Serie B (3): Crotone 0-3 Juventus
- JUVEFANE_10
- Juventino
nic nadzwyczajnego!!!Zayaleta odegrał kaszane.Ale liczą się 3 punkty
p.s(http://tracker.denness.net:6969/stats.h ... 0e138177ad)
p.s(http://tracker.denness.net:6969/stats.h ... 0e138177ad)
JESTEM OSZUSTEM
- Simi
- Qualità Juventino
Dobra wiadomosc ze wygrali ale z pewnascia cieszy mnie gra Bojinova a w szczegulnosci Boumsonga (Chłop sie odbuduje :] w Juventusie
)
Wg mnie szkoda ze DD zaczyna jak Capello stawiac na 2 def pomocnikow ale to juz jego sprawa byle zebysmy wygrywali i zeby DD stawiał na młodość !!!

Wg mnie szkoda ze DD zaczyna jak Capello stawiac na 2 def pomocnikow ale to juz jego sprawa byle zebysmy wygrywali i zeby DD stawiał na młodość !!!

- Venomik
- Juventino
Simi - to może podaj swoją propozycję kto powinien zagrać na pozycji ofensywnego pomocnika. Przychodzi mi do głowy tylko Nedved (zły pomysł, bo pozbawiamy się rotacji na skrzydłach i gracze nie wytrzymają trudnego sezonu) i Alex, kóry otwarcie mówi, że lepiej czuje się w ataku (i tak osobiście chcę go oglądać). A nikogo innego odpowiedniego nie mamy.
Dirty mind
- juveluck
- Juventino
Wez idz sie przespij chyba jestes zmeczony....Simi pisze:Venomik - No wiesz jakbysmy zagrali tak w pomocy
Camoranesi - Zanetti - Nedved
Marchionni
Ale raczej wątpie zeby takie cos wogule by wypalilo![]()
Ja sądze ze Paro moglby sprobowac na ofensywnym pomocniku 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- białas
- Juventino
3-0, wydaje się, że mecz łatwy i przyjemny, a jednak gra Juve daleka jest od doskonałości. 3 punkty na naszym koncie, ale koniec sezonu jeszcze daleko, co stwarza okazję do poprawienia gry i formy poszczególnych piłkarzy. 2 trafienia Bojinova, a mogło być jeszcze więcej.
po raz pierwszy zachowujemy czyste konto. jednak obrońcy nie grają zbyt pewnie, vo pozwala przeciwnikom na stworzenie groźnych sytuacji pod bramką Buffona. spowodowane jest to być może tym, że nie Didier nie może stworzyć optymalnej linni obrony. wszystko przez kontuzje, ale to przecież nie może trwać wiecznie. miejmy nadzieję, że z meczu na mecz będzie lepiej, bo przed nami stoi realna szansa do Serie A...
po raz pierwszy zachowujemy czyste konto. jednak obrońcy nie grają zbyt pewnie, vo pozwala przeciwnikom na stworzenie groźnych sytuacji pod bramką Buffona. spowodowane jest to być może tym, że nie Didier nie może stworzyć optymalnej linni obrony. wszystko przez kontuzje, ale to przecież nie może trwać wiecznie. miejmy nadzieję, że z meczu na mecz będzie lepiej, bo przed nami stoi realna szansa do Serie A...
- Duff
- Juventino
JuveLuck spokojniejuveluck pisze:Wez idz sie przespij chyba jestes zmeczony....

No raczej to nie wypali bo ani Camor ani Marchionni nie są przystosowani do gry na lewym skrzydle także jeden będzie dla drugiego zmiennikiem. Nedved to wiadomoSimi pisze:Camoranesi - Zanetti - Nedved
Marchionni

To tyle co do pomocy ;D