Mercato (Lato 2016)
- hellspawn
- Juventino
Na zimę:
- ogolić Pogbę na zero bo gwiazdorzy (nawet ma gwiazdkę)
- przywiązać Hernanesowi ręce do tułowia, bo szybciej nimi macha niż biega
- zabrać Markizowi telefon z "selfistikiem"
- dać Kielonowi do przestudiowania ekonomię swoich błędów w obronie - na ławce rezerwowych, rzecz jasna
- kupić Allegriemu ginkgo biloba na lepsze myślenie
a bardziej serio:
- zrobić z Moraty konkurenta dla Mandżukicia. Niech gra jeden albo drugi - nigdy razem - a najlepiej niech gra Zaza
- wykupić Cuadrado
- ustawiać Dybalę bliżej bramki rywali
- rozwiązać wreszcie problem z kontuzjami
- i broń borze nikogo nie kupować
- a poza tym przydałby się jeszcze Alex aby skopał co po niektórym dupska
:cwaniak:
- ogolić Pogbę na zero bo gwiazdorzy (nawet ma gwiazdkę)
- przywiązać Hernanesowi ręce do tułowia, bo szybciej nimi macha niż biega
- zabrać Markizowi telefon z "selfistikiem"
- dać Kielonowi do przestudiowania ekonomię swoich błędów w obronie - na ławce rezerwowych, rzecz jasna
- kupić Allegriemu ginkgo biloba na lepsze myślenie
a bardziej serio:
- zrobić z Moraty konkurenta dla Mandżukicia. Niech gra jeden albo drugi - nigdy razem - a najlepiej niech gra Zaza
- wykupić Cuadrado
- ustawiać Dybalę bliżej bramki rywali
- rozwiązać wreszcie problem z kontuzjami
- i broń borze nikogo nie kupować
- a poza tym przydałby się jeszcze Alex aby skopał co po niektórym dupska
:cwaniak:
- pablo1503
- Juventino
Też mnie to dziwi, zwłaszcza, że ostatnio dość często gramy tym ustawieniem. Żeby było ciekawiej, to ostatnio grając trójką z przodu, Dybala nie dostał nawet kilku minut na wypróbowanie się na boku. Niemalże w tym samym momencie na boisko wszedł również Chiellini, żebyśmy mogli przejść na 3-5-2.Wojtek pisze:dziwi mnie, że Maxiu jeszcze nie wypróbował Dybalę na lewej w 4-3-3 :p

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dybala na prawa, Cuadrado na lewa i po problemie. Max jest chyba jednak zbyt ograniczony. Do tego Pogba grajacy blizej srodka i napastnikow, a za nim Marchisio i Khedira. Morata musi grac w srodku bo na skrzydle to tragedia.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Czyli dochodzi kolejne nazwisko ale póki co bardzo tajemnicze, kryjące się pod pseudonimem...Mazzari, Gasparini, Montella, pablo1503...kto okaże się zbawcą Juve, które przeżywa swoje problemy ? Wszystkie nazwiska są w sumie uległe, Marotta ma ciężki orzech do zgryzienia ale najpoważniejszym kandydatem według Tuttosport jest as z rękawa Giuseppe - pablo1503...drżyjcie rywale... 

- CzeczenCZN
- Juventino
No i ma to ręce i nogi! To Trio jest Świetne - trzeba umieć je poukładać.Alexinhio-10 pisze:Dybala na prawa, Cuadrado na lewa i po problemie. Max jest chyba jednak zbyt ograniczony. Do tego Pogba grajacy blizej srodka i napastnikow, a za nim Marchisio i Khedira. Morata musi grac w srodku bo na skrzydle to tragedia.
Tyle że ostatnie zdanie, nie do końca się zgadzam - nie wydawajmy pochopnych osądów - może się i tam rozwinie
Natomiast uważam że i tak i tak - na LS Lavezzi - do rotacji za Dybale / Cuadrado ( w zależności kto z której strony gra.)
http://www.seriea.pl/319683-pelle-na-ce ... -juve.html
Wiem że to plota, ale aż strach pomyśleć że możemy interesować się takimi graczami! Tym bardziej że nie tu jest problem

- pablo1503
- Juventino
No wiesz co?! Umieściłeś mnie w jednym rzędzie z tym panem?alessandro1977 pisze:Mazzari

Morata, Mandżukić, Zaza. Jestem pewny, że z jednym z nich, a może nawet dwoma, pożegnamy się już za kilka miesięcy. Najsmutniejsze będzie to, że najprawdopodobniej nie odzyskamy nawet połowy tego, co w nich włożyliśmy.
PS. Czuję w kościach, że Pogba nie odejdzie tego lata.

