Kolejne zamieszanie wokół Interu i Milanu.

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 16:28

Lord of San Siro pisze:Pretensje do Moggiego nie do nas, on was wpakowal w ten syf nie my. Mistrzostwo zostalo przyznane Interowi bo w przeciwnym wypadku Wlochy stracilyby jedno miejsce w biezacej edycji LM.
Szkoda tylko ze po calym procesie Calciopoli zaczely wychodzic na jaw przekrety calej tej farsy. Ludzie sami sie wypowiadali ze wyrok jest bez sensu, ze tak na prawde dowodow nie bylo itd itd itd... Myslisz ze Inter nie byl wmieszany w Calciopoli? Kazdy klub byl w mniejszym czy wiekszym stopniu Inter swiety nie jest, im po prostu nikt nawet sie nie staral nic udowodnic, bo mieliscie swoich chloptasiow na gorze. Od Moggiego sie odczep bo ten czlowiek jest wielki i zawsze bede mial do niego wielki szacunek, ten czlowiek kochal Juventus i takim go zapamietalem z czasow jego kadencji. I nie wmowisz mi ze Juve w glownej mierze nie polecialo przez Inter, bo chociazby sam sedzia ktory wydawal wyrok byl zwiazany z Interem i nie tylko on jeden...

Co do miejsca w LM dla Wloskich klubow... Mowi sie trudno, jesli Calcio mialo odpowiadac to to by bylo kara za to. Mistrzostwo nie powinno byc przyznane nikomu tak jak za zeszly sezon. Tak w ogole oba tytuly powinny byc nadal nasze, sam spadek do Serie B z tyloma ujemnymi punktami na poczatku to juz byla przesada, a mowa byla jeszcze o gradacji do C klasy...
Lord of San Siro pisze:Nie pisz prosze o brudach, bo jesli Inter jest brudny to naprawde strach pomyslec jacy wy jestescie.

I kto tu mowi ze ja jestem slepo zapatrzony w swoj klub. Robisz z nich swietych. Moze zrob z nich jeszcze Mojżesza ktory wyprowadzi Calcio na prosta droge... Inter jest brudny tylko nikt o tym nie mowi. Ja mam nadzieje ze wasze przekrety wyjda jeszcze na jaw. Mowiac o czystosci to my przynajmniej w 3/4 mamy czysto Wloskich graczy, nie to co Internazionale ktore stalo sie kolonia Argentyny.

Lord of San Siro pisze:Oszustwo, nienawisc i zazdrosc - czyli wszystkie przymioty, ktorymi legitymujesz sie w swoim poscie. To juz taki nawyk czesci kibicow Juventusu, ze zarzucaja nam wszystko co sami maja za uszami.
Tylko czy to nie dzialacze Interu wciaz sie wypowiadaja ze nie maja z niczym nic wspolnego, nic o niczym nie wiedza i mieszac sie nie beda? Wy nigdy nic nie wiecie, a w rzeczywistosci jest inaczej... Sam Moratti ma za uszami tyle ze w tym brudzie to by sie Moggi utopil..
Lord of San Siro pisze:Zdobedziemy mistrza bo was nie ma w serie A? Tak to prawdopodobne, bo gdybyscie byli to bylibyscie z Moggim i jego ciemnymi interesami, a wtedy ciezko mowic o uczciwej rywalizacji.
Na boisku graja pilkarze a nie dzialacze, Juventus to pilkarze i kibice nie zarzad... Oni wygrali na boisku nie przy stole... Poza tym czekaj czekaj... Kto wygral ostatni mecz w ktorym spotkaly sie nasze druzyny? A kto wbil piekna brame z rzutu wolnego... czekaj kto to mogl byc... A juz pamietam! Del Piero!
Lord of San Siro pisze:Wroc moze do szkoly bo masz powazne problemy z liczeniem.
Nie wiem jak Ty ale ja dbam o swoje wyksztalcenie.
Lord of San Siro pisze: Jak mi wiadomo Milan mial 8 ujemnych pkt a jego strata do Interu wynosi obecnie 28. Naprawde trudno polemizowac z taka bzdura.
Co nie zmienia faktu ze gdyby nie ta kara punktowa Milan nie musialby walczyc o LM od wczesnej fazy i mialby wiecej czasu na odpoczynek graczy po MS, co za tym idzie lepsze przygotowanie do sezonu diabli wzieli...

