Wszystko o Interze
- marek.siedlce
- Juventino
Tylko zwycięstwa Juve cieszą mnie bardziej niż porażki merdaczy
Tak więc idę spać w szampańskim humorze. Mecz sam w sobie średnio ciekawy, całe szczęście padł wymarzony dla mnie wynik.

FORZA JUVE !!!
- risto
- Juventino
gra Interu przypomina mi nasza gre w zeszlym sezonie. Czyli cos tam niby gramy a i tak przegrywamy
Dzisiaj na sedziego juz nie moga zwalic. Poki co to nie widze zeby ktorykolwiek transfer wzmocnil ta druzyne. Ba, jakosc nawet spadla
Kluczowe byl sprzedanie Eto. Ale to na nasze szczescie bo on najczesciej w zeszlym sezonie ciagnal gre Interu.

- annihilator1988
- Juventino
Wstyd. Ciekawe co Moggi widział w tym cały Johnattanie, mówiąc o nim, że może być świetny. To samo tyczy się Alvareza, który "wszedł" na zmęczonego przeciwnika. Zero zaangażowania w grze. Tfuuuu
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Zmienił ustawienie. Dał im 4. obrońców, jak chcieli. Przegrali z Turkami z GŁOWACKIM na środku obrony. Na własnym stadionie. Inter kompletnie bezradny w ataku. W obronie jeden błąd przez cały mecz, wykorzystany przez przeciwnika.
Gasperini
Gasperini

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Czyzby wszystko wracalo do normy po tak dlugim okresie(czyli Inter za Juve)? Miejmy nadzieje.
- Machnes
- Juventino
i tak im zazdroszcze poki co, ze mogą grac w tej Lidze Mistrzów
Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą, a zwyciestwo mogłoby troche podłechtać Morattiego i Gasperini byłby dłużej trenerem Interu 

- D-Rose
- Juventino
Nie boj nic. Nawet jezeli naszego Gaspa brzydal wywali na zbity pysk to przyjdzie kolejny magik, bo raczej na jakiegos koksa szans nie ma. Zresztą mowi sie o... Roberto Baggio. :shock:Machnes pisze:i tak im zazdroszcze poki co, ze mogą grac w tej Lidze MistrzówTrochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą, a zwyciestwo mogłoby troche podłechtać Morattiego i Gasperini byłby dłużej trenerem Interu
Ostatnio zmieniony 14 września 2011, 23:05 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Pewny? Lille ich zjada z połykiem. CSKA bez szans nie jest, zwłaszcza na swoim stadionie. Jeśli Francuzi i Rosjanie poradzą sobie z Turkami, to Inter na prawdę nie będzie w komfortowej sytuacji. Na pewno nie z taką grą.Machnes pisze:Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą
Nie ma co wróżyć końca Interu i mówić, że Juventus po zwycięstwie z Parmą wrócił na właściwe miejsce (chociaż pierwsze takim w sumie jest), bo za szybko na takie osądy. Jednak wszystko co się dzieje złego w Mediolanie cieszy, a po tej bardziej niebieskiej stronie szczególnie.

Arek.. DZIĘKUJEMY!*
*Tak tak, wiem, najpierw za mecz z Niemcami, ale co mi tam..
Ostatnio zmieniony 14 września 2011, 23:28 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
inter zaczyna mi przypominac juve za ferrary i zaccheroniego. juventus wtedy byl uzalezniony od diego, a inter jest teraz zalezny od sneijdera, gdy diego nie mial pomyslu na gre to juventus lezal, to samo staje sie z interem co mnie bardzo cieszy
- Swider10
- Juventino
Szkoda ze teraz nie jestesmy na miejscu Romy (jezeli chodzi i terminarz Serie A) była by duza szansa aby ich pokonac licze ze Roma chociaz zremisuje
A co do meczu (LM) to koszmar i jeszcze cos takiego pokazują na głównym polsacie i co wtedy ludzi maja mówic o poziomie gry w Serie A...
(M.City - Napoli zupełnie inny mecz)

A co do meczu (LM) to koszmar i jeszcze cos takiego pokazują na głównym polsacie i co wtedy ludzi maja mówic o poziomie gry w Serie A...
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Machnes
- Juventino
Za bardzo się poczułeś, rok temu też grali fatalnie a koniec końców wrócili do gry o scudetto z dnia na dzień. Moratti wywali Gaspa i przyjdzie jakiś strażak, który to ustabilizuje. Może faktycznie, ich wyjście nie jest takie pewne, ale to dalej główny faworyt, nie zapominajmy, o remisie CSKA i Lille. wydaje mi się, że Ty tez byś pieniądze postawił na nich a nie na CSKA...szczypek pisze:Pewny? Lille ich zjada z połykiem. CSKA bez szans nie jest, zwłaszcza na swoim stadionie. Jeśli Francuzi i Rosjanie poradzą sobie z Turkami, to Inter na prawdę nie będzie w komfortowej sytuacji. Na pewno nie z taką grą.Machnes pisze:Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą
tfu, żeby nikt nie pomyślał, że bronie Interu...
pzdr
- @D@$
- Juventino
Przegrali z drużyną która mogła do LE nie wejść, nie strzelili nic obronie z Głowackim na środku
no ciekawe.

Swoją drogą mogli puścić Villarreal-Bayern, MC-Napoli, czy nawet Benfica-MU a wybrali Trabzonspor...Swider10 pisze:A co do meczu (LM) to koszmar i jeszcze cos takiego pokazują na głównym polsacie i co wtedy ludzi maja mówic o poziomie gry w Serie A...