Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ok, odchodzi Sturaro i Marchisio, a w ich miejsce póki co tylko E.Can. Czekamy na nowego środkowego pomocnika? 

Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Osgiliath
- Juventino
Ok, Markiz ostatnio w formie był ze dwa sezony temu, grać grał mało, no bo też inni byli lepsi od niego. Może też kwestia tego, że nie dogadywał się z Allegrim? No nie wiem, pewnikiem teraz za to mamy małe bordello jeśli chodzi o wychowanków.
Po cichu też liczę, że jednak ktoś jeszcze przyjdzie. Sturaro nie liczę, ale odejście również Markiza przy przyjściu tylko Cana uważam za zdecydowanie zbyt mało, jeśli chodzi o naszą pomoc.
Po cichu też liczę, że jednak ktoś jeszcze przyjdzie. Sturaro nie liczę, ale odejście również Markiza przy przyjściu tylko Cana uważam za zdecydowanie zbyt mało, jeśli chodzi o naszą pomoc.
- albertcamus
- Juventino
Nie. Zmieniamy taktykę na 4-2-3-1Crunny pisze:Ok, odchodzi Sturaro i Marchisio, a w ich miejsce póki co tylko E.Can. Czekamy na nowego środkowego pomocnika?

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A Moise Kean?Poprostu pisze:Czyli teraz możemy zgłosić tylko 22 graczy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jeżeli będzie włączony do kadry to wracamy do 23. Obecnie młody Balotelli jest na wakacjach.Adrian27th pisze:A Moise Kean?Poprostu pisze:Czyli teraz możemy zgłosić tylko 22 graczy.
- Adrian27th
- Juventino
To ja uważam że będzie transfer. Spina nie poleci do LM tylko Moise.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ja myślę, że go wypchnęliśmy. On niejednokrotnie okazywał nam przywiązanie. Jak dla mnie robimy dla kogoś miejsce.
Claudio szkoda, razem z nim przeszliśmy drogę od piekła do nieba, ale obiektywnie zespołowi dawał sportowo bardzo niewiele. Po ten kontuzji nie był już tym samym graczem. Widać wyraźnie, że u nas nie ma sentymentów.
Grazie mille.
Claudio szkoda, razem z nim przeszliśmy drogę od piekła do nieba, ale obiektywnie zespołowi dawał sportowo bardzo niewiele. Po ten kontuzji nie był już tym samym graczem. Widać wyraźnie, że u nas nie ma sentymentów.
Grazie mille.
- Arbuzini
- Juventino
Tak jak mówiłem - to my jesteśmy tutaj ruchów "co tu się odjaniepawla?!"...
Del Piero, Buffon, Marchisio. Zarząd to jednak nie potrafi into legends. Trochę mnie to boli w zestawieniu z bardzo komercyjnym nastawieniem Agnelliego. W jedno okienko odeszło dwóch moich ulubionych zawodników.
W ataku mamy dodatkowego piłkarza w osobie Keana. Myślę, że Allegri dorzuci Bernardeschiemu zadań defensywnych - takie must have w wykonaniu Maksia, a kto inny nadaje się lepiej do tego zadania? W efekcie taktyka może płynnie balansować na granicy 433 i 4231. W obronie dalej 442.
Del Piero, Buffon, Marchisio. Zarząd to jednak nie potrafi into legends. Trochę mnie to boli w zestawieniu z bardzo komercyjnym nastawieniem Agnelliego. W jedno okienko odeszło dwóch moich ulubionych zawodników.
W ataku mamy dodatkowego piłkarza w osobie Keana. Myślę, że Allegri dorzuci Bernardeschiemu zadań defensywnych - takie must have w wykonaniu Maksia, a kto inny nadaje się lepiej do tego zadania? W efekcie taktyka może płynnie balansować na granicy 433 i 4231. W obronie dalej 442.
- Łukasz
- Juventino
Najpierw Ronaldo, potem powrót Bonucciego, teraz to. Jak dla mnie, kibica, kolejny cios. Z ludzi z charakterem, wiernych tym barwom, zostali już chyba tylko Kielon i emeryt Barza. Reszta to sprawni najemnicy.
W złą, korporacjonistyczną stronę to zmierza.
W złą, korporacjonistyczną stronę to zmierza.
- Adrian27th
- Juventino
Najemnicy?
Z całym czacunkiem ale Khedira, Mandzu, Costa i inni wypowiadaja się w największych superlatywach o nas. Kochają ten klub, mimo że się w nim nie wychowali.
Nawet Sandro którego tak co chwila ktoś sprzedaje jakoś siedzi u nas i gra.
Claudio nie zarabiał mało, jego karty już nie można amortyzować,a piłkarsko wyglądał gorzej niż Bentancur który teoretycznie jest ostatnim do wejścia.
Z całą miłością, Grazie Claudio! Fino alla fine!
Z całym czacunkiem ale Khedira, Mandzu, Costa i inni wypowiadaja się w największych superlatywach o nas. Kochają ten klub, mimo że się w nim nie wychowali.
Nawet Sandro którego tak co chwila ktoś sprzedaje jakoś siedzi u nas i gra.
Claudio nie zarabiał mało, jego karty już nie można amortyzować,a piłkarsko wyglądał gorzej niż Bentancur który teoretycznie jest ostatnim do wejścia.
Z całą miłością, Grazie Claudio! Fino alla fine!
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Przestań, tez mi smutno ale po odejściu Alexa podobne głosy były. Nie tacy z Juve odchodzili a Juve coraz potężniejsze, nie siejcie zamętu. Mnie tylko przykro, że w najmniej oczekiwanym momencie na koniec mercato bo już nie ma czasu na kogoś sensownego.Łukasz pisze:W złą, korporacjonistyczną stronę to zmierza.