Juventus kontaktował się z arbitrami?
- Robert 10
- Juventino
Według mnie to kolejna plotka. Moggi na pewno nie pozwoliłby sobie na tego typu wpadkę, przecież to profesionalista. Ale aż strach pomyśleć co byłoby jakby sytuacja ta miała miejsce na prawde. Nałożyliby na nas jakąś kare i nie daj Boże zdegradowali.
Ale to tylko moje przypuszczenia które raczej sie nie wydarzyły i sie nie wydarzą w niedalekiej przyszłości.
Ale to tylko moje przypuszczenia które raczej sie nie wydarzyły i sie nie wydarzą w niedalekiej przyszłości.
- nordahl
- Milanista
Skoro strach wogole o tym myslec, to zacznij sie bac. Rozmowy sa autentyczne.Robert 10 pisze:Według mnie to kolejna plotka. Moggi na pewno nie pozwoliłby sobie na tego typu wpadkę, przecież to profesionalista. Ale aż strach pomyśleć co byłoby jakby sytuacja ta miała miejsce na prawde. Nałożyliby na nas jakąś kare i nie daj Boże zdegradowali.
- LordJuve
- Juventino
:rotfl: Odezwał się znawca. Jesteś kibicem Milanu, do tego kibcem, który za wszelką cene chce idealizowac Milan. W twojej wypowiedzi aż "czuć" niechęc do Juve. Zapewne się cieszysz z tego, ze znów jest pełno tajemniczych spraw wokół Juventusu. Prawdziwie dobry kibic nie tylko kocha swoją drużynę, ale też szanuje przeciwików. Ty nie jesteś kibicem, ale fanatykiem do tego przygłupim. Gdybyś miał szacunek do Juve poczekałbyś do czasu aż wszystko będzie pewne na 100 % bo narazie mamy tylko niejasne domysly.nordahl pisze:Skoro strach wogole o tym myslec, to zacznij sie bac. Rozmowy sa autentyczne.Robert 10 pisze:Według mnie to kolejna plotka. Moggi na pewno nie pozwoliłby sobie na tego typu wpadkę, przecież to profesionalista. Ale aż strach pomyśleć co byłoby jakby sytuacja ta miała miejsce na prawde. Nałożyliby na nas jakąś kare i nie daj Boże zdegradowali.
- Waldini
- Interista
Jak to jest, ze jak wyplywaja jakies smrody, podejrzenia o kupowanie sedziow i inne pozasportowe sytuacje to zawsze tylko u was i u nikogo innego? W kazdej plotce jest ziarno prawdy, bo w koncu te plotki musza sie z czegos brac. A moze to dziennikarze, ktorzy kibicuja Interowi i Milanowi to wszystko rozdmuchuja? Wszystko ma swoj koniec, Juventus kiedys utopi sie w tym bagnie, ktore sobie sam robi.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- Robert 10
- Juventino
:rotfl:nordahl pisze:Skoro strach wogole o tym myslec, to zacznij sie bac. Rozmowy sa autentyczne.Robert 10 pisze:Według mnie to kolejna plotka. Moggi na pewno nie pozwoliłby sobie na tego typu wpadkę, przecież to profesionalista. Ale aż strach pomyśleć co byłoby jakby sytuacja ta miała miejsce na prawde. Nałożyliby na nas jakąś kare i nie daj Boże zdegradowali.
Ja sie nie boję, ( to były tylko przypuszczenia ) nawet jeśli rozmowy są autentyczne ( oby nie ) to z Juve będe na dobre i na złe. Kocham Juve i nikt ani nic tego nie zmieni.
- kedzier
- Juventino
Juventus ma się dobrze, a jak na razie to wy topicie tutaj swoje smutki.Waldini pisze:Juventus kiedys utopi sie w tym bagnie, ktore sobie sam robi.
gdzie masz o tym mowę...podejrzenia o kupowanie sedziow

Jak słusznie zauważył ADAMJUVENTUSPL:
Wystarczy że ktoś napisze o Juve oczerniające wiadomości z niewiadomego źródła i na JuvePoland od razu zatrzesienie kibiców innych drużyn.
