Nowy Trener?
- Poulinho
- Juventino
Na to wskazywałyby działania City. Dla kary finansowej raczej nie walczyliby tak mocno.San Holo pisze:Pytanie brzmi, czy w ogóle nałoży karę, a jeśli tak, to jak dotkliwą. Bo chyba nikt nie wierzy w to, że City dostanie bana na LM?
- mleko
- Juventino
Grozi im dwuletnia dyskwalifikacja z pucharów plus kara finansowa.Szilgu pisze:Plotki o Pepie często zakładały bana dla City. Jeśli idą na wojnę z UEFA to oznacza, że kara jest bolesna, czyli ban albo brak transferów? Nie mam innych pomysłów.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Z insta City - Pep chowa się przed gownoburza która rozpęta się w City przez kare z UEFA.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Co do kwestii sądowych, powołam się na to, co kiedyś sobie tłumaczyłem na Tuzie/VS:
1. City odwołało się do sądu cywilnego
2. Kara ma być nałożona przez sąd sportowy
3. Kara może zostać ogłoszona i wykonana bez odpowiedzi od sądu cywilnego
4. Sąd cywilny może zakwestionować karę i wtedy sąd sportowy będzie musiał się tłumaczyć.
5. Z tego co kojarzę, to punktem obrony City ma być to, że sąd sportowy zdobył informację w nielegalny (albo przynajmniej nieetyczny) sposób.
Mogę się teraz mylić, ale z takimi tekstami spotkałem się jakiś czasu temu (więc bliżej temu do plotki/opinii niż rzetelnej informacji)
1. City odwołało się do sądu cywilnego
2. Kara ma być nałożona przez sąd sportowy
3. Kara może zostać ogłoszona i wykonana bez odpowiedzi od sądu cywilnego
4. Sąd cywilny może zakwestionować karę i wtedy sąd sportowy będzie musiał się tłumaczyć.
5. Z tego co kojarzę, to punktem obrony City ma być to, że sąd sportowy zdobył informację w nielegalny (albo przynajmniej nieetyczny) sposób.
Mogę się teraz mylić, ale z takimi tekstami spotkałem się jakiś czasu temu (więc bliżej temu do plotki/opinii niż rzetelnej informacji)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Jak dla mnie to UEFA nawet jak zdobyła informacje w sposób nielegalny, powinna miec to gdzieś. To ich prywatne podwórko. Imho.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- notquitemytempo
- Juventino
Simone Gambino (Goal Italia)
Guardiola: Nie myślę o roku przerwy, to tylko plotki. Mam dwa lata kontraktu, jeżeli nie zostanę odesłany/ wyrzucony, zostanę.
Odnośnie tego roku przerwy to pewnie odpowiedź na dzisiejsze doniesienia jakiegoś angielskiego dziennika, że owszem, mógłby odejść, ale nie do Juve, a po to, żeby zrobić sobie rok przerwy od trenerki.
Guardiola: Nie myślę o roku przerwy, to tylko plotki. Mam dwa lata kontraktu, jeżeli nie zostanę odesłany/ wyrzucony, zostanę.
Odnośnie tego roku przerwy to pewnie odpowiedź na dzisiejsze doniesienia jakiegoś angielskiego dziennika, że owszem, mógłby odejść, ale nie do Juve, a po to, żeby zrobić sobie rok przerwy od trenerki.