Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Konrad_cmf_
- Juventino
Można kupić zaraz po wejsciu do Muzeum w kasie.
- Reaper
- Juventino
1 strona tematu sie klania:tzu1991 pisze:gdzie nejlepiej kupic bilety na mecz Juventusu u siebie? BO bez karty kibica ciężko widze z kupnem
https://www.listicket.com/ticketing/home.html
Nie jest wcale tak trudno. Na jutrzejszy mecz jeszcze sa bilety.
- dillon210
- Juventino
Witam wszytkich mam pytanko czy są organizowane jakieś większe ęgrupowe wypady na mecz do turynu byłbym zainteresowany i to bardzo a jeśli nie to będę staral się zalatwic cos na wlasną reke.
chyba ze jest ktoś chętny na jakiś meczyk oby tylko w weekend
pozdrawiam FORZA JUVE !!
chyba ze jest ktoś chętny na jakiś meczyk oby tylko w weekend
pozdrawiam FORZA JUVE !!
- painka
- Juventino
Planuję kupić bilety na mecz wyjazdowy Sassuolo - Juve (27.04).
Czy macie jakieś doświadczenie w kupowaniu takich biletów? Rozumiem, że jako kibic gości nie potrzebuję żadnej karty kibica? Czy podczas zakupu biletów będę widziała która trybuna jest dla gości? Nie chciałabym kupić złego biletu... Może to głupie pytania, ale to mój pierwszy wyjazd na mecz i wolę podpytać
Czy macie jakieś doświadczenie w kupowaniu takich biletów? Rozumiem, że jako kibic gości nie potrzebuję żadnej karty kibica? Czy podczas zakupu biletów będę widziała która trybuna jest dla gości? Nie chciałabym kupić złego biletu... Może to głupie pytania, ale to mój pierwszy wyjazd na mecz i wolę podpytać

- tzu1991
- Juventino
na bilecie jet napisane miejsce rząd albo sektor w którym masz siedziec. A co do kibiców gosci to musisz zobaczyc na stronie Gospodarzy gdzie owy sektor jest i po prostu kupic bilet
Kibice gosci nie potrzebują kart kibica 

- Dybala 4ever
- Juventino
Mam pytanie, chociaż nie jest bezpośrednio związane z wyjazdem na mecz Juve, ale chodzi mi o fetę. W tamtym sezonie jak to było ? Że jak wygraliśmy z Palermo to było świętowanie i przejazdem autokarem przez Turyn czy też po ostatnim meczu domowym z Cagliari po wręczeniu pucharu i medali? W tym sezonie ostatni domowy gramy z Cagliari w 38 kolejce, a rok temu był wyjazd do Genui, dlatego było to robione szybciej. Pytam, bo to dla mnie ważne, a chciałbym pojechać być może na takową fetę Scudetto?
- Winner
- Juventino
Gdy zdobywaliśmy pierwsze mistrzostwo z Conte oficjalna feta była po ostatnim meczu sezonu. Był to mecz domowy z Atalantą, pożegnanie Alexa i wręczenie pucharu przez federację. Następnie chyba 2 godziny później rozpoczął się przejazd autokaru ulicami Turynu. Taka była oficjalna część bo kibice świętowali także po faktycznym zdobyciu mistrzostwa w Trieście.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- piachu01
- Juventino
WitamReaper pisze:1 strona tematu sie klania:tzu1991 pisze:gdzie nejlepiej kupic bilety na mecz Juventusu u siebie? BO bez karty kibica ciężko widze z kupnem
https://www.listicket.com/ticketing/home.html
Nie jest wcale tak trudno. Na jutrzejszy mecz jeszcze sa bilety.
Chcę kupić bilety na Juventus-Liveorno przez tą stronę i przy wypełnianiu danych prosić mnie o card number i pin. Czyli bez karty biletu nie kupie?
FORZA JUVE
- piachu01
- Juventino
A jednak dało się bez karty. Czy w związku z tym muszę sobie przed meczem wyrobić kartę?
Na to pytanie już znalazłem odpowiedź:) Zostaje kwestia treningów
Edit:
Kolejne pytanie-wiecie w jakich godzinach są treningi w Vinovo?
Edit2:
Jako, że będę na meczu pierwszy raz to mam kolejne pytanie:
Czy po meczu lub przed (po przyjezdzie druzyny na stadion) jest możliwość zrobienia sobie fotek czy krótkiej rozmowy z zawodnikami?
Edit:
Edit2:
Czy po meczu lub przed (po przyjezdzie druzyny na stadion) jest możliwość zrobienia sobie fotek czy krótkiej rozmowy z zawodnikami?
FORZA JUVE
- Reaper
- Juventino
Mogę odpowiedzieć co do autokaru, gdyz widzialem jak wjezdzal. Mozna postac przy bramie i zobaczyc autobuspiachu01 pisze:A jednak dało się bez karty. Czy w związku z tym muszę sobie przed meczem wyrobić kartę?
Edit:
Edit2:

