Odtwarzacze mp3

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
leovince

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 grudnia 2005, 18:22

mil015 pisze:
Szafranka pisze:
Zlatan Ibrahimovic pisze:No właśnie.. Ja mam discmana sony z funkcją mp3 i radiem, ale chce kupic małe mp3, bo jest bardziej praktyczne.. MOge je wziąść kiedy biegam, lub jeżdże na nartach (już nie długo)..
Praktyczne, praktyczne... Ależ ty praktyczny jesteś kurczaki :/. Widziałam odtwarzacze empeczy duuużo cięższe od mojego discmana :shock: . A co do biegania... Przecierz ja z nim biegam o czym wspominałam... A na nartach uszkodzenie discmana jest tak samo prawdopodobne... Przy czym z jednej strony discman jest większy, a odtawrzacz empeczy mniejszy i łatwiej go zgnieść :smile: .
tu sie nie zgodzę z tobą droga Szafranko, gdyż mówiąc ze widziałas mp3 cięze od twojego discmana sugerujesz odrazu ze wszytstkie są cięzkie i słabe, a tak nie jest... uwazam ze Zlatan chce kupic sobie lekki a nie cięzki który ty widziałas.
Discmana jest dużo łatwiej popsuc gdyz zawiera on w sobie częsci mechaniczne, a one są bardzo wrażliwe na wstrząsy. Pozatym empetrójka to tak jakby "jedna całość" przez to jest wytrzymalszy, a discmen ma "klapke" która łatwo moze pęknąc przy upadku
Mniejszy nie oznacza ze łatwiej go zgniesc... juz daje przykład co łatwiej jest zgniesc główke od szpilki czy np. metalową tacke. Niby tacka większa ale łatwiej ją zgiąc niz główke od szpilki

Nom, masz racje discmana jest duzoooo delikatniejszy

leovince

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 stycznia 2006, 20:41

Elo

Kupiłem mp3 playera ale potzrebuje szybo kasy wystawiłem go na allegro i naprawde polecam sprzet jest gratz http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81274564

To jest Philips GoGear 177/00 512 MB ładowany przez USB :o

Ustian13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 13:56

witam! kupilem odtwarzacz mp3 sony NW-E405 (link daje na dole). jest to bardzo drogi sprzet i to jeszcze SONY wiec powinien praktycznie nie miec wad ale... ale wlasnie! gdy wieczorem sluchalem muzyki bylo wszystko wporzadku, nastepnego dnia gdy go wlaczylem (i tu zaczyna sie problem) muzyka leciala ale nie dzialal wyswietlacz! nnie rozumiem nic z tego! przelezal cala noc i cos mu sie stalo??!! prosze doradzcie mi cos!

link: http://www.sony.pl/view/ShowProduct.act ... rk+Walkman

------>JUVE<------
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 17:00

jak by ktoś chciał to ja mam na sprzedaż creative muvo tx 256 mb (cały zestaw czyli mp3player, łsuchawki, instrukcja, opaska wraz z uchwytem na mp3 na ramię oraz płytę cd), na allegro jeszcze nie wystawiłem, ale w przyszłym tygodniu to zrobię.

cena 170 zł, bez targowania.

o to link do fotki:
http://www.clubic.com/photo/00084025.jpg

Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 17:15

ja tez mam w planach taki zakup
interesuje mnie jednak pewna sprawa. chodzi mi o rozwiazanie zasilania w mp3. czy sa to baterie czy akumulatory.
bo jesli mam co tydzien kupowac baterie to ja dziekuje

wickerman

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 17:25

ja właśnie tydzień temu kupiłem creative muvo tx se 512mb i jestem z niego bardzo zadowolony. jedyne do czego można się przyczepić to raczej średnia jakość słuchawek, ale te można bez problemu zmienić.
nteresuje mnie jednak pewna sprawa. chodzi mi o rozwiazanie zasilania w mp3. czy sa to baterie czy akumulatory.
bo jesli mam co tydzien kupowac baterie to ja dziekuje
wiekszość odtwarzaczy jest zasilana przez baterie. wcale nie trzeba ciągle dokupować nowych. wystarczy kupić akumulatorki, czyli baterie które mozna ponownie ładować... 8)

ps. może ma ktoś na zbyciu opaske na ramie do muvo?? bardzo chętnie bym kupił

blk01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 17:40

Ja tez !!!

