Kto zastąpi Nedveda???
- wloski
- Juventino
moim marzenie zawsze było by zastępcą Pavla był Marek Jankulovski była taka możliwosc dwa sezony temu obecnie nieda się go wyrwać z tej ekipy jakim jest Milan. Wiem wiem był by problem żeby on nie siedział tylko ja wymyślilem że obrona wyglądała był naprawde świetnie Zambro-Thuram-Canna-Jankul i oczywiście Pavel dalej by grał na lewej aż do zakończenia kariery i wtedy pałeczke przejoł by Marek.Z zawodników ktorych podziwiam i chciałbym aby grali na lewej pomocy jest jedynie Zambrotta i Boudianski, jednak Zambro gra w obronie i tam chyba zostanie do końca kariery zaś wlodarze Juve mało razy inwestują w swoich zawodników jednak życze Boudiansykiem (nazwali go nawet nowym Nedvedem) by weszedł do kadry Juventusu.
pozdro
pozdro
- Railis
- Qualità Juventino
Bo ja wiem dużo się mówi o nasępcy Nedveda, ale przecież jeszcze nie umiera. No ale trzeba przyznać, że nie bedzie wiecznie grał. Moim zdaniem nie ma następcy Nedveda i nigdy się nie narodzi. Może to być tylko dobry pomocnik, o klasie Nedveda. Ale takiego jeszcze nie znam. Mam nadzieję że poznam.
- Gałcio
- Juventino
Hmmm ... następca Nedveda ... cięzko takowego będzie znaleźć, Van Der Vaart gra świetnie w HSV ale ekipa Hamburga to klasa niżej niż Juve, niewiadomo jakby sie do nas przystosował, kontuzjogenny Vicente odpada na samym starcie, ciekawe rozwiązanie z Zambro w pomocy, w obronie coraz lepiej radzi sobie Balzaretti i Chiellini, zawsze mozna tez powalczyc o Grosso choc większej potrzeby nie widze, no i Mutu, nie będe oryginalny, chyba najbliżej mu do następcy Pavla ...
Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
- zlatan95(2)
- Juventino
Zawsze mazylem zeby do JUVE przyszedl LEO MESSI bo teraz jest tani a potem bedzie drogi.ZLATAN jest najlepszy na świecie a jego następcom bedzie LEO MESSI i z tym NAJLEPSZY to w kiwaniu oczywiscie :lol: a na 3 miejscu jest RONALDINHO i RONALDINHO jest przereklamowany razem z tą cienkom BARCĄ :!: Czyli najlepszym zastępcom NEDVEDA jest LEO MESSI a na 2 miejscu Marek JANKULOVSKI :!: W Football Manager 2006 w moim JUVE NEDVED był cienki a w milanie Marek JANKULOVSKI byl cienki a u mnie w CZECHACH byl dobry to go kupilem do JUVE i stal sie jeden z najlepszych na świecie :!: Gdyby nie CZECHY zaproponowaly mi pracy to bym JANKULOVSKIEGO nie kupilGałcio pisze:Hmmm ... następca Nedveda ... cięzko takowego będzie znaleźć

- assassin20
- Juventino
to nie musi byc klasyczny skrzydłowy ..moze to być bardzo dobrze. AM CM.. jak np: ROni/żydan...no ja bym dał rosickiego wiem że powiecie ..że nie nadaj esie ale .on jest dobry... wniknijcie w jego gre//pozdoi
antymilanista i puta madryt
- luisenriqe
- Juventino
Nastepcy Nedveda
1 Van der Vaart 2 Riguelme 3 Snejider 4 S.Sabrossa
1 Van der Vaart 2 Riguelme 3 Snejider 4 S.Sabrossa
- krystiank
- Juventino
WEdług mnie to Mancini i niestety trzeba będzie znów od Romy wziąc piłkarza .....Albo Messi ....Cappelo ma na niego oku tylko że on nie pasuje do Ligi Włoskiej on gra bardziej w stylu "piękna piłka" czyli tak jak w Hiszpani sie gra ...Wole Manciniego .......Żaden Robben ten kosiara ? Albo Gerrard/Juninho......
- luisenriqe
- Juventino
Jankulovski to jest kopia Zambrotty. nie potrzeba go
- Buri
- Juventino
Zastępca Nedveda....w jakimś stopniu może da go się zastąpic ale on jest wyjątkowy i nie wyobrażam sobie Juve bbez niego
Może Kapo, lub Oliviera. MAncini to było by coś
Chciałbym wkoncu zobaczyc w podst. 11 Juve jakiegos wychowanka ...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- juverm
- Juventino
Po tym co wyprawiał wczoraj Simao Sabrosa w meczu Benfica - Liverpool... Byłem w szoku... Wiedziałem że jest bardzo dobrym piłkarzem ale to co pokazał przerosło moje oczekiwania. Piękne podania, strzały, dośrodkowania. Chętnie bym go zobaczył w biało-czarnych barwach 8)

- Mrówa
- Juventino
Następny człowiek ,dla którego Fm zastępuje rzeczywistość :roll:zlatan95(2) pisze: W Football Manager 2006 w moim JUVE NEDVED był cienki a w milanie Marek JANKULOVSKI byl cienki a u mnie w CZECHACH byl dobry to go kupilem do JUVE i stal sie jeden z najlepszych na świecie :!: Gdyby nie CZECHY zaproponowaly mi pracy to bym JANKULOVSKIEGO nie kupil.
Nedved jeszcze się tak nie sypie ze starości jak niektórzy twierdzą,ale następce warto mu znaleźć.Choć według mnie nie ma w tej chwili w Europie zawodnika ,który dorównałby Nedvedowi formą jaką miał kiedy otrzynmał Złotą Piłkę.
Simao jest ciekawym zawodnikem ,może by się sprawdził ,ale tego się pewnie nie dowiemy.
Mamy Adriana Mutu, mam nadzieję ,że wróci Kapo z Monaco, po sezonie przychodzi Marchioni ,więc będzie dobrze.

- Vieira
- Juventino
Mysle ze najblizszy mecz w LM kiedy to bedziemy grali bez Nedveda (prawdopodobnie zastapi go Mutu)pokaze czy mamy godnego nastece czecha w druzynie czy po prostu nalezy kogos szukac!
Ja osobiscie jestem wielkim zwolennikiem sprowadzenia do Turynu Manciniego!Nie zapominajmy rowniez o Kapo(wypozyczony do Monaco) moze w koncu dostanie prawdziwa szanse zademonstrowania swoich umiejetnosci!
Godni uwagi zwlaszcza po wczorajszym meczu Simao Sabrosa!Rowniez Gerrard czy Van der Vaart :!:
Ja osobiscie jestem wielkim zwolennikiem sprowadzenia do Turynu Manciniego!Nie zapominajmy rowniez o Kapo(wypozyczony do Monaco) moze w koncu dostanie prawdziwa szanse zademonstrowania swoich umiejetnosci!
Godni uwagi zwlaszcza po wczorajszym meczu Simao Sabrosa!Rowniez Gerrard czy Van der Vaart :!:
"L'emozione Juve" - uczucie silniejsze jak przywiązanie do ojczyzny !!
- luisenriqe
- Juventino
Mutu to jest napastnik. watpie zeby poprowadzil gre Juventusu tak jak Nedved czy Zidane. A Marcchioni to jest chyba prawy pomocnik 

- Mejgus
- Juventino
jesli chodzi o lewa flanke to niee musismy patrzec daleko. mamy w kadrze mutu ktory jest w naprawde dobrej dyspozycji. pozatym na wypozyczeniu w monaco mam kapo. jednak on jakos niee zbudza zaufania w oczach capello.l jednak mam nadzieje ze to sie wreszcie zmieni i kapo wroci do juve i zacznie grac tak jak robil to przed przyjsciem do juventusu