Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
hubijuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:42

Hasło dzisiejszego wieczoru to: Trabzonspor! :rotfl:

marek.siedlce

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:48

Tylko zwycięstwa Juve cieszą mnie bardziej niż porażki merdaczy :D Tak więc idę spać w szampańskim humorze. Mecz sam w sobie średnio ciekawy, całe szczęście padł wymarzony dla mnie wynik.

FORZA JUVE !!!
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:49

Forza Trabzonspor!!!

Inter w końcu został ukarany przez rękę Boską za swoje krętactwa i fałszywe tytuly!

Radujmy się i życzmy Gasperiniemu jak najdłużej pracy w Mediolanie.

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:50

gra Interu przypomina mi nasza gre w zeszlym sezonie. Czyli cos tam niby gramy a i tak przegrywamy :D Dzisiaj na sedziego juz nie moga zwalic. Poki co to nie widze zeby ktorykolwiek transfer wzmocnil ta druzyne. Ba, jakosc nawet spadla :D Kluczowe byl sprzedanie Eto. Ale to na nasze szczescie bo on najczesciej w zeszlym sezonie ciagnal gre Interu.

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:50

Wstyd. Ciekawe co Moggi widział w tym cały Johnattanie, mówiąc o nim, że może być świetny. To samo tyczy się Alvareza, który "wszedł" na zmęczonego przeciwnika. Zero zaangażowania w grze. Tfuuuu

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:52

Zmienił ustawienie. Dał im 4. obrońców, jak chcieli. Przegrali z Turkami z GŁOWACKIM na środku obrony. Na własnym stadionie. Inter kompletnie bezradny w ataku. W obronie jeden błąd przez cały mecz, wykorzystany przez przeciwnika.

Gasperini :ok:

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:55

Czyzby wszystko wracalo do normy po tak dlugim okresie(czyli Inter za Juve)? Miejmy nadzieje.

Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 22:58

i tak im zazdroszcze poki co, ze mogą grac w tej Lidze Mistrzów :) Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą, a zwyciestwo mogłoby troche podłechtać Morattiego i Gasperini byłby dłużej trenerem Interu :D

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:04

Machnes pisze:i tak im zazdroszcze poki co, ze mogą grac w tej Lidze Mistrzów :) Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą, a zwyciestwo mogłoby troche podłechtać Morattiego i Gasperini byłby dłużej trenerem Interu :D
Nie boj nic. Nawet jezeli naszego Gaspa brzydal wywali na zbity pysk to przyjdzie kolejny magik, bo raczej na jakiegos koksa szans nie ma. Zresztą mowi sie o... Roberto Baggio. :shock:
Ostatnio zmieniony 14 września 2011, 23:05 przez D-Rose, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:04

moze im sie uda wygrac w lidze jeden mecz, Gasp obrosnie w piorka ze maja DNA mistrzow swiata i do meczu z nami moze utrzyma stanowisko bo to juz za poltora miesiaca :D

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:06

Machnes pisze:Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą
Pewny? Lille ich zjada z połykiem. CSKA bez szans nie jest, zwłaszcza na swoim stadionie. Jeśli Francuzi i Rosjanie poradzą sobie z Turkami, to Inter na prawdę nie będzie w komfortowej sytuacji. Na pewno nie z taką grą.

Nie ma co wróżyć końca Interu i mówić, że Juventus po zwycięstwie z Parmą wrócił na właściwe miejsce (chociaż pierwsze takim w sumie jest), bo za szybko na takie osądy. Jednak wszystko co się dzieje złego w Mediolanie cieszy, a po tej bardziej niebieskiej stronie szczególnie.

Obrazek

Arek.. DZIĘKUJEMY!*

*Tak tak, wiem, najpierw za mecz z Niemcami, ale co mi tam..
Ostatnio zmieniony 14 września 2011, 23:28 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:27

inter zaczyna mi przypominac juve za ferrary i zaccheroniego. juventus wtedy byl uzalezniony od diego, a inter jest teraz zalezny od sneijdera, gdy diego nie mial pomyslu na gre to juventus lezal, to samo staje sie z interem co mnie bardzo cieszy