Obecny najlepszy napastnik świata ???
- Bad_Magick
- Juventino
1. Roberto Baggio
2. Alan Shearer
3. Henry
4. Ronaldo
5. Del Piero
6. v. Nisterlooy
2. Alan Shearer
3. Henry
4. Ronaldo
5. Del Piero
6. v. Nisterlooy
- wErOn
- Juventino
Henry chyba albo Ronio chociaz on tylko dobija piłki, które są juz prawie w siatce :-D 
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
zgadzam się, w przeciwieństwie do Ronaldo Henry sam potrafi wypracować sobie akcje, po której zdobywa bramkiWajron pisze:Henry chyba albo Ronio chociaz on tylko dobija piłki, które są juz prawie w siatce :-D
- Sarsik
- Juventino
Juventus sprzedał go, bo grał słabo. I napewno gdyby został w Turynie nie stałby się takim wspaniałym piłkarzem. Szkoda, że włoska liga mu nie leżałaFanJuventusu pisze:Zdecydowanie Henry!!! Daje czadu w Arsenalu a Juventus go sprzedla!!! Teraz by przydal sie jak zloto !!! Zamiast Treze który jest kontuzjowany!!

I need a girl that I can train.
- Tomusmc
- Juventino
Heh beka! na poczatku pisze Maakay z Deportivo bo jest to post z 3.06.2003
dla mnie najlepszy jest
1. Henry
2. van Nisterlooy
2. Andriej Shevcenko

