31 Sierpnia....juz prawie 19...
- ozaru4
- Juventino
Dalbym 5 zeta zeby z Juve odeszlo z 2 napastnikow...ludzie, przeciez ilu my mamy pilkarzy na ataku!
1. Del Piero
2. Trezeguet
3. Mutu
4. Miccoli
5. Ibrahimović
6. Zalayeta
7. Olivera
Do chol*** czy to nie przesada? Ktory klub ma 7 napastnikow
A juz "chyba na pewno" nie wskazecie mi klubu, ktory ma wiecej napastnikow od pomocnikow tj. Juventus! :evil:
1. Del Piero
2. Trezeguet
3. Mutu
4. Miccoli
5. Ibrahimović
6. Zalayeta
7. Olivera
Do chol*** czy to nie przesada? Ktory klub ma 7 napastnikow

18.09.05 (pozostało 35 spotkań)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
01. Juventus (09 pkt - 100%)
02. Lazio (06 - 66%)
03. Fiorentina (06 - 66%)
---------------
10. Milan (04 - 44%)
- Hawk
- Juventino
Miccoli jest juz w Benfice a Olivera to pomocnik.
Pomocnikow mamy 7
20 - Manuele Blasi
16 - Mauro German Camoranesi
8 - Ferreira Emerson
23 - Giuliano Giannichedda
11 - Pavel Nedved
24 - Ruben Olivera
4 - Patrick Vieira
A napastnikow w tej chwili 5 z czego jeden z nich moze grac w pomocy. To samo dotyczy kilku obroncow ktorzy moge grac w lini pomocy. Wiec zastanow sie co piszesz.
Pomocnikow mamy 7
20 - Manuele Blasi
16 - Mauro German Camoranesi
8 - Ferreira Emerson
23 - Giuliano Giannichedda
11 - Pavel Nedved
24 - Ruben Olivera
4 - Patrick Vieira
A napastnikow w tej chwili 5 z czego jeden z nich moze grac w pomocy. To samo dotyczy kilku obroncow ktorzy moge grac w lini pomocy. Wiec zastanow sie co piszesz.
- steru
- Qualità Juventino
Miccoli odszedł dziś do Benfici, Olivera jest ustawiany na pomocy jak już grywa, Mutu może grać w pomocy ( co jest dobrą alternatywą ) więc pozostaje tylko 4 nominalnych napastników albo aż.Zresztą uważam że Cassano i tak by sie przydał mimo że jest kolejnym napastnikiemozaru4 pisze:Dalbym 5 zeta zeby z Juve odeszlo z 2 napastnikow...ludzie, przeciez ilu my mamy pilkarzy na ataku!
1. Del Piero
2. Trezeguet
3. Mutu
4. Miccoli
5. Ibrahimović
6. Zalayeta
7. Olivera
- Adi666666
- Juventino
Miccoli jest wyporzyczony do Benfici , Olivera jest pomocnikiem a Mutu bedzie gral czescniej na lewej pomocy za Nedveda niz w ataku !!!ozaru4 pisze:Dalbym 5 zeta zeby z Juve odeszlo z 2 napastnikow...ludzie, przeciez ilu my mamy pilkarzy na ataku!
1. Del Piero
2. Trezeguet
3. Mutu
4. Miccoli
5. Ibrahimović
6. Zalayeta
7. Olivera
Do chol*** czy to nie przesada? Ktory klub ma 7 napastnikowA juz "chyba na pewno" nie wskazecie mi klubu, ktory ma wiecej napastnikow od pomocnikow tj. Juventus! :evil:
Ostatnio zmieniony 31 sierpnia 2005, 20:09 przez Adi666666, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- JUVEFANE_10
- Juventino
http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 86720.html
znów coś tam piszą o Cassano i Mancinim
mam ndzieję że ich transfery nie dojdą do skutku i nigdy ich nie zobacze w biało-czarnej koszulce
znów coś tam piszą o Cassano i Mancinim
mam ndzieję że ich transfery nie dojdą do skutku i nigdy ich nie zobacze w biało-czarnej koszulce
JESTEM OSZUSTEM
- Marcin_FCJ
- Juventino
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/J ... lito.shtml
