Żegnam Was

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 00:14

Dobra chlopaki trzeba wrocic to tematu hehe, a wiec dzisiaj w nocy wyjezdzam do Armeni na miesiac:) Zycze wszystkim milych,bezpiecznych,dobrymi melanzami i zero wpadek z panienkami wakacji:) MAm nadzieje ,ze po powrocie forum sie rozkreci i mnie jak i rowniez wielu innym wroci chec komentowania tematow :dance:

Bedzie dobrze bo JP to nie byle jaka stronka :ok:

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 00:57

mnowomiejsky pisze:"NIE DYSKUTUJ Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem".
Dla mnie to wręcz złota myśl albo motto, a nie dewiza :)

Ktoś wcześniej napisał, że nie chce mu się pisać postów bo w tłoku "bezsensownych wypowiedzi" są pomijane lub niedostrzegane. Ja sam nie raz jak widze, że w dyskusji biorą udział tylko osoby które ograniczają się do napisania jednego lub dwóch wersów to niestety nie udzielam się mimo, że temat mnie naprawde interesuje. Jeżeli pisze posta to chce by ktoś go przeczytał, ocenił może nawet przemyślał lub odpowiedział i dodał swoje zdanie (lub uzupełnił moją wypowiedź). A kiedy pod tematem jest pełno "nabijanych" postów to odechciewa mi się nawet myśleć.

Może i na forum nie napisałem 1500 postów, ale myśle że ktoś mnie kojarzy, mój nick lub mojego avatara, moje posty lub tematy które zakładałem.

Co do samego Diego to faktycznie pisał bardzo dużo postów więc trudno ich było nie zauważyć :) Nie jest on moim ulubionym userem (nie jest też w pierwszej dziesiątce - może za ten ironiczny styl pisania, troche jakby zapożyczony od "tomcatmiego") ale szanuje go za jego inteligentne wypowiedzi. Nawet jeśli krytykował to starał się robić to w sposób kulturalny. Miał (hehe pisze jakby już odszedł na zawsze :) ) własne zdanie co często doprowadzało do bardziej zaostrzonej dyskusji. Forum na pewno straci troche polotu, a tych jak to nazwaliście sezonowców nie będzie miał kto "karcić", ale miejmy nadzieje, że te słowa "otuchy" wypowiedziane (napisane) przez niektórych userów zmotywują go do szybkiego powrotu na forum.

PS. Co do samego regulaminu to uważam, że nie jest ciężko go przestrzegać i to nie przez regulamin forum "kuleje". Faktycznie trzeba coś zrobić z tym "napływem nowych" niewiele wnoszących użytkowników....

PPS. Mam nadzieje, że ktos przeczytał tego posta :)

EDIT: Dzięki _Jah ;)
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2005, 00:15 przez Ja-JUVE-nek, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 08:50

Jak Dla mnie to Troche Bezsensowne sa te Naliczania Postow.. Według Mnie wspiera On Tylko " nabijanie " oraz zacheca Ludzi to Pisania Tego typu Zdan:

" Ta ciesze sie ze Przeszedl do Nas"
"OK"
" dobra NAsza jest nasz"
" po co On u Nas"

Takich Postow jest naprawde ogromna ilosc i trzeba zaczac z tym robic pozadek.... Kiedys gdy takie posty juz doslownie mnie dobijaly i klikalem na niebieskie karteczki dostalem powiadomienie od Moda ( nie powiem ktorego ) zebym Dal sobie spokoj z klikaniem na wszystkie posty bo i tak Nic to za wiele nie pomoze :prochno: To mi sie odechcialo ! A co do diego! Tez miałem takie chwile aby odejsc z forum a najwyzej przestan pisac i ogladac przebieg ale minelo i ciesze sie ze minelo :dance: Teraz wyjezdzam to z forum bede miec do czynienia w stosunko 0 przez ponad 2 tyg. wiem mam nadzieje ze jak wroce to z nowa checia pisania.. Ale zapewniam ze nadal Taka mam !

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2005, 14:41

Regulamin jest wporzadku, wedlug mnie tkwi w tym problem ze ludzie nie potrafia sie do niego dostosowac. Czesc rowniez pisze tylko aby cokolwiek napisac, nie zwazajac na tresc czy sens swoich zdan. Niestety to jest bolaczka tego forum i niewiele moderatorzy moga zrobic. Poza kilkunastoma(dziesiecioma) osobami ktore potrafia cos napisac sensownego, reszta prezentuje dosc mierny poziom. Na to nie ma wplywu nikt wiec nie ma co sie martwic. Dziwi mnie tylko postawa niektorych osob, ktore mowia ze nie chce im sie pisac bo poziom jest niski. To jak ma byc wysoki jak ktos kto moze miec jakies ciekawe zdanie na dany temat, nie chce sie wypowiadac - kolo sie zamyka. Jesli macie cos ciekawego do powiedzenia, to piszcie, moze uda sie zrobic przewage osob sensowniej piszacych i pisanie z klasa bedzie czyms do czego uzytkownicy beda dazyc.
pozdr

SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2005, 01:57

mnowomiejsky pisze:"NIE DYSKUTUJ Z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem".
Genialny tekst :bravo:
Ja-JUVE-nek pisze: PPS. Mam nadzieje, że ktos przeczytał tego posta :)
Ja przeczytalem 8)

Zgadzam sie z poprzednikami co do regulaminu. Naprawde nie trudno jest sie do niego dostosowac. Nie rozumiem osob, ktore az tak na niego narzekaja.
Wracajac jeszcze do JP jako jednej, wielkiej rodziny... Gdyby ludzie dbali o poziom swoich wypowiedzi i nie czepiali sie siebie nawzajem, to moznaby te rodzinna atmosfere poczuc. "Moznaby", bo jak narazie tej atmosfery nie ma (przynajmniej wg. mnie). Prawie w kazdym topicu odchodzi sie od tematu rozmowy i zaczynaja sie klotnie. Nie wiem co ci ludzie chca osiagnac (oprocz nabijania postow) przez takie czepianie sie do wszystkiego, do kazdego szczegolu czyjejs wypowiedzi. I przez takich wlasnie ludzi "rodzinnej atmosfery" nie ma i raczej nie bedzie...

spyder

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2005, 15:10

SonGopik pisze:Wracajac jeszcze do JP jako jednej, wielkiej rodziny... Gdyby ludzie dbali o poziom swoich wypowiedzi i nie czepiali sie siebie nawzajem, to moznaby te rodzinna atmosfere poczuc. "Moznaby", bo jak narazie tej atmosfery nie ma (przynajmniej wg. mnie). Prawie w kazdym topicu odchodzi sie od tematu rozmowy i zaczynaja sie klotnie. Nie wiem co ci ludzie chca osiagnac (oprocz nabijania postow) przez takie czepianie sie do wszystkiego, do kazdego szczegolu czyjejs wypowiedzi. I przez takich wlasnie ludzi "rodzinnej atmosfery" nie ma i raczej nie bedzie...
Dokladnie, ja tez zauwazylem, ze wielu uzytkownikow lapie innych za slowka. Nie wiem czym to jest spowodowane. Moze za nickami kryja sie osoby nie kibicujace Juve tylko rywalom(Inter, Milan itp.) i chca popsuc atmosfere na forum i sklocic fanow Starej Damy?? Duzo osob nie przestrzega regulaminu, a szczegolnie punktu "3f"(Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora! Staraj się zachować granicę pomiędzy krytyką a obrażaniem). Naprawde nie wiem czym to jest spowodowane.

Z gory tez przepraszam, ze naruszylem punkt "3c". Wiem, ze aby prowadzic dyskusje odnosnie grzechow uzytkownikow powinno sie zalozyc inny temat, ale tutaj zostala ona zaczeta i postanowilem dodac tez swoje 5 groszy.

P.S. Aha i jest jeszcze jedna sprawa, ktora chcialem poruszyc. Uzytkownicy czesto bawia sie w moderatorow zwracajac uwage na przewinienia innych, a swoich bledow nie dostrzegaja. Np. T: "Kluby i federacje wysylajace darmowe pamiatki". Jakis uzytkownik pisze w srodku tematu, aby mu podac adresy klubow lub wzory listow. Calkiem bezpodstawnie, bo na wczesniejszych stronach znalazla sie odpowiedz. Wtedy duza grupa userow odpowiada piszac, "miales na wczesniejszych stronach"itp. Sami lamia regulamin, bo nie wnosza nic do dyskusji i nabijaja posty. Takiej sprawy nie trzeba komentowac i posta zglosic moderatorom.

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2005, 15:52

Postanowiłem zrobić sobie przerwę. Nie mam pojęcia na jak długo. Po prostu uważam że teraz, podczas wakacjii na forum wieje nudą, a ja gniję przed kompem. Poniekąd usprawiedliwia mnie pogoda, która w ostatnie dni nie zachwyca. Zmuszony byłem siedzieć przed kompem, a teraz zrobię sprawdzian mojej silnej woli. Postaram się jak najmniej czasu spędzać nudząc się przed kompem, a wykorzystać go na plażę i spotkania ze znajomymi. Zreszta od dłuższego czasu moje pisanie było conajmniej rzadkie, bo najzwyklej w świecie nie odczuwałem potrzeby wyrażenia swojego zdania. Myśle że przerwa dobrze mi zrobi. Oczywiście forum będę odwiedzał, jednak mój pobyt tutaj ograniczy sie jedynie do czytania tych tematów i postów, które zwrócą moją uwagę od razu. Jesli pojawi sie coś ciekawego nie wykluczam że coś napiszę, ale to ewentualność. Czy to nie dziwne że z moim stażem można czuć wypalenie? Nie, tego nie można nazwać wypaleniem, po prostu nie czuje że muszę coś napisać :]
Oczywiście jeśli ktoś będzie miał jakąś sprawę to na Wasze privy odpiszę, a i komunikatory wymyślono po to, aby z nich korzystać -_^
Pozdrawiam =*

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
Okrutny_Martin_Okrutny!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 15:41

Doskonały przykład profesjonalizmu twórcy tej strony ... otóż Szanowny Martin zbanował mnie dziś bo ... mnie nie lubi :snooty: Poprosiłem w/w Pana o podanie powodu zbanowania, otóż Moi Drodzy - dostałem ponoć bana za mój komentarz w jednym z newsów, a sam Martin powiedzial że brakuje tam emotki i przez to "uraziłem jego uczucia!" :lol:

wErOn | 27.07.2005 | 22:53:02
Capello won! Zlatan na Sybir!