- zahor
- Juventino
Widzisz, to już nie są te czasy że dziadujemy i trzymamy na ławce snajperów za 15-18 baniek jak Matri czy Quagliarella. Wpadła forsa z Ligi Mistrzów, Adidas też sypnął groszem i teraz możemy kupić sobie na ławę duet napastników za 65 baniek (a nie liczę Zazy), a do tego jeszcze rezerwowego lewego obrońcę za kolejne 65. Kto bogatemu zabroni?Push3k pisze:A Dybala grzeje ławę. Genialne.
Obstawiałbym Zazę, który kupiony został chyba tylko dlatego, że Marotta miał z Sassuolo jakąś dżentelmeńską umowę.To, że część napastników będzie niebawem do odstrzału było jasne od dawna. To, że finansowo na tym stracimy również.pablo1503 pisze: Morata, Mandżukić, Zaza. Jestem pewny, że z jednym z nich, a może nawet dwoma, pożegnamy się już za kilka miesięcy. Najsmutniejsze będzie to, że najprawdopodobniej nie odzyskamy nawet połowy tego, co w nich włożyliśmy.
- CzeczenCZN
- Juventino
http://www.seriea.pl/319682-ibrahimovic ... iecie.html
Zlatan! No, ciekawej wypowiedzi udzielił
Heh wiadomo klasa sama w Sobie - Dla mnie Top1 na świecie!
Na jakieś 2 lata - głupie by nie było.
Jest wiek piłkarzy i wiek piłkarzy. Nie mam na myśli bramkarzy i środkowych obrońców tylko, ale na pozycjach gdzie wymagana jest większa kondycja,też są długowieczni - najlepszy przykład Evra no i Ibra! Ibra?! - spokój na 2 lata jakieś, ale... Co z Mandzukicem i Moratą...?
Mandzukic - Fighter! Typowy napastnik do Serie A - dla mnie jest to gość który, nawet jak mu nie będzie szło, będzie zostawiał serce na boisku, walczył po całej długości i szerokości boiska- już to robi! W ostatnim meczu, bywał w obronie - np.wybił komuś piłkę przy linii końcowej - myślałem na początku ze to Bonucci
Nieraz sobie dla nas łuk brwiowy rozwali w ferworze walki!
Morata - Bardzo go polubiłem, wierze bardzo w chłopaka, nie wierze w jego odejście do RM - przy najbliższej okazji, mam swoje zdanie!
Jestem pewny że będzie się dalej rozwijał No i zostanie naszą legendą - jak np. Trezeguet
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... i-transfer
Hmm nie no,
świetny piłkarz! Pytanie czy tego chcemy, może lepiej Zlatana latem/zimą
Pakiet - Ibrahimovic i Lavezzi - krzywda?
No ale co z Moratą, Mandzukicem i Zazą!?
:juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve:
Zlatan! No, ciekawej wypowiedzi udzielił

Jest wiek piłkarzy i wiek piłkarzy. Nie mam na myśli bramkarzy i środkowych obrońców tylko, ale na pozycjach gdzie wymagana jest większa kondycja,też są długowieczni - najlepszy przykład Evra no i Ibra! Ibra?! - spokój na 2 lata jakieś, ale... Co z Mandzukicem i Moratą...?
Mandzukic - Fighter! Typowy napastnik do Serie A - dla mnie jest to gość który, nawet jak mu nie będzie szło, będzie zostawiał serce na boisku, walczył po całej długości i szerokości boiska- już to robi! W ostatnim meczu, bywał w obronie - np.wybił komuś piłkę przy linii końcowej - myślałem na początku ze to Bonucci

Morata - Bardzo go polubiłem, wierze bardzo w chłopaka, nie wierze w jego odejście do RM - przy najbliższej okazji, mam swoje zdanie!
Jestem pewny że będzie się dalej rozwijał No i zostanie naszą legendą - jak np. Trezeguet
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/ ... i-transfer
Hmm nie no,

Pakiet - Ibrahimovic i Lavezzi - krzywda?
No ale co z Moratą, Mandzukicem i Zazą!?
:juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: :juve: