Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 21:05

W tym projekcie wyglądają całkiem całkiem ale pamiętajmy że to jeszcze nie ostateczny projekt więc musimy cierpliwie czekać i przejmować się tym teraz bo przecież jutro mecz o Scudetto :D :D :D :D

P.S. a ktoś może wie czy te biało-czarne koszulki będą zmienione w jakiś sposób czy będą takie jak w tym sezonie :?: :?:

POZDRO :prochno:

Grande Juve, Vinci Per Noi
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 21:20

Medi pisze:Dla zwolennikow koloru niebieskiego:

Obrazek

tak by bylo lepiej? :wink:
bleeee okropne ! :x

Pamiętajcie, że to jednak nie ostateczny projekt. W tamtym roku projektów przed premierą było około dziesięciu i żaden nie okazał się analogiczny do tego co widzimy teraz :P

Nalezy wziąśc pod uwage równiez to, że Nike oraz inne wielkie firmy produkują koszulki dla różnych klubów/reprezentacji wg. danego wzoru, tak więc np. Barca równiez posiadac będzie taki sam wzór jak my, a napewno bardzo podobny 8)

Chyba, że w tym roku to "coś specjalnego" dla Juve, chociaż wątpie, bo w tym wypadku wchodzi tylko sprawa barw [czerwień] natomiast projekt koszulki hurtowo w Europę :)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 22:41

No zdecydowanie Niebieski podaoba mi się niż Czerony nie wiem czemu ale czerrwony trochę się oddal od barw Starej Damy :? a Niebieski mamy teraz więc nic by nie zaszkodziło w spróbowaniu zdecydowanie Czerwonemu powiedziałbym NIE :!:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
TrInItY

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 maja 2005, 20:05

Medi pisze:Dla zwolennikow koloru niebieskiego:

Obrazek

tak by bylo lepiej? :wink:
dla mnie to fioletowo- niebieski ale moze mam cos z oczami... 8)

ten model jest jeszcze gorszy od tego innego...no...calego czerwonego...w ogole co tu duzo bede mowic, nie lubie zmian...zdo herbu tez sie przyzwyczajalam hohoho :D

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2005, 18:15

czerwony :roll: niebieski :roll:
brakuje juz tylko byka :?

chociaz niebiesko-zolty akurat moge zrozumiec, ale takiego chyba w planach nie ma, co ? :wink:

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2005, 18:44

3d_man pisze:czerwony :roll: niebieski :roll:
brakuje juz tylko byka :?

chociaz niebiesko-zolty akurat moge zrozumiec, ale takiego chyba w planach nie ma, co ? :wink:
Ja słyszałem o jaskrawo-niebieskim w kontraście z białym :lol:
Mówili w radiu ... 8)

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Gigi1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 maja 2005, 21:01

Mnie tam się podobają koszulki w kolorze czerwonym. Najchętniej to bym wprowadził nowe przepisy:
Kluby z długą tradycją i wielkimi sukcesami takie jak JUVE , Real , Manchester itp powinny miec jedne koszulki. Podam przykład: JUVE w biało-czarne pasy a przeciwnik w swoich koszulkach takich żeby się nie myliło widzom na stadionie i w TV. Pewnie takie coś by nie przeszło , ale jeśli chodzi o prawdziwych kibiców JUVE to dla nas liczy się tylko koszulka w biało-czarne pionowe pasy. Chyba się nie myle? Pozdro

Buffon - jest najlepszym bramkarzem!!! Tak jak ja...urodził się 28 stycznia!!!super mieć coś wspólnego ze swoim idolem.
Vojtimar

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 09:18

Niedawno w radiu słyszłem, że ludzie ubrani na czerwono cz ęściej wygrywają. Może to być śmieszne, ale nie wiemy ile w tym prawdy. Natomiast moim zdaniem nie powinny się koszulki w ogóle zmieniać co sezon. Jakby zostały te co są teraz, to byłoby ok.

