Komu kibicujecie w Serie A?

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ

Komu bedziecie kibicować w przyszłym sezonie w Serie A?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 22:37

Damianinho pisze:A ty klsmkr uważasz się za takiego znawcę, że wygrzebujesz stare posty?
To nie ja kozacze na forum tekstami "w tym sezonie i tak nie zdobedziecie Scudetto". To, czy Inter zdobedzie mistrzostwo, wyjasni sie na boisku, podobnie jak wyjasnila sie sprawa "slabego" Figo. A Ty chyba zapomniales o tym, ze po murawie nie biegaja statystyki czy metryki.

Copiczenkowiczenko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lipca 2006, 23:34

A dla mnie osobiście Serie A przez najbliższy sezon a może i przez następny nie istnieje. Nie będe nawet jakoś dokładnie śledził wyników, dla mnie przez ten okres liczyć sie bedzie tylko Serie B.
Wisi mi kto wygra bo kto by mistrzostwa nie zdobył to i tak będzie źle. Myśle jednak że nie zdobędzie go Inter chociaż jak co roku nakupi najwięcej gwiazd. Na dodatek poziom serie A bez Juve, Violi i Lazio znacząca spadnie więc rozgrywki nie będa juz tak ciekawe.

aSsItCh

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 00:04

Wybrałem Parmę, bo bardzo podobają mi się ich stroje, a poza tym zawdzięczamy im naszych największych piłkarzy, osobiście kibicować, będę tylko i wyłącznie Juventusowi, ale będę cieszył się z każdego zwycięstwa Parmy w Serie A.

Obrazek
Kwiat miłości rozkwita w świetle uczuć
I w nim też usycha...
Gdy nadejdzie czas by odbyć ostatnią podróż
Będę myślał o Tobie...
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 00:34

Kibicuje tylko jednej druzynie jest nia Juventus.
Mam nadzieje ze zostaniemy w serie a.
Jesli jednak tak by nie bylo to chce zeby najslabszy zdobyl mistrza lecce empoli obojetne.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 01:55

Temat po prostu chory...Naros proponuje Ci przenieść się na inną stronke albo posiedzieć na jakimś czacie zamiast denerwować tu ludzi...

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
Abort

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 03:04

19 głosów za Romą... "Juventini"... ehhh... Serie A nic mnie teraz nie obchodzi... chyba że Milan spadnie ;)...

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 09:22

Według mnie większość nie zrozumiała o co narosowi w tym temacie chodziło :angry: (troche też dlatego że źle sformuował nazwe tematu). Wiadomo chyba że nie chodzi tu od razu o "zdradzanie" Juve. Chyba każdy ma poza Juve kluby które lubi bardziej i te które lubi mniej. Ja jeśli chodzi o Serie A będe napewno sympatyzował z Palermo. Szczeże powiedziawszy polubiłem ten klub nie dawno - gdy awansowali do serie A (bodajże 2 sezony temu). Wcześniej nie wiedziałem o nim za dużo :oops: . Polubiłem ich głównie ze względu na zawodników którzy co prawda nie grali w tym klubie zbyt długo ale kto wcześniej słyszał o Barzaglim czy Tonim (on w sumie był całkiem znanym zawodnikiem ale dopiero w Palermo pokazał w co potrafi). Bardzo lubie też jego zastępce w Palermo czyli Andrea Caracciolo.

I według mnie tak powinien wygladać ten temat a nie jednolinijkowe posty w stylu - "ja będe kibicował Juve zawsze i wszędzie i wogule Forza Juve" :angry:

Edit:
Patrząc na ostatnie posty narosa (ten z FORZA ROMA) doszłem do wniosku że to chyba ja nie zrozumiałem o co mu chodziło, ale cóż. Ale dalej sądze że powinniśmy tu pisać raczej inne posty lub ewętualnie zamknąć temat, bo ten wątek w takiej formie raczej niejest dobrym pomysłem na dyskusje.
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2006, 01:35 przez m-a-t-t-e-o, łącznie zmieniany 1 raz.