Nie wiem czy dobrze impretuje, ale chyba z Manciniego i Cassano nici. Podobnie ma się transfer Blasiego do Violi. Szkoda by było... Czyżby na Gladstone się skończyło? Proszę kogoś co zna nieco włoski o przetłumaczenie newsa lub chociaż podania najważniejszych jego szczegółów.Juve, assalto fallito
Triade bianconera al completo a Milano, ma il veto di Spalletti ha impedito l'acquisto di Mancini, che resta a Roma con Cassano. Negato Blasi alla Fiorentina
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
A więc w tej chwili jest 21:55, prawie trzy godziny po zakończeniu mercato 2005
Nie było żadnego rzutu na taśme - transferu niespodzianki, ani niczego w tym stylu. Chociaż byłem prawie 100% pewny, że kolejny z Romanistów (Cassano, Mancini lub Dacourt) zasili karde Juve - troszke się zaskoczyłem i rozczarowałem.... Wkońcu lepiej się mile zaskoczyć niż niemile rozczarować - wiec mogłem nie robić sobie nadzieji... ale trudno...
Jednak Mercato anno domini 2005 nie było takie złe
Poniżej opisuje moje odczucia względem nowych graczy 8)
Patrick Vieira - trzeba coś pisać ??? Nigdy nie myślałem, że ten zawodnik może przejść do Juventus... Wręcz myślałem, że do końca życia będzie "służył" Arsenalowi, tjk Maldini Milanowi, ale cóż. Mile się zaskoczyłem. Uważam, że po tym sezonie będzie najlepszym graczem Juventusu...
Christiano Abiatti - transfer krótko mówiąc wymuszony. Uważam, że mimo wszystko (mimo wypozyczenia) jest to wzmocnienie, nie wyobrażam sobie gry Chimentiego w pierwszym składzie w Serie A... Abiatti przez jakiś czas grał w pierwszej 11 Milanu, dopóki nie "wygryzł" go Dida - co też dobrze o nim świadzczy...
Giorgio Chiellini - przyszłość - Juventusu i Włoch. Pierwszy skład??? Będzie ciężko, ale jest pewnym zmiennikiem, a z racji wieku tyle mu chyba na jakiś czas wystarczy.
Giuliano Giannichedda - dla mnie jest to wielka niewiadoma. Hmmm... wydaje mi się, że ma być następcą Tachcinardiego, którego Capello poprostu nie lubił. Moggi sobie to już wszcześniej pomyślał - sprzedał Tacchinardiego, zarobił hajs a potem "wziął" za darmo GG i kadrowo wyszedł na zero... Myśle, że będzie spełniał role zmiennika Emersona lub Vieiry.
Robert Kovac - wreszcie pewny zmiennik dla Cannavaro i Thurama. Brakowało Nam w skłądzie tego ogniwa. Montero nie mogłem znieść w poprzednim sezonie - a jego kiksy doprowadzały mnie to szału. A w dodatku wolał Turyn niż Monachium
Gladstone - To jest chyba ta "niespodzianka" o której kiedyś wspominał Moggi lub Bettega w wywiadzie. Podobnie jak Chielliniego uważam go za przyszłość Juve. Nowy, młody Juventino. Mam nadzieje, że spełni oczekiawania i okaże się wielkim talentem.
EDIT:
Rozumiem, ale raczej skoncentrowałem się na transferach letnich. Chodziło mi głownie o tych zawodników

Jednak Mercato anno domini 2005 nie było takie złe

Patrick Vieira - trzeba coś pisać ??? Nigdy nie myślałem, że ten zawodnik może przejść do Juventus... Wręcz myślałem, że do końca życia będzie "służył" Arsenalowi, tjk Maldini Milanowi, ale cóż. Mile się zaskoczyłem. Uważam, że po tym sezonie będzie najlepszym graczem Juventusu...