Z Juve na dobre i złe!
rokfor

Nieprzeczytany post 01 czerwca 2005, 09:52

muszą sie zmieniac ale nie koniecznie od razu tak drastycznie, zmieniac zupelnie barwy itp...w tym sezonie byly super koszulki wyjazdowe i powinny zostac naniesione tylko małe zmiany jesli muszą je zmianiac... :think:

Homer20

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2005, 17:40

Mam nadzieję że Juve nie zmieni (lub tylko bardzo nieznacznie zmieni) wyglądu koszulek, bo 2 miesiące temu kupiłem sobie oryginalną. :)

FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 16:33

Nowe koszulki jakies "wyszly" bo jak wynika z tych zdjec, ktos juz je ma normalnie materialnie :P

Obrazek
Obrazek
Ta żólta jest bardzo podobna to pewnej koszulki, w ktorej nasi juz kiedys występowali :
Obrazek

Znalazlem te koszulki na juventus1897.it, nie wiem czy to są nowe projekty czy moze jakies okazjonalne? Jak ktos wie to dajcie znac... :think:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 16:41

Tego sie balem..ze w przyszlym sezonie wróca te male paseczki :shock: strasznie mie sie nie podobaja takie..w poprzednim sezonie takie byly i byly wybitnie nieladne...ale tak chyba juz bedzie co sezon ze raz grube raz cieniutkie...trzeba tylko jak najszybciej kuowac koszulke z grubymi pasami poki jeszcze sprzedaja :prochno:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 18:04

Obydwie koszulki pokazane przez Wojtoma sa bardzo ladne, nie mialbym nic przeciwko temu aby te na nowy sezon tak wygladaly (ciekawe jak wygladac bedzie sprawa z ta czerwona, moze byc ciekawie).
Nurtuje mnie natomiast inna sprawa a mianowicie gdzie znajdzie sie tarcza Wloch na nowych strojach.
Licze ze nie bedzie wygladac to tak jak na TYM zdjeciu.
Chcialbym aby tarcza znalazla sie na srodku koszulek (tak jak w tym sezonie na koszulkach Milanu) a gwiazki znow byly nad herbem.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 18:16

Wojtom pisze:Obrazek
Obrazek
Świetne są te koszulki, szczególnie żółta. Myślę jednak że sa to jakieś kolekcjonerskie modele, coś w tym stylu. 8)

P.S
Zapomniałem dodać, że przeciez firmy takie jak Puma, Nike, Adidas, Kappa produkują stroje dla klubów piłkarskich wg. danego projektu, tzn. że zarówno Juve jak i Inter będą miały koszulki o takim samym wzorze tylko innych kolorach itd. Przykłady ?

Obrazek
Obrazek

Koszulki Francji i Niemiec - taki sam krój.

Alexxxxx pisze:
wErOn pisze:Świetne są te koszulki, szczególnie żółta. Myślę jednak że sa to jakieś kolekcjonerskie modele, coś w tym stylu.
Żółta :?: :rotfl:
Wojtom równiez napisal, że to żółta koszulka. Jest nas dwóch. Póki co tylko ty widzisz tu inny kolor :lol:
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2005, 18:28 przez wErOn, łącznie zmieniany 2 razy.

Wolność i kapitalizm!
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2005, 18:18

nookie pisze:Tego sie balem..ze w przyszlym sezonie wróca te male paseczki :shock: strasznie mie sie nie podobaja takie..w poprzednim sezonie takie byly i byly wybitnie nieladne...ale tak chyba juz bedzie co sezon ze raz grube raz cieniutkie...trzeba tylko jak najszybciej kuowac koszulke z grubymi pasami poki jeszcze sprzedaja :prochno:
A mi przeciwnie podobają się małe pasy...
wErOn pisze:Świetne są te koszulki, szczególnie żółta. Myślę jednak że sa to jakieś kolekcjonerskie modele, coś w tym stylu.
Żółta :?: :rotfl:

Nawiązując do zdjęc Wojtoma, ktoś chyba był głupi. Zobaczył na juvestore tą pomarańczową koszulke i myślał, że takie będą. Zmienił na nowym model i zamowił je w tej tajlandzkiej firmie :lol: Z moich informacji wynika, że nike nie ma w planach wydania specjalnej edycji takich koszulek, jak coś to pewnie byłyby i tak ze starym godłem. Zresztą, jakbys się przyjżał to zauważyłbyś, że w rogu fotosów sa aparaciki, czyli że pochodza one z ebay. Zreszta na tej pomarańczowej jest na kołnierzu naszywka 28, a w JuveStore w specjalnej edycji nie ma o tym wspomnienia. Zresztą projekt projektem, jak coś to bysmy to zobaczyli, jako szkic, a nie gotową koszulkę.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