Nie wiem czemu, ale z kibicami Milanu mozna sie jeszcze jakos dogadac, a jedyne co do siebie zywimy to rywalizacja miedzy dwoma wielkimi klubami Milanu i Juventusu... Nie to co Inter... Ten sezon wam sie udal, ale co bedzie w nastepnych pokaze tylko czas...

Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 17:16

Slim pisze: Szkoda tylko ze po calym procesie Calciopoli zaczely wychodzic na jaw przekrety calej tej farsy. Ludzie sami sie wypowiadali ze wyrok jest bez sensu, ze tak na prawde dowodow nie bylo itd itd itd... Myslisz ze Inter nie byl wmieszany w Calciopoli? Kazdy klub byl w mniejszym czy wiekszym stopniu Inter swiety nie jest, im po prostu nikt nawet sie nie staral nic udowodnic, bo mieliscie swoich chloptasiow na gorze. Od Moggiego sie odczep bo ten czlowiek jest wielki i zawsze bede mial do niego wielki szacunek, ten czlowiek kochal Juventus i takim go zapamietalem z czasow jego kadencji. I nie wmowisz mi ze Juve w glownej mierze nie polecialo przez Inter, bo chociazby sam sedzia ktory wydawal wyrok byl zwiazany z Interem i nie tylko on jeden...
Ludzie sie wypowiadali?? Ludzie mowia rozna rzeczy a kto sie wypowiadal to sie wypowiadal, ja nic takiego nie slyszalem. Inter jest wmieszany w Calciopoli? To twoje domysly czy moze przechwyciles jakies rozmowy Morattiego? Moggi jest wielki?? Mysle, ze nawet wiekszosc kibicow Juve ma zdecydowanie odmienne zdanie. A moze okazuje on swoja wielkosc udzielajac wywiadow, w ktorych miesza wszystko i wszystkich z blotem. Sam wpakowal sie w bagno wiec chcialby wciagnac do niego kogo sie da. On jest zalosny a nie wielki.
Slim pisze:Co do miejsca w LM dla Wloskich klubow... Mowi sie trudno, jesli Calcio mialo odpowiadac to to by bylo kara za to. Mistrzostwo nie powinno byc przyznane nikomu tak jak za zeszly sezon. Tak w ogole oba tytuly powinny byc nadal nasze, sam spadek do Serie B z tyloma ujemnymi punktami na poczatku to juz byla przesada, a mowa byla jeszcze o gradacji do C klasy...
O tym, ze tytul zostal przyznany Interowi nie decydowal Inter wiec nie bede rozpisywal sie na ten temat. To wewnetrzna sprawa federacji. Tytuly powinny byc wasze?? Jak mialo nie zostac odebrane wam cos co zdobyliscie nieuczciwie. Naprawde nie interesuje mnie to czy wasi zawodnicy dali z siebie wszystko na boisku czy nie i czy byli swiadomi przekretow Moggiego czy nie. Jak trener podaje srodki dopingujace swojemu zawodnikowi mimo, ze ten nic nie wie o tym, to i tak ten drugi ponosi za to odpowiedzialnosc i to jego wyniki sa anulowane.