Christiano Abiatti - transfer krótko mówiąc wymuszony. Uważam, że mimo wszystko (mimo wypozyczenia) jest to wzmocnienie, nie wyobrażam sobie gry Chimentiego w pierwszym składzie w Serie A... Abiatti przez jakiś czas grał w pierwszej 11 Milanu, dopóki nie "wygryzł" go Dida - co też dobrze o nim świadzczy...
Giorgio Chiellini - przyszłość - Juventusu i Włoch. Pierwszy skład??? Będzie ciężko, ale jest pewnym zmiennikiem, a z racji wieku tyle mu chyba na jakiś czas wystarczy.
Giuliano Giannichedda - dla mnie jest to wielka niewiadoma. Hmmm... wydaje mi się, że ma być następcą Tachcinardiego, którego Capello poprostu nie lubił. Moggi sobie to już wszcześniej pomyślał - sprzedał Tacchinardiego, zarobił hajs a potem "wziął" za darmo GG i kadrowo wyszedł na zero... Myśle, że będzie spełniał role zmiennika Emersona lub Vieiry.
Robert Kovac - wreszcie pewny zmiennik dla Cannavaro i Thurama. Brakowało Nam w skłądzie tego ogniwa. Montero nie mogłem znieść w poprzednim sezonie - a jego kiksy doprowadzały mnie to szału. A w dodatku wolał Turyn niż Monachium

Gladstone - To jest chyba ta "niespodzianka" o której kiedyś wspominał Moggi lub Bettega w wywiadzie. Podobnie jak Chielliniego uważam go za przyszłość Juve. Nowy, młody Juventino. Mam nadzieje, że spełni oczekiawania i okaże się wielkim talentem.
EDIT:
Ja-JUVE-nek przedstawiłeś dobre charakterystyki naszych nowych piłkarzy ale jak dla mnie zapomniałes o naszym najważniejszym wzmocnieniu w ofensywnie Chodzi mi tu o Adriana Mutu. Teoretycznie ten zawodnik jest już z nami od poprzedniego sezonu,
Rozumiem, ale raczej skoncentrowałem się na transferach letnich. Chodziło mi głownie o tych zawodników

Ostatnio zmieniony 01 września 2005, 15:42 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin_FCJ
- Juventino
Mnie dziwi brak pozyskania Oddo lub Manciniego. Co do Cassano to byłem pewny, że nie będziemy go mieć w tym roku tak samo jak jestem pewny, że w lipcu przejdzie do nas zupełnie za darmo. Mamy Mutu, Del Piero, Zalayete, Trezegueta i Ibrahimovica. Przyjście Cassano wiązałoby się z odejściem Rumuna czego napewno nie chciał ani Capello ani Moggi. Myślę, że dobrze się stało gdyż Mutu zasługuje na szanse. A co do Cassano... z dnia na dzień coraz mniej mi na nim zależy.
- Danielpiero
- Juventino
Szczerze mówiąc, czułem że już nikt nowy nas nie zasili. Mysle że Mancini by sie nam napewno przydał( może w zimowym okienku?
). A co do Cassano to myśle że gdyby on przyszedł to to mógłby być koniec Del Piero w JUVE, Capello już go nie widzi w pierwszej 11, a gdyby dołaczył Cassano to Del Piero raczej napewno zostałby tylko rezerwowym.
A tak ogólnie to należy sie cieszyć z letnich transferów, szczególnie z transferu pomocnika jakim jest Patrick Vieira
A tak ogólnie to należy sie cieszyć z letnich transferów, szczególnie z transferu pomocnika jakim jest Patrick Vieira
- kedzier
- Juventino
Ja-JUVE-nek przedstawiłeś dobre charakterystyki naszych nowych piłkarzy ale jak dla mnie zapomniałes o naszym najważniejszym wzmocnieniu w ofensywnie 8) Chodzi mi tu o Adriana Mutu. Teoretycznie ten zawodnik jest już z nami od poprzedniego sezonu, ale... każdy wie ile on się nagrał w zeszłym sezonie z wiadomych przyczyn
Poza Patrickiem Vieira jest on wg mnie największym wzmocnieniem Juve. W sparingach imponował formą, jest graczem przebojowym i z fantazją. Idealny zastępca Pavla Nedveda a jeśli będzie taka potrzeba to może grać i w ataku... Jeśli się nie mylę w barwach Hellas Verona był przecież vice-królem strzelców Serie A :!:
A z trójki romanistów najbardziej szkoda mi Manciniego, Cassano sprowadziłbym tylko w wypadku odejścia Zalayety. Sądzę że co za dużo napastników to niezdrowo
Ogółem chyba jesteśmy na plus w tym Mercato 

