LM (1/8): JUVENTUS 2-1 Werder Brema
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Ma ktoś skuteczny sposób na powstrzymanie nerwów i doczekanie do tej cholernej północy, żeby obejrzeć mecz Juve bez sprawdzenia wcześniej wyniku ?
Planuje tak zrobić, ale już teraz jestem tak zestresowany, że pewnie nie wytrzymam :doh:
ps. Copiczenkowiczenko ty już sobie daruj te głupie posty i uciekaj do buka postawić na niedzielny mecz Juve z Milanem. Oczywiście czystą "dwójeczke".

ps. Copiczenkowiczenko ty już sobie daruj te głupie posty i uciekaj do buka postawić na niedzielny mecz Juve z Milanem. Oczywiście czystą "dwójeczke".
- herr_braun
- Juventino
Panowie, spokojnie, będzie dobrze 
Co do pomysłów Copiczenkowiczenkito dajcie już mu spokój i nie najeżdżajcie tak na niego
Ja tez czasami tak robie... 
Co do pomysłów Copiczenkowiczenkito dajcie już mu spokój i nie najeżdżajcie tak na niego
- Jasiek-x
- Juventino
Ja już ledwie wytrzymuje z nerwów, dawno już takich nie czułem, tak jestem podniecony a zarazem mam obawy co do meczu. Lecz moja nadzieja jest nieskończona i na porażke nie ma miejsca w mojej wybraźni, a bardziej na brak awansu. Wierze w Juve z całych sił i niech Bóg nam sprzyja
Forza!

- damiano ziębotta
- Juventino
Już niedługo mecz a jak nie mam gdzie go obejrzec!! ;(;( proszę dajcie jakieś link żebym mógł zobaczyć Bianconerich w necie!!
Z góry dzięki
<<Forza Juve>>
Z góry dzięki
<<Forza Juve>>
- betfairmania.com
- Juventino
W przypadku Werderu trzeba uwazac na symulowane karne 

Nie trać czasu i pieniędzy u bukmachera!
Sam nim zostań... www.betfairmania.com
Sam nim zostań... www.betfairmania.com
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
http://www.juvepoland.com/text.php?id=408damiano ziębotta pisze:Już niedługo mecz a jak nie mam gdzie go obejrzec!! ;(;( proszę dajcie jakieś link żebym mógł zobaczyć Bianconerich w necie!!
- damiano ziębotta
- Juventino
Jeszcze żeby wiedział co dokładnie zrobić żeby mi chodziło... Udzieliłby mi ktoś rady?? W ogole mogę ogladać jeśli mam neta 190kb\s??
- romaneq
- Juventino
na tym co ja teraz używam też jest włoska (zawsze juventus), angielska, hiszpanska, niemiecka, holenderska, uefa i LM więc naprawdę jak sam widzisz cyfra+ jest słaba :-D
1.Nie mogę, gdyż to siostry
2. W LM to Juve oglądam jak mecz pokażą na TVP, a na Polsacie sport tylko niemiecka i holenderska liga lecą, wolę Cyfrę+ z włoską, angielską, hiszpańską 8)
PS: Dzięki, Paolo, ale jakbyś mógł to podaj numer chociaż jednego z tych kanałów na cyfrze, bo nie znam numerów tych stacji, a szukać jakoś nie za bardzo mi się uśmiecha
no ale jak to siostry to nic nie zrobisz
pozdro

- Uruku Saki (Grande Alex)
- Juventino
ma ktoś link do meczu te z juvepoland mi nie chodzą, jakby ktoś miał jakiś bezpośredni to niech poda z góry dzięki FORZA JUVE!!!
od takich rzeczy sa komentarze
od takich rzeczy sa komentarze
- Lakier
- Juventino
Macie sklady:
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic, Trezeguet.
A disposizione: Abbiati, Balzaretti, Chiellini, Blasi, Giannichedda, Mutu, Del Piero
All. Capello
WERDER BREMA: Weise; Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, Schulz; Frings, Baumann, Borowski; Micoud; Klasnic, Klose.
A disposizione: Vander, Pasanen, Vranjes, Andreasen, Jensen, Van Damme, Valdez
All. Schaaf
Kto wygra? Juventus!
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic, Trezeguet.
A disposizione: Abbiati, Balzaretti, Chiellini, Blasi, Giannichedda, Mutu, Del Piero
All. Capello
WERDER BREMA: Weise; Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, Schulz; Frings, Baumann, Borowski; Micoud; Klasnic, Klose.
A disposizione: Vander, Pasanen, Vranjes, Andreasen, Jensen, Van Damme, Valdez
All. Schaaf
Kto wygra? Juventus!

Ti amo Juventus per sempre.
- dexoff
- Juventino
poprobojcie tutaj
http://www.voetbalinbeeld.nl/dinsdag.htm
http://www.p2p-sports.com/dragonTv.htm
mecz jest na dragon tv (east tv)
http://www.voetbalinbeeld.nl/dinsdag.htm
http://www.p2p-sports.com/dragonTv.htm
mecz jest na dragon tv (east tv)
-=Różnie bywa=-
- Tom A Juve
- Juventino
No to wprost cudownie.......0:1 w plecy :evil: i znowu szybko na początku meczu....czyźby to przypadek ??? ...nie, nic więcej nie napisze - na rozliczenia Capello przyjdzie czas......
wciaż jest nadzieja

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...