HipHopowa strona Forum.
- aras191
- Juventino
Vesper pisze:Dla fanów Rysia
http://www.24opole.pl/?id=wiadomosci_in ... &news=2094
I co z tego ,że niektóre nutki ma spoko, jak jest jednym wielkim zerem?
bu ha ha ha ha ha ha to jest z 2008 roku ha ha może i ma czasami mózg gimnazjalisty ale mnie to nie obchodzi dla mnie liczy sie tylko jego muzyka to nie jest mój autorytet z którym mam zamiar sie utożsamiać....
Tak samo byś był fanem Romy i co nagle byś Tottiego nienawidził że zachowuje sie jak prostak albo i gorzej .... Wyluzuj
Dla mnie autorytetem jest Karol Wojtyła i Alex i tyle w tym temacie ....
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Sądzę ,że jak walniesz jeszcze z x400 coś w stylu Buhaha itp to będziesz fajny
.
Co z tego ,że z 2008r? Chodzi o to ,że Rysiu jest pierdyknięty w czerep i sytuacja z ZG była tylko jedną z bardzo,bardzo wielu.
Jego zachowanie, przekłada się na muzykę, która jest tak... Nie! Sprawa gustów nie zamierzam się z nikim kłócić co do jego twórczości, chcesz słuchaj.
Chodzi o to by człowiek coś sobą reprezentował, a nie szczerzył mową,uczynkiem i zaniedbaniem ciągłą nie ustającą agresję.

Co z tego ,że z 2008r? Chodzi o to ,że Rysiu jest pierdyknięty w czerep i sytuacja z ZG była tylko jedną z bardzo,bardzo wielu.
Jego zachowanie, przekłada się na muzykę, która jest tak... Nie! Sprawa gustów nie zamierzam się z nikim kłócić co do jego twórczości, chcesz słuchaj.
Chodzi o to by człowiek coś sobą reprezentował, a nie szczerzył mową,uczynkiem i zaniedbaniem ciągłą nie ustającą agresję.
- aras191
- Juventino
ja krece co za człowiek z Ciebie napisałem ci juz to i nie dyskutuje z Tobą weź może podaj mi swojego idola i tez będę szukał starych brudówVesper pisze:Sądzę ,że jak walniesz jeszcze z x400 coś w stylu Buhaha itp to będziesz fajny.

Niedługo będzie teledysk i twoje kolejne wypociny mnie nie interesują ;p
- Smok-u
- Juventino
Nie interesuje to nie czytaj, nie pisz, nie udzielaj się w tym temacie, ktoś Ci każe? Moim Idolem jest mój Ojciec, szukaj, szukaj może coś znajdziesz
. Dobrze dla mnie jego twórczość jest tak nędzna ,że szkoda czasu by ją opisywać. Ma kilka dobrych kawałków ale podsumowując jest daleko, daleko w tyle za innymi polskimi raperami.
I mam nadzieję ,że już mi tutaj nie będziesz odpisywał o swoim Guru ;]
- aras191
- Juventino
Sorki ale z Tego to ja nie mogę ha ha ha ha h aha ha ha ha za jakimi Polskimi raperami no dawaj proszeVesper pisze:Nie interesuje to nie czytaj, nie pisz, nie udzielaj się w tym temacie, ktoś Ci każe? Moim Idolem jest mój Ojciec, szukaj, szukaj może coś znajdziesz. Dobrze dla mnie jego twórczość jest tak nędzna ,że szkoda czasu by ją opisywać. Ma kilka dobrych kawałków ale podsumowując jest daleko, daleko w tyle za innymi polskimi raperami.