- Batigol
- Juventino
HeheheWaldini pisze:Jak to jest, ze jak wyplywaja jakies smrody, podejrzenia o kupowanie sedziow i inne pozasportowe sytuacje to zawsze tylko u was i u nikogo innego? W kazdej plotce jest ziarno prawdy, bo w koncu te plotki musza sie z czegos brac. A moze to dziennikarze, ktorzy kibicuja Interowi i Milanowi to wszystko rozdmuchuja? Wszystko ma swoj koniec, Juventus kiedys utopi sie w tym bagnie, ktore sobie sam robi.

Napewno cos jest na rzeczy, sam do konca nie wierze w nieskazitelnosc Moggiego, moze jednak nie robcie samosadu...
- Waldini
- Interista
http://sport.onet.pl/1317400,wiadomosci.html
Z wiadomosci tej jasno wynika, ze nie ma mowy o zadnych plotkach. Do tej pory byly podejrzenia, czasem calkiem oczywiste, ale jednak podejrzenia. A tu mamy dowody! Powiedzcie mi jeszcze ze ktos sfabrykowal bilingi telefoniczne, za ktora bierze sie wlasnie prokuratura. Dowody sa niepodwazalne, a wy mozecie sie jedynie ludzic ze to jakis dziennikarski wymysl.
Z wiadomosci tej jasno wynika, ze nie ma mowy o zadnych plotkach. Do tej pory byly podejrzenia, czasem calkiem oczywiste, ale jednak podejrzenia. A tu mamy dowody! Powiedzcie mi jeszcze ze ktos sfabrykowal bilingi telefoniczne, za ktora bierze sie wlasnie prokuratura. Dowody sa niepodwazalne, a wy mozecie sie jedynie ludzic ze to jakis dziennikarski wymysl.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

- morfeuszrejowiec
- Juventino
Mam juz czegos takiego osobiscie dosyc. Nie nawidzą nas i tyle. A te rozmowy to ploty :? mam nadzieje. Wszystko przeciw Juve...a jak barca-srarca wygrała z milanikiem w 1/2 lm i nie zaliczyli milanikowi gola to jakos zadnej sprawy z sedzia nie ma :evil:
- Andryk
- Juventino
dla mnie odpowiedzi są proste....
skąd niby mieli by Ci pseudo redaktorzy otrzymać zapisy rozmów z prywatnego telefonu,? przecież prokuratura nie jest taka głupia i jeśli prowadziłaby śledztwo w tejże sprawie nie dawała by tylu dowodów... w poczatkowej fazie śledztwa...
wogóle... szukaja ludzie kozła ofiarnego na siłe.... można by tak sprawdzić rozmowy działaczy interu i milanu... wszyscy są uczciwi... tylko juve jest mafią i bandą sprzedawczyków... co za żenada... :lol: :lol: :lol: [/url]
skąd niby mieli by Ci pseudo redaktorzy otrzymać zapisy rozmów z prywatnego telefonu,? przecież prokuratura nie jest taka głupia i jeśli prowadziłaby śledztwo w tejże sprawie nie dawała by tylu dowodów... w poczatkowej fazie śledztwa...
wogóle... szukaja ludzie kozła ofiarnego na siłe.... można by tak sprawdzić rozmowy działaczy interu i milanu... wszyscy są uczciwi... tylko juve jest mafią i bandą sprzedawczyków... co za żenada... :lol: :lol: :lol: [/url]
- Alexinhio.10
- Juventino
Przez Moggiego traci wizerunek klubu budowany od 100 lat. Najlepiej jakby sie już nie błaźnił i podał do dymisji. Wszyscy wiemy zecoś jest nie tak i chodźby nawet moggiego uznano za niewinnego to i tak wiemy że coś jest nei tak. Wszyscy na nas patrzyli jak na koksiarzy a teraz jeszcze jak na oszustów nie chce nawet o tym myśleć. Nie chce myslec o tym że Juve mogło by byc zdegradowane to byął by tragedia. Wogóle jak sobie wyobrażacie letnie mercato?? Kto bedzie hcciał do nas przyjsc wogóle, i czy wogóle ktos dobry rpzyjdzie jeśli Juve moze być zdegradowane i napewno Moggi nie wyda planwoanych 50 mln ehh nei chce o tym myśleć nawet 

- Yari
- Juventino
Fatalnie to wygląda.
