Juventini do raportu! :)-Cz.I -PYTANIA
- Johnny777
- Juventino
1. Dowód osobisty:
- imię* Janek- skąd się wziął Twój nick? Johnny wołali mnie na studiach a cyferki to dlatego że 777 ma odwrotne znaczenie niż 666
-data urodzenia (lub wiek)* cholibka...stary jestem...20.8.1976...
-miejsce zamieszkania (miasto) Ruda Śląska
- kolor włosów i oczu włosy ciemnoblond oczy brązowe
- szkoła / zawód mgr biologii
- trzy główne cechy charakteru cierpliwość lojalność solidność
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? cosik przed finałem na Heysel
- dlaczego akurat ten klub? przez Bońka i barwy
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu Platini i Alex
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? Finał LM z Ajaxem, scudetto nr 26
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? przegrane finały LM
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? bo szukałem polskiej (dobrej) strony o Juve i tak trafiłem tu- forum to była formalność
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) nie wiem, za smarkaty ze mnie forumowicz żeby to ocenić
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz na razie wszystko jest OK
- imię* Janek- skąd się wziął Twój nick? Johnny wołali mnie na studiach a cyferki to dlatego że 777 ma odwrotne znaczenie niż 666
-data urodzenia (lub wiek)* cholibka...stary jestem...20.8.1976...
-miejsce zamieszkania (miasto) Ruda Śląska
- kolor włosów i oczu włosy ciemnoblond oczy brązowe
- szkoła / zawód mgr biologii
- trzy główne cechy charakteru cierpliwość lojalność solidność
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? cosik przed finałem na Heysel
- dlaczego akurat ten klub? przez Bońka i barwy

- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu Platini i Alex
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? Finał LM z Ajaxem, scudetto nr 26
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? przegrane finały LM
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? bo szukałem polskiej (dobrej) strony o Juve i tak trafiłem tu- forum to była formalność
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) nie wiem, za smarkaty ze mnie forumowicz żeby to ocenić
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz na razie wszystko jest OK
- Jah
- Juventino
1. Dowód osobisty:
imię: Damian
skad sie wzial twoj nick? yyy ciagle mam nadzieje, ze jestem kims ponad... heheh
data urodzenia: 31 lipca 1986 - mam 17 lat
miejsce zamieszkania: Zambrów
kolor wlosow i oczu: wlosy - ciemny blond, oczy - niebieskie
szkoła: Liceum Profilowane tzw. Grota
trzy glowne cechy charakteru: kolezenski, uprzejmy, nieugiety - uparty
2. My i JuVe
od kiedy kibicujesz Juve? od zwycieskiego Rzymskiego Finału
dlaczego akurat ten klub? ogolna fascynacja Wloska pilka i konkretnymi pilkarzami, ktorych najwiecej bylo wlasnie w Juve... z czasem przywiazalem sie maksymalnie i liczy sie tylko Juve
.
najlepszy wedlug Ciebie pilkarz w historii? Roberto Baggio
jakie wydarzenie zwiazane z JuVe przynioslo Ci najwieksza radosc? (mecz, transfer itp.) - wygrana 4-1 w Kijowie z Dynamem w 1/4 LM w sezonie 97/98, pogrom Ajaxu Amsterdam 4-1 w polfinale LM w sezonie 96/97 oraz wtopa Interu z Lazio 2-4 co przy wygranej nad Udine 2-0 pozwolilo nam odzyskac po 4 latach upragnione Scudetto.
jakie wydarzenie zwiazane z Juve przynioslo Ci najwieksza przykrosc? Bardzo przezylem porazke w Finale LM z Realem w 98. roku oraz niezapomniane 2-3 z Manchesterem... ciezka byla takze porazka z Perugia 0-1 po bramce CALORIEGO, ktora odebrala nam zasluzone mistrzostwo...
3. My i Forum
dlaczego zdecydowales zapisac sie na to forum? poniewaz interesuja mnie losy mojego ulubionego zespolu i chce byc na biezaco. Te forum mi to umozliwia...
ktory z uzytkownikow ma najbardziej zblizony punkt widzenia do Twojego jesli chodzi o Juve (z kim najczesciej sie zgadzasz) - Bianconeri, Medi i lipa.
co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz? forum ogolnie jest fajne. Duuuzo ludzi... warunki sa optymalne. Nie mam zadnych zastrzezen
.
imię: Damian
skad sie wzial twoj nick? yyy ciagle mam nadzieje, ze jestem kims ponad... heheh
data urodzenia: 31 lipca 1986 - mam 17 lat
miejsce zamieszkania: Zambrów
kolor wlosow i oczu: wlosy - ciemny blond, oczy - niebieskie
szkoła: Liceum Profilowane tzw. Grota

