Mercato (Lato 2015)
- Arbuzini
- Juventino
No tak, a o bardzo możliwej zmianie formacji z trójką z przodu to już zapomniałeś... Ani słowem nie zająknąłem się o średniaku (kolejnych nie potrzebujemy), chyba że za takiego zawodnika masz Shaqiriego, ale na to już nic nie poradzę, bo recept wypisywać nie mogę.ewerthon pisze:Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.
- ewerthon
- Juventino
"MOŻLIWEJ". Wiesz już jak Allegri ustawi tę trójkę z przodu? Trochę mi się przypomina 2011 rok i słynne "4-2-4" Conte. Przyjście Hernandeza nie ma sensu dla samego piłkarza, bo tutaj czeka go niewiele więcej gry niż w Manchesterze. A patrząc ile Marotta dał za Moratę nie chce mi się wierzyć, że będzie olewany kosztem piątego napastnika.Arbuzini pisze:No tak, a o bardzo możliwej zmianie formacji z trójką z przodu to już zapomniałeś... Ani słowem nie zająknąłem się o średniaku (kolejnych nie potrzebujemy), chyba że za takiego zawodnika masz Shaqiriego, ale na to już nic nie poradzę, bo recept wypisywać nie mogę.ewerthon pisze:Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.Arbuzini pisze:Zachowujecie się tak jakbyśmy w ataku mieli jakiś niebywały kłopot bogactwa, a tym czasem całkiem blisko pierwszej 11 są Giovinco i Pepe.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Coraz lepiej zapowiadaja sie ten poniedziałek.Juventus confident on Falcao
Juventus are increasingly confident of sealing a move for Radamel Falcao, with Manchester City priced out due to Financial Fair Play limiations and Real Madrid having turned to Javier Hernandez.
Source: Gazzetta dello Sport
Bańka dalej rośnie.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- jakku1
- Juventino
Podobno bardzo dobre zrodla w Hiszpani potwierdzaja, ze do Realu trafi Hernandez. Cerci ma isc do Atletico Madryt, a Giovinco jest w zwiazku z tym przymierzany do Torino.
Co do Falcao, to... tak jak wspominalm wczoraj, nie uwierze dopoki nie zobacze
.
Edit: Z drugiej strony, fajnie byloby zobaczyc Kolumbijczyka w naszych barwach. Te naglowki na onecie! Ten sklad w PESie i Fifie! Ten szal we wloskich mediach!
Co do Falcao, to... tak jak wspominalm wczoraj, nie uwierze dopoki nie zobacze

Edit: Z drugiej strony, fajnie byloby zobaczyc Kolumbijczyka w naszych barwach. Te naglowki na onecie! Ten sklad w PESie i Fifie! Ten szal we wloskich mediach!
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- wojczech7
- Juventino
Spoko, ale miałem na myśli to:annihilator1988 pisze:Zwyczajnie Juventus ma tylko parę napastników na europejskim poziomie. I biorąc pod uwagę możliwość kontuzji, Juventus będzie ograniczony do opierania się na piłkarzach o małym doświadczeniu. Tyle.wojczech7 pisze:Czego Ci linia ataku nie robi? :shock:
Pumex, sam robiłeś tego gifa z Vidalem? Jeśli tak - propsyannihilator1988 pisze:linia ataku mnie nie przekonywuje

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- pumex
- Juventino
Nie wiem, czym się tak jaracie. Już dawno jest done dealio - Falcao jest na badaniach, co potwierdziłem fotką. Wczoraj będzie prezentacja, przedwczoraj rozegra pierwszy mecz w naszych barwach.

Znalezione na internetachwojczech7 pisze:Pumex, sam robiłeś tego gifa z Vidalem? Jeśli tak - propsy

- Arbuzini
- Juventino
Zapewne on sam tego nie wieewerthon pisze:"MOŻLIWEJ". Wiesz już jak Allegri ustawi tę trójkę z przodu? Trochę mi się przypomina 2011 rok i słynne "4-2-4" Conte. Przyjście Hernandeza nie ma sensu dla samego piłkarza, bo tutaj czeka go niewiele więcej gry niż w Manchesterze. A patrząc ile Marotta dał za Moratę nie chce mi się wierzyć, że będzie olewany kosztem piątego napastnika.Arbuzini pisze:No tak, a o bardzo możliwej zmianie formacji z trójką z przodu to już zapomniałeś... Ani słowem nie zająknąłem się o średniaku (kolejnych nie potrzebujemy), chyba że za takiego zawodnika masz Shaqiriego, ale na to już nic nie poradzę, bo recept wypisywać nie mogę.ewerthon pisze: Rok temu piątym napastnikiem był Quagliarella. Pograł dużo? Przydał się szczególnie na coś? Tak samo będzie ze średniakiem, który przyjdzie teraz. Przy rozsądnym rotowaniu składem i zmianie formacji uważam, że kolejny taki piłkarz jest zbędny.

