Test/poradnik: Allegro vs Oryginał [!dużo zdjęć!]

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
dawidm

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2005, 12:58

z tego co wiem to dzisiaj powinieneś już mieć te koszulki Par00wa :wink:
napisz czy już są bo coś cicho się zrobiło w temacie... Pozdrawiam

malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2005, 19:33

Przejrzalem w ostanim czasie wiele aukcji poświęconych koszulkom Juventusu. Każdą koszulke pokolei porównywałem z twoim poradnikiem. Wyniki są takie że ani na allegro ani też na ebay.de nie ma oryginalnej koszulki, tylko na ebay.com znlazlem 2 lub 3 koszulki oryginalne w cenie ok. 200 zl. Czekam na twoje aukcje i chetnie dokonam zakupu :)

P.S. Mam jeszcze pytanie. O co chodzi z koszulkami które sa bez znaczka NIKE ale za to ze znaczkiem Juventusu na metce i opsiem jako "prodotto ufficiale"

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2005, 16:02

Jesli cena koszulki nie bylaby wyzsza niz120-150zl to mysle ze na zlot sprawie sobie taki prezent.Jednak czy bedzie to mozliwe?

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2005, 16:30

Jesteśmy w trakcie oczekiwania na realizację zamówienia. Niestety moje dwa wyjazdy znacznie opóźniły ten proces, a w niedzielę szykuje się następny, więc wątpie, żeby do zlotu udało się to wszystko ogarnąć.

W każdym razie wracam 3 lipca, jeśli w domu zastałyby mnie już koszulki gotowe do sprzedaży, to istnieje możliwość żebyśmy się wyrobili. Jednak takie sprawy to prosiłbym na priv już załatwiać.

MarioG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 sierpnia 2005, 11:34

Czas leci, a tu w intersie bieda :prochno:
Czy w końcu coś jest juz jasne w sprawie koszulek, tzn przybliżona cena, no i lista egzemplarzy którę są/będą dostępne??

Gdyby była taka możliwość to fajnie by było opublikować na forum ową listę z dostepnym towarem, zapewne oszczędziło by to wielu ludziom, jak również i autorowi tego tematu czasu na dogadywania się na priva

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 sierpnia 2005, 19:26

Ja byłem ostatnio w Pradze, wchodzę do Praga Nike Store iiiii... :shock: :shock:

Całe wielki stoisko z Juve!! ok. 10 rodzajów różnych koszulek, różne bluzy, Koszulki z sezonu 2005/06 (!!), a nawet ręcznik, 5 rodzajów plecaków i portfel :D

Koszluka z przyszłego sezonu kosztowała 2000 Koron (ok. 300 zł). Zgadnijcie co zrobiłem?? :smile: Oczywiście koszulka jest ze mną w Bydgoszczy :D Tutaj raczej nie mam co się obawiać, że to jest Tajlandzka (Portugalska :rotfl: ) podróbka. Oprócz tego kupiłem jeszcze:
- omawianą koszulkę domową 2005/06 (300 zł)
- super bluzę Nike Czarną, biało, żółtą, z herbem jak przy koszulce (mięki w dotyku) (ok. 150 zł)
- Portfel (ok. 100 zł)
- Koszulkę z bawełny, z super napisem Juventus, znaczkiem Nike i herbem. (jest taka sama na www.iss.punkt.pl ). (150 zł)
- 2 figurki piłkarzy Juve. Jedna Buffona i druga Nedveda (przy zakupie sprzedawczyni powiedziała: "oooo Grande Paolo" :smile: ) jedna figurka ma aż ok. 35 cm. Super wykonanie. (koszt jednej 150 zł)

Mam nadzieję, że pomogłem tym którym wybierają się do tego jakże pięknego miasta. Specjalnie podałem ceny, abyście już brali kredyt :D

Inne ceny, rzeczy których nie nabyłem :)
- Ręcznik 100 zł
- Szalik 100 zł
- Torba duża 125 zł
- Plecak 150 zł
- Torba na buty 80 zł
- Koszulka bez rękawków, jaka ona była piękna!!!! :doh: 200 zł.