Wydawało mi się, że każdy zrozumie że moje słowa to żart, zwykła ironia w kierunku krytyków Capello i jego taktyki. Tutaj napisałem, co mam na myśli:

wErOn | 27.07.2005 | 22:42:27
(...)Co ja gadam ... pewno zaraz będzie "Wywalić Capello!" "Jak tak bedziemy grac to nie bedzie Scudetto" itd ... ;P(...)

Twórcy tej strony przechodza samych siebie, banują za nic, wystarczy że któremuś nieprzypasisz i lecisz na 5 dni :dance: Nie widze sensu powrotu na tą stronę, ave Martin!

wErOn

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 15:48

Okrutny_Martin_Okrutny! pisze:Doskonały przykład profesjonalizmu twórcy tej strony ... otóż Szanowny Martin zbanował mnie dziś bo ... mnie nie lubi :snooty: Poprosiłem w/w Pana o podanie powodu zbanowania, otóż Moi Drodzy - dostałem ponoć bana za mój komentarz w jednym z newsów, a sam Martin powiedzial że brakuje tam emotki i przez to "uraziłem jego uczucia!" :lol:

Wydawało mi się, że każdy zrozumie że moje słowa to żart, zwykła ironia w kierunku krytyków Capello i jego taktyki. Tutaj napisałem, co mam na myśli:

(...)Co ja gadam ... pewno zaraz będzie "Wywalić Capello!" "Jak tak bedziemy grac to nie bedzie Scudetto" itd ... ;P(...)

Twórcy tej strony przechodza samych siebie, banują za nic, wystarczy że któremuś nieprzypasisz i lecisz na 5 dni :dance: Nie widze sensu powrotu na tą stronę, ave Martin!

wErOn
Jeśli tak było naprawdę, to tracę szacunek do Martina (i tak mu to pewnie ,,lata''... ). Nikt teraz nie powie, że.... a zresztą [; tylko śmiać się pozostaje.

Go hard, or go home.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 16:30

Jamal_TH pisze: Jeśli tak było naprawdę, to tracę szacunek do Martina (i tak mu to pewnie ,,lata''... ). Nikt teraz nie powie, że.... a zresztą [; tylko śmiać się pozostaje.
Nic dodac, nic ujac. Cala sprawa jest lekko mowiac zalosna.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 16:44

Nie wiem, ale przy nicku wErOn nie ma czerwonego kartonika? Przynajmniej przed chwilka nie bylo. Wiec o co chodzi?
pozdr

Jamal_TH

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 16:49

tomcatmi6 pisze:Nie wiem, ale przy nicku wErOn nie ma czerwonego kartonika? Przynajmniej przed chwilka nie bylo. Wiec o co chodzi?
pozdr
Albo ktoś sobie jaja robi, albo wErOn został cudownie odblokowany...
Jeśli nie ma tutaj żadnego spisku, to gratuluję postawy jeszcze raz, na pewno poziom forum będzie wyższy.

Go hard, or go home.
Basiek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 18:04

Od 1 do 15 sierpnia w Dąbkowicach koło Darłowa pod namiotem;] pozdrawiam

BEZPŁATNE PRZELEWY DO PL I UK! -> http://www.england.pl/
SonGopik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 21:27

Okrutny_Martin_Okrutny! pisze:Doskonały przykład profesjonalizmu twórcy tej strony ... otóż Szanowny Martin zbanował mnie dziś bo ... mnie nie lubi :snooty: Poprosiłem w/w Pana o podanie powodu zbanowania, otóż Moi Drodzy - dostałem ponoć bana za mój komentarz w jednym z newsów, a sam Martin powiedzial że brakuje tam emotki i przez to "uraziłem jego uczucia!" :lol:

wErOn
:evil: :evil: :evil: I kolejna afera znowu bedzie... Jesli nie bylo nic pozatym, co zacytowal wErOn to uwazam, iz zostal zbanowany nieslusznie! Teraz pozostaje tylko czekac na Martina i jego odpowiedz w tej sprawie... :think:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 28 lipca 2005, 22:44

SonGopik pisze:

wErOn
:evil: :evil: :evil: I kolejna afera znowu bedzie... Jesli nie bylo nic pozatym, co zacytowal wErOn to uwazam, iz zostal zbanowany nieslusznie! Teraz pozostaje tylko czekac na Martina i jego odpowiedz w tej sprawie... :think:
licze na to, że odpowiedzi tej nie ujżymy w tym temacie... z tego co zauważyłem to wErOn został "odbanowany", więc jest chyba po sprawie. Mam nadzieje, że wszystkie niejasności obaj panowie wyjaśnią sobie na priv, tak aby na forum znów nie wybuchła jakaś wielka, niepotrzebna afera :|

ODPOWIEDZ