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@pumex
... a tydzień temu ustrzeli w naszych barwach pierwszego hat-tricka. Wprawdzie w meczu towarzyskim, ale też się liczy.
... a tydzień temu ustrzeli w naszych barwach pierwszego hat-tricka. Wprawdzie w meczu towarzyskim, ale też się liczy.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Hernandez -> Realjakku1 pisze:Podobno bardzo dobre zrodla w Hiszpani potwierdzaja, ze do Realu trafi Hernandez. Cerci ma isc do Atletico Madryt, a Giovinco jest w zwiazku z tym przymierzany do Torino.
Co do Falcao, to... tak jak wspominalm wczoraj, nie uwierze dopoki nie zobacze.
Cerci -> Atletico
Giovinco -> Torino
Denis -> Juve

Szkoda, że na naszej stronie nie ma takiej gimbazy, jak na portalach United, Realu czy Barcy. Mielibyśmy komentarze w stylu:
Falkao w Juwe!!!11!!1!!!!! Testy medyczne! To mósi być prafda!!!
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak sobie siedze i mysle że zakup jednego Falcao zmienił by ocene naszego Mercato z 3 na 8 u wiekszosci z nas prawdopodobnie i uczynił by nasz Atak jednym z najlepszych na świecie?
Tevez,LLorente,Morata,Falcao.
Tevez,LLorente,Morata,Falcao.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To jest prawda, zakup Falcao uzupełnił by drużynę. Mamy jednego z najlepszych bramkarzy na świecie jak również jego zmiennika, jedną z najlepszych obron wraz z rezerwowymi co tyczy się również pomocy, piłkarze jak Buffon, Barzagli, Chiellini, Lichsteiner Pogba, Pirlo, Vidal czy Marchisio są absolutnie w czołówce na swoich pozycjach, natomiast atak to bardzo silna dwójka a w rezerwie nikt... to zdecydowanie formacja która wymaga wzmocnienia jak i cała drużyna która potrzebuje prawdziwej gwiazdy, sam klub potrzebuje kogoś kto będzie nas w światku medialnym reprezentował, a wreszcie kogos (oprócz Teveza) kto będzie w stanie sam wygrać mecz, jednym genialnym zagraniem, strzałem rozstrzygnąć losy meczu. Oczywiście nie wspominając o skrzydłowych, których nie mamy w ogóle!!
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Podejrzewam, ze to do mnie :lol: Otoz nie mialem na mysli tego, ze mial nam kupic duet Ronaldo-Messi, ale o to, ze wywalil 20bań na niepotrzebnego kolesia, a teraz na potrzebnego pilkarza (vide Shaq) nie ma hajsow.mateelv pisze:Widzę niektórzy naprawdę nie rozumieją...
Marotta:Jestem realistą i naprawdę nie sądzę, że dokonamy jakichś szokujących wzmocnień. Niektóre operacje po prostu nie są w naszym zasięgu.
Tez nie wiem, czemu sie kolo niego Marotta nie zakrecil.Arbuzini pisze:W sumie tak bardzo wzbranialiśmy się przed Menezem, a lepszy Francuz w garści niż kozaki poza zasięgiem.
jackop pisze:od bycia przeciętniakiem mamy Giovinco.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Ponoć nie upadł zupełnie pomysł sprowadzenia Podolskiego, choć nasi chcą go oczywiście wypożyczyć, a Arsenal jak już to sprzedać. Jak na ostatni dzień okienka to taki ruch by pasował do Marroty.
Szkoda Kagawy, za 8 mln go BVB sciągnęło. W Juve pasowałby idealnie. oczywiście pewnie sam zawodnik chciał wrócić do Niemiec, a saga z Vidalem pewnie nie ułatwiała kontraktów z Man Utd w kwestii wykupienia ich zawodników bez zgody na transfer Chilijczyka, ale gdyby nasi zakręcili się trochę wcześniej w okół Japończyka byłaby szansa na bardzo ciekawe uzupełnienie składu.
Szkoda Kagawy, za 8 mln go BVB sciągnęło. W Juve pasowałby idealnie. oczywiście pewnie sam zawodnik chciał wrócić do Niemiec, a saga z Vidalem pewnie nie ułatwiała kontraktów z Man Utd w kwestii wykupienia ich zawodników bez zgody na transfer Chilijczyka, ale gdyby nasi zakręcili się trochę wcześniej w okół Japończyka byłaby szansa na bardzo ciekawe uzupełnienie składu.