trzy glowne cechy charakteru: kolezenski, uprzejmy, nieugiety - uparty
2. My i JuVe
od kiedy kibicujesz Juve? od zwycieskiego Rzymskiego Finału
dlaczego akurat ten klub? ogolna fascynacja Wloska pilka i konkretnymi pilkarzami, ktorych najwiecej bylo wlasnie w Juve... z czasem przywiazalem sie maksymalnie i liczy sie tylko Juve

najlepszy wedlug Ciebie pilkarz w historii? Roberto Baggio
jakie wydarzenie zwiazane z JuVe przynioslo Ci najwieksza radosc? (mecz, transfer itp.) - wygrana 4-1 w Kijowie z Dynamem w 1/4 LM w sezonie 97/98, pogrom Ajaxu Amsterdam 4-1 w polfinale LM w sezonie 96/97 oraz wtopa Interu z Lazio 2-4 co przy wygranej nad Udine 2-0 pozwolilo nam odzyskac po 4 latach upragnione Scudetto.
jakie wydarzenie zwiazane z Juve przynioslo Ci najwieksza przykrosc? Bardzo przezylem porazke w Finale LM z Realem w 98. roku oraz niezapomniane 2-3 z Manchesterem... ciezka byla takze porazka z Perugia 0-1 po bramce CALORIEGO, ktora odebrala nam zasluzone mistrzostwo...
3. My i Forum
dlaczego zdecydowales zapisac sie na to forum? poniewaz interesuja mnie losy mojego ulubionego zespolu i chce byc na biezaco. Te forum mi to umozliwia...
ktory z uzytkownikow ma najbardziej zblizony punkt widzenia do Twojego jesli chodzi o Juve (z kim najczesciej sie zgadzasz) - Bianconeri, Medi i lipa.
co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz? forum ogolnie jest fajne. Duuuzo ludzi... warunki sa optymalne. Nie mam zadnych zastrzezen

Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Ironek
- Juventino
Mi też się bardzo podoba ten pomysł
1. Dowód osobisty:
-imie- Marcin
-skąd się wziął twój nick?- mój ulubiony zespół muzyczny to IRON MAIDEN. Mówię o nich non-stop i IRONEK nazwała mnie koleżanka. Więc od mojego ulubionego zespołu.
-wiek-17
-miejsce zamieszkania- Nasielsk
- kolor włosów i oczu- na kolorach włosów się nie znam, a oczy piwne
-szkoła- L.O.
-trzy głowne cechy charakteru: uparty, ambitny i zwariowany.
2. My i JUVE:
-od kiedy kibicujesz JUVE- przed finałem LM z Ajaxem postawiłem na JUVE i od tamtej pory TI AMO JUVE!!!
-dlaczego akurat ten klub- nie mam pojęcia
-najlepszy według ciebie...?-Platini i Buffon
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp)- finał LM z Ajaxem(płakałem ze szczęścia), transfer do JUVE BUFFONA, zwycięstwo 3-1 z realem(którego nienawidzę)
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?- przegrane finały LM
My i forum:
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? - bo kocham JUVE
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) - Radekas, Ti_Amo_Juventus_Dragon
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz- nie toleruje niektórych ludzi gadających głupoty np. "żurawski jest 10 * lepszy od TREZEGUETA- przecież to śmiechu warte.
1. Dowód osobisty:
-imie- Marcin
-skąd się wziął twój nick?- mój ulubiony zespół muzyczny to IRON MAIDEN. Mówię o nich non-stop i IRONEK nazwała mnie koleżanka. Więc od mojego ulubionego zespołu.
-wiek-17
-miejsce zamieszkania- Nasielsk
- kolor włosów i oczu- na kolorach włosów się nie znam, a oczy piwne
-szkoła- L.O.
-trzy głowne cechy charakteru: uparty, ambitny i zwariowany.
2. My i JUVE:
-od kiedy kibicujesz JUVE- przed finałem LM z Ajaxem postawiłem na JUVE i od tamtej pory TI AMO JUVE!!!
-dlaczego akurat ten klub- nie mam pojęcia
-najlepszy według ciebie...?-Platini i Buffon
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp)- finał LM z Ajaxem(płakałem ze szczęścia), transfer do JUVE BUFFONA, zwycięstwo 3-1 z realem(którego nienawidzę)
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?- przegrane finały LM
My i forum:
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? - bo kocham JUVE
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) - Radekas, Ti_Amo_Juventus_Dragon
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz- nie toleruje niektórych ludzi gadających głupoty np. "żurawski jest 10 * lepszy od TREZEGUETA- przecież to śmiechu warte.
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2004, 13:42 przez Ironek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Dowód osobistyMedi pisze:
1. Dowód osobisty:
- imię*
- skąd się wziął Twój nick?
- data urodzenia (lub wiek)*
- miejsce zamieszkania (miasto)
- kolor włosów i oczu
- szkoła / zawód
- trzy główne cechy charakteru
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve?
- dlaczego akurat ten klub?
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp)
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum?
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz)
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.
Imię:Mauro