- Smok-u
- Juventino
Miałeś nie czytać i nie odpisywać :naughty:, trochę samodyscypliny ;].aras191 pisze:Sorki ale z Tego to ja nie mogę ha ha ha ha h aha ha ha ha za jakimi Polskimi raperami no dawaj prosze
Sprawa gustu jak wcześniej zaznaczyłem i moim zdaniem Rysiu w ciągu ostatnich 2-wóch lat jest za.... każdym polskim znanym raperem i całą rzeszą nieznanych. I jak coś to PW zapraszam nie róbmy spamu.
- aras191
- Juventino
- oliver
- Juventino
Daj sobie spokój. Czytając tam twój komentarz i te tutaj tylko jedno mi się nasuwa. Ty tak jak ta fanka która to pisała jesteście ładnie za ślepieni. Nie chce się kłócić, ale jeśli ktoś uważa, że Pelson to pionek to nic ino pogratulować i tak dla jasność Rysiek nie wygrał beef-u. Chyba myślą tak te same osoby co krzyczą, że wygrał z Jackiem. Jednym słowem, a nawet gifem :rotfl: .aras191 pisze:http://www.hip-hop.klubowa.pl/artysta,1 ... rosta.html
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- aras191
- Juventino
oliver pisze:Daj sobie spokój. Czytając tam twój komentarz i te tutaj tylko jedno mi się nasuwa. Ty tak jak ta fanka która to pisała jesteście ładnie za ślepieni. Nie chce się kłócić, ale jeśli ktoś uważa, że Pelson to pionek to nic ino pogratulować i tak dla jasność Rysiek nie beef-u. Chyba myślą tak te same osoby co krzyczą że wygrał z Jackiem. Jednym słowem, a nawet gifem :rotfl: .aras191 pisze:http://www.hip-hop.klubowa.pl/artysta,1 ... rosta.html
kipi nienawiść od Ciebie człowieku :rotfl: Kim jest ku... Pelson? To ten pionek co nagrywa od piętnastu lat, a męczy się na bicie dalej jakby było 94' rok? Pfff.. leszcz którego zdissowała była panna, zwykły pozer i cienias nikt nie pamięta w tym kraju nawet jednego jego wersu, gdyby nie Molesta to dokładnie byłby nikim.
w Trzech nagrali 5min a Rychu sam w 10 min .... do Patusa nic nie mam bo koleś teksty ma naprawdę spoko i dla mnie mimo że nie słucham jego tak często cenie jego twórczość a piosenka Eldo- Granice MŚ
- oliver
- Juventino
Do żadnego rapera nie czułem nienawiści, bo niby za co? Tzn. irytowało mnie tylko jak ktoś nazywał tak tych mezów itd. Ogólnie szanuje każdego jednego kto ma własny styl i chętnie posłucham, wiadomo kogoś lubi się bardziej kogoś mniej. Cenie Ryśka twórczość i czasem go słucham, ale to co ostatnio robi jest kompletnie chybione i zamiast mu pomóc to pogrąża go jeszcze bardziej.

Patrz na jakość nie na ilość.aras191 pisze: w Trzech nagrali 5min a Rychu sam w 10 min ....
No tak, bo prawo jest do dupy.aras191 pisze: Dla mnie wygrał Peja i tyle moje zdanie mam prawo

Ostatnio zmieniony 14 maja 2010, 17:02 przez oliver, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- aras191
- Juventino
Dla mnie wygrał Peja i tyle moje zdanie mam prawooliver pisze:Do żadnego rapera nie czułem nienawiści, bo niby za co? Tzn. irytowało mnie tylko jak ktoś nazywał tak tych mezów itd. Ogólnie szanuje każdego jednego kto ma własny styl i chętnie posłucham, wiadomo kogoś lubi się bardziej kogoś mniej. Cenie Ryśka twórczość i czasem go słucham, ale to co ostatnio robi jest kompletnie chybione i zamiast mu pomóc to pogrąża go jeszcze bardziej.Patrz na jakość nie na ilość.aras191 pisze: w Trzech nagrali 5min a Rychu sam w 10 min ....
PEACE

