Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Konrad_cmf_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2014, 18:05

Można kupić zaraz po wejsciu do Muzeum w kasie.

tzu1991

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2014, 14:52

gdzie nejlepiej kupic bilety na mecz Juventusu u siebie? BO bez karty kibica ciężko widze z kupnem

Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2014, 22:50

tzu1991 pisze:gdzie nejlepiej kupic bilety na mecz Juventusu u siebie? BO bez karty kibica ciężko widze z kupnem
1 strona tematu sie klania:
https://www.listicket.com/ticketing/home.html

Nie jest wcale tak trudno. Na jutrzejszy mecz jeszcze sa bilety.

dillon210

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2014, 16:54

Witam wszytkich mam pytanko czy są organizowane jakieś większe ęgrupowe wypady na mecz do turynu byłbym zainteresowany i to bardzo a jeśli nie to będę staral się zalatwic cos na wlasną reke.
chyba ze jest ktoś chętny na jakiś meczyk oby tylko w weekend
pozdrawiam FORZA JUVE !!

painka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2014, 22:58

Planuję kupić bilety na mecz wyjazdowy Sassuolo - Juve (27.04).
Czy macie jakieś doświadczenie w kupowaniu takich biletów? Rozumiem, że jako kibic gości nie potrzebuję żadnej karty kibica? Czy podczas zakupu biletów będę widziała która trybuna jest dla gości? Nie chciałabym kupić złego biletu... Może to głupie pytania, ale to mój pierwszy wyjazd na mecz i wolę podpytać :)

tzu1991

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 09:14

na bilecie jet napisane miejsce rząd albo sektor w którym masz siedziec. A co do kibiców gosci to musisz zobaczyc na stronie Gospodarzy gdzie owy sektor jest i po prostu kupic bilet :) Kibice gosci nie potrzebują kart kibica :)

Dybala 4ever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 12:21

Mam pytanie, chociaż nie jest bezpośrednio związane z wyjazdem na mecz Juve, ale chodzi mi o fetę. W tamtym sezonie jak to było ? Że jak wygraliśmy z Palermo to było świętowanie i przejazdem autokarem przez Turyn czy też po ostatnim meczu domowym z Cagliari po wręczeniu pucharu i medali? W tym sezonie ostatni domowy gramy z Cagliari w 38 kolejce, a rok temu był wyjazd do Genui, dlatego było to robione szybciej. Pytam, bo to dla mnie ważne, a chciałbym pojechać być może na takową fetę Scudetto?

Kiper69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 12:37

O ile dobrze pamietam, to swietowanie i przejazd autobusem po miescie byl zaraz po domowym meczu z Palermo, a wreczenie pucharu po ostatnim meczu z Cagliari.

Obrazek
Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 12:44

Gdy zdobywaliśmy pierwsze mistrzostwo z Conte oficjalna feta była po ostatnim meczu sezonu. Był to mecz domowy z Atalantą, pożegnanie Alexa i wręczenie pucharu przez federację. Następnie chyba 2 godziny później rozpoczął się przejazd autokaru ulicami Turynu. Taka była oficjalna część bo kibice świętowali także po faktycznym zdobyciu mistrzostwa w Trieście.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
piachu01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 13:46

Reaper pisze:
tzu1991 pisze:gdzie nejlepiej kupic bilety na mecz Juventusu u siebie? BO bez karty kibica ciężko widze z kupnem
1 strona tematu sie klania:
https://www.listicket.com/ticketing/home.html

Nie jest wcale tak trudno. Na jutrzejszy mecz jeszcze sa bilety.
Witam
Chcę kupić bilety na Juventus-Liveorno przez tą stronę i przy wypełnianiu danych prosić mnie o card number i pin. Czyli bez karty biletu nie kupie?

FORZA JUVE
piachu01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 14:31

A jednak dało się bez karty. Czy w związku z tym muszę sobie przed meczem wyrobić kartę?

Na to pytanie już znalazłem odpowiedź:) Zostaje kwestia treningów

Edit:
Kolejne pytanie-wiecie w jakich godzinach są treningi w Vinovo?

