JUVENTUS 2-1 Bologna

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2005, 15:26

Jest Super ze wygralismy 3 punkty spoko a jusz za tydzien mecz z Milanem oby był przynamnije remis to bedzie ciezki mecze :-D [/quote]

Obrazek
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2005, 15:32

_Jah pisze:Szczerze mówiąc, zawiodłem się, moim zdaniem wcale to nie był taki wspaniały strzał. Macie jakieś problemy ze wzrokiem czy kpijecie sobie?
Zapewniam Cie, ze z moim wzrokiem wszystko jest w porzadQ. Kpina jest to, ze Blasi gra w pierwszej jedenastce takiego klubu jak Juventus (co jak na nasz sQuad i tak jest rozsadnym wyjsciem :/). Nie mowie ze nalezy go sie pozbywac, ale w niektorych meczach po prostu oslabia Juve.
_Jah pisze:O co ci idzie? Blasi to nasz podstawowy zawodnik, wszyscy wiec powinnismy wiedziec, zeby wspierac go w momencie, kiedy jest nam najbardziej potrzebny. Wszyscy jestesmy potrzebni, wspolnymi silami pokonajmy wroga ! :roll:
Tak. Jest naszym podstawowym zawodnikiem, ale odstaje poziomem od reszty :? Fala krytyki ktora na niego spada, przypomina troche sytuacje Rasiaka. Chce aby kiedys nastapil taki dzien, bym mogl z czystym sumieniem powiedziec, ze Blasi to nasz bialy Davids :)
tomcatmi6 pisze:Strzal Blasiego - nic nadzwyczajnego, w drugiej powtorce wydaje mi sie ze pilka nie szla w swiatlo bramki, a co do zawodnika to zycze mu wszystkiego dobrego i mam nadzieje ze pokaze cos "ekstra" w meczu z Mialnem.
JejQ :) Po prostu pokazal sie z dobrej strony :P Strzal nie byl fenomanalny, tylko poprawny :) Ale jako, ze uderzal Manuel szczegolnie na niego zwrocilismy uwage. Myslalem, ze kazdy zauwazy w tym troche ironii :)
forza bianco-neri pisze:stary & spolka, ten strzal byl poprawny, ale nic poza tym. Blasi mial w tym sezonie jedno lepsze uderzenie, ale nie pamietam w jakim meczu, pilka chyba wtedy minimalnie minelaslupek/poprzeczke i tamten strzal byl o wiele mocniejszy. Wy sie zachwycacie tym strzalem bo uwazacie, ze byl dobry, czy dlatego, ze strzelal Blasi? dla mnie nie ma znaczenia kto strzela. a i tak pilka nie leciala w swiatlo bramki, wiec i tak by nie wpadla. w ogole za lekko uderzyl.
Wydaje mi sie ze widzialem te lepsze uderzenie :) Mozliwe, ze to bylo nawet w meczu reprezentacji.
Czym sie zachwycam? Tym, ze kopniecie pilki przez Manuela mozemy nazwac nawet strzalem :) Chcialbym podkreslic ze Blasi nadal takze ladnej rotacji pilce, co potrafia tylko najlepsi :)

Jezeli ktos po tym poscie twierdzi ze nie lubie Blasiego, nie ma racji :) Blasi w naszej grze wprowadza elementy humorystyczne, a czasami potrafi ladnie sfaulowac przeciwnika. Skoro gralby tak zle jak mowimy, na pewno Capello nie wystawialby go majac w obwodzie Tacchinardi'ego (bez formy, ale zlym graczem bym go nie nazwal) i Appiah'a.

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2005, 17:38

co do strzału Blasiego no cóż wreszcie chłopak próbował brame zdobyć i strzał był rzeczywiście ładny ale podzielam zdaniego tomcatmi - że piłka nie leciała w światło bramki ale była były minimalnie obok słupka. Natomiast widziałem sytuacje m.in.Alexa(mówie teraz o skrócie 2połowy) gdzie praktycznie do pustej bramki nie potrafił skierować piłki do siatki-no nie ładnie. Natomiast ładnie Nedved grał i dobrze że wraca jego forma akurat na Milan.

forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2005, 23:02

bblackk pisze:Powiedz mi w jakim meczu, a będe twoim dłużnikiem... Wink
chyba w meczu z Sampdoria z 2004-09-22, tamten strzal mi sie bardziej podobal.

Juve per Sempre
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2005, 10:50

No i co tutaj dużo mówić plan Minimum wykonany 3 punkty dopisane do naszego konta wciąż dzielimy fotel lidera z Milanem dobrze że Zalayecie udało się cos ustrzelić mam nadzieje że to samo uczyni z Milanem czyli w nie tylko meczu kolejki ale i całego sezonu wierzę z całych sił w Scudetto , szkoda że nie mamy duzych szans na San Siro ale wierze w mój Juventus potrafili wygrać w Pucharze Berlusconiego niech potrafią to zrboić i teraz!

Zablokowany