- Szilgu
- Juventino
HH to specyficzna muzyka i tu liczy się (przynajmniej dla mnie) to jaką osobą jest raper. To nie pop czy techno gdzie melodia/rytm przeważają nad treścią. Nikt tu nie posiada fachowca od PR. Tu na pierwszym planie jest tekst, liczy się to co ma do powiedzenia dany wykonawca, to czy faktycznie trzyma się tego o czym mówi w kawałkach. Nie musi być autorytetem ale ciężko słuchać rapera który posiada inteligencje gimnazjalisty.aras191 pisze:bu ha ha ha ha ha ha to jest z 2008 roku ha ha może i ma czasami mózg gimnazjalisty ale mnie to nie obchodzi dla mnie liczy sie tylko jego muzyka to nie jest mój autorytet z którym mam zamiar sie utożsamiać....
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, 12:16 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- aras191
- Juventino
"czasami " naprawdę jak słucham jego wywiadów to nie raz to pożal się Boże zresztą każdy raper ma coś na sumieniu .... Np piosenka Kochana Mamo nigdy bym sie nie spodziewał że to Rysiu może zaśpiewać a jednak 
Rychu naprawdę ma fajne kawałki ale moim autorytetem nie jest i nie będzie ....
i denerwują mnie niektórzy Fani Ryszarda ale jak to Rychu powiedział że słuchają go również ludzie wykształceni i tak jest!!! a To że głupawi fani SLu 12 -letni piszą prostackie komentarze pełne wulgaryzmów to Rychu za to nie odpowiada , wszędzie są tacy ludzie ..
Rychu np sam w dissie do Elda śpiewa że "Gdybyś był taki jak w tekstach, szanować bym cię nie przestał,
ale, taki nie jesteś i to jest inna kwestia."
Ja osobiście nie słucham Tylko Rycha Peji czy Hg lubię również inny rodzaj muzyki .... Od małego jestem fanem Bon Jovi
a kiedyś jeszcze lubiłem posłuchać Guns N; Roses , mam szerokie zainteresowania muzyczne i tyle ale obecnie słucham Rapu moze za dwa , trzy lata będzie to rock , nie wiem co będzie mi dane za kilka lat ;p
Dużo murzynów miało konflikt z prawem i co ? ktoś sobie coś z tego robi ? ( a są najlepsi w rapie ) Lil Wayne właśnie odsiaduje wyrok a jako jedyny muzyk byl w pierwszej setce wpływowych ludzi USA ...
nie którzy Rockmeni to narkomani duzo ludzi w Polsce Ceni Budke Suflera a jak sam Cugowski kiedyś przyznał zdradzał , ćpał i robił inne głupie rzeczy za które się wstydzi ....
Ja bardzo lubię Hg a Blantów nie pale i nie będę palił ;p nie którzy maja taki top myślenia że jak słuchasz Rycha reprezentujesz biedę i jesteś tępakiem jak słuchasz HG jarasz blanty , ale tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tak myślą

Rychu naprawdę ma fajne kawałki ale moim autorytetem nie jest i nie będzie ....
i denerwują mnie niektórzy Fani Ryszarda ale jak to Rychu powiedział że słuchają go również ludzie wykształceni i tak jest!!! a To że głupawi fani SLu 12 -letni piszą prostackie komentarze pełne wulgaryzmów to Rychu za to nie odpowiada , wszędzie są tacy ludzie ..
Rychu np sam w dissie do Elda śpiewa że "Gdybyś był taki jak w tekstach, szanować bym cię nie przestał,
ale, taki nie jesteś i to jest inna kwestia."
Ja osobiście nie słucham Tylko Rycha Peji czy Hg lubię również inny rodzaj muzyki .... Od małego jestem fanem Bon Jovi

Dużo murzynów miało konflikt z prawem i co ? ktoś sobie coś z tego robi ? ( a są najlepsi w rapie ) Lil Wayne właśnie odsiaduje wyrok a jako jedyny muzyk byl w pierwszej setce wpływowych ludzi USA ...
nie którzy Rockmeni to narkomani duzo ludzi w Polsce Ceni Budke Suflera a jak sam Cugowski kiedyś przyznał zdradzał , ćpał i robił inne głupie rzeczy za które się wstydzi ....
Ja bardzo lubię Hg a Blantów nie pale i nie będę palił ;p nie którzy maja taki top myślenia że jak słuchasz Rycha reprezentujesz biedę i jesteś tępakiem jak słuchasz HG jarasz blanty , ale tylko <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> tak myślą
- luks_wgs
- Juventino