Edit2:
Jako, że będę na meczu pierwszy raz to mam kolejne pytanie:
Czy po meczu lub przed (po przyjezdzie druzyny na stadion) jest możliwość zrobienia sobie fotek czy krótkiej rozmowy z zawodnikami?

FORZA JUVE
Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 22:39

piachu01 pisze:A jednak dało się bez karty. Czy w związku z tym muszę sobie przed meczem wyrobić kartę?

Na to pytanie już znalazłem odpowiedź:) Zostaje kwestia treningów

Edit:

Edit2:
Czy po meczu lub przed (po przyjezdzie druzyny na stadion) jest możliwość zrobienia sobie fotek czy krótkiej rozmowy z zawodnikami?
Mogę odpowiedzieć co do autokaru, gdyz widzialem jak wjezdzal. Mozna postac przy bramie i zobaczyc autobus ;) dalej wjezdzaja pod stadion i wydaje mi sie, ze nie ma mozliwosci. Musialby sprawdzic ktos z biletem na trybune gdzie autobus sie zatrzymuje.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2014, 23:24

piachu01 pisze: Edit:

Edit2:
Przed meczem masz marne szanse, dobrze będzie jak uda Ci się pomachać któremuś zawodnikowi przez szybę, po spotkaniu ... powiem tak, naprawdę sądzisz że taki Vidal po zapieprzaniu po boisku przez 90 minut nie ma nic lepszego do roboty, niż dyskutowanie pod stadionem z kibicami o pupie Maryny?

W miarę realne szanse żeby załapać się na autograf (i ewentualnie zamienić dwa zdania) masz w Vinovo. I tutaj pytanie, na ile jesteś zdeterminowany - niektórzy zawodnicy przyjeżdżają na trening dużo wcześniej, nie spieszy im się, spora szansa że jak na takiego trafisz, to coś upolujesz. Rzecz w tym że nikt nie udzieli Ci konkretnej informacji o której godzinie masz się pojawić, żeby na takiego delikwenta trafić, więc w zasadzie zostanie tylko wielogodzinne czatowanie pod bramą. Nie muszę chyba dodawać, że większe szanse masz w tygodniu niż w weekend.

piachu01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2014, 00:01

zahor pisze:
piachu01 pisze: Edit:

Edit2:
Przed meczem masz marne szanse, dobrze będzie jak uda Ci się pomachać któremuś zawodnikowi przez szybę, po spotkaniu ... powiem tak, naprawdę sądzisz że taki Vidal po zapieprzaniu po boisku przez 90 minut nie ma nic lepszego do roboty, niż dyskutowanie pod stadionem z kibicami o pupie Maryny?

W miarę realne szanse żeby załapać się na autograf (i ewentualnie zamienić dwa zdania) masz w Vinovo. I tutaj pytanie, na ile jesteś zdeterminowany - niektórzy zawodnicy przyjeżdżają na trening dużo wcześniej, nie spieszy im się, spora szansa że jak na takiego trafisz, to coś upolujesz. Rzecz w tym że nikt nie udzieli Ci konkretnej informacji o której godzinie masz się pojawić, żeby na takiego delikwenta trafić, więc w zasadzie zostanie tylko wielogodzinne czatowanie pod bramą. Nie muszę chyba dodawać, że większe szanse masz w tygodniu niż w weekend.
No masz racje nie było to mądre pytanie

Wiadomo, że nikt nie powie mi o której się pojawić w Vinowo, ale powie mi ktoś o której są treningi?
A zdeterminowany jestem. Cały wtorek i środę nie mam niczego do roboty będąc w Turynie więc z chęcią się tam wybiorę

FORZA JUVE
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2014, 00:20

To ja się podłączę do pytania licząc, że użytkownicy, którzy częściej jeździli na meczę rozwiążą moje wątpliwości.

Mianowicie :

czy feta po wygraniu LE możliwe, że byłaby połączona z fetowaniem Scudetto w ostatniej kolejce ?

Bo pojawił się plan, aby kolejny raz wybrać się do Turynu na ostatnią kolejkę i nie ukrywam, że byłbym wniebowzięty, gdyby Drughi organizowali jakieś mega świętowanie.

Czy raczej będzie standard, czyli LE osobno i Scudetto osobno ?

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
ODPOWIEDZ