Najgroźniejsi rywale Juve w LM

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Peja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 15:35

Pelson pisze:Julio Baptista okazał się kompletnym niewypałem i nawet mój kolega zagorzały fan Realu powiedział że Tomek Frankowski jest od niego lepszym zawodnikiem :)
Widac jakie twoj kolega ma pojecie o futbolu. Frankowski od Baptisty jest kilkakrotnie slabszy. Wystarczy spojrzec jak gral w Sevilli. Przejscie do tak wielkiego klubu jak Rel moze troche go przytloczylo, ale to powinno minac. Z reszta co my tu porownujemy, o Baptiste walczyly Real i Barcelona a o Franka Elche i Levante :prochno:

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 15:40

Arsenal to cieniasy Lyon też niejest taki extra. Ja myśle ze Liverpool może być grożny oni w LM grają bardzo dobrze, grozni tez sa Bayern i Milan.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 21:31

Po ostatnich meczach w LM według mnie rywalem nr. 1 dla JUVE jest Barcelona. Bardzo dobrze grają i chcą wygrać lige mistrzów a poza tym pokonali Chelsea na ich terenie i to przegrywając 1 : 0
Oczywiście Juve musi jeszcze przejśc Werder.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 21:41

Dla mnie numere jeden jak najtrudniejszego przeciwnika jest obceniem sam sobie Juventus... jeśli nie wykrzesają ze siebie mocy :/ jeśli nie pokaża Werdrowi gdzie raki zimują to skończy sie ponownie na nadziejach i obietnicach , które są juz bardzo dlugo. Innym wielkim rywalem Juventusu może byc tylko Lyon (dlaczego?)... odpowiem w finale

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2006, 16:26

I znów typuję Barcelona jako drużynę, z którą zagramy w finale. Pasowało by mi to bardziej, niż L'ool czy Chelsea. Hiszpanie by atakowali cały mecz, a my byśmy ich punktowali kontrami :smile: Tak jak to często bywało w pojedynkach włosko - hiszpańskich.

Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:00

Njagrożniejszy wydaje się dla mnie Lyon. Są troche w cieniu,ale potarfią wygrać ze wszystkimi. Poza tym nie należy zapominać o Barcelonie i Chelsea chociaż jednego zespołu już nie będzie w LM niebawem.

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 15:06

Moim zdaniem najwiekszym rywalem Juve jest... sam Juventus... Wszystko zalezy od naszych zawodników... . I martwi mnie brak rotacji u Capello jak tak dalej pójdzie to bedzie źle... :think: .

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 22:06

Hmmmm rok temu odpadliśmy z angielską drużyną a teraz też gramy z anglikami. Myślę ze Arsenal wraz z Lyonem to czarne konie tegorocznej LM. Lecz aby wygrać tę LM musimy wygrać z każdym. Oczywiście jest jeszcze Barcelona. Prawdę powiedziawszy dla Juve z obecną formą w LM to Villareal jest potęgą. Myślę ze z Arsenalem zobaczymy inny Juventus,zwycięski Juventus.

robert.k9

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 13:49

Będzie ciężko wygrać, ale czeba grać i się nie poddawać, każda drużyna jest grożna i nieważne czy jest to Barcelona czy Arsenal, ale myślę że Juve sobie poradzi tylko będzie musiał dobrze zagrać w obronie bo ostatnio obrona coś szwankuje. :wink:

Robin720

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 18:32

Juventus pokona wszystkich :!: :!: :!: ale Barca będzie trudnym przeciwnikiem :think:

Robin720

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 18:34

Juve pokona wszystkich :!: :!: :!: lecz Barca będzie najtrudniejszym przeciwnikiem!!!

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 19:04

Robin720 pisze:Juve pokona wszystkich :!: :!: :!: lecz Barca będzie najtrudniejszym przeciwnikiem!!!
Oj Robin czuje że ban jest nieunikniony. :smile:
Masz już napisanych 12 postów i na pewno bedzie ich więcej a wszystkie z nich to nabijanie :!:
Pomyśl najpierw dobrze a potem byś napisał coś więcej.

Co do tematu to myśle że Arsenal jest dobrej klasy przeciwnikiem i sprawi on dużo kłopotów Juve. Jeśli przejdziemy do finału to myśle że zagramy z Barcą która powinna wyelminować m.in Milan który myśle że wygra z Lyonem. Ale pamiętajmy najpierw musimy wygrać dwumecz z Arsenalem żeby móc myśleć co dalej. 8)

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 20:02

Mi się wydaje że Juve zagra w finale z Milanem, który pokona Barcelonę
(ponieważ Milan i Barca przejdą dalej). Po prostu mam takie przeczucie.
Tak samo przeczuwałem że Juve trafi na Arsenal w ćwierćfinale i się nie myliłem. :smile:
Uważam że Milan to najgrożniejszy przeciwnik.

ODPOWIEDZ