JUVENTUS 2-1 Bologna
- IGI
- Juventino
Zapewniam Cie, ze z moim wzrokiem wszystko jest w porzadQ. Kpina jest to, ze Blasi gra w pierwszej jedenastce takiego klubu jak Juventus (co jak na nasz sQuad i tak jest rozsadnym wyjsciem_Jah pisze:Szczerze mówiąc, zawiodłem się, moim zdaniem wcale to nie był taki wspaniały strzał. Macie jakieś problemy ze wzrokiem czy kpijecie sobie?

Tak. Jest naszym podstawowym zawodnikiem, ale odstaje poziomem od reszty :? Fala krytyki ktora na niego spada, przypomina troche sytuacje Rasiaka. Chce aby kiedys nastapil taki dzien, bym mogl z czystym sumieniem powiedziec, ze Blasi to nasz bialy Davids_Jah pisze:O co ci idzie? Blasi to nasz podstawowy zawodnik, wszyscy wiec powinnismy wiedziec, zeby wspierac go w momencie, kiedy jest nam najbardziej potrzebny. Wszyscy jestesmy potrzebni, wspolnymi silami pokonajmy wroga ! :roll:

JejQtomcatmi6 pisze:Strzal Blasiego - nic nadzwyczajnego, w drugiej powtorce wydaje mi sie ze pilka nie szla w swiatlo bramki, a co do zawodnika to zycze mu wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze pokaze cos "ekstra" w meczu z Mialnem.

Wydaje mi sie ze widzialem te lepsze uderzenieforza bianco-neri pisze:stary & spolka, ten strzal byl poprawny, ale nic poza tym. Blasi mial w tym sezonie jedno lepsze uderzenie, ale nie pamietam w jakim meczu, pilka chyba wtedy minimalnie minelaslupek/poprzeczke i tamten strzal byl o wiele mocniejszy. Wy sie zachwycacie tym strzalem bo uwazacie, ze byl dobry, czy dlatego, ze strzelal Blasi? dla mnie nie ma znaczenia kto strzela. a i tak pilka nie leciala w swiatlo bramki, wiec i tak by nie wpadla. w ogole za lekko uderzyl.

Czym sie zachwycam? Tym, ze kopniecie pilki przez Manuela mozemy nazwac nawet strzalem

Jezeli ktos po tym poscie twierdzi ze nie lubie Blasiego, nie ma racji

- gosciu_Muranista
- Juventino
co do strzału Blasiego no cóż wreszcie chłopak próbował brame zdobyć i strzał był rzeczywiście ładny ale podzielam zdaniego tomcatmi - że piłka nie leciała w światło bramki ale była były minimalnie obok słupka. Natomiast widziałem sytuacje m.in.Alexa(mówie teraz o skrócie 2połowy) gdzie praktycznie do pustej bramki nie potrafił skierować piłki do siatki-no nie ładnie. Natomiast ładnie Nedved grał i dobrze że wraca jego forma akurat na Milan.
- forza bianco-neri
- Juventino
chyba w meczu z Sampdoria z 2004-09-22, tamten strzal mi sie bardziej podobal.bblackk pisze:Powiedz mi w jakim meczu, a będe twoim dłużnikiem... Wink
Juve per Sempre
- Vincitore
- Juventino
No i co tutaj dużo mówić plan Minimum wykonany 3 punkty dopisane do naszego konta wciąż dzielimy fotel lidera z Milanem dobrze że Zalayecie udało się cos ustrzelić mam nadzieje że to samo uczyni z Milanem czyli w nie tylko meczu kolejki ale i całego sezonu wierzę z całych sił w Scudetto , szkoda że nie mamy duzych szans na San Siro ale wierze w mój Juventus potrafili wygrać w Pucharze Berlusconiego niech potrafią to zrboić i teraz!