LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)
- rogowianin
- Juventino
nie martwi mnie ze zostalismy wystawienin w drugim koszyku, bo i tak pewnie awansujemy. Glupio mi jedynie ze uefa nie postrzega nas w gronie faworytow do najwazniejszego trofeum jakie mozna w klubowej pilce zdobyc. Mam nadzieje ze juve swoja gra pokaze iz dzialacze popelnili wielki blad
a poza tym uważam ze juventus jest najlepszy teraz i zawsze i na wieki wieków ...
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie daja nas za faworytow poniewaz od 9 lat nie mozemy wygrac ligi mistrzow ale mam nadzieje ze w tym roku sie wszystko zmieni i wreszcie zobaczymy nasz ukochany klub z pucharem ligi mistrzow w gorze i mam nadzieje ze tak bedzie dlatego ze tez w tym roku minie 10lat od ostatniego trofeum :x i czeba sie ukazac na 10 lecierogowianin pisze:nie martwi mnie ze zostalismy wystawienin w drugim koszyku, bo i tak pewnie awansujemy. Glupio mi jedynie ze uefa nie postrzega nas w gronie faworytow do najwazniejszego trofeum jakie mozna w klubowej pilce zdobyc. Mam nadzieje ze juve swoja gra pokaze iz dzialacze popelnili wielki blad

1.Juventus
2.Arsenal
3.Fenerbache
4.Sparta Praga
wtedy bysmy mieli ulatwione zadanie do wyjscia dalej a w 1\8 finalu nie wie ktos czy wtedy mozemy spotkac sie z interem albo milanem??
- adamjuve1987
- Juventino
ja to bym chciał grupe taką: Juventus, Dolcan Ząbki, Sokół Słopnice, Koszarawa Żywiec.
a tak naprawde to nie ma znaczenia z kim bedziemy w grupie bo i tak ich pokonamy. Juve musi wygrywac z kazdym. FORZA JUVE FORZA ALEX

- ossy
- Juventino
Dla mnie to jest śmieszne. Inter w pierszym koszyku?
:rotfl: Paranoja, a kiedy oni coś wygrali, w dodatku my byliśmy mistrzami a oni? 3 miejsce i coppa italia. I 16 lat bez mistrzostwa
Al i tak juve musi wszystkich ograć, więc no problem 8)