A z trójki romanistów najbardziej szkoda mi Manciniego, Cassano sprowadziłbym tylko w wypadku odejścia Zalayety. Sądzę że co za dużo napastników to niezdrowo

- TreDelIbra
- Juventino
No mi się wydaje ,że nawet dobrze ,że te transfery nie doszły do skutku wole Mutu i Chielliniego niż Cassano i Manciniego.
Jeszcze na dodatek Roma zechciala masy pieniedzy , jakby to były niewiadomo jakie gwiazdy :evil:
Nie mam nic przeciwko ,żeby Cassano zasilił nas w przyszłym roku za darmo.No ale znając Rome to postawiom mu warunek - Chcesz grać to przedłuż kontrakt !
No i za rok tez nie zagra u nas.
Nie jest tak źle mamy Vieire,Mutu,Giannichede,Kovaca,Balzartiego,Abbiatiego,Chielliniego :]
najbardziej szkoda mi tego ,że sprzedliśmy do Fenerbache Appiacha
Bedzie dobrze tym składem ZDOBĘDZIEMY LIGE MISTRZÓW!!!!!!!!!!!
Jeszcze na dodatek Roma zechciala masy pieniedzy , jakby to były niewiadomo jakie gwiazdy :evil:
Nie mam nic przeciwko ,żeby Cassano zasilił nas w przyszłym roku za darmo.No ale znając Rome to postawiom mu warunek - Chcesz grać to przedłuż kontrakt !
No i za rok tez nie zagra u nas.
Nie jest tak źle mamy Vieire,Mutu,Giannichede,Kovaca,Balzartiego,Abbiatiego,Chielliniego :]
najbardziej szkoda mi tego ,że sprzedliśmy do Fenerbache Appiacha
Bedzie dobrze tym składem ZDOBĘDZIEMY LIGE MISTRZÓW!!!!!!!!!!!

- Lypsky
- Juventino
A mi szkoda chłopaka, kolejny rok będzie musiał męczyć się w tym mało ciekawym klubie. Licze na to że Lippi zabierze go na WC.Marcin_FCJ pisze: A co do Cassano... z dnia na dzień coraz mniej mi na nim zależy.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- JUVEFANE_10
- Juventino
okno transferowe trwa jeszcze 35 minut
więc mysle ze coś jeszcze będzie
więc mysle ze coś jeszcze będzie
JESTEM OSZUSTEM
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Dokładnie. Niewątpliwie chciał odejść. Teraz przez conajmiej pół roku będzie miał ciężko w Romie. Wiadomo jakie podejście mają do niego w tym momencie kibice, działacze pewnie nie lepsze... teraz najlepszym rozwiązniem dla niego byłoby podpisanie nowego kontraktu z Romą. To załagodziłoby i stosunki z działaczami i z kibicami. Dla nas byłoby lepiej, gdyby tego kontraktu nie podpisywał, bo pewnie przeszedłby do nas w przyszłe lato za darmo. Aczkolwiek jeśli nie zgodzi się na nową umowe to pewnie zbyt wiele grać mu w Romie nie dadzą, a jeśli nie będzie grał to może pomarzyć o wyjeździe na MŚ :x :x :doh:DjJuve pisze:A mi szkoda chłopaka, kolejny rok będzie musiał męczyć się w tym mało ciekawym klubie.Marcin_FCJ pisze: A co do Cassano... z dnia na dzień coraz mniej mi na nim zależy.