Nick:Od piłkarza o nazwisku Camonaresi i virusów które mnie wkurzały na kompie
Miasto:Poznań
Włosy oczy: Brunet oczy zielone
Szkoła:Uczeń gimnazjum
Charakter:Leniwy

My i juve
Od kiedy juve: 1997

Dlaczgo ten klub:Niewiem ale ich lubie

Najlepszy:to był raczej Platini a teraz Buffon
Wydarzenie:To raczej transfer kupienie Thurama,Nedveda,Buffona i Camonaresiego
Przykrość: Każda przegrana z Man utd :evil:
My i forum
Czemu forum: bo chce wiedziec co inni myślą o juve
Użytkownik:nie wiem !!Radekas albo Olszan
Forum:Wszystko mi sie podoba

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2004, 08:54 przez ahojekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawniej Virus[Mauro].
- clash
- Juventino
1. Dowód osobisty:
- imię - Dominik
- skąd się wziął Twój nick? - Od kapeli The Clash i fajnej gierki Clash
- data urodzenia (lub wiek) - 19.01.1987
- miejsce zamieszkania - Gorzów Śląski
- kolor włosów i oczu - szatyn oczy niebiskie
- szkoła / zawód - L.O.
- trzy główne cechy charakteru - buntownik, wierność
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? - od 1996
- dlaczego akurat ten klub? - zakochałem się w nim
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu - Baggio
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) - Zemsta nad realem :twisted: transfer Nedveda
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? - Final 1998 poryczałem się jak krowa i pozostałe finały LM
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? - bo podoba mi się ta stronka
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. - Stronka jest wporzo. Niecierpie koleś którzy tu przychodzą i piszą że Dudek jest lepszy o Buffona paranoja!!!
- imię - Dominik
- skąd się wziął Twój nick? - Od kapeli The Clash i fajnej gierki Clash
- data urodzenia (lub wiek) - 19.01.1987
- miejsce zamieszkania - Gorzów Śląski
- kolor włosów i oczu - szatyn oczy niebiskie
- szkoła / zawód - L.O.
- trzy główne cechy charakteru - buntownik, wierność
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? - od 1996
- dlaczego akurat ten klub? - zakochałem się w nim
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu - Baggio
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) - Zemsta nad realem :twisted: transfer Nedveda
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? - Final 1998 poryczałem się jak krowa i pozostałe finały LM
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? - bo podoba mi się ta stronka
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. - Stronka jest wporzo. Niecierpie koleś którzy tu przychodzą i piszą że Dudek jest lepszy o Buffona paranoja!!!
JUVE RULEZ!!!!!!!!!!!!!
- Sylwia
- Juventino
Dowód osobisty
1. Sylwia
2. od mojego imienia
3. 14.09.1975r.
4. Gdynia
5. włosy ciemny blond, oczy zielone
6. makler giełdowy
7. pracowitość, dokładność, cierpliwość
My i Juve
1. jakieś 1,5 roku
2. bo ja wiem tak wyszło
3. Platini i Del Piero
4. wygrana z Realem w 1/2 LM 03r. i mam nadzieję że wydarzenia które jeszcze przyniosą mi radość dopiero nastopią!
5. finał LM 03r.
My i forum
1. lubię wiedzieć co inni sądzą na różne tematy
2. bo ja wiem, chyba z każdym po trochu
3. wszystko jest ok!!!!
1. Sylwia
2. od mojego imienia
3. 14.09.1975r.
4. Gdynia
5. włosy ciemny blond, oczy zielone
6. makler giełdowy
7. pracowitość, dokładność, cierpliwość
My i Juve
1. jakieś 1,5 roku
2. bo ja wiem tak wyszło
3. Platini i Del Piero
4. wygrana z Realem w 1/2 LM 03r. i mam nadzieję że wydarzenia które jeszcze przyniosą mi radość dopiero nastopią!
5. finał LM 03r.
My i forum
1. lubię wiedzieć co inni sądzą na różne tematy
2. bo ja wiem, chyba z każdym po trochu
3. wszystko jest ok!!!!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- bartol
- Juventino
1. -BartoszMedi pisze: 1. Dowód osobisty:
- imię*
- skąd się wziął Twój nick?
- data urodzenia (lub wiek)*
- miejsce zamieszkania (miasto)
- kolor włosów i oczu
- szkoła / zawód
- trzy główne cechy charakteru
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve?
- dlaczego akurat ten klub?
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp)
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość?
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum?
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz)
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz.
To pierwsza porcja pytanek, jeśli temat przejdzie to będą następne, jeśli nie to go zamkniemy
-Kumple mnie tak nazwali, bo jest u nas kilku bartków i grając w piłkę się nam myliło
-Tego nie powiem bo jestm tutaj najstarszy (chyba)
-Rzeszów
-brunt, brązowe
-ekonomista
-upartość, otwartość, wściekłość

