Wszystko o Interze
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 31 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Gdyby ktoś wciąż miał wątpliwości kto w Serie A robi najlepsze transfery, to porównanie Ronaldo i Politano powinno rozwiać wątpliwości.
Uwaga, bo nadchodzą miszczowie transferów

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Osgiliath
- Juventino
Hesu, ynterki jak zwykle z kompleksem małego penisa, choć w zasadzie to należałoby im gratulować, że takiego Politano wyrwali na wypożyczenie, kiedy my musimy aż 100 płacić za Ronaldojackop pisze:Gdyby ktoś wciąż miał wątpliwości kto w Serie A robi najlepsze transfery, to porównanie Ronaldo i Politano powinno rozwiać wątpliwości.

- prezes3c
- Juventino
Hahahahahajackop pisze:Gdyby ktoś wciąż miał wątpliwości kto w Serie A robi najlepsze transfery, to porównanie Ronaldo i Politano powinno rozwiać wątpliwości.

- Gandalf8
- Juventino
No nie, jak mogliśmy wydać tyle kasy na takiego przeciętniaka jak CR7... Trzeba było powalczyć o miszcza Politano :rotfl:jackop pisze:Gdyby ktoś wciąż miał wątpliwości kto w Serie A robi najlepsze transfery, to porównanie Ronaldo i Politano powinno rozwiać wątpliwości.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- jackop
- Juventino
Sabatini zdradza pikantne szczegóły związku Luciano i Radji

Z innych newsów:Spalletti? Sprawił, że razem z Nainggolanem mieszkali razem w Trigorii. Przychodził i mówił: Radja, dziś wieczorem będziemy spać tutaj, Ty i ja. On naprawdę jest geniuszem w tego rodzaju sprawach.
Muszę przyznać, że Zhang odwala dobra robotę wyszukujac co chwila nowych partnerów. Ostatnio czytałem o Xiaomi.Inter kontynuuje pozyskiwanie sponsorów na rynku azjatyckim. Jak informuje FcInterNews, właściciele Interu Mediolan podpisali umowę sponsorską z chińską grupą Lenovo.

- kawek
- Juventino
Naczelny wódz ping pong się wkurzy powie basta i nie pomoże im 1000 sponsorów skoro wszyscy z komunistycznego kraju a póki co zostały im transfery Free ( de vrij,asa) zebrane wypożyczenia ( politano teraz ponoć darmian) , transfery za 20-25 mln ( mongol, lautaro) albo nastoletnie walki z Preziosim ( radu za 12 mln salcedo za 15 mln)jackop pisze: Z innych newsów:Muszę przyznać, że Zhang odwala dobra robotę wyszukujac co chwila nowych partnerów. Ostatnio czytałem o Xiaomi.Inter kontynuuje pozyskiwanie sponsorów na rynku azjatyckim. Jak informuje FcInterNews, właściciele Interu Mediolan podpisali umowę sponsorską z chińską grupą Lenovo.
Tacy bogacze
- wloski
- Juventino
I całkiem przypadkiem to Inter będzie głównym konkurentem do walki o Serie A. Nie ma co umniejszać, co robi Inter. Transfery są przemyślane porównując do poprzednich lat i takiego De Vrija im zazdroszczę, odejście Asy też jest dla mnie smutne, prezentował jakiś tam poziom i można było liczyć na niego.
- jackop
- Juventino
Patrząc na komentarze, pierwszy poważny rywal zweryfikował ambicje miszczuf
0-2 z FC Sion na żywo w TVP Sport.

Reklama Calcio w Polscekawek pisze:Zasłona dymna przed walką o miszcza :dance2:

Ostatnio zmieniony 19 lipca 2018, 00:26 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

- Piotr Juvefan
- Juventino
A co to jest jakaś sensacja,że Inter dostaje w piz..? Poza tym to był Sion,więc nie byle kto 

- jarmel
- Juventino
Co roku czytam to samo. Jakiś Joao Mario, Kondogbia czy jeszcze ktoś inny i prawie wszyscy mówią tutaj o super transferach tymczasem rzeczywistość zawsze okazuje się inna. Przyjdzie styczeń i jak co roku okaże się, że jednak coś nie pykło i z naszych głównych konkurentów do walki o mistrza staną się walczącymi o co najwyżej 4 miejsce.wloski pisze:I całkiem przypadkiem to Inter będzie głównym konkurentem do walki o Serie A. Nie ma co umniejszać, co robi Inter.
Jestem pewien, że w tym roku będzie tak samo, taki Nainggolan już zdążył rozwalić auto jako piłkarz Interu

Swoją drogą jakie to piękne, że kibice Interu jarają się transferem trzydziestoletniego rezerwowego Juventusu i patrzą na niego jak na zbawcę

#AllegriOut
- Osgiliath
- Juventino
Przypominam, że to preseason i mam nadzieję, że będziesz miał tak samo dobry nastrój jak nasi dostaną bęcki teraz i jesteś pomny tego, jak słabo graliśmy za Conte, kiedy tu nie chodzi o wynik a o dobre przygotowanie na cały sezon.jackop pisze:Patrząc na komentarze, pierwszy poważny rywal zweryfikował ambicje miszczuf0-2 z FC Sion
- Leszczykosky
- Juventino
Spotkania towarzyskie nie odzwierciedlają w żaden sposób tego, co będzie się działo w sezonie. Takie mecze służą przede wszystkim do testów np. ustawienia, taktyki oraz zmian personalnych. Już nie raz okazało się, że warto przed sezonem dostać bęcki i wyciągnąć z tego wnioski niż klepnąć kogoś 20:0.
- jackop
- Juventino
@Osgiliath przeczytaj jeszcze raz mój wcześniejszy post. Ze zrozumieniem. Ewentualnie poproś publiczność, albo zadzwoń do przyjaciela.
Ja się nie śmieję z wyniku. Dobra, może trochę, ale tylko dlatego że spotkanie było transmitowane w polskiej (publicznej) TV i wyobraziłem sobie jak interiści w całym kraju zapraszają rodzinę i znajomych na mecz, chwaląc przy tym jakiej to oni teraz paki nie mają
Chodziło o to, żeby wyśmiać komentarze kibiców GorszejCzęściMediolanu po porażce w sparingu
Także pytanie o nastrój raczej nie do mnie.
Jak można było tego nie załapać?

Regulamin 2f. "Wszelkie sprawy dotyczące dwóch osób należy załatwiać za pomocą Prywatnych Wiadomości." /Vanquish
Ja się nie śmieję z wyniku. Dobra, może trochę, ale tylko dlatego że spotkanie było transmitowane w polskiej (publicznej) TV i wyobraziłem sobie jak interiści w całym kraju zapraszają rodzinę i znajomych na mecz, chwaląc przy tym jakiej to oni teraz paki nie mają

Jak można było tego nie załapać?

Regulamin 2f. "Wszelkie sprawy dotyczące dwóch osób należy załatwiać za pomocą Prywatnych Wiadomości." /Vanquish