Nowy Trener?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Skoro nie wypływa do mediów info o trenerze to tym bardziej to o zawodnikach, jakich by sobie życzył, nie mówiąc o szczegółach. Absolutnie nie wierzę w to, że Juventus sobie biernie czeka i zacznie starania o konkretnych graczy na ostatnią chwilę. Klub sobie działa po cichu i wychodzi to zarządowi przednio.
Pojawiały się nieśmiało głosy, że ma być Pogba, info o poważnym zainteresowaniu Koulibalim, ale obecnie każdy skupiony na nowym trenerze.
Było też info od guru, że ma być tłuste medialnie nazwisko, ale zobaczymy.
Pojawiały się nieśmiało głosy, że ma być Pogba, info o poważnym zainteresowaniu Koulibalim, ale obecnie każdy skupiony na nowym trenerze.
Było też info od guru, że ma być tłuste medialnie nazwisko, ale zobaczymy.
- Osgiliath
- Juventino
Z resztą przeczą temu ruchy w sprawie Demirala, który jest praktycznie nasz, czy Romero, który też jest praktycznie nasz. Agresti wskazywał, że co do pierwszego Sass będzie honorować porozumienie z nami i nie odda gracza Atleti, którzy zaoferowali więcej, zaś my do nich poślemy jakiegoś młodziaka z Empoli(?), którego mamy klepnąć i robimy w tym celu ruchy. Romero zaś ponoć (też wg Avgrestiego) tylko przez detale jeszcze nie jest u nas.mrozzi pisze:Skoro nie wypływa do mediów info o trenerze to tym bardziej to o zawodnikach, jakich by sobie życzył, nie mówiąc o szczegółach. Absolutnie nie wierzę w to, że Juventus sobie biernie czeka i zacznie starania o konkretnych graczy na ostatnią chwilę. Klub sobie działa po cichu i wychodzi to zarządowi przednio.
Pytanie, jak w tej kwestii zapatrują się życzenia trenera (pewno każdy by chciał DL), a jak mają się standardowe ruchy zarządu w kwestii mercato.
- notquitemytempo
- Juventino
Większy hit, niż Guardiola, to nie byłby Griezmann ani Koulibaly, szanujmy się. Prawdopodobnie mowa o jednym z dwójki Neymar/Mbappe (abstrahując już od realności takiego transferu).
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Mbappe nie uciągnęlibyśmy budżetowo. Ja stawiam na Pogbę. Wydawanie ogromnych pieniędzy na napastnika byłoby przy naszych potrzebach skrajną głupotą.
Romero czy Demiral to gracze do rotacji, o wzmocnieniach pierwszego składu dużo ciszej.
Przypomina mi się, że na samym początku tych doniesień o Pepie w Juve informował o tym także gość, który jako jeden z pierwszych wiedział o jego umowie z City.
Romero czy Demiral to gracze do rotacji, o wzmocnieniach pierwszego składu dużo ciszej.
Przypomina mi się, że na samym początku tych doniesień o Pepie w Juve informował o tym także gość, który jako jeden z pierwszych wiedział o jego umowie z City.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2019, 12:18 przez mrozzi, łącznie zmieniany 3 razy.
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
A co z Messim?notquitemytempo pisze:Prawdopodobnie mowa o jednym z dwójki Neymar/Mbappe (abstrahując już od realności takiego transferu).
Pogba, De Ligt, Chiesa to były nazwiska, które na początku pojawiły się razem z Pepem.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2019, 12:28 przez Mehehehe, łącznie zmieniany 1 raz.
- miczbi
- Juventino
Może i macie rację , jak by faktycznie Pep był dgadany od lutego to wszystkie moje rozkminy poszły by się ....
No i jeszcze kwestia podejścia do całej sytuacji Guardioli , który przechodząc do City też wszystko podpisał kilka miesięcy wcześniej ,może ten typ tak ma ,lubi decydować z wyprzedzeniem o swojej przyszłości.

No i jeszcze kwestia podejścia do całej sytuacji Guardioli , który przechodząc do City też wszystko podpisał kilka miesięcy wcześniej ,może ten typ tak ma ,lubi decydować z wyprzedzeniem o swojej przyszłości.
- notquitemytempo
- Juventino
Tzn. ja absolutnie nie twierdzę, że Koulibaly czy Griezmann byliby słabymi transferami, z każdego transferu takiego kalibru szalenie bym się cieszył, podobnie jak z De Ligta, Isco czy nawet Icardiego lub SMS-a. To jest poziom, w który przy sprzedażach Dybali czy Pjanicia możemy celować, żeby nazwiskami tego pokroju wzmocnić np. i obronę, i pomoc. Natomiast jeśli ktoś mówi, że Koulibaly byłby większym hitem, niż Guardiola, to zupełnie się nie zgodzę, bo owszem, wyciągnięcie lidera z Napoli to zawsze jest zdziwienie i niedowierzanie we Włoszech, ale Pep to nie jest kolejny trener, to byłby ruch, który zszokowałby cały piłkarski świat i jeszcze umocnił naszą pozycję, bo przecież jak to, odchodzić z City, gdzie ma kompletną kadrę, którą jeszcze może ulepszać, z "najlepszej ligi świata". Widać to zresztą po reakcji tamtejszych kibiców na plotki związane z Guardiolą. Kapcie by im pospadały. W tym kontekście ciężko wyobrazić sobie większy hit. A w Mbappe też nie wierzę, jeszcze nie teraz.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 184 razy
O tym, że po Pepie ma ma być grube nazwisko informował Marocchi. Pisało się o Neymar/Mbappe. Pogba to trudno operacja ale nie nierealna a w wyścigu o De Ligta cały czas pozostajemy w grze.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
podrzucam skoro pada nazwisko a nikt nie podłapujeKylian Mbappe zdecydował, że chce odejść z PSG. Jego ojciec pracuje nad tym, by zawodnik mógł trafić do Realu Madryt - informuje hiszpańska gazeta ABC. Francuzi rozważą sprzedaż swojego zawodnika, jeśli dostaną ofertę na poziomie 250 mln euro.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Panowie będę po prostu skakał z radości gdyby przyszedł Pep + chociaż Pogba, ale już coraz większe science fiction mi się to wydajeMRN pisze:O tym, że po Pepie ma ma być grube nazwisko informował Marocchi. Pisało się o Neymar/Mbappe. Pogba to trudno operacja ale nie nierealna a w wyścigu o De Ligta cały czas pozostajemy w grze.

Za niedługo napiszą że przyjdzie do nas Pep i Messi

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Mbappe chce 40 mln ma rękę+ dom, kucharke i szofera od Realu podobno.Maly pisze:podrzucam skoro pada nazwisko a nikt nie podłapujeKylian Mbappe zdecydował, że chce odejść z PSG. Jego ojciec pracuje nad tym, by zawodnik mógł trafić do Realu Madryt - informuje hiszpańska gazeta ABC. Francuzi rozważą sprzedaż swojego zawodnika, jeśli dostaną ofertę na poziomie 250 mln euro.może sprzedamy Dybale, Pjanica i Coste aby kupić Mbappe? kto wie...

- mleko
- Juventino
Lou Sticca(https://en.wikipedia.org/wiki/Lou_Sticca):
Ok, teraz jestem przekonany, że Pep Guardiola będzie nowym trenerem Juventusu.
Ok, teraz jestem przekonany, że Pep Guardiola będzie nowym trenerem Juventusu.