TdF

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lipca 2006, 22:51

Damianinho pisze: Uważasz, że Milan będzie się jeszcze liczył? A może leczysz swoje kompleksy przy pomocy Milanu - "bo oni zdobyli Scudetto 3 lata temu a my 18 lat temu" :lol: I w tym sezonie też go nie zdobędziecie, mimo iż dwaj kontrkandydaci czyli Juve i Milan zostali odpowiednio ukarani.
W uczciwej walce każdy się może liczyć. Na boisku wygrać może każdy. Niestety jak się okazało w poprzednich latach tak nie było. edit: Tak uważam, że Milan (-15) ma zdecydowanie większe szanse na mistrzostwo niż Chievo czy Palermo .
Damianinho pisze: Dzieci Neostrady. Wiesz, co to za zjawisko? :prochno:
Domyślam się, że jedno z nich odpisało na mój post.
Damianinho pisze:Idź się leczyć.
Już idę, tylko nie bij. :pray:

Inter per SempreObrazek
sieka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 21:59

najleppiej byloby gdyby scudetto wygrał któryś z mniejszych klubów (palermo,udinese czy parma) bo to udowodniłoby Interowi że przez tyle lat nie wygrali niczego dlatego że poprostu słabo grali a nie stali sie ofiarami korupcji..

...............JUVE...........
pakman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lipca 2006, 23:10

Liczy sie tylko Juve !!!!!! no i co z tego ze w Serie B ?? Odebrac moga wszytsko .... trofea , punkty :/ ale kto odbierze Nam radosc po golu Trezegueta i zwyciestwie nad Milanem ??:) Jedna jest wiara jedna nadzieja i jedna Milosc ... Juventus :) ps. Serie A bardzo duzo teraz stracila :( A jesli jakis klub zasluguje na moja uwage to jest to Empoli. Taki dziwny sentyment mam do tego malego klubu. Mam nadzieje ze uda im sie utrzymac w lidze - chociaz pewnie beda z tym problemy.

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★

Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!

Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 25 lipca 2006, 03:00

Dla mnie to w ogóle dziwny topic, nie mam zamiaru nikomu kibicować w Serie A, niech sobie zdobywają te Scudetto, nie wiem z czego tu się cieszyć, że się wyprzedzi Palermo albo Chievo ?:| Bez urazy dla tych zespołów, ale... tylko Juve się liczy, Serie A zejdzie u mnie na drugi plan... gratuluję modom poprawienie narosa na romanistę :) rozbawiło mnie to lekko :)

Capo di tutti capi
Buffi-luki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 23:10

Ja obecnie w Serie A nie kibicuje nikomu z prostej przyczyny LICZY SIE TYLKO JUVE. W przyszłym sezonie okaże się kto jest najlepszy w Itali

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2007, 23:55

osz... ktos odnowil temat... no ale po czasie moze jakos swieższe spojrzenie bedziemy mieć na tą sprawe... ja oddalem glos na Palermo... ale w tej sytuacji watpie aby ktokolwiek dogonił znienawidzony Inter... ale to jest klub który nie takie rzeczy przegrywał. Tylko, że teraz ma ułatwioną drogę...
ale nastepny sezon jest nasz! FORZA JUVE!

heh... i bardzo ciekawie wyglada sprawa tych 10% głosów na Inter... ehh...

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2007, 10:17

SZAGI pisze:heh... i bardzo ciekawie wyglada sprawa tych 10% głosów na Inter... ehh...
no te 10% to sprawka internistów na JP...wiecie jaką mamy przewage na internistami? na naszej stronie nikt nie może obrazić interu ani milanu ani ich kibiców...wejdźcie na strone lub forum tych klubów to miło nie będzie...różnica klas...interniści się tak ładnie cieszą z ich "uczciwej" gry i przyszłego scudetto rzekomo zdobytego na boisku...jak się nie dało z Juve wygrać to trzeba było Juve zniszczyć...

co do tematu, to teraz okoliczności się troche zmieniły i chyba toche więcej osób bedzie kibicować Palermo, za sprawą Matusiaka...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
klsmkr

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 13 lutego 2007, 10:58

Achim pisze:wiecie jaką mamy przewage na internistami?
Ja wiem. Dorn chciał wysłać lekarzy (w tym internistów) do wojska - o gimnazjalistach nic nie wspominał...

ODPOWIEDZ