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- zidan
- Juventino
Mamy prawo żeby śię wściekać Juve powinien być w pierwsyzm koszyku :doh:
2 post
2 post
zidan pisze:żeczywiście to prawda żeby tak nie doceniać Juve,a moja grupa to:
Arsenal
Juve
schalke
Fenerbahce Istanbul
cyż to nie jest grupa śmierci
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2005, 14:14 przez zidan, łącznie zmieniany 2 razy.
- klsmkr
- Interista
a ja proponuje niektorym z was zapoznac sie z tym dokumentem: 'CLUB COEFFICIENT RANKING AFTER 2004/2005 SEASON' ze strony http://europeancups.altervista.org/pdf% ... 0index.htm
a tam jasno widac ile kazda druzyna nazbierala punktow w danym sezonie.
tu z kolei sa zasady tworzenia rankingu: http://www.uefa.com/uefa/news/Kind=1638 ... 12433.html
polecam zwlaszcza to:
Calculation method
Performances by clubs in the Champions League and UEFA Cup - results obtained in the UEFA Intertoto Cup do not count - over the previous five campaigns.
czyli sukcesy w kraju nie maja wplywu na miejsce w tabeli - licza sie tylko wyniki w Lidze Mistrzow i Pucharze UEFA.
dedykowane zwlaszcza autorowi tego:
tu z kolei sa zasady tworzenia rankingu: http://www.uefa.com/uefa/news/Kind=1638 ... 12433.html
polecam zwlaszcza to:
Calculation method
Performances by clubs in the Champions League and UEFA Cup - results obtained in the UEFA Intertoto Cup do not count - over the previous five campaigns.
czyli sukcesy w kraju nie maja wplywu na miejsce w tabeli - licza sie tylko wyniki w Lidze Mistrzow i Pucharze UEFA.
dedykowane zwlaszcza autorowi tego:
Inter w pierszym koszyku? Paranoja, a kiedy oni coś wygrali, w dodatku my byliśmy mistrzami a oni?
- ossy
- Juventino
Źle to troche napisałem. A co inter wygrał ostatnio w europie. Nic, wiec powinniśmy być w pierszym koszyku zamiast nich, ponieważ nic nie wgrali tak jak my ale to my jesteśmy mistrzami. Zreszta od 1996r, mamy puchar ligi mistrzów i 3 finały, a oni? no właśnie...klsmkr pisze:a ja proponuje niektorym z was zapoznac sie z tym dokumentem: 'CLUB COEFFICIENT RANKING AFTER 2004/2005 SEASON' ze strony http://europeancups.altervista.org/pdf% ... 0index.htm
polecam zwlaszcza to:
Calculation method
dedykowane zwlaszcza autorowi tego:Inter w pierszym koszyku? Paranoja, a kiedy oni coś wygrali, w dodatku my byliśmy mistrzami a oni?
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- klsmkr
- Interista
ale nasze 'niewygrywanie' troche sie rozni od waszego. natomiast, jak juz napisalem, wyniki w lidze nie maja wplywu na punkty w rankingu (zreszta moim zdanie slusznie).trezegol17 pisze:Źle to troche napisałem. A co inter wygrał ostatnio w europie. Nic, wiec powinniśmy być w pierszym koszyku zamiast nich, ponieważ nic nie wgrali tak jak my ale to my jesteśmy mistrzami.
w rankingu brane po uwage sa wyniki z ostatnich 5 lat. czyli w tym przypadku od sezonu 2000/2001. porownalem wyniki obydwu druzyn od tamtego momentu (chociaz zdaje sobie sprawe, ze nie jest to dokladne liczenie, bo nie uwzgledniam wynikow meczy):trezegol17 pisze:Zreszta od 1996r, mamy puchar ligi mistrzów i 3 finały, a oni?
2000/2001
Inter: czwarta runda Pucharu UEFA
Juventus: 4 miejsce w grupie LM
2001/2002
Inter: polfinal Pucharu UEFA
Juventus: 4 miejsce w grupie w II rundzie grupowej
2002/2003
Inter: półfinał LM
Juventus: finał LM
2003/2004
Inter: 3 miejsce w grupie LM + cwiercfinal Pucharu UEFA
Juventus: 1/8 LM
2004/2005
Inter: cwiercfinal LM
Juventus: cwiercfinal LM
no wlasnie... jeden raz zaszliscie od nas minimalnie dalej, dwa razy byl 'remis' (jak remis licze tez sezon 2003/04), a dwa razy to my bylismy gora (nawet przyjmujac mniejsza wartosc rozgrywek Pucharu UEFA). w tabeli wyglada to tak:trezegol17 pisze:no właśnie...
7) Inter Mediolan 13.238 21.148 28.256 15.928 22.620 101.191
12) Juventus 9.238 18.148 29.256 12.928 23.620 93.191
tabela nie klamie... np. w sezonie 2000/2001 wygraliscie tylko jeden mecz, a trzy zremisowaliscie - stad ten slaby wynik. ponadto, my nabijalismy sobie punkty meczami 3 rundy kwalifikacyjnej LM. stad te roznice. na pocieszenie dodam, ze za rok prawie na pewno bedziecie w pierwszym koszyku (my z reszta tez), bo odpadnie wam 'slaby' sezon 2000/2001.
a tak w ogole to na waszym miejscu nie przejmowalbym sie tym, ze jestescie w II a nie w I koszyku - przeciez i tak z grupy awansuja dwie najlepsze druzyny. my w zeszlym roku tez bylismy w II, a z grupy wyszlismy z pierwszego miejsca ( i to w jakim stylu :-D). ja wam zycze powodzenia w LM - oczywiscie do momentu az traficie na Inter :-P
aha, jak sie gdzies pomylilem to poprawcie mnie.
- boskiantonio
- Juventino
Kto to sie czyms prowadzil ze juve dopiero w 2 koszyku? Na jakiej to zasadzie jest czy ktos mi wyjasni? :shock:
Czarno - białe serce z którego płynie granatowo - bordowa krew...
- Dominika
- Juventino
Bardzo interesująca byłaby konfrontacja JUVE z Barceloną w fazie grupowej. Chciałabym żeby Juve pokazało na co go stać. :twisted: Czy ktoś sie orientuje jakie są zasady zakupu biletów na mecze Juve
Czy ktos organizuje wyjazdy na mecze do Turynu
Jeśli tak to proszę o kontakt (djmika@wp.pl)

- filippo
- Juventino
Mam ważne pytanie: A co bedzie jeśli Wisła sie zakwalifikuje do LM zamiast Panatihnaikosu? Zajmie miejsce w 2 koszyku Greków? Czy Jakoś inaczej
A swoją drogą to jakies kpiny ze Juve dali do 2 koszyka!
A swoją drogą to jakies kpiny ze Juve dali do 2 koszyka!
forumowy ujadacz
- diego1989
- Juventino
troche śmieszne że taki Inter który od lat nic nie osiąga jest w 1 koszyku podobnie jak MU... nie wiem od czego to zależy ranking IFFHS czy co :shock: ale przynajmniej Juve bedzie miało ekstra rywala w LM...mam nadzieje że bedzie to MU i rewanż za ostatnie 1:2 i 0:31 koszyk
- Real Madryt
- AC Milan
- FC Barcelona
- FC Liverpool (jeśli się zakwalifikuje)
- Man Utd (jeśli się zakwalifikuje)
- Inter Mediolan (jeśli się zakwalifikuje)
- Bayern Monachium
- Arsenal
2 koszyk
- FC Porto
- Juventus Turyn
- PSV Eindhoven
- Olympique Lyon
- Panathinaikos (jeśli się zakwalifikuje)
- Chelsea
- Celtic Glasgow (jeśli się zakwalifikuje)
- Villarreal (jeśli się zakwalifikuje)

- 2MAN
- Juventino
No troche dziwne ze Juventus ,tak jak inni mistrzowie swoich krajow sa w koszyku nr.2 ale co poradzic ,to wcale nic nie zmienia ,bo i tak twierdze ze bedziemy jednym z faworytow zeby powalczyc o Puchar . Jedyne co mnie teraz martwi to kontuzje i mala ilosc zawodnikow na lawce :doh: ... mam nadzieje ze to nam w niczym nie przeszkodzi
PS. Sorki za "literowki" w Angli nie ma polskiej czcionki

PS. Sorki za "literowki" w Angli nie ma polskiej czcionki

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php