Slim pisze:I kto tu mowi ze ja jestem slepo zapatrzony w swoj klub. Robisz z nich swietych. Moze zrob z nich jeszcze Mojżesza ktory wyprowadzi Calcio na prosta droge... Inter jest brudny tylko nikt o tym nie mowi. Ja mam nadzieje ze wasze przekrety wyjda jeszcze na jaw. Mowiac o czystosci to my przynajmniej w 3/4 mamy czysto Wloskich graczy, nie to co Internazionale ktore stalo sie kolonia Argentyny.
No widzisz Inter jest niby brudny, ale nikt o tym nie mowi. A wy przez lata oficjalnie byliscie czysci chociaz tak naprawde wszyscy mowili i wiedzieli to, ze jestescie brudni.

Macie 3/4 czysto wloskich graczy? A co dbasz o czystosc rasowa druzyny, ktorej kibicujesz?? Mnie tam nie przeszkadza, ze w Interze gra tylu i tylu obcokrajowcow. Wazne jest to jak kto gra a nie z jakiego panstwa pochodzi. Widac, ze koncza Ci sie argumenty, ze przytaczasz takie dziwne tezy.

Slim pisze:Tylko czy to nie dzialacze Interu wciaz sie wypowiadaja ze nie maja z niczym nic wspolnego, nic o niczym nie wiedza i mieszac sie nie beda? Wy nigdy nic nie wiecie, a w rzeczywistosci jest inaczej... Sam Moratti ma za uszami tyle ze w tym brudzie to by sie Moggi utopil..
Taka masz wiedze? To podziel sie ze mna i pokaz mi co ma za uszami Moratti? O Moggiego sie nie martw on tak dlugo plywa w syfie, ze nabral wprawy i na pewno nie utonie w zadnym brudzie.

Slim pisze: Na boisku graja pilkarze a nie dzialacze, Juventus to pilkarze i kibice nie zarzad... Oni wygrali na boisku nie przy stole... Poza tym czekaj czekaj... Kto wygral ostatni mecz w ktorym spotkaly sie nasze druzyny? A kto wbil piekna brame z rzutu wolnego... czekaj kto to mogl byc... A juz pamietam! Del Piero!
Juz sie wypowiedzialem wyzej co mysle o tym. Dzialacze krecili to musza odpowiedziec pilkarze. Myslisz ze Juventus zdobylby tyle punktow gdyby nie Moggi i spolka? Smiem watpic. I co, nadal zyjesz ta bramka? Milo czasem powspominac nie?

Slim pisze: Nie wiem jak Ty ale ja dbam o swoje wyksztalcenie.
O moje wyksztalcenie sie nie martw. Radze sobie swietnie i bez Twojej troski.
Slim pisze: Co nie zmienia faktu ze gdyby nie ta kara punktowa Milan nie musialby walczyc o LM od wczesnej fazy i mialby wiecej czasu na odpoczynek graczy po MS, co za tym idzie lepsze przygotowanie do sezonu diabli wzieli...
Tak. Te 2 mecze rozegrane w 3 rundzie kwalifikacji LM okazaly sie przyslowiowym gwozdziem do trumny Milanu. Stracili przez to przynajmniej ze 25 pkt :rotfl:
Slim pisze: Nie wiem czemu, ale z kibicami Milanu mozna sie jeszcze jakos dogadac, a jedyne co do siebie zywimy to rywalizacja miedzy dwoma wielkimi klubami Milanu i Juventusu... Nie to co Inter... Ten sezon wam sie udal, ale co bedzie w nastepnych pokaze tylko czas...
Hmm, na Twoim miejscu nie wypowiadalbym sie w imieniu wszystkich kibicow Juventusu a zwlaszcza Milanu bo moga miec nieco inny poglad na ten temat. Rozumiem jednak, ze tym kurtuazyjnym zdaniem probujesz sobie zjednac troszke Milanistow, zeby razniej Ci bylo w dyskusji.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 17:33

