00 gramy ze Sieną w 1/4.
Z tego co wnioskuję na inter trafimy w finale dopiero :twisted:
http://www.torneoviareggio.it/calendario.php
Tu jest wszystko kto z kim gdzie i kiedy
.
Z tego co wnioskuję na inter trafimy w finale dopiero :twisted:
http://www.torneoviareggio.it/calendario.php
Tu jest wszystko kto z kim gdzie i kiedy

- Arcadio
- Juventino
Nom Siena nam sie trafiła- hmmm,
mamy Ją u siebei w grupie w rozgrywkach Primavery(grupa A),
i w pierwszym meczu tego sezonu przegraliśmy:
SIENA - JUVENTUS 1 - 0
Juve:
Piccolo, Serino, Ariaudo, De Paola, D’Elia, Lazzeri, Castiglia, Yago, Giovinco, Rossi, Curcio.
Jak widać graliśmy w osłabionym składzie- brak:
Pinsoglio, Duravia, Esposito, Bamba, Immobile, Daud'a i Marrone...
Wierze mocno, że tym razem damy Im lekcje :-D
W oczekiwaniu na Inter...
mamy Ją u siebei w grupie w rozgrywkach Primavery(grupa A),
i w pierwszym meczu tego sezonu przegraliśmy:
SIENA - JUVENTUS 1 - 0
Juve:
Piccolo, Serino, Ariaudo, De Paola, D’Elia, Lazzeri, Castiglia, Yago, Giovinco, Rossi, Curcio.
Jak widać graliśmy w osłabionym składzie- brak:
Pinsoglio, Duravia, Esposito, Bamba, Immobile, Daud'a i Marrone...
Wierze mocno, że tym razem damy Im lekcje :-D
W oczekiwaniu na Inter...
- Majos
- Juventino
Awansowali jak seniorzy z Napoli w Pucharze Włoch. Też po karnych, tylko wynik był inny. Teraz Siena, a w finale najpewniej Inter i wtedy to dopiero będzie mecz. Fajnie, że młodzi Juventini sobie tak dobrze radzą.
- Arcadio
- Juventino
JUVENTUS (4-3-2-1): Pinzoglio; Duravia, Ariaudo, De Paola, D'Elia; Ekdal Marrone,Castiglia;Daud,Iago; Immobile.
ŁAWKA. Nocchi, Mirarchi, Giovinco G., Toucam, Pirrotta,Bamba,Esposito, Rossi, Libertazzii.
Kurde zdążyłem włączyć, koło 20 min. a tu taka niemiła niespodzianka...
Siena walnęła nam bramke...
po 30 min 0-1 dla Sieny
Edit
Koniec pierwszej połowy
1 - 1
bramka Daud'a, po niesamowitym błędzie bramkarza sieny(źle obliczył lot piłki i nie złapał Jej) - na plus dla Daud'a to, ze do konca obserwował co się dzieje z piłką i powalczył- asysta Iago.
Na koniec pierwszej połowy nalezała nam sie 11-stka- świetne podanie od Iago do Immobile, Ten chciał przerzucić nad obrońcą, który dostał w ręke...
Czekamy na następna połowe meczu...
ŁAWKA. Nocchi, Mirarchi, Giovinco G., Toucam, Pirrotta,Bamba,Esposito, Rossi, Libertazzii.
Kurde zdążyłem włączyć, koło 20 min. a tu taka niemiła niespodzianka...
Siena walnęła nam bramke...
po 30 min 0-1 dla Sieny
Edit
Koniec pierwszej połowy
1 - 1
bramka Daud'a, po niesamowitym błędzie bramkarza sieny(źle obliczył lot piłki i nie złapał Jej) - na plus dla Daud'a to, ze do konca obserwował co się dzieje z piłką i powalczył- asysta Iago.
Na koniec pierwszej połowy nalezała nam sie 11-stka- świetne podanie od Iago do Immobile, Ten chciał przerzucić nad obrońcą, który dostał w ręke...