2. -dobre 14 lat
-bo jak się zakochiwałem w Juve to była moda na milan. w juve grał mój ulubieniec R. Baggio ale później przeszedł do Milanu i jakaś era się skończyła. A Juve już mi zostało. Pamiętam, jak zaczynał grać Del Piero w Juve to informacje na temat zespołu były w Polsce tak skąpe, że jak Alex zadebiutował to myślałem że się nazywa Del Pietro

- M. Platini
- Zdobyte puchary i mistrzostwa (i bramka Viallego z finału PUEFA z Parmą)
- przegrane finały LM, afera dopingowa Edgara
- Bo mogę się wypowiedzieć i dużo dowiedzieć
- nie sprawdzałem tego pod tym względem
- konkretne tematy i odpowiedzi. musze się przyznać, że nie lubie powtarzania tematów (samemu mi się to zdarzyło) i głupich plot.
- IGI
- Juventino
1. Dowód osobisty:
- imię Piotrek
- skąd się wziął Twój nick? Długa historia...
- data urodzenia (lub wiek)* 16 latek
- miejsce zamieszkania (miasto) Ciechanów
- kolor włosów i oczu ciemny blond, oczy niebieskie
- szkoła / zawód L.O w Ciechanowie
- trzy główne cechy charakteru Uczciwy, Niezdecydowany, Nieśmiały...
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? 1997 r. Może troche wcześniej
- dlaczego akurat ten klub? Nio bo tak
Był już kiedyś taki temat na forum
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu Platini
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) 14.05.2003 r.Juve 3 - 1 Real :-D
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? 20.05.1998 r.Amsterdam, Amsterdam ArenA Juve 0 - 1 Real
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? Bo można tu porozmawiać z kibicami najlepszej drużyny na świecie :twisted:
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) W sumie to nie ma takiego, szanuję Medi za wszysko co napisze, za komentowanie meczy, ale to nie znaczy że zawsze się z nią zgadzam. Ale jak już trzeba napisać to tym użytkownikiem jest ona
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. Nie toleruję głupoty, czyli pisania czegoś o czym się nie ma pojęcia. A także wypowiedzi w stylu: Nie mam zdania, zgadzam się z tobą itp. itd.
- imię Piotrek
- skąd się wziął Twój nick? Długa historia...
- data urodzenia (lub wiek)* 16 latek
- miejsce zamieszkania (miasto) Ciechanów
- kolor włosów i oczu ciemny blond, oczy niebieskie
- szkoła / zawód L.O w Ciechanowie
- trzy główne cechy charakteru Uczciwy, Niezdecydowany, Nieśmiały...
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? 1997 r. Może troche wcześniej
- dlaczego akurat ten klub? Nio bo tak

- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu Platini
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) 14.05.2003 r.Juve 3 - 1 Real :-D
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? 20.05.1998 r.Amsterdam, Amsterdam ArenA Juve 0 - 1 Real
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? Bo można tu porozmawiać z kibicami najlepszej drużyny na świecie :twisted:
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) W sumie to nie ma takiego, szanuję Medi za wszysko co napisze, za komentowanie meczy, ale to nie znaczy że zawsze się z nią zgadzam. Ale jak już trzeba napisać to tym użytkownikiem jest ona

- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. Nie toleruję głupoty, czyli pisania czegoś o czym się nie ma pojęcia. A także wypowiedzi w stylu: Nie mam zdania, zgadzam się z tobą itp. itd.