To co tam jest to coś niesamowitego. Każdy sklep sportowy ma 3 wielkie piętra... :roll: W każdym jest choćby małe stoisko Juventusu (największe w omawianym Praga Nike Store). Czy w Warszawie też jest taki Nike Store ze stoiskiem Juve?? :>

wo(L)sz17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2005, 12:08

Dokladnie bylem miesiac temu i tez podziwialem rzecvzyw tym sklepie:D tylko tak jak napisales przygotowac kredyt
P.S. Mam jeszcze pytanie. O co chodzi z koszulkami które sa bez znaczka NIKE ale za to ze znaczkiem Juventusu na metce i opsiem jako "prodotto ufficiale"
to są koszulki wyprodukowane przez klub dla kibicow np. ktorych nei statc na produkty nike. sa wykonane z przewiewnej siateczki, ogolem dobrze sie prezentuja. ostatnio w Venezi chcialem sobie taka sprawic,ale niestaty na jednej Nedveda znaczek Włoch byl w polowie nie doszyty,a na drugiej Del Piero cos rozprute bylo (sa one sprzedawan normalnie w stoioskach, wiec nei ma cos dziwic sie ze znalezc dziurke rtam mozna) :/ (teraz zaluje ze nie kupiilem, byly tez dobre ale ja szukalem z naszywka Włoch). One kosztowaly tam w granicach 8-10 ojroczyli 32-40 zl. w slepie juve na jednej z polskich stron koszulki te sa w cenie 75 zl.

PS. Zauwazylem ze w Italii nei ma takch podrobek jak u nas za 25 zl. sa za 8 ojro, ale hery sa zmienione np. MU zamiast diabla ma pilke, w herbie juz brakuje napisu JUVENTTUS itp. :D

WhistlerJB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2005, 19:16

hej parOOwa powiedz czy
http://allegro.pl/show_item.php?item=60591191
to orginalne jest czy nie? :D
I kiedy biznes rozkrecasz bo sie doczekac nie moge :P

Gibon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 12:27

WhistlerJB: Nie. Od wczoraj jestem w posiadaniu oryginała i na dniach będzie nowy poradnik, a póki co zwracam uwagę na brak metki Nike 90 na kołnierzu zaraz pod paskiem w barwach włoskich, na czarne wstawki najbardziej widoczne z tyłu, które zupełnie w swoim kształcie różnią się od oryginała oraz na biały pasek na kołnierzu na zdjęciu z przodu - oryginalny powinien być cały czarny.

Co do qKoszulek: straciliśmy pieniądze na pierwszej dostawie, która w ogóle nie doszła, lecz teraz również na dniach odbierzemy osobiście dostawę koszulek Włoch i najprawdopodbniej wreszcie ruszymy.

WhistlerJB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 14:41

Hej dzieki :D Juz od dawna jestem na koszulke napalony juz nawet kase zebralem a tu okazuje sie ze podroby :( Ale poczekam. Pozostaje mi życzyć powodzenia i szybkiego otwarcia bo na popyt nie bedziesz musial narzekac :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 20:15

Mam pytanko: czy w sklepach typu Go Sport sa w 100% oryginalne koszulki (oczywiscie chodzi mi o trykoty Juve) :?:

kornknot

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2005, 20:35

DamKam pisze:Mam pytanko: czy w sklepach typu Go Sport sa w 100% oryginalne koszulki (oczywiscie chodzi mi o trykoty Juve) :?:
tak, zreszta co widac po cenie sa to oryginalne koszulki :) . Pozdrawiam

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2005, 22:06

Mam pytanko :prochno: . CZy zakup oryginalnej koszulki Juve we Włoszech po niższej cenie niż w Polsce jest możliwy? Pytam bo mam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tam i może zakup takiego trykotu byłby tańszy w ojczyźnie Juventusu. Prosze o odpowiedź!

Juve storia di un grande amore...

wo(L)sz17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 22:03

po ile chodza koszulki w go sporcie i czy duzy wybor maja??? jutro sie wybieram do bydgoszczy no i moze cos bym znalazl :D

czy ceny w go sporcie sa podobne do tych na www.pilkarskie.net ??

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2005, 22:58

wo(L)sz17 pisze:po ile chodza koszulki w go sporcie i czy duzy wybor maja??? jutro sie wybieram do bydgoszczy no i moze cos bym znalazl :D
Z tego co sie orientuje w wiekszosci sa po 279 zl (tak przynajmniej jest w Gdansku), no i zdarzy sie ze zejda do 200 zl. :|

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
ODPOWIEDZ