Mam Muvo TX SE 1 giga i poszukuje opaski albo etui. Mozna gdzies dostac takie ?

http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 17:56

Dokładnie. Ładowarka wraz z akumulatorkami wielkości baterii AAA (pasujące do mp3playera) kosztuje na allegro ok. 30 zł wraz z przesyłką.
Mój kumpel kupił dokładnie tą ładowarkę z właśnie tymi akumulatorkami.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82096722

Capitan Ty mówisz o moim poście? Jeżeli tak to możemy się dogadać.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:30

ziomy ja kupilem odtwarzacz i jestem bardzo zadowolony

podaje wam adres stronki sklepu w ktorym go zamowilem www.nanokey.pl do wyboru do koloru naprawde swietne sprzety i nie dorgo. zakupilem sobie od razu ladowarke i akumulatorki bo chyba bym zbankrutowal kupujac codziennie baterie. zamowilem towar w niedziele a juz we wtorek moglem go sobie sluchac. przesylka 13 zeta elegancko. polecam wam bardzo goraco.

Obrazek
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 stycznia 2006, 18:32

to sa raczej plany na dluzszy czas, min 2 miesiące
dzieki za info chlopaki
pozdro

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2006, 21:27

Tak jak mówiłem, kiedyś:

http://allegro.pl/show_item.php?item=86252369

zapraszam do licytacji.

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2006, 21:56

Ja mam odtwarzacz mp3 z philipsa i musze go pochwalić bo jest super. mam 512 mb pamięci i wszystkie różne bajery kupiłem go 5 miechów temu za 450 zł i powiem Ci że sie opłacało POLACAM

El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2006, 21:57

Jak już wczesniej napisalem, dostalem CREATIVE MUVO N200.. Napisalem również że ma pare dodatkowych funkcji i jest bardzo "fajny", ale..
.. ale po trzech tygodniach urzytkowania zepsuł mi się.. oddalem go do naprawy (gwarancja). Panowie w serwisie troche sie pomeczyli az w koncu oddali mi nowy. TEgo uzywam od nie dawna (ok tygodnia). JEstem ciekaw czy macie taki sam odtwarzacz - muvo n200 i czy posiadacie z nim jakieś problemy ?? Aha ma on pojemnosc - 1 giga

miwojt

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lutego 2006, 22:04

Jakiś czas temu udało mi się kupić creativa zen-a 512mb za 280zł na allegro. Jestem z tego odtwarzacza bardzo zadowolony, pamięć jest wystarczająca. Ma też radio i equalizer. Jest bardzo prosty w obsłudze, nie to co ten szajs no-name. Jedyną wadą jest to że nie ma akumulatora tylko trzeba baterie AAA kupować. Poniżej daje linka do aukcji na której go kupiłem, napisz to kolesia,który go wystawiał. Może ma jeszcze jakieś, ja tak właśnie załatwiłem wystawienie tej aukcji.

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=78096890

herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2006, 23:12

Jak to wszytsko tanieje i idzie naprzód... Niedawno nie stać mnie było na żaden odtwarzacz mp3 a teraz mogę sam sobie kupić dobrej klasy sprzęcik z dużą pamiecią :smile:
I pewnie bym tak zrobił gdybym na gwiazdkę nie dostał Samsunga YP-U1, z którego jestem b. zadowolony. Co prawda dyktafonik trkfuję raczej jako mało użyteczny bajer ale sam sprzęcik jest b, dobry,działa bez zarzutu, bateria niezła (a w zasadzie akumulator ładowany przez usb) i jakość muzy też :ok:
Słowem świetny odtwarzacz. :smile:

ODPOWIEDZ