- zahor
- Juventino
Przed meczem masz marne szanse, dobrze będzie jak uda Ci się pomachać któremuś zawodnikowi przez szybę, po spotkaniu ... powiem tak, naprawdę sądzisz że taki Vidal po zapieprzaniu po boisku przez 90 minut nie ma nic lepszego do roboty, niż dyskutowanie pod stadionem z kibicami o pupie Maryny?piachu01 pisze: Edit:
Edit2:
W miarę realne szanse żeby załapać się na autograf (i ewentualnie zamienić dwa zdania) masz w Vinovo. I tutaj pytanie, na ile jesteś zdeterminowany - niektórzy zawodnicy przyjeżdżają na trening dużo wcześniej, nie spieszy im się, spora szansa że jak na takiego trafisz, to coś upolujesz. Rzecz w tym że nikt nie udzieli Ci konkretnej informacji o której godzinie masz się pojawić, żeby na takiego delikwenta trafić, więc w zasadzie zostanie tylko wielogodzinne czatowanie pod bramą. Nie muszę chyba dodawać, że większe szanse masz w tygodniu niż w weekend.
- piachu01
- Juventino
No masz racje nie było to mądre pytaniezahor pisze:Przed meczem masz marne szanse, dobrze będzie jak uda Ci się pomachać któremuś zawodnikowi przez szybę, po spotkaniu ... powiem tak, naprawdę sądzisz że taki Vidal po zapieprzaniu po boisku przez 90 minut nie ma nic lepszego do roboty, niż dyskutowanie pod stadionem z kibicami o pupie Maryny?piachu01 pisze: Edit:
Edit2:
W miarę realne szanse żeby załapać się na autograf (i ewentualnie zamienić dwa zdania) masz w Vinovo. I tutaj pytanie, na ile jesteś zdeterminowany - niektórzy zawodnicy przyjeżdżają na trening dużo wcześniej, nie spieszy im się, spora szansa że jak na takiego trafisz, to coś upolujesz. Rzecz w tym że nikt nie udzieli Ci konkretnej informacji o której godzinie masz się pojawić, żeby na takiego delikwenta trafić, więc w zasadzie zostanie tylko wielogodzinne czatowanie pod bramą. Nie muszę chyba dodawać, że większe szanse masz w tygodniu niż w weekend.
Wiadomo, że nikt nie powie mi o której się pojawić w Vinowo, ale powie mi ktoś o której są treningi?
A zdeterminowany jestem. Cały wtorek i środę nie mam niczego do roboty będąc w Turynie więc z chęcią się tam wybiorę
FORZA JUVE
- Ein
- Juventino
To ja się podłączę do pytania licząc, że użytkownicy, którzy częściej jeździli na meczę rozwiążą moje wątpliwości.
Mianowicie :
czy feta po wygraniu LE możliwe, że byłaby połączona z fetowaniem Scudetto w ostatniej kolejce ?
Bo pojawił się plan, aby kolejny raz wybrać się do Turynu na ostatnią kolejkę i nie ukrywam, że byłbym wniebowzięty, gdyby Drughi organizowali jakieś mega świętowanie.
Czy raczej będzie standard, czyli LE osobno i Scudetto osobno ?
Mianowicie :
czy feta po wygraniu LE możliwe, że byłaby połączona z fetowaniem Scudetto w ostatniej kolejce ?
Bo pojawił się plan, aby kolejny raz wybrać się do Turynu na ostatnią kolejkę i nie ukrywam, że byłbym wniebowzięty, gdyby Drughi organizowali jakieś mega świętowanie.
Czy raczej będzie standard, czyli LE osobno i Scudetto osobno ?
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."