Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Czyli co, jednak Allegri zostaje?
Na Vs chyba powoli odchodzą od Guardioli.
Edit: Plus informacje o sprzedaży Cancelo oraz wzięciu Darmiana. Pięknie się zaczyna nowy tydzień.

Na Vs chyba powoli odchodzą od Guardioli.
Edit: Plus informacje o sprzedaży Cancelo oraz wzięciu Darmiana. Pięknie się zaczyna nowy tydzień.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2019, 11:26 przez zakiii, łącznie zmieniany 1 raz.
- shaggy1987
- Juventino
Typowe Juve Allegriego.... Oddajmy ofensywnego prawego obrońcę, a weźmy gościa co o ofensywnej grze nie ma pojęcia, czyt. Darmian. Pięknie się dzieje... Mam dość
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Czepili się dziada Darmiana, Max w ogóle nie powinien mieć udziału w polityce transferowej, im szybciej go wypierdzielą tym lepiej dla drużyny.
VS nadaje się na korek, trollują co by kliki się zgadzały.
VS nadaje się na korek, trollują co by kliki się zgadzały.

- pablo1503
- Juventino
Najzwyczajniej w świecie boli mnie to, co czytam w kontekście Juventusu w ostatnich dniach. Przedłużenie kontraktu z Maxem, sprzedaż niemalże wszystkich technicznych zawodników, ściągnięcie placka Darmiana za Cancelo... Mamy pierwszy kwietnia?
Wszystko wskazuje na to, że 90% kadry ma problem z Maxem, więc co robi zarząd? Przedłuża z nim kontrakt i pozbywa się zawodników. Brawo, kurde, brawo.
Nie wiem czy jestem psychicznie przygotowany na nadchodzące okienko oraz nowy sezon.
Wszystko wskazuje na to, że 90% kadry ma problem z Maxem, więc co robi zarząd? Przedłuża z nim kontrakt i pozbywa się zawodników. Brawo, kurde, brawo.
Nie wiem czy jestem psychicznie przygotowany na nadchodzące okienko oraz nowy sezon.

- Osgiliath
- Juventino
Ciężki poniedziałek
- brak info o pożegnaniu Maxia
- potencjalna sprzedaż Cancelo
- potencjalne ściągnięcie Darmiana
- plotki o Pogbie (jeszcze za ten hajs, faceta, który formę ostatnio widział... w Juve)
- akurat pożegnanie Pjanicia to meh, acz teraz sam wskazuje na ista, że tylko komplementował psg a nie, że chce odejść
Andrzej, musisz!
- brak info o pożegnaniu Maxia
- potencjalna sprzedaż Cancelo
- potencjalne ściągnięcie Darmiana
- plotki o Pogbie (jeszcze za ten hajs, faceta, który formę ostatnio widział... w Juve)
- akurat pożegnanie Pjanicia to meh, acz teraz sam wskazuje na ista, że tylko komplementował psg a nie, że chce odejść
Andrzej, musisz!
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Rabiot, Pogba i Ndombele plus do tego Ramsey, Bentancur i Can i pomoc kompletna, do tego Romero i Dias lub Manolas i okienko kończymy. Przy takiej pomocy to nawet zmian w ataku nie potrzebujemy.
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Sam koszt zakupu tych zawodników to ok 300mln. Wzrost płac może z 50mln brutto rocznie.19 pisze:Rabiot, Pogba i Ndombele plus do tego Ramsey, Bentancur i Can i pomoc kompletna, do tego Romero i Dias lub Manolas i okienko kończymy. Przy takiej pomocy to nawet zmian w ataku nie potrzebujemy.
- Shadow Marshall
- Juventino
Nawet bez Pogby ta pomoc wyglądałaby znacznie lepiej niż obecnie. W dodatku z takiej czysto finansowej perspektywy byłoby to...coś...Can, Rabiot, Ramsey za free. Bentancur w sumie też kosztował tyle co nic. Romero rozumiem, że za Barzagliego, ale ten Manolas to by było coś. Gość z miejsca wskakuje do pierwszego składu.
Nie wiem...może dobrze by nam zrobił powrót do grania 3 w obronie.
Nie wiem...może dobrze by nam zrobił powrót do grania 3 w obronie.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
O Chrrrrrryste Paniezakiii pisze:Edit: Plus informacje o sprzedaży Cancelo oraz wzięciu Darmiana. Pięknie się zaczyna nowy tydzień.

Same przekleństwa się cisną. Ten Darmian wisi nad nami od paru już lat i chyba prędzej czy później po prostu musi do nas przyjść, jeśli nie za jakieś grosze, to po wygaśnięciu kontraktu z MU. Jedyna nadzieja w tym, że Marotta zgarnie nam go sprzed nosa w swoim stylu.
W sumie znajomy obrazek - najpierw wielkie nazwiska w plotkach, Guardiola na trenera itp. Potem okazuje się, że zmiana trenera to bzdura, a do kadry szukamy kolejnego przeciętniaka, który braki w piłkarskim wyszkoleniu będzie nadrabiał posłuszeństwem i lojalnością wobec Maksa. Tylko czy ktoś tu jeszcze myśli o jakości piłkarskiej? Przecież taki Lirola to zwyczajnie lepszy zawodnik.
- Danielpiero
- Juventino
MU nie zagra w LM, szanse na Pogbę większe?
,,Takich meczów nie wygrywa się piłkarzami jak Tacchinardi, ale takimi jak Zidane. Tacchinardi może pomóc, ale trzeba liczyć na mistrzów "