- Juve_fanka
- Juventino
1. Dowód osobisty:
- imię* Magda
- skąd się wziął Twój nick? Wiadomo -fanka Juventusa!
- data urodzenia (lub wiek)* 07.11.1988 (czyli dokładnie mam o rok mniej niż nookie!)
- miejsce zamieszkania (miasto) Właściwie to Choryń, ale to Wam z pewnością nic nie mówi, bo jest to wieś... -300 mieszkańców, więc napisze 60 km. od Poznania
- kolor włosów i oczu "Ciemna blondynka' z niebiesko-szarymi oczyma
- szkoła / zawód We wrześniu idę do 3 gimnazjum w Racocie
- trzy główne cechy charakteru uparta, :-D ambitna,
mająca poczucie humoru 
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? I tu właśnie musze Was rozczarować... Bo Juventusowi kibicuje dopiero od... tego roku
A na tą stronkę trafiłam dokładnie 5 marca! Dzięki wspaniałemu i niezastąpionemu Adasiowi, któremu z całego serca dziękuje, za zainteresowanie mnie tak wspaniałą drużyną jaką jest Juve!
- dlaczego akurat ten klub? Jak już wspomniałam zawdzięczam to pewnemu wspaniałemu Chłopakowi Adasiowi
, bo to na jego prośbę obejrzałam mecz Juventusa, i wtedy po prostu zakochałam się w tej drużynie 
- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu Nie chciałabym w tym momencie obrazić jakiegoś piłkarza, ale uważam, że z aktualnych gwiazd Juve najlepszy jest Alessandro Del Piero, ale czy w całej historii tego klubu? Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, bez większego wgłębienie się w biografie innych zawodników Juventusa Turyn!
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) Jak do tej pory to wygrana Juventusu z Realem Madryt (3:1) w połfinale ligi mistrzów :-D
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? Był to finał tej samej ligi mistrzów, kiedy to Juve przegrało w karnych z Milanem...
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? Ponieważ jestem ciekawa opinii kibiców na tematy związane -oczywiście z moim ukochanym klubem-Juventusem Turyn!
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) To pytanie mnie raczej nie dotyczy, ponieważ jestem tutaj od niedawna, więc nie mam żadnej opinii, co do użytkowników forum!
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. No cóż, w tej kwestii także nie mam zbyt dużo do powiedzenia , ale na „pierwszy rzut oko” forum jest fajnie zorganizowane, no i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń!
- imię* Magda
- skąd się wziął Twój nick? Wiadomo -fanka Juventusa!

- data urodzenia (lub wiek)* 07.11.1988 (czyli dokładnie mam o rok mniej niż nookie!)
- miejsce zamieszkania (miasto) Właściwie to Choryń, ale to Wam z pewnością nic nie mówi, bo jest to wieś... -300 mieszkańców, więc napisze 60 km. od Poznania
- kolor włosów i oczu "Ciemna blondynka' z niebiesko-szarymi oczyma

- szkoła / zawód We wrześniu idę do 3 gimnazjum w Racocie
- trzy główne cechy charakteru uparta, :-D ambitna,

2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve? I tu właśnie musze Was rozczarować... Bo Juventusowi kibicuje dopiero od... tego roku
- dlaczego akurat ten klub? Jak już wspomniałam zawdzięczam to pewnemu wspaniałemu Chłopakowi Adasiowi