Lord of San Siro pisze:Ludzie sie wypowiadali?? Ludzie mowia rozna rzeczy a kto sie wypowiadal to sie wypowiadal, ja nic takiego nie slyszalem.
Slabo sluchasz... Gdyby to byli ludzie z ulicy nic bym nie mowil, ale to byli zarowno prowadzacy rozprawe jak i inni z gornej polki...
Lord of San Siro pisze: O tym, ze tytul zostal przyznany Interowi nie decydowal Inter wiec nie bede rozpisywal sie na ten temat.
Inter nie, tylko ludzie z nim zwiazani bedacy wysoko postawieni w Calcio.
Lord of San Siro pisze: No widzisz Inter jest niby brudny, ale nikt o tym nie mowi.
Bo boja sie poleciec ze stolkow...
Lord of San Siro pisze: Macie 3/4 czysto wloskich graczy? A co dbasz o czystosc rasowa druzyny, ktorej kibicujesz?? Mnie tam nie przeszkadza, ze w Interze gra tylu i tylu obcokrajowcow. Wazne jest to jak kto gra a nie z jakiego panstwa pochodzi. Widac, ze koncza Ci sie argumenty, ze przytaczasz takie dziwne tezy.
Tobie moze i nie przeszkadza, ale co to za Wloska druzyna bez pilkarzy ze swojego kraju? O rase to ja nie dbam bo dla mnie jest tylko jedna rasa - ludzka rasa, bardziej chodzi mi o narodowosci zawodnikow.
Lord of San Siro pisze: Taka masz wiedze? To podziel sie ze mna i pokaz mi co ma za uszami Moratti?
Skoro tak go bronisz to niech sam Ci powie.
Lord of San Siro pisze: O Moggiego sie nie martw on tak dlugo plywa w syfie, ze nabral wprawy i na pewno nie utonie w zadnym brudzie.
Co ty wiesz o Moggim... Facet po prostu ma jaja do tego co robi i moze jest kontrowersyjny ale przynajmniej wie co robi.
Lord of San Siro pisze: Myslisz ze Juventus zdobylby tyle punktow gdyby nie Moggi i spolka?
Jestem przekonany ze tak, stac ich bylo na to.
Lord of San Siro pisze: I co, nadal zyjesz ta bramka? Milo czasem powspominac nie?
Jak Ci sie tak milo wspomina to powspominaj ostatni zdobyty przez Inter Puchar Mistrzow moze Ci sie lepiej zrobi...

Lord of San Siro pisze: O moje wyksztalcenie sie nie martw. Radze sobie swietnie i bez Twojej troski.
Wzajemnie
Lord of San Siro pisze: Tak. Te 2 mecze rozegrane w 3 rundzie kwalifikacji LM okazaly sie przyslowiowym gwozdziem do trumny Milanu. Stracili przez to przynajmniej ze 25 pkt :rotfl:
Moze nie te 2 mecze ale wczesniejsze treningi i wczesniejszy powrot z wakacji na ktorych mieli regenerowac sily... Poza tym w koncu to od nas kupiliscie tych ktorzy napedzaja wasza druzyne...
Lord of San Siro pisze: Hmm, na Twoim miejscu nie wypowiadalbym sie w imieniu wszystkich kibicow Juventusu a zwlaszcza Milanu bo moga miec nieco inny poglad na ten temat. Rozumiem jednak, ze tym kurtuazyjnym zdaniem probujesz sobie zjednac troszke Milanistow, zeby razniej Ci bylo w dyskusji.
Nie musze sobie nikogo jednac. Po prostu szanuje Milan i nie interesuje mnie to co kto o tym mysli.