Zmiarzdżył mnie ten fragment :
,,Pairetto: "Pamiętaj Donda... Poprowadź ładnie mecz, bo wiesz, że tam są zawsze….."
Dondarini: "... szczególni...".
Pairetto: "No właśnie, więc miej dobrze oczy otwarte... żeby widzieć też to czego nie ma... Wiem, że poprowadzisz ten mecz bardzo dobrze."
Nie oszukujmy się , jasno wynika z tego , że w pewnych spotkaniach mamy zapewnioną przychylność sędziów , ja osobiście na szczęście w tym sezonie nie widziałem rażących błędów podczas spotkań które oglądałem na canal plus ( a oglądalem wszystkie ) , jednak jestem świadom , że przekręty były z Parmą i Udine. No ale pomijając to , niektórzy ciesza się , że prokuratora nam nic nie może zarzucić , jednak co nam po tym jak federacja może zrobić z nami praktycznie co chce . Wolałbym żeby było na odwrót , wtedy prokuratora mogłaby przedstawić zarzuty tylko Moggiemu i byłby koniec sprawy , a w rzeczywistości to Juventus jako klub poniesie wszelkie konsekwencje. I to mnie martwi.
Zmiarzdżył mnie ten fragment :
,,Pairetto: "Pamiętaj Donda... Poprowadź ładnie mecz, bo wiesz, że tam są zawsze….."
Dondarini: "... szczególni...".
Pairetto: "No właśnie, więc miej dobrze oczy otwarte... żeby widzieć też to czego nie ma... Wiem, że poprowadzisz ten mecz bardzo dobrze."
Nie oszukujmy się , jasno wynika z tego , że w pewnych spotkaniach mamy zapewnioną przychylność sędziów , ja osobiście na szczęście w tym sezonie nie widziałem rażących błędów podczas spotkań które oglądałem na canal plus ( a oglądalem wszystkie ) , jednak jestem świadom , że przekręty były z Parmą i Udine. No ale pomijając to , niektórzy ciesza się , że prokuratora nam nic nie może zarzucić , jednak co nam po tym jak federacja może zrobić z nami praktycznie co chce . Wolałbym żeby było na odwrót , wtedy prokuratora mogłaby przedstawić zarzuty tylko Moggiemu i byłby koniec sprawy , a w rzeczywistości to Juventus jako klub poniesie wszelkie konsekwencje. I to mnie martwi.
- white_wolv
- Juventino
Przeciez z tych rozmow nie wynika nic...ludzie :roll:
Co to juz o sedziach pogadac nie mozna?
Przeciez z zadnej z rozmow nie wynika zeby Moggi mial jakikolwiek wplyw na ustalenie arbitrow na spotkania(poza towarzyskimi).
Jedyne co mozna wywnioskowac to ze Luciano zalezalo na dobrym sedziowaniu..co w tym zlego?
Co to juz o sedziach pogadac nie mozna?
Przeciez z zadnej z rozmow nie wynika zeby Moggi mial jakikolwiek wplyw na ustalenie arbitrow na spotkania(poza towarzyskimi).
Jedyne co mozna wywnioskowac to ze Luciano zalezalo na dobrym sedziowaniu..co w tym zlego?
- MaxACM
- Milanista
Oszukuj się..oszukuj...jak i reszta niedowiarków. Rozmowy to nie żaden "fake". I jeszcze jedno: sąd powszechny to inna sprawa niż sąd spotrowy. ten drugi łupie kary za wszystko. Jak Sobie przypomne sprawę tottonero to sąd powszechny nie znalazł nic...sportowy sie nie bawił w zgadywanki i ukarał winnych. Czego i w tym przypadku oczekuję.santiago15 pisze:Mam juz czegos takiego osobiscie dosyc. Nie nawidzą nas i tyle. A te rozmowy to ploty :? mam nadzieje. Wszystko przeciw Juve...