- najlepszy według Ciebie piłkarz w historii klubu Nie chciałabym w tym momencie obrazić jakiegoś piłkarza, ale uważam, że z aktualnych gwiazd Juve najlepszy jest Alessandro Del Piero, ale czy w całej historii tego klubu? Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie, bez większego wgłębienie się w biografie innych zawodników Juventusa Turyn!
- jakie wydarzenie związane z Juve przyniosło Ci największą radość? (mecz, transfer itp) Jak do tej pory to wygrana Juventusu z Realem Madryt (3:1) w połfinale ligi mistrzów :-D
- jakie wydarzenie związane z Juve sprawiło Ci największą przykrość? Był to finał tej samej ligi mistrzów, kiedy to Juve przegrało w karnych z Milanem...
My i forum
- dlaczego zdecydowałeś/łaś zapisać sie na to forum? Ponieważ jestem ciekawa opinii kibiców na tematy związane -oczywiście z moim ukochanym klubem-Juventusem Turyn!
- który z użytkowników ma najbardziej zbliżony punkt widzenia do Twojego jeśli chodzi o Juve ( z kim najczęściej sie zgadzasz) To pytanie mnie raczej nie dotyczy, ponieważ jestem tutaj od niedawna, więc nie mam żadnej opinii, co do użytkowników forum!
- co Ci sie podoba na tym forum a czego nie tolerujesz. No cóż, w tej kwestii także nie mam zbyt dużo do powiedzenia , ale na „pierwszy rzut oko” forum jest fajnie zorganizowane, no i jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń!

Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2003, 22:48 przez Juve_fanka, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE'
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
ALE' LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE'
SOLO LA JUVE E' GRANDE LA JUVE ALE'
E' BIANCONERA LA BELLA SIGNORA
ALE' LA JUVE LA JUVE LA JUVE ALE'
SOLO LA JUVE E' GRANDE LA JUVE ALE'
- Villya
- Juventino
1.Dowód osobisty:
- imię: Olga
- skąd się wziął Twój nick?: "Niedokończone opowieści"
- data urodzenia:30 maja 1987
- miejcse zamieszkania:Wrocław
- kolor włosów i oczu: ciemnobrązowy, ciemnobrązowy
- trzy główne cechy charakteru: szalenie ambitna, uparta, radosna
2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve: wstyd....
od ok.2.5 roku
- dlaczego akurat ten klub: bo jest jedyny i najlepsiejszy
- najlepszy piłkarz w histori: Platini, Alex, ...Buffon (powoli)
- największa radość: pokonanie Realu 3:1, powrót Lippiego, tran. Buffona
- największa przykrość: przegrana z Milanem
3. My i forum
- dlaczego zapisałaś się: nareszcie można z kimś normalnie porozmawiać na tematy Juve
- z kim się zgadzasz: jestem od niedawna :roll:
- minusy, plusy forum: minusów ono nie ma, dlatego ma same plusy....przedewszystkim jesrt tu porządek
- imię: Olga
- skąd się wziął Twój nick?: "Niedokończone opowieści"
- data urodzenia:30 maja 1987
- miejcse zamieszkania:Wrocław
- kolor włosów i oczu: ciemnobrązowy, ciemnobrązowy
- trzy główne cechy charakteru: szalenie ambitna, uparta, radosna

2. My i Juve
- od kiedy kibicujesz Juve: wstyd....
- dlaczego akurat ten klub: bo jest jedyny i najlepsiejszy

- najlepszy piłkarz w histori: Platini, Alex, ...Buffon (powoli)
- największa radość: pokonanie Realu 3:1, powrót Lippiego, tran. Buffona
- największa przykrość: przegrana z Milanem
3. My i forum
- dlaczego zapisałaś się: nareszcie można z kimś normalnie porozmawiać na tematy Juve

- z kim się zgadzasz: jestem od niedawna :roll:
- minusy, plusy forum: minusów ono nie ma, dlatego ma same plusy....przedewszystkim jesrt tu porządek

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- Sylwia
- Juventino
Juventusa Turyn![/i][/b]
Ludzie błagam Was!!!! władajcie poprawną polszczyzną!!!!!
nie Juventusa tylko Juventusu!!!!!!!!!(jak nie wierzysz odmień przez przypadki!! dopełniacz (kogo? czego?) Juventusu!!!!)
Pokażmy innym niepoprawnym kibicom (z różnych klubów), że jesteśmy ludźmi na poziomie!!!!!!!!
nie Juventusa tylko Juventusu!!!!!!!!!(jak nie wierzysz odmień przez przypadki!! dopełniacz (kogo? czego?) Juventusu!!!!)
Pokażmy innym niepoprawnym kibicom (z różnych klubów), że jesteśmy ludźmi na poziomie!!!!!!!!
Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Podatek zabije giełdę!.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Jak ja nielubie polskiego ale mnie to niedotyczy pewnie ty lubisz ??///??Sylwia pisze:Juventusa Turyn![/i][/b]
ja wole matme
Dawniej Virus[Mauro].