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 18:49

Slim pisze: chociazby sam sedzia ktory wydawal wyrok byl zwiazany z Interem
Pewnie mówisz o Rossim … problem w tym, że on nie jest Inie był sędzią tylko komisarzem.
i nie tylko on jeden...
Kto jeszcze ?
Co do miejsca w LM dla Wloskich klubow... Mowi sie trudno
Nie mówi się trudno, tylko ty mówisz trudno. Co innego mówią kibice, piłkarze, działacze klubów grający cały sezon czysto. W tym przypadku Chievo.
Mowiac o czystosci to my przynajmniej w 3/4 mamy czysto Wloskich graczy, nie to co Internazionale ktore stalo sie kolonia Argentyny.
No tak to jest niezbity argument. :shock:
Poza tym czekaj czekaj... Kto wygral ostatni mecz w ktorym spotkaly sie nasze druzyny? A kto wbil piekna brame z rzutu wolnego... czekaj kto to mogl byc... A juz pamietam! Del Piero!
Ale co to ma znaczenie ? Przez ile wcześniejszych meczów Juventus nie wygrał z Interem ? Del Piero strzelił z wolnego fakt, a kto minutę piknie się przewrócił o własne nogi ? czekaj kto to mogl byc... A juz pamietam! Nedved !
Co nie zmienia faktu ze gdyby nie ta kara punktowa Milan nie musialby walczyc o LM od wczesnej fazy i mialby wiecej czasu na odpoczynek graczy po MS, co za tym idzie lepsze przygotowanie do sezonu diabli wzieli...
Ojojo pewnie wszystkie mecze by wygrali a tu taki pech. :?

Inter per SempreObrazek
sushi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 19:11

Widze że forum JUVE stał się forum dla klubu z mediolanu chodzi tu o bardzo cienki inter któremu nie udowodniono winy wiec nie łudzmy się że tak sie stanie :angry: choć bardzo bym chciał a co do afery niech wszystkie zespoły zostaną ukarane takie jest moje zdanie i wszystki w taki sam sposób a nie tylko JUVE które zostało najbardziej pokrzywdzonym zespołem a jeżeli inter by spadł do serie b to bardzo długo by zapewne w niej siedział bo czołowi gracze by zostali sprzedani i ze swoją młodzieżówką wątpie by awansowali po sezonie :rotfl: raczej w to wątpie w przeciwieństwie do JUVE które awansuje i znów inter bedzie walczyć o może 3 miejsce ale to za góra dwa sezony a może kto wie już w nastepnym aby tak było AVE JUVE

Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 21:42

Globusik pisze:
Tata pisze:popieram mam wielka nadzieje ze Inter dostanie to na co zasluzyl sobie juz dawno temu
Forza Juve
Niech pan Tata nie rozstrzyga czy Inter na to zasłużył czy nie! od tego jest prokuratura ale jedno jest pewne kto zasłużył to został już ukarany
Kolego jesli masz gadac takie zalosne banialuki to wroc na stronke swojego Interku i rozmawiaj z ludzmi na swoim beznadziejnym poziomie.

Wracając do tematu-nie jestem zwolennikiem degradacji Interu, wole zebysmy wrocili do Serie A i pokazali im na boisku kto rzadzi ta liga. Zemsta bedzie slodsza, kiedy odbierzemy Interowi mistrzostwo po uczciwej walce. Inter tego po prostu nie potrafil zaakceptowac, latwiej bylo nas zniszczyc. Nie badzmy tacy sami i nie zyczmy drugiemu co nam nie mile.

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
Slim

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 23:13

TdF pisze:Pewnie mówisz o Rossim … problem w tym, że on nie jest Inie był sędzią tylko komisarzem.
Co nie zmienia faktu ze byl powiazany z Interem.
TdF pisze: Kto jeszcze ?
Malo ich? od chociazby mediaset, ktore wyglaszalo takie piekne komentarze dotyczace Calciopoli stawiajac na pierwszym planie Juventus.
TdF pisze:Nie mówi się trudno, tylko ty mówisz trudno. Co innego mówią kibice, piłkarze, działacze klubów grający cały sezon czysto. W tym przypadku Chievo.
Dobrze ze za przyklad dales Chievo a nie Inter 8)
Mowiac o czystosci to my przynajmniej w 3/4 mamy czysto Wloskich graczy, nie to co Internazionale ktore stalo sie kolonia Argentyny.
TdF pisze: No tak to jest niezbity argument. :shock:
To nie argument, to stwierdzenie faktu...
TdF pisze:Ale co to ma znaczenie ? Przez ile wcześniejszych meczów Juventus nie wygrał z Interem ? Del Piero strzelił z wolnego fakt, a kto minutę piknie się przewrócił o własne nogi ? czekaj kto to mogl byc... A juz pamietam! Nedved !
Nie przewrocil sie o wlasne nogi tylko zostal podkoszony o ile pamietam przez Verona... (chociaz moge sie mylic)
TdF pisze:Ojojo pewnie wszystkie mecze by wygrali a tu taki pech. :?
Na pewno nie zostali by tak daleko za wami, a nawiazali by rowna walke...

