Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki
- mani10
- Katalończyk
Co za zbieg okoliczności, że na więcej niż jednym forum jest temat o Lidze Mistrzów - czemu o pamiątkach nie może być.
- forzajuve1810
- Juventino
Podaj tą stronke, bo ja nie moge znaleźcc! Bądżmy solidarnni, kibice JUVE!Hubert90 pisze:Ja jestem zalogowany jeszcze na forum Włoskim :-) dokładnie to AS ROMY.
Skąd biorę informację kto odpisuje.
- Hubert90
- Juventino
Przecież wiele osób nie zna włoskiego.....a tam jest wszystko po włosku.
A poza tym ja jestem kibicem AS ROMY :-) z włoskiej ligi.....
A mój ulubiony klub to Dynamo Kijów.
Nie mogę dać tego linka.......przykro mi..ja o tym nie mogę decydować...jest to link do prywatnej strony kolegi mojego kolegi który mieszka we włoszech
Ale dam link do innego forum ( też AS ROMY )
http://www.asromacalcio.it/Riservato/Forums.aspx
Mam jeszcze do niemieckich.
A poza tym ja jestem kibicem AS ROMY :-) z włoskiej ligi.....
A mój ulubiony klub to Dynamo Kijów.
Nie mogę dać tego linka.......przykro mi..ja o tym nie mogę decydować...jest to link do prywatnej strony kolegi mojego kolegi który mieszka we włoszech
Ale dam link do innego forum ( też AS ROMY )
http://www.asromacalcio.it/Riservato/Forums.aspx
Mam jeszcze do niemieckich.
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Bartek-LM
- Juventino
Pierwszego nie zrozumialem, ale z drugiego wywnioskowałem że możesz sobie coś kupić w sklepie Borussi Dortmund (internetowym sklepie).
- Paweł Sz.
- Juventino
Lord_ Juve- Nie łam sie, ja wysylam listy i maile od 14 lipca tego roku, i nie dawno minal miesiac od pierwszego wyslanego listu, i moj wynik to:
-List od Arsenalu (gazetka Inside Arsenal, karta z zawodnikami, list z podziekowaniem),
-List od FIFA (Proporczyk, i 17 kart z wizerunkami plakatow z Mistrzostw świata od Urugwaju 1930 do Korei i Japonii 2002, na odrocie tych kart sa takie dane jak: ówczesny prezes FIFA, jaki puchar zdobywali, wszytskie grupy na dnaych Mś, wyniki, 11- par finałowych, klasyfikacja o korone krola strzelcow (do 3 pozycji), i srednia bramek na Mś + 6 naklejek
).
Wiem, ze to bardzo frustrujace, jak ktos cos dostaje po tygodniu, a ty czekasz na list od danego np klubu juz 3 tygodnie. Ale od kiedy ktos mi odpisal, ze od Szweckiej Federacji dostal po 5 miesiacach to juz sie tym tak nie denerwuje, i godze sie z tym, ze skrzynka codziennie nie jest pelna
.
-List od Arsenalu (gazetka Inside Arsenal, karta z zawodnikami, list z podziekowaniem),
-List od FIFA (Proporczyk, i 17 kart z wizerunkami plakatow z Mistrzostw świata od Urugwaju 1930 do Korei i Japonii 2002, na odrocie tych kart sa takie dane jak: ówczesny prezes FIFA, jaki puchar zdobywali, wszytskie grupy na dnaych Mś, wyniki, 11- par finałowych, klasyfikacja o korone krola strzelcow (do 3 pozycji), i srednia bramek na Mś + 6 naklejek
Wiem, ze to bardzo frustrujace, jak ktos cos dostaje po tygodniu, a ty czekasz na list od danego np klubu juz 3 tygodnie. Ale od kiedy ktos mi odpisal, ze od Szweckiej Federacji dostal po 5 miesiacach to juz sie tym tak nie denerwuje, i godze sie z tym, ze skrzynka codziennie nie jest pelna
- PrzemekN
- Juventino
Dostałem dziś list od Vancouver Canucks po mailu.
Paczka zawierała list z podziękowaiami dla mnie, zdjęcie drużyny, kartkę z jedym z hokeistów tego zespołu, kalendarzyk z poprzedniego sezonu i naklejkę z logo zespołu.
Paczka zawierała list z podziękowaiami dla mnie, zdjęcie drużyny, kartkę z jedym z hokeistów tego zespołu, kalendarzyk z poprzedniego sezonu i naklejkę z logo zespołu.
