Mercato (2012-2014)
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Ups... massive fail, nie wiem jak mogłem o tym zapomnieć :oops:Machnes pisze:kogut pisze:Z tym że ten trener jest już w Romie.jackop pisze:Trener Pescary udowodnił, że nie boi się stawiać na młodzież, więc Juventini mieliby gdzie szlifować umiejętności na poziomie Serie A. Jeśli nie spadną, to byłby to czysty zysk dla obu stron.Poza tym, Zdenio Zeman, szkolący piłkarzy dla Juve :C Dobre
W każdym bądź razie deal z Verrattim na 99% będzie, a i wypożyczenie Immobile okazało się sukcesem. Można by spróbować wysłać tam część naszej młodzieży i liczyć, że polityka klubu będzie kontynuowana.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- ewerthon
- Juventino
Zapłaciliśmy Parmie na niezmarnowanie i rozwinięcie talentu bardzo dobrego zawodnika 7 mln euro, to w miarę rozsądna cena.
To wszystko jakoś za dobrze idzie. Obawiam się, że na top strikera będziemy znacznie dłużej czekać.
To wszystko jakoś za dobrze idzie. Obawiam się, że na top strikera będziemy znacznie dłużej czekać.
- Hoffman
- Juventino
Twierdzisz, że Seba jest 2x lepszy technicznie od Vucinicia?MishaAveJuve pisze: po trzecie genialny zawodnik, niesamowicie wyszkolony technicznie, nawet w polowie nie mamy tak wyszkolonego obecnie zawodnika
- jakku1
- Juventino
http://fcparma.com/category/news/
Mamy oficjalna informacje. Bez sumy wykupu. Witamy Giovinco z powrotem w Juve ; ) Zahor, hejtuj
Mamy oficjalna informacje. Bez sumy wykupu. Witamy Giovinco z powrotem w Juve ; ) Zahor, hejtuj

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pumex
- Juventino
Ech, żeby mi Starzy zapłacili 7mln euro za niezmarnowanie i rozwinięcie jakiegoś mojego talentu...ewerthon pisze:Zapłaciliśmy Parmie na niezmarnowanie i rozwinięcie talentu bardzo dobrego zawodnika 7 mln euro, to w miarę rozsądna cena.

No właśnie. O ile do tej pory sytuacja z naszymi nowymi nabytkami wyglądała cały czas postępowo, tak o tapmadl ciągle jakieś złe nowiny. Ten koszmarnie drogi, tamten nie chce, innego nie puszcza klub... Choć nie ma jeszcze nawet lipca, to można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić, że czeka nas nerwowa druga połowa sierpnia.ewerthon pisze:To wszystko jakoś za dobrze idzie. Obawiam się, że na top strikera będziemy znacznie dłużej czekać.

- rh
- Juventino
ale przestan Panie:) wielkie zespoly musza miec wyrownana kadre. to jest podstawa walki na wszystkich frontach. Najlepszym przykladem jest Napoli, ktore pierwszym skladem potrafilo nastraszyc pol europy jak nie mieli "drugiej jedenastki", ktora by wywierala presje na aktualnie grajacych. nadchodzi znizka formy, przemeczenie, nie mowiac o kontuzjach.ZawszeWierny pisze:Właśnie Vuczni tak też gra i będzie rywalizacja, a to dobrze dla zespołu. Jedyne czego się boje, to tego że któryś będzie strzelał fochy jak usiądzie.pumex pisze:Zaraz, moment... przecież on właśnie dlatego gra z lewej, aby schodzić do środka. Sebuś jest prawonożny. Ciężko byłoby, żeby prawonożny grający na prawej stronie schodził do środka :roll:kosciu88 pisze:Dobrze ze Seba wraca, fajnie by bylo gdyby przystosowal sie do gry na prawej stronie i schodzil do srodka jak Robben
okienko sie nie zaczelo a jest mega ciekawie. Panowie wiadomo cos odnosnie wynikow badan dwojki z udine? bylem chwile poza obiegiem ale nie moge znalezc znadnego info. Czy ktos cos slyszal o przysciu Pogby?
na teraz Isla, Asamoah, Giovinco + snajper i LO
na przyszlosc Verratti, Pogba i Leali.
Jesli to okienko skonczy sie powyzszymi transferami to walczymy do konca a Marotta dostanie wlasna przyspiewke na trybunach hehe
- kosciu88
- Juventino
Faktycznie moj blad, zmylilo mnie to ze gra na lewej stronie :doh: W takim razie nie widze przeciwskazan zeby smigal na prawej stronie, a przynajmniej sprobowal.pumex pisze:Zaraz, moment... przecież on właśnie dlatego gra z lewej, aby schodzić do środka. Sebuś jest prawonożny. Ciężko byłoby, żeby prawonożny grający na prawej stronie schodził do środka :roll:kosciu88 pisze:Dobrze ze Seba wraca, fajnie by bylo gdyby przystosowal sie do gry na prawej stronie i schodzil do srodka jak Robben
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Łukasz
- Juventino
Niekoniecznie. Gio może zostać sprzedany bądź włączony w jakąś transakcję.Łukasz pisze:czyli bye-bye Jovetić.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zwłaszcza, że Conte chciał go sprowadzić z powrotem do Turynu i to on naciskał na ten transfer...^FAZZI^ pisze:Niekoniecznie. Gio może zostać sprzedany bądź włączony w jakąś transakcję.Łukasz pisze:czyli bye-bye Jovetić.
- D-Rose
- Juventino
A moze Conte wlasnie dlatego naciskał, zeby go sciagnac z parmy aby Juventus mial mocniejszą pozycje w rozmowach np. z napoli w sprawie Cavaniego?mrozzi pisze:Zwłaszcza, że Conte chciał go sprowadzić z powrotem do Turynu i to on naciskał na ten transfer...^FAZZI^ pisze:Niekoniecznie. Gio może zostać sprzedany bądź włączony w jakąś transakcję.Łukasz pisze:czyli bye-bye Jovetić.

- vinek
- Juventino
Na juventuz.com najbardziej poinformowany tam użytkownik pisze też, że 1/2 Verrattiego jest nasza za 2,5/3 mln + 1/2 Bouy'a i 1/2 jakiegoś dziwnego Jamesa Troisiego (młodego Australijczyka grającego w lidze tureckiej, którego Marotta specjalnie dla Pescary ściągnął :lol: )
Ponoć ustalono też kwotę wykupu drugiej połowy na 5 mln, a sam Verratti wcześniej odrzucił możliwość gry dla Napoli za 4 mln/5 lat 8)
Co do Seby to można powiedzieć- w końcu. Jestem bardzo ciekawy tego co pokaże w nowym sezonie a Marotta ponoć zapowiedział, że nie będzie włączony w żadną transakcję ( to także info z juventuz.com
)
Jakby jeszcze z tym top strikerem się powiodło to byłoby nieziemskie mercato
Ponoć ustalono też kwotę wykupu drugiej połowy na 5 mln, a sam Verratti wcześniej odrzucił możliwość gry dla Napoli za 4 mln/5 lat 8)
Co do Seby to można powiedzieć- w końcu. Jestem bardzo ciekawy tego co pokaże w nowym sezonie a Marotta ponoć zapowiedział, że nie będzie włączony w żadną transakcję ( to także info z juventuz.com

Jakby jeszcze z tym top strikerem się powiodło to byłoby nieziemskie mercato