1. Henry
2. van Nisterlooy
2. Andriej Shevcenko
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah 

- Ironek
- Juventino

Moja pierwsza trójka to:
1. HENRY - nie ma żadnych wątpliwości co do niego, potrafi wszystko, wspaniała technika, gra głową, wypracowanie sobie pozycji, strzał z dystansu, znajdywanie się w polu karnym, znakomite podanie,za nim jest duża przepaść. Ahh, jak ja bym bardzo chciał żeby on grał w JUVE
2. Shevczenko - piłkarz świetny technicznie i ogólnie znakomity napastnik
3. Nistelrooy - patrząc z jaką swobodą strzela bramki to aż oczy z orbit wyskakuja
Później są Raul, Ibrahimović, Makaay(ten mniej wiecej na równi z RVN, Adriano, ALEX(kolejność przypadkowa)
Nie wymieniłem Ronaldihno bo dla mnie to bardziej ofensywny pomocnik, jeśli miał bym go uwzględniać jako napastnika to by był 0.5 milimetra za HENRYM.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2004, 10:52 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ale szczerze wy uwazacie van nistelrooya za najlepszego napastnika?? On jest taki sam jak f.inzaghi czeka tylko na pilki i dobija, ja jeszcze nie widzialem zeby oni sami stworzyli akcje i strzelili bramke.
Co do ronaldo to jest za bardzo rozreklamowany walce nie jest taki dobry.( jak gral we włoszech) Henry to samo ale on jest jednym z najlepszych. Moim zdaniem to najlepszeg nie ma jest kilku najlepszych i sa to:
-ailton(jezeli ktos oglada lige niemiecka to wie on jest naprawde dobry,)
-Trezeguet (nie mam pojecia czemu przez kibicow JUVE nie jest doceniany, ale nawet same oferty mowia za siebie i naprawde gdy nie ma kontuzji ostatnio ma ich wieli ale to przejdzie, jest bardzo dobry),
-Djibril Cisse(bardzo dobry i mlody napastnik moglby przejsc do JUVE zamiast liverpoolu)
-Didier Drogba(sami wiecice) Ci 2 co teraz przedstawilem moze jeszcze nie sa super gwiazdami, ale napewno beda
-Henry jest troche dziwny bo w angli rzeczywiscie gra niezle ale we wloszech to totalno porazka, a liga wloska jest najtrudniejsza.
-Del Piero(nie bede opisywal gdyby nie liczne kontuzje nie miueli bysly taiego dylematu)
-morientes(dla mnie bylo wielkim zaskoczeniem kupno ronaldo przez real gdy mieli morientesa, uwzalem go za jednego z najleszych i teraz tez taki jest jak dla mnie jest duzo lepszy do ronaldo)
To chyba tyle no sa troszke gorsi ale takze dobry jak Torres, Shewczenko, Larsson, Saha . TO jest naprawde najbardziej obniektywna lista
Co do ronaldo to jest za bardzo rozreklamowany walce nie jest taki dobry.( jak gral we włoszech) Henry to samo ale on jest jednym z najlepszych. Moim zdaniem to najlepszeg nie ma jest kilku najlepszych i sa to:
-ailton(jezeli ktos oglada lige niemiecka to wie on jest naprawde dobry,)
-Trezeguet (nie mam pojecia czemu przez kibicow JUVE nie jest doceniany, ale nawet same oferty mowia za siebie i naprawde gdy nie ma kontuzji ostatnio ma ich wieli ale to przejdzie, jest bardzo dobry),
-Djibril Cisse(bardzo dobry i mlody napastnik moglby przejsc do JUVE zamiast liverpoolu)
-Didier Drogba(sami wiecice) Ci 2 co teraz przedstawilem moze jeszcze nie sa super gwiazdami, ale napewno beda
-Henry jest troche dziwny bo w angli rzeczywiscie gra niezle ale we wloszech to totalno porazka, a liga wloska jest najtrudniejsza.
-Del Piero(nie bede opisywal gdyby nie liczne kontuzje nie miueli bysly taiego dylematu)
-morientes(dla mnie bylo wielkim zaskoczeniem kupno ronaldo przez real gdy mieli morientesa, uwzalem go za jednego z najleszych i teraz tez taki jest jak dla mnie jest duzo lepszy do ronaldo)
To chyba tyle no sa troszke gorsi ale takze dobry jak Torres, Shewczenko, Larsson, Saha . TO jest naprawde najbardziej obniektywna lista
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- x_men_1988
- Juventino
Dla mnie zdecydowanie najlepszym napstnikiem i to juz od jakiegś czasu jest T. Henry , jest on znakomitym technikiem , dobrzewykańcza akcję , i wogóle gra niesamowicie .
Na drugim miejscu jes A. Shevczenko , który jednak jest dojść daleko z tyłu za Henrym , ale to nie znaczy że jest kipesk , jest poprosu gorszy od Henryego .
Na trzeciej pozycji umieścił bym dwóch piłkarzy : Van Nistelrooy i Maakay , a szczególnmie podoba mi się styl tego drugiego zawodnika .
PS. Teraz kiedy Juve nie ma w LM , muszę zacząć kibicować , zespołowi którego bardfzo lubię ( ale nie jestem ich fanem) , chodzi o Arsenal na czele z Henrym i Berkampem , oni wymiatają !
Na drugim miejscu jes A. Shevczenko , który jednak jest dojść daleko z tyłu za Henrym , ale to nie znaczy że jest kipesk , jest poprosu gorszy od Henryego .
Na trzeciej pozycji umieścił bym dwóch piłkarzy : Van Nistelrooy i Maakay , a szczególnmie podoba mi się styl tego drugiego zawodnika .
PS. Teraz kiedy Juve nie ma w LM , muszę zacząć kibicować , zespołowi którego bardfzo lubię ( ale nie jestem ich fanem) , chodzi o Arsenal na czele z Henrym i Berkampem , oni wymiatają !
- Batigol
- Juventino
Napewno nie Ronaldo!! Pewnie sam doszedl do wniosku ze juz jest najlepszym napastnikiem i zaczal jesc jak swinia. Skutki tego od razu widac- na boisku rownie dobrze moze sie toczyc:P Najpepszym napastnikiem do niedawna byl dla mnie Trezege, ale po tym sezonie musze powiedziec ze teraz podziwiam Henrego. Ten napastnik potrafi strzelic gola naprawde z kazdej pozycji!!!!
- GRZYB!
- Juventino
na pewno nie ronaldo... po kontuzji to juz nie ten sam zawodnik... podobnie jak del piero ktory w tej chwili bylby porownywany z pele gdyby nie te kontuzje !!!
mysle ze to henry... bajeczna technika i precyzja, ogromny spokoj i doswiadczenie mimo mlodego wieku, gdyby jeszcze popracowal nad gra glowa i strzalem z dystansu...
ale czasami gra zbyt samolubnie.. mimo to szalenie niebezpieczny zawodnik...
mysle ze to henry... bajeczna technika i precyzja, ogromny spokoj i doswiadczenie mimo mlodego wieku, gdyby jeszcze popracowal nad gra glowa i strzalem z dystansu...
ale czasami gra zbyt samolubnie.. mimo to szalenie niebezpieczny zawodnik...
Podróż o długości tysiąca mil rozpoczyna się od pojedynczego kroku...
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Del Piero 3 :!: :!:hajdix pisze:Moje typy:
1.Rud van Nisterlooy
2.Henry
3.Del Piero
4.Adriano
5.Ibrahimovic
6.Raul
7.Roy Maakay
8.Vieri
9.Ronaldo
10.Trintan
....
17.Trezeguet

i to jeszcze przed takimi sniperami jak Makaay, Ronaldo, Raul... no bez przesady... ja też bardzo lubie Alexa, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Del Piero w tym momencie jest conajwyżej przeciętny :?