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 stycznia 2007, 23:24

inter przypomina Al Capone i podobnie jak on skończy!!!

Al Capone nie udało się udowodnić zadnych z jego brudnych interesów, machlojek, czy morderstw na zlecenie. Inter moze byc z nim porównywany - całe Wlochy wiedza ze robił i robi brudne ineresy, kazdy tez wie o lewych dokumentach, kazdy ma swiadomosc wpływania na sedzów, wiemy tez ze inni działaja na jego zlecenie w celu zlikwidowania najwiekszych wrogów - jednak inter podobnie jak Al Capone unika kary.

Al Capone i Inter łaczy cos jeszcze - wina i kara. Al poszedł siedziec za lewe dochody i niepłacenie podatków. Podobnie jak Inter, który prowadzi lewe ksiegi.

Wniosek oczywisty inter to futbolowa wersja Al Capone !! Koniec interu bedzie taki jak Al Capone :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 14:01

Tombalu pisze:inter przypomina Al Capone i podobnie jak on skończy!!!

Al Capone nie udało się udowodnić zadnych z jego brudnych interesów, machlojek, czy morderstw na zlecenie. Inter moze byc z nim porównywany - całe Wlochy wiedza ze robił i robi brudne ineresy, kazdy tez wie o lewych dokumentach, kazdy ma swiadomosc wpływania na sedzów, wiemy tez ze inni działaja na jego zlecenie w celu zlikwidowania najwiekszych wrogów - jednak inter podobnie jak Al Capone unika kary.

Al Capone i Inter łaczy cos jeszcze - wina i kara. Al poszedł siedziec za lewe dochody i niepłacenie podatków. Podobnie jak Inter, który prowadzi lewe ksiegi.

Wniosek oczywisty inter to futbolowa wersja Al Capone !! Koniec interu bedzie taki jak Al Capone :)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: - Tyle o twoim wpisie
Przeczytaj jeszcze raz co napisales i poloz sobie cos bardzo zimnego na swoja bardzo goraca glowe. Pokaz mi tych Wlochow, ktorzy wiedza o rzekomych, brudnych interesach Interu, pokaz mi te lewe dokumenty, ktore sa wszystkim znane, udowodnij mi jaka "wszyscy" maja swiadomosc o wplywaniu na sedziow (sam juz nie wiem moze przechwycono rozmowy Morattiego nie Moggiego? :rotfl: Nazwiska Ci sie myla, rozumiem, ze to na M i to na M, ale to jednak przesada :rotfl: ) Pokaz mi tych, ktorzy dzialaja na zlecenie wszechmocnego Interu. :rotfl:

Wez sobie zrob napis na czole, ze Inter to futbolowa wersja Al Capone. Tak, zeby kazdy to widzial :rotfl:

Ps. Satysfakcje sprawie Ci pisanie Inter z malej litery? No coz, wiecej nie mozesz zrobic to pozostaje Ci ta mala radosc zyciowa

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 14:43

Kazdy widzi to co chce widziec :) Ty chcesz widziec swietość interu, ja widze jego podobeństwo do Al Capone.

Poradze Ci tylko na spokojnie ocenic postawe i "działalnosc" interu i Morattiego, poczytać obiektywne informacje z Italii i wsłuchać się rodowitych wlochów, co myślą o interze i wszystkim co jest z nim związane łacznie z panem na M czyli Morattim.

Pogadamy za 4-5 lat i wtedy zobaczymy gdzie bedzie inter a gdzie JUVE :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
szczypek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 14:50

Ciekawa interpretacja Nerazzurrich :-D

Co do całej "afery" to nie robiłbym sobie nadzieji na wiele, bo wszyscy wiemy jak sie kończa takie sprawy, czyż nie? Inter dostanie wiecej niz straci... a inni będą cierpieć!!

Chciałbym jak zapewne większość, żeby coś się wreszcie zmieniło.

Z JUVE
... od zawsze
na zawsze ...
Rafek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 15:11

Co wu się kłocicie. Wszyscy wiemy jacy są włosi. Lubią przekręty, szczególnie jeśli maja wpływy. Moggi i Moratti to bardzo podobne typy, choć nie twierdze Moratti jest winny, nie zostało mu nic udowonione, są to tylko spekulacje prasy. Co do Moggiego wiadome jest że wpływał na sędziów, choć nikt mi nie powie, że bez dobrych i piłarzy, a z przychylnym sędzią da się wygrać dwa Mistrzostwa Włoch.

Co do tego, że Inter napędzają zawodnicy, kótrzy odeszli z Juve. Są piłkarze i najemnicy, co do tego chyba nikt nie ma wątpilwości. Gdyby np. Inter zostałby zdegradowany Juve na pewno podkupiło by paru ich graczy.

Jeśli chodzi o Milan. Wedlug mnie główny powód ich słbej postawy to brak Szewy. Ten zawodnik znaczył tyle samo co Alex dla nas. Gdyby zabrakło nam Alexa, a Treze byłby w słabej formie, to też bylibyśmy w dołku.

szczypek_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 15:23

Rafek pisze:Gdyby np. Inter zostałby zdegradowany
wierzysz, ze cos takiego jest możliwe?

Z JUVE
... od zawsze
na zawsze ...
TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 20:08

Slim pisze: Co nie zmienia faktu ze byl powiazany z Interem.
To nie on wydawał wyroki. Poza tym podczas waszego ostatniego odwołanie jego już w ogóle nie było.
Malo ich? od chociazby mediaset, ktore wyglaszalo takie piekne komentarze dotyczace Calciopoli stawiajac na pierwszym planie Juventus.
:shock: Po pierwsze co Mediaset (wiesz w ogóle co t o jest?) do wyroków? Po drugie właścicielem jej właścicielem jest niejaki Berlusconi, więc lekko się skompromitowałeś.
Dobrze ze za przyklad dales Chievo a nie Inter 8)
Dobrze, że umiesz czytać ze zrozumieniem. :doh: Za przykład dałem Chievo bo to oni nie zagrali by w el.LM gdy UEFA odebrała Włochom jedno miejsce w pucharach. Inter tak czy inaczej by w LM zagrał.
To nie argument, to stwierdzenie faktu...
Wspaniale … tylko co ten FAKT ma wspólnego z tematem ? :think:
Nie przewrocil sie o wlasne nogi tylko zostal podkoszony o ile pamietam przez Verona... (chociaz moge sie mylic)
Oczywiście :prochno: Verona już na boisku nie było, więc to nie on stał obok przewracającego się Pavełka.

Inter per SempreObrazek
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 stycznia 2007, 20:16

TdF pisze:Oczywiście :prochno: Verona już na boisku nie było, więc to nie on stał obok przewracającego się Pavełka.
To byl Samuel. Pamietam jak smialismy sie gdy jeszcze pyskowal do sedziego ze nie bylo faulu :lol:
Poza tym - czy faul to juz gol? Nic wam nie poradzimy na to ze Del Piero pakuje pilke do bramki interu przy kazdej lepszej okazji.
Po trzecie - jesli juz sobie wypominamy 'wolne z kapelusza'. Pamietasz bramke Adriano (slusznie nieuznana zreszta) po "faulu" Chielliniego bodajze wlasnie na brazylijczyku (dostal zolta kartke ... :lol: ) ?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