- mani10
- Katalończyk
Dzisiaj dostałem list od DFB - Niemiecka reprezentacja. Po liście zwykłym. 5 kart piłkarzy i karta druzyny z drukowanymi autografami. Wreszcze coś dostałem po 11 dniowym przestoju ;]
- lukaszazs
- Juventino
Dziś 2 paczki :
-Sacramento Kings po raz drugi naklejki + magnez na lodówke ( chyba się pomylili )
-Pittsburgh Pirates : 6 kart z zawodnikami, terminarz i ulotka na temat stadionu
-Sacramento Kings po raz drugi naklejki + magnez na lodówke ( chyba się pomylili )
-Pittsburgh Pirates : 6 kart z zawodnikami, terminarz i ulotka na temat stadionu
AZS CZĘSTOCHOWA - SIATKARSKA ELITA
- czajnik
- Juventino
Dzisiaj dostałem 2 paczki od Vancuver (NHL) i Renault (F1)
Vancuver (po mailu) - duże foto drużyny, karta z H.Sedinem, nalejka, list i książeczka
Renault (po liście) - duże karty z całą trójką kierowców z oryginalnymy autografami :!: , smycz, duuuużo naklejek, odznake, karte z statystykami bolidu.
Vancuver (po mailu) - duże foto drużyny, karta z H.Sedinem, nalejka, list i książeczka
Renault (po liście) - duże karty z całą trójką kierowców z oryginalnymy autografami :!: , smycz, duuuużo naklejek, odznake, karte z statystykami bolidu.
- Hubert90
- Juventino
Ja dostałem dziś 4 przesyłki:
1) Lube Banca Marcherata ( czy jakoś tak ) - najlepszy włoski klub siatkaraski, dostałem plakat z org.autografami całej drużyny, list, książka, przypinka
2) Toronto Blue Jays (2 paczka w tym roku) - piórnik!!!!, karty, kalendarz na lodówkę, list
3) ESPANYOL BARCELONA - list, książka
4) Janica Kostelić - chorwatka, jedna z najlepszych narciarek na świecie 0 orginalne autografy na 3 zdjęciach, list z org.autografem na końcu, mini-flaga chorwacji z napisem "GO JANICA"
Po mailu było tylko z Toronto Blue Jays
1) Lube Banca Marcherata ( czy jakoś tak ) - najlepszy włoski klub siatkaraski, dostałem plakat z org.autografami całej drużyny, list, książka, przypinka
2) Toronto Blue Jays (2 paczka w tym roku) - piórnik!!!!, karty, kalendarz na lodówkę, list
3) ESPANYOL BARCELONA - list, książka
4) Janica Kostelić - chorwatka, jedna z najlepszych narciarek na świecie 0 orginalne autografy na 3 zdjęciach, list z org.autografem na końcu, mini-flaga chorwacji z napisem "GO JANICA"
Po mailu było tylko z Toronto Blue Jays
Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
FORZA KIEV!!!!
- Bartek-LM
- Juventino
Dzisiaj dostałem paczkę od D.C. United, oryginalne autografy zawodników - kazdy na oddzielnej karcie z zawodnikiem (chyba 5 kart), oryginalny autograf Piotra Nowaka, list z podziękowaniami i chyba naklejka z tego co pamiętam.
Czekam na kolejne przesyłki
Czekam na kolejne przesyłki

- mani10
- Katalończyk
Dzisiaj 2 paczki.
Węgry (po liście) proporczyk, odznaka, list
Niemcy piłka ręczna (mail) kartka z teamem, 18 kart z autografami.
Węgry (po liście) proporczyk, odznaka, list
Niemcy piłka ręczna (mail) kartka z teamem, 18 kart z autografami.
- forzajuve1810
- Juventino
Dawno nie pisałem na tym forum, a dostałem kilka przesyłek.
A mianowicie: 2 naklejki od Australi, 28 czy tam ile kart od Charleroi, duże zdjęcie z autografami od Manchester C., a dzisiaj 3 karty i list od almeni aachen, oraz od Totenhamu taka fajna laurka:dance: ( widziałem ją na tym forum, jak ktoś chce zobaczy jak wygląda, to może przejrzec całe forum i napewno znajdzie :-D
A mianowicie: 2 naklejki od Australi, 28 czy tam ile kart od Charleroi, duże zdjęcie z autografami od Manchester C., a dzisiaj 3 karty i list od almeni aachen, oraz od Totenhamu taka fajna laurka:dance: ( widziałem ją na tym forum, jak ktoś chce zobaczy jak wygląda, to może przejrzec całe forum i napewno znajdzie :-D