Czekamy na następna połowe meczu...
na rai sport- mam cyfre... :-D bo na necie nigdzie nei znalazłem...Radek_88 pisze:Mozesz podac gdzie ogladasz?
Ostatnio zmieniony 19 lutego 2009, 15:56 przez Arcadio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arcadio
- Juventino
Heh moge się tylko domyślać jak musisz się czuć...Radek_88 pisze:Mozesz podac gdzie ogladasz?
No wlasnie to jest ten problem.. Ze tez w akademikach jeszcze cyfry nie maja :oArekZ pisze:na rai sport- mam cyfre... :-D bo na necie nigdzie nei znalazłem...
Ja na szczęście jeszcze wolne do wtorku :-D
Nic zaczyna sie druga połowa :-D
Jest jest jest

Daud po traz drugi :!:
Świetne zagranie piętą Iago do Duravi'i a ten posłał piłke wzdłoż bramki, gdzie już czekał Daud :-D
I 3-1 Marrone :-D głową, Daud asysta tym razem
Jesteśmy w półfinale :-D
Juve-Siena 3-2
Strzelili nam bramke w 89 min, a potem zrobilo sie jeszcze nerwowo...
Przed koncem po drugiej zółtej i zarazem brzydkim faulu na Ekdalu wyleciał jeden z zawodników Sieny... Tak zerkałem, ale nie widzielem zeby Ekdal wrócił...
Mieliśmy jeszcze pare ciekawych akcji, ze dwie miał Immobile, który najwyraźneij nei ma szczęścia w tym turnieju( normalnie jest naszym najlepszym strzelcem).
- Bobeknaklo
- Juventino
Daud prawda strzela dużo ale jak tak fragmentami oglądałem mecze to szczerze mówiąc nie zachwycił mnie.
Ekdal od razu gra lepiej, swobodniej i odważniej
Iago dobre piłki zagrywa, jedna mi zapadła w pamięci, jak podciął nad obrońcami do wychodzącego Immobile, róg po jego strzale. Bardzo dobrze wyszkolony. "kamilu_87" chcemy czy też nie, w primaverze już na pewno nie pogra z racji wieku, jeżeli chodzi o to czy go zostawić czy wypożyczyć to jestem zdecydowanie za zostawieniem, kto wie czy nie będzie następcą Nedveda
Castiglia też nieźle rozgrywa, drybling całkiem niezły no a piłki zagrywa wcale nie gorzej niż Iago. O ile się nie mylę to debiutował już w seniorach w meczu ligowym. Nie jestem pewien czy to jeszcze za Capello nie było..
:doh:
Reszta się jakoś nie wyróżniała, miałem wrażenie, że obrona troche niepewna nasza, no ale jak się gra na takich żenujących boiskach, kępy itp (To dzisiejsze było chyba najlepsze). Nie widziałem jeszcze żeby nasz bramkarz mógł się wykazać.
Ekdal od razu gra lepiej, swobodniej i odważniej
Iago dobre piłki zagrywa, jedna mi zapadła w pamięci, jak podciął nad obrońcami do wychodzącego Immobile, róg po jego strzale. Bardzo dobrze wyszkolony. "kamilu_87" chcemy czy też nie, w primaverze już na pewno nie pogra z racji wieku, jeżeli chodzi o to czy go zostawić czy wypożyczyć to jestem zdecydowanie za zostawieniem, kto wie czy nie będzie następcą Nedveda
Castiglia też nieźle rozgrywa, drybling całkiem niezły no a piłki zagrywa wcale nie gorzej niż Iago. O ile się nie mylę to debiutował już w seniorach w meczu ligowym. Nie jestem pewien czy to jeszcze za Capello nie było..
:doh:
Reszta się jakoś nie wyróżniała, miałem wrażenie, że obrona troche niepewna nasza, no ale jak się gra na takich żenujących boiskach, kępy itp (To dzisiejsze było chyba najlepsze). Nie widziałem jeszcze żeby nasz bramkarz mógł się wykazać.