Problem z pijakami :(

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 13:47

Johnny777 pisze:
Asia :) pisze:
milanistka pisze:Jej wybór i jej sprawa. Teraz to ja tylko uświadom na temat antykoncepcji bo za kilka dni będziemy mieli temat: Moja 13-letnia koleżanka zaszła w ciążę :smile:
:lol: Może by i chciała ale w takim wieku to chyba by nie mogła :D
Hmmm...mogła by...wierz mi wiem coś o tym :) Co prawda teoretycznie ale wiem :)
Nie znam takich przypadków, więc polemizowałabym w tym miejscu. Co prawda teoretycznie w wypadku mocno przyspieszonego dojrzewania 8) dziewczyna mogłaby zajść w ciąże nawet w wieku 11 lat, ale nie zawsze teoria to to samo co praktyka. Tak mi się wydaje. A może wiesz coś więcej na ten temat? :prochno:
Johnny777 pisze:A jeśli ktoś nie chce pić na "upartego", to w końcu pijąca część towarzystwa po jakimś czasie śmiechów i kpin zacznie człowieka szanować niekoniecznie za "nie picie" ale chocby za to że ma własne zdanie i nie "płynie z prądem" ale potrafi sie przeciwstawić większości. Tylko nie wolno niepijącemu puchnąć w dumę że jest "lepszy" od innych! Wtedy przepadł :)
Słuchajcie tego człowieka !! Mądre słowa !! Wie co pisze :D Problem jest w tym, że dużo osób nie umie poradzić sobie z tymi kpinami i nie potrafi bronić własnego zdania, no i w końcu ulega :/
Johnny777 pisze:Tą akurat kwiestię "przerabiałem" osobiście. :)
Ja też, tyle że ją wciąż przerabiam :D.

Obrazek
Obrazek
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 13:55

Bartas_01 pisze:
Adi10 pisze:
322 pisze:mam tego dosc! przed chwila sie dowiedzialem ze moja kolezanka (13 lat) juz nie jest dziewica ... :(
i masz tego dosc bo to Ty chciales ją rozdziewiczyć ? no to Ci zrobila numer :P
Nie ma to jak odpowiedz na poziomie...
Śmiem twierdzić że to właśnie była właściwa odpowiedź na taki bzdurny temat. Ja już się tutaj wypowiadałem za co zresztą zostałem zbanowany i raczej nie chcę żeby się to powtórzyło ale:

Nie widzicie że to jakaś kompletnie żałosna prowokacja???
O ile historię o młodej nadziei polskiego i światowego futbolu można było traktować tylko z przymrużeniem oka to tej drugiej - byłej dziewicy nie mozna brać poważnie - dajcie spokój z czymś takim. Może dacie jakąś radę mojemu koledze - ma 12 lat wali heroine i chodzi na dziwki a jest najlepszym polskim młodym skrzypkiem w historii - jak można mu pomóc? To równie sensowne...

Mam nadzieję że nikogo nie obraziłem
Pozdrowienia dla nietrzeźwo myślących

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 14:47

DHL w 100% się z Tobą zgadzam. Nie wypowiadałem się tu już kilka miesięcy, ale teraz właśnie to zrobie... Mam 16 lat i uważam, że życie jest po to żeby z niego korzystać, każdy robi to na co ma ochotę... Ja np. piję alkohol różnego robdzaju..piję często, ale na kilku piwkach się kończych, kilkakrotnie tylko zalałem się w trupa :D. Jeśli chodzi o narkotyki i papierosy to nigdy tego nie brałem i nigdy na 100%!! nie wezmę. Po prostu tego nie chce. Namawiali mnie już nie raz...po prostu trzeba mieć mocną psychikę i swoje zdanie, którego się trzyma. Myślę, że kolega, który założył ten temat za samotnego człowieka, a sam temat(nie obraź się) za idiotyczny. Mówią, że jeśli nie możesz z kimś zwyciężyć....przyłącz się.

Lopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 15:25

Alex pisze:DHL w 100% się z Tobą zgadzam. Nie wypowiadałem się tu już kilka miesięcy, ale teraz właśnie to zrobie... Mam 16 lat i uważam, że życie jest po to żeby z niego korzystać, każdy robi to na co ma ochotę... Ja np. piję alkohol różnego robdzaju..piję często, ale na kilku piwkach się kończych, kilkakrotnie tylko zalałem się w trupa :D.
oczywiscie masz racje mozna kozystac z zycia, ale z umiarem. Pic mało, symbolicznie noo ewentualnie na imprekach, ale nie czesto :wink:
Alex pisze:Mówią, że jeśli nie możesz z kimś zwyciężyć....przyłącz się.
Uuuu jak dla mnie jest to całkowicie błedne rozumowanie :?
Lepiej brzmi: " Jesli nie mozesz z kims zwyciezyc...... odejdz od nich" :|

Obrazek
Del Rajko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 grudnia 2005, 15:31

Cały ten temat wydaje się być troche dziwny.. Ale faktem jest, że to co teraz sie dzieje jest troche nie normalne i do tego jeszcze te gorące 15 :oops: Jak byliśmy z kumplami w takim wieku to walnęło się jakiegoś browarka pod mostem i było git, a teraz.. 14 lat i kolo mi leży w parku <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> do nieprzytomności :shock: No to sorrka ale chyba coś tu jest nie tak :|

ODPOWIEDZ