Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 29 października 2005, 13:30

peja pisze:Kolejny raz przekrecasz moja wypowiedz Napisalem, ze w zadnym wypadku nie zasluzyl na Zlota Pilke, a nie na nominacje
No wlasnie o to samo mi chodzilo wiec nie wiem czy to ty przekrecasz moje wypowiedzi czy ja twoje w kazdym razie doszlismy do koncowego porozumienia

AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 21:36

Ja dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tym, jakie mecze puszczają w TVP we wtorek i środę! Nie ukrywam, że nie mam zamiaru ich oglądać bo nie będę im(TVP) nakręcać oglądalności!!! Nie mam pojęcia dlaczego wybrali akurat te mecze?! Ale co sezon udowadniają, że się nie znają na futbolu! Najlepiaj założyć sobie Canal+ i się nie denerwować albo chodzić na mecze do barów albo pub'ów bo nie sądzę żeby cokolwiek w TVP zmieniło się na lepsze...

Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 21:42

Mecz Juve z Bayernem bedzie transmitoany na Polsacie Sport Extra

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 21:45

AGAnieszka10 pisze:Ja dopiero dzisiaj dowiedziałam się o tym, jakie mecze puszczają w TVP we wtorek i środę!
Uch, to masz reflex cale forum peka w szwach na ten temat a ty dopiero sie dowiedzialas :D
AGAnieszka10 pisze:Nie ukrywam, że nie mam zamiaru ich oglądać bo nie będę im(TVP) nakręcać oglądalności!!!
Bo co?? Bo oni mają premię za oglądalność??
AGAnieszka10 pisze:Nie mam pojęcia dlaczego wybrali akurat te mecze?!
A kto ma te pojęcie??
AGAnieszka10 pisze:Najlepiaj założyć sobie Canal+ i się nie denerwować
Ale za Canal + trzeba ostro bulić - ja nie reflektuje
AGAnieszka10 pisze:nie sądzę żeby cokolwiek w TVP zmieniło się na lepsze...
Dopiero teraz to stwierdzasz?? - ja o tym wiem od dawna

AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2005, 22:38

Wiesz ja nie wiem jak ty ale nie siedzę przez cały dzień i pół nocy na necie i nie czytam non-stop wszystkich nowych postów, bo niestety nie mam czasu!!! Więc racz mi wybaczyć mój spóźniony refleks! A jeśli chodzi o oglądalność to nie chodziło mi o żadną "premię" a , że widać u ciebie wszystko sprowadza się do kasy to już nie mój problem...! A skoro nie reflektujesz zakładania Canal+ i co za tym idzie "ostrego bulenia" to podałam drugi wariant! Czyżbyś sobie nie doczytał??? Pisząc o zmianach w TVP ( a raczej ich braku) stwierdziłam po prostu fakt, o którym - zapewniam cię - nie tylko ty wiesz od dawna!!!

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 09:41

AGAnieszka10 pisze:Wiesz ja nie wiem jak ty ale nie siedzę przez cały dzień i pół nocy na necie i nie czytam non-stop wszystkich nowych postów, bo niestety nie mam czasu!!!
hmmm... gdybym ja tak żył to nie wiem kiedy miałbym czas na treningi (a trenuję nogę wiec często trzeba trenować), naukę i sen?? Jakoś żyję i wczesniej wiedzialem ze nie pokaza meczu Juve. Widocznie mozna
AGAnieszka10 pisze: Więc racz mi wybaczyć mój spóźniony refleks!
raczę...
AGAnieszka10 pisze: A jeśli chodzi o oglądalność to nie chodziło mi o żadną "premię"
No wlasnie. Wiec o co chodzi z tą ogladalnoscia jak ich to nie obchodzi bo skoro kasy za to nie biora to niz w ogladalnosci nic im nie przeszkadza.
AGAnieszka10 pisze: u ciebie wszystko sprowadza się do kasy to już nie mój problem...!
A co w dzisiejszym swiecie nie rozbija sie o kase??
AGAnieszka10 pisze:A skoro nie reflektujesz zakładania Canal+ i co za tym idzie "ostrego bulenia" to podałam drugi wariant!
Znajdz mi w mojej mieścince pub to pogadamy o chodzeniu na mecze do pubów i o takich innych sprawach.
AGAnieszka10 pisze:Pisząc o zmianach w TVP ( a raczej ich braku) stwierdziłam po prostu fakt, o którym - zapewniam cię - nie tylko ty wiesz od dawna!!!
To po co robisz w poprzednim poscie z tego taką rewelację??

Pozdrawiam

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 10:00

TVP się nie zna. Nie rozumiem ich. CO im zrobilo Juve ze ich nie pokazują? Ja na szczęście mam i Polsat Sport i polsat Sport Extra wiec sobie mecz z Bayernem oglądne...na szczęście :wink:

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 10:09

temat pisze:Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
wiecie wczoraj na TVP 1(sportoey exspres czy jakos tak ;]) pokazaliz bramki z meczu Milan - Juve więc może nas usłyszeli kurde i zalatwili kąsek bramek szkoda ze przegralismy ten mecz widocznie TVP lubi tylko pokazyc porazki Juve bo tak to nie pokazują :(

Pablito

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 10:19

Tez wczoraj ogladalem sobiue wiadomosci sportowe,patrze a tu bramki z meczu Juve.W ogole pokazali chyba mecz z kazdej z tych silniejszych lig(angelskia,wloska,hiszpanska,niemieka,farncuska).Sam sie zdziwilem.

AGAnieszka10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 13:39

Po prostu nie mam zamiaru oglądać tych pasjonujących meczów, które "boska" TVP będzie transmitować we wtorek i środę:/ ! I na tym n się kończy moja wypowiedź na temat oglądalności w TVP...! Jeśli chodzi o oglądanie meczyków w barach itd. to zawsze można jechać gdzieś do sąsiadniej miejscowości ja tak robię, bo u mnie też nie ma żadnych przyzwoitych knajp:/ ! A z tego, że TVP jest taka jaka jest czyli do kitu nie robię żadanej sensacji. A skoro ty tak uważasz to szerokiej drogi!!! Gratuluję ci tego, że jesteś tak dobrze poinformowany o "rozkładzie jazdy" w TV! Może kiedyś uda mi się osiągnąć twój poziom...! A tak pozatym to nie mam zamiaru się z tobą kłucić, bo w końcu jesteś kibicem tego wspaniałego klubu:) ! Tymczasem pozdrawaim!

Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 13:50

AGAnieszka10 pisze:Po prostu nie mam zamiaru oglądać tych pasjonujących meczów, które "boska" TVP będzie transmitować we wtorek i środę
Było tak od razu - a nie piszesz ze nie będziesz oglądać żeby nie wzrosła im oglądalność
AGAnieszka10 pisze:Jeśli chodzi o oglądanie meczyków w barach itd. to zawsze można jechać gdzieś do sąsiadniej miejscowości ja tak robię, bo u mnie też nie ma żadnych przyzwoitych knajp
Tak tylko w promieniu 40 km u mnie nie ma przyzwoitych knajp :/ :/
AGAnieszka10 pisze:A z tego, że TVP jest taka jaka jest czyli do kitu nie robię żadanej sensacji
W poprzednim poście robiłaś więc jak to jest??
AGAnieszka10 pisze:Gratuluję ci tego, że jesteś tak dobrze poinformowany o "rozkładzie jazdy" w TV!
Ja wcale tak nie twierdzę - ja po prostu uważnie przeglądam forum i tematy więc gdybys robila to samo to też byś była poinformowana jakie mecze TVP pokaże we wtorek i w środę.
AGAnieszka10 pisze: Może kiedyś uda mi się osiągnąć twój poziom...!
Co tak wspaniałego widzisz we mnie aby się do mnie dorównywać?? :prochno:
AGAnieszka10 pisze:A tak pozatym to nie mam zamiaru się z tobą kłucić, bo w końcu jesteś kibicem tego wspaniałego klubu:)
Ależ się nie kłócimy - wymieniamy poglady ...
AGAnieszka10 pisze:Tymczasem pozdrawiam!
Ja również

Sztuko

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 14:06

Tym razem TVP przegieło żeby pokazywać mecz Artmedia-Rangers?Albo Lilie-MU a MU udowodniło juz jak słabo gra w tym sezonie.naprawde tyle dobrych meczow do obejrzenia a ci slabiakow ze slowacji puszczaja

Obrazek
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 14:53

Damianinho 15 pisze:
AGAnieszka10 pisze:Po prostu nie mam zamiaru oglądać tych pasjonujących meczów, które "boska" TVP będzie transmitować we wtorek i środę
Było tak od razu - a nie piszesz ze nie będziesz oglądać żeby nie wzrosła im oglądalność
AGAnieszka10 pisze:Jeśli chodzi o oglądanie meczyków w barach itd. to zawsze można jechać gdzieś do sąsiadniej miejscowości ja tak robię, bo u mnie też nie ma żadnych przyzwoitych knajp
Tak tylko w promieniu 40 km u mnie nie ma przyzwoitych knajp :/ :/
AGAnieszka10 pisze:A z tego, że TVP jest taka jaka jest czyli do kitu nie robię żadanej sensacji
W poprzednim poście robiłaś więc jak to jest??
AGAnieszka10 pisze:Gratuluję ci tego, że jesteś tak dobrze poinformowany o "rozkładzie jazdy" w TV!
Ja wcale tak nie twierdzę - ja po prostu uważnie przeglądam forum i tematy więc gdybys robila to samo to też byś była poinformowana jakie mecze TVP pokaże we wtorek i w środę.
AGAnieszka10 pisze: Może kiedyś uda mi się osiągnąć twój poziom...!
Co tak wspaniałego widzisz we mnie aby się do mnie dorównywać?? :prochno:
AGAnieszka10 pisze:A tak pozatym to nie mam zamiaru się z tobą kłucić, bo w końcu jesteś kibicem tego wspaniałego klubu:)
Ależ się nie kłócimy - wymieniamy poglady ...
AGAnieszka10 pisze:Tymczasem pozdrawiam!
Ja również
Nie wiem czy zauważyłeś ironie w zdaniu o osiąganiu twojego poziomu, bo naprawde nie ma czego osiagać. A może nie doszedłeś jeszcze do słowa "ironia" w słowniku :think: To że masz te swoje 92 posty i że siedzisz na forum pół dnia czytając cokolwiek nowego się pojawi nie znaczy jeszcze, że jesteś bogiem i że możesz gnoić "nowych". Nie wiem co ty nazywasz wymianą poglądów, czy twoim poglądem jest to że mieszkasz 40km od dobrej knajpy? Czy może to że trenujesz noge? :? (dopatrzyłem sie tylko poglądu że canal+ jest drogi :|)
A tak na P.S. dodam ze na początku zastnawiałem się jak facet moze w podpisie napisać że "mężczyźni są jak..." ale czytając twoje posty doszedłem do wniosku, ze to moze autocharakterystyka ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Negri

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 16:03

Reggie pisze:Nie wiem czy zauważyłeś ironie w zdaniu o osiąganiu twojego poziomu, bo naprawde nie ma czego osiagać.
Oczywiście. Zauważyłem. Dlatego zadawałem tamto pytanie AGAnieszce10
Reggie pisze:A może nie doszedłeś jeszcze do słowa "ironia" w słowniku?
Doszedłem. Inaczej nie zauważyłbym ironii w ww zdaniu :P
Reggie pisze:To że masz te swoje 92 posty i że siedzisz na forum pół dnia czytając cokolwiek nowego się pojawi nie znaczy jeszcze, że jesteś bogiem i że możesz gnoić "nowych"
Czy ja ją gnoiłem?? Ja po prostu wymieniłem poglądy.
Reggie pisze: dodam ze na początku zastnawiałem się jak facet moze w podpisie napisać że "mężczyźni są jak..." ale czytając twoje posty doszedłem do wniosku, ze to moze autocharakterystyka
Tak sobie napisałem. Po prostu. To nie jest autocharakterystyka. Ja nie jestem 0 i mam duży ogonek :smile:

koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 października 2005, 16:04

Nie rozumiem TVP. Dla obiektywnego widza poprzedni mecz z Bayernem nie był przecież nudny :/ Dla mnie w środe jest wszystko jasne: oglądam mecz (niestety) OSC Lille - ManUtd i kibicuje tym 1-ym. W końcu przysłali mi niezłą paczuszkę po mailu :D

TVP oszczedza tez na skrótach meczów LM...nie pokazują wszystkich bramek itd...jak bede miec prace i będę dorosły to kupie sobie jakąś platforme bo nie wyrobie z nimi...

PS: Ciekawa informacja :) we wtorek o godzinie 20.00 na CT2(czeska TV) emitowany jest 25 minutowy film pt. "Spowiedź Pavla Nedveda"

Może być ciekawy :)

FORZA JUVE

ODPOWIEDZ