BUFFON ZOSTAJE

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kybyc4

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 21:33

_Jah pisze:Przedstawiłem jedynie swoje zdanie, które nie koniecznie musi pokrywać się z Twoim. Skoro Tobie jego transfer do Realu w obecnych okolicznościach nie przeszkadza? to okey, ale mnie taka perspektywa wypełnia gorliwością, bądź żalem. Po raz kolejny da dowód, że pieniądze są ważniejsze niż idea klubu. I to kto? sam KAPITAN MISTRZÓW ŚWIATA. I czego Ty ode mnie oczekujesz? że będę mu bić za to brawo? chrzanię to.
Możesz przedstawiać swoje zdanie tylko dlaczego od razu wszystkich obrażasz? Forumowicze po prostu zwracają Ci uwagę, abyś trzeźwo spojrzał na sprawe, a nie emocjonalnie, a Ty od razu twierdzisz, że są plastikowi. A jaki Ty jesteś skoro tak sie wypowiadasz o kibicach Juve i jeszcze wciąż zawodniku tego klubu? Jeszcze nic w sprawie trnsferu Fabio oficjalnie nie jest potwierdzone, więc nie można go przekreślać. Poza tym co ma do rzeczy to, iż jest On kapitenem MISTRZÓW ŚWIATA? To znaczy, że nie ma prawa zmienić barw klubowych?

Wracając do tematu. W końcu jakieś dobre informacje do nas dochodzą. Oby było ich jeszcze więcej. Bardzo się ciesze, ze Gigi zostaje. Takich ludzi potrzebuje Juve! Duma mnie rozpiera, że jestem kibicem Juve i grają tam tacy zwodnicy!. GRAZIE! GRANDE JUVE!

Juve mistrz! Wisła mistrz! Mosto mistrz!
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 21:53

Jeszcze tylko zambro i canna niech zostana i bede w 7 niebie.
To tylko moze zachecic innych zawodnikow do zostania w klubie.
Wkoncu moze sie okazac po apelacji ze bedziemy grac w serie a i to z calym dotychczasowym skladem. No chociaz cieszylbym sie z odejscia Ibry i Vieiry. Taki brak zaangazowania jaki jest u tych pilkarzy to az to wola o pomste do nieba.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 21:59

Jah - polecam czytanie ze zrozumieniem.
Nigdzie nie napisałem, że serie B to hańba, ale tez i nie najlepszy sposób na zakończenie kariery.
Dla mnie Twoje stwierdzenie "Kur..Królewskich" jest żenujące. Klub to klub, możesz go nie lubić, ale na pewno nie obrażać wulgarnymi słowami.
I spróbuj wczuć się kiedyś w sytuację człowieka, którego nie powinieneś nawet oceniać.
Ale spróbuj.
Postaw się na jego miejscu.

Dirty mind
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:17

Tombalu pisze:
lukasz01 pisze: ja jestem, ale niech się potwierdzi :D Buffon, Nedved, Alex, ale czy inni nie zasługują na to ? Chiellini i wielu innych, ktorzy z łatwością mogli by się znaleźć w składach drużyn serie A
Potwierdził juz Alex i jemu własnie w pierwszej kolejności należa sie te podziekowania. Wielkość Alexa, Buffona i Nedveda jest oczywista, niz naszych mlodych. No i jeszcze technicza sprawa jak znajdziemy w necie maila np Giorgio :)

Po prostu tyle mozemy zrobic dla nich po prostu podziekować!!!
Moim zdaniem lepiej wysłać je po prostu na juventus.com
i podziękować wszystkim piłkarzom, którzy zostaną
od tysięcy kibiców z Polski :)

jednak można też wyróżnić takie postacie jak Nedved, Del Piero i Buffon ... ;)

daje "...",. bo licze jeszcze na Treze i Zambro ;)

aha, wiecie co Marina powiedział ?

"Buffon chce spróbować wygrać Serie B, bo jeszcze tego nie udało mu się zdobyć"

hehehe :D

FCJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:27

eXplOsiOn87 pisze:szkoda ze Canna pajac odszedl do zasranego realu...ale co zrobic... dobrze ze podpisal kontrakt na jeden sezon moze ma zamair wrocic po tym jednym sezonie Juve w Serie B:] oby...:]

Canna nie jest żadnym pajacem.. :| Pewnie jak nie było mowy że może przejść na 1 sezon do Realu to uwielbiałeś go, a teraz kiedy może opuścić Juve już jest dla Ciebie pajacem.. Zastanów się troszkę co piszesz, bo to co wyczytałam za bardzo nie ma sensu i 'gryzie' się ze sobą.. Widać jaki wierny kibic z Ciebie... ;))

EDIT 19.07.2006 22:35:46 :
_Jah pisze:Jeżeli Cannavaro, w obliczu próśb Deschampsa, wybierze Real? wówczas dla mnie również będzie pajacem. Tyle ode mnie na ten temat.

Duże słowa uznania dla Buffona. Uff.

Jak możesz w ogóle tak myśleć? Nie rozumiem... Pokazujesz właśnie jaki z Ciebie kibic.. Nikt Cię tu nie będzie przekonywał, Twoja sprawa... Ja uważam tak jak większość zresztą, że należy uszanować decyzję Fabio, jeśli jednak zagra w Realu...

milanfan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:46

Ja bym jeszcze nie swietowal zostania Buffona w Juve, rozne rzeczy moga sie zdarzyc.

Ale jako Wasz dobry brat z Mediolanu podsuwam Wam taki oto zakład z betway.com
Środa, Lip 26, 2006 /Where Will Buffon Play? Kursy
07:30 Milan 1.95
07:30 Arsenal 5.00
07:30 Real Madryt 21.00
07:30 Bayern Monaco 21.00
07:30 Juventus 2.50
Dla mnie ciekawa pozycja jest Bayern Monaco :D
Pozdro

FCJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:49

Tombalu pisze:Wpadłem na pomysł i mysle ze trzeba go zrealizowac :)

Proponuje by ktos ładnie po włosku napisał podziekowania za to wszystko co robi i ze został z JUVE! I takie podziekowania jak najwiecej poprzez forum wysłać na jego skrzynke - podobna akcja jaka juz tu miła miejsce!!! Podobnie do Nedveda i Alexa - takie podziekowania z Polski!!!

Medi chyba jest dobra we włoskim !!! Kto jest za :) Chyba wszyscy co :)

Ja też jestem za, tylko nie bardzo umiem włoski, więc dużo nie pomogę...

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:52

milanfan pisze:Ja bym jeszcze nie swietowal zostania Buffona w Juve, rozne rzeczy moga sie zdarzyc.

Ale jako Wasz dobry brat z Mediolanu podsuwam Wam taki oto zakład z betway.com
Środa, Lip 26, 2006 /Where Will Buffon Play? Kursy
07:30 Milan 1.95
07:30 Arsenal 5.00
07:30 Real Madryt 21.00
07:30 Bayern Monaco 21.00
07:30 Juventus 2.50
Dla mnie ciekawa pozycja jest Bayern Monaco :D
Pozdro
Jak masz ochote to obstaw, a nie prowokuj tutaj ludzi.
Czy ja to robie wocec Twojego dziwnego klubu. Nie bo nie bede sie znizał do waszego poziomu, który mi przypomina zabawe małych robaków :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
milanfan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:57

heh troszku chyba zbyt powaznie odebrales moja wypowiedz. Napisalem to raczej w formie ciekawostki, a nie prowokacji kogokolwiek.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:59

milanfan pisze:heh troszku chyba zbyt powaznie odebrales moja wypowiedz. Napisalem to raczej w formie ciekawostki, a nie prowokacji kogokolwiek.
Takie ciekawostki przedstawiaj na swoim forum - tyle mam Ci do powiedzenia. Nie sprowokujesz mnie - odejdz i nie szczekaj!!

Obrazek
milanfan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 23:05

odczuwam pewna wrogosc, nie wiem kogo mialbym prowokowac lub obrazac. W przeciwienstwie do Ciebie. Zwrot "nie szczekaj" sugeruje, ze jestem psem. Mimo wszystko proponuje zakonczyc ta jakze ciekawa wymiane zdan, szkoda zasmiecac tematu

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 23:09

milanfan pisze:odczuwam pewna wrogosc, nie wiem kogo mialbym prowokowac lub obrazac. W przeciwienstwie do Ciebie. Zwrot "nie szczekaj" sugeruje, ze jestem psem. Mimo wszystko proponuje zakonczyc ta jakze ciekawa wymiane zdan, szkoda zasmiecac tematu
To Ty chyba nie wiesz lub nie zdajesz sobie sprawy ze tekstami typu Ja bym jeszcze nie swietowal zostania Buffona w Juve, rozne rzeczy moga sie zdarzyc. oraz podajac jakis smieszny zakład Ale jako Wasz dobry brat z Mediolanu podsuwam Wam taki oto zakład z betway.com nie prowokujesz. Zajmij sie swoim klubem i jego kłopotami - bo kłopoty dopiero sie pojawia, ale to juz wasz problem.

Ja bym ci sie kolego radził mimo wszystko uspokoic.
/Siewier

Obrazek
MediapuntA

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 23:40

Wydaje mi się że kibcowi Milanu chodziło nie o to gdzie Gigi odejdzie ale o to że zespół Bayern Monaco ;) Z tego co wiem (ba na pewno wiem :!: ) że Bayern to jest raczej Munchen a Monaco to Francja :P Nie wiem może się myle :) Poprawcie mnie jakby co :prochno:

aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 00:01

Jest mega dobrze!!!!Brawo Gigi!!!!I o to chodziło...pomożesz odbudować potęge Juve...która została zniszczona...razem z Alexem i Nedvedem wywalczycie awans do Serie A!!!!

...Taka miłość jest jedna...Juve
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lipca 2006, 09:17

Co by nie było cieszy ta deklaracja, ale w interesach deklaracje nie graja roli. Ja poczekam do końca marcato i jak Buffon zostanie, to będe sie cieszył. Jeżeli tak sie stanie to skład na Serie B mamy dość ciekawy.

Bójcie sie chamy ! Do Serie A wracamy !

ODPOWIEDZ