Apelacja. Dziś poznamy decyzje.
- TreDelIbra
- Juventino
Tytyły mistrzowskie odebrali tak jak to było ogłoszone w pierwszym procesiejuveluck pisze:Co z tytulami za dwa poprzednie sezony? Chce tez zauwazyc, ze Juventus nie wykluczyl odwolania do TAR, co w sytuacji przywrocenia do A lazio i violi jest bardzo prawdopodobne.

- Misiordon
- Juventino
Kara nam sie nalezala... Faktem jest ze innym klubom sie upieklo ale nie ma co rozpaczac Lepsze te 17 pkt niz 30 Jesli Juve bedzie w dobrej formie to za rok wroci do serie A Wtedy bedzie mozna udowodnic ze bez przekretow ze strony dzialaczy tez umiemy wygrywac ;D
- Tom Cruise
- Juventino
Spox finansowo nic nam nie zrobią, mogą nam naskoczyć jak dla mnie , Milan może ma Berlusconiego ale my mamy naszą kochaną zawsze dbającą o klub rodzinę Agnelli ... jak dla mnie przy takich fanach jak oni o nic nie musimy się bać .. Zresztą finansowo to i tak myślę że już Real gorzej od nas stoi ... Mamy dobrych zawodników , kasę z transferów … Jednymi słowy LUZ … A co do szczegółów sprawy to się nie znam, ale wiem że jesteśmy najbardziej zamieszani (nie wiem dokładnie jak , nie wchodziłem w szczegóły) opieram się na opiniach dziennikarzy (ale włoskich) itp. może się mylę ale jeśli tak to tym lepiej … Tak czy siak mamy już tylko -17 i kto wie może będzie jeszcze lepiej ?Winner pisze:Tom Cruise niezgadzam sie z tobą w w yroku sądu w 1 instancji nie udowodnili nam ustawiania meczy za co grozi degradacja a i tak nas wywalili do serie B. - 17 to napewno lepiej ale jesli nadal nie znaleźli nic na ustawianie meczy to powinniśmy grać w serie A i jescze zabrali nam 2 uczciwie wywalczone mistrzostwa :evil:. Poza tym nasz klub najbardziej odczuje to finansowo a nie sportowo.
Pozostaję optymistą !!!
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 21:40 przez Tom Cruise, łącznie zmieniany 1 raz.
Tom Cruise
nie musisz mi dziękować za autograf
- Mrówa
- Juventino
A więc jednak :roll: Nie wiem jak dla was,ale dla mnie te Scudetti są nasze.Piłkarze wywalczyli je na boisku i tego nikt im nie odbierze !!juveluck pisze:Sad Federalny odebral nam dwa poprzednie tytuly mistrzowskie.

- Tombalu
- Juventino
Jak mozna to inaczej nazwać jak kradziez ?? Jak mozna odbierac tytuł za poprzedni sezon nie mając zadnych dowodów za sezon 2005/06. Czy to jest sąd?? Chyba sportowy sąd kapturowy.TreDelIbra pisze:Tytyły mistrzowskie odebrali tak jak to było ogłoszone w pierwszym procesiejuveluck pisze:Co z tytulami za dwa poprzednie sezony? Chce tez zauwazyc, ze Juventus nie wykluczyl odwolania do TAR, co w sytuacji przywrocenia do A lazio i violi jest bardzo prawdopodobne.
Musimy sie podnieść - nie zabija JUVE!!! A to co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
- Tom Cruise
- Juventino
A kto cię lewakiem nazwał ??? Ja tylko mówię abyś się nie sugerował tymi głupotami co o nim wypisują w polskich gazetkach które przepisują opinie od lewackich włoskich pisemek (których jest wiecej niz prawicowych) . Nie muszę o tobie nic wiedzieć, wiem o Berlusconim , znam realia i gdybym miał włoskie obywatelstwo to głosowąłbym właśnie na FORZA ITALIA albo na inną prawicową partię z CASA DELLA LIBERTATombalu pisze:
Tak, tak, silvio jest czysciutki :rotfl: tak samo jak jego milan w tej aferze :rotfl:
Nie proboj nawet nazywac mnie lewakiem, jezeli nie wiesz nic o mnie i cos sugerujesz!!!
Oczywiscie na prawdziwą prawicę (jak republikanie w usa albo innych krajach ) a nie jak PiS ..... lewactwo (ze spółką z nową lewicą i jej przewodniczącym Lepperem)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 21:56 przez Tom Cruise, łącznie zmieniany 4 razy.
Tom Cruise
- Alexa Del Piero
- Juventino
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale do degradacji i odebrania Scudetti dołączyła też kara finansowa 120.000 euro
www.gazzetta.it/Calcio/Altro_Calcio/Pri ... etto.shtml
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- juveluck
- Juventino
Mysle, ze to tym bardziej wplynie na zlozenie odwolania do TAR. Nawet jezeli wyrok sadu II instancji jest wiazacy dla UEFA, to nie ma nad czym sie zastanawiac bo nie mamy nic do stracenia a mozemy jeszcze duzo zyskac.Tombalu pisze:Jak mozna to inaczej nazwać jak kradziez ?? Jak mozna odbierac tytuł za poprzedni sezon nie mając zadnych dowodów za sezon 2005/06. Czy to jest sąd?? Chyba sportowy sąd kapturowy.TreDelIbra pisze:Tytyły mistrzowskie odebrali tak jak to było ogłoszone w pierwszym procesiejuveluck pisze:Co z tytulami za dwa poprzednie sezony? Chce tez zauwazyc, ze Juventus nie wykluczyl odwolania do TAR, co w sytuacji przywrocenia do A lazio i violi jest bardzo prawdopodobne.
Musimy sie podnieść - nie zabija JUVE!!! A to co nas nie zabije to nas wzmocni!!!
Pozostala trojka ma do zaplacenia 100 tysiecy euroAlexa Del Piero pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale do degradacji i odebrania Scudetti dołączyła też kara finansowa 120.000 euro
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 21:50 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Tombalu
- Juventino
Trzeba walczyć do konca! TAR jedynie moze nam zwrocic tytuł 05/06! Jeszcze sie dowiemy za chwilę ze ten tytuł dadzą Interowi, a to juz byłby jakis zart.juveluck pisze:Mysle, ze to tym bardziej wplynie na zlozenie odwolania do TAR. Nawet jezeli wyrok sadu II instancji jest wiazacy dla UEFA, to nie ma nad czym sie zastanawiac bo nie mamy nic do stracenia a mozemy jeszcze duzo zyskac.Tombalu pisze:Jak mozna to inaczej nazwać jak kradziez ?? Jak mozna odbierac tytuł za poprzedni sezon nie mając zadnych dowodów za sezon 2005/06. Czy to jest sąd?? Chyba sportowy sąd kapturowy.TreDelIbra pisze:
Tytyły mistrzowskie odebrali tak jak to było ogłoszone w pierwszym procesie
Mediolańczycy - nie zabijecie JUVE, choc bardzo tego chcecie. Klub zyje, kibice tez!!!
- parissaintgermain
- Juventino
Skoro mecze (według sądu) były ustawiane to jako możesz twierdzić że piłkarze wygrali je na boisku?Michał`fcj pisze:A więc jednak :roll: Nie wiem jak dla was,ale dla mnie te Scudetti są nasze.Piłkarze wywalczyli je na boisku i tego nikt im nie odbierze !!juveluck pisze:Sad Federalny odebral nam dwa poprzednie tytuly mistrzowskie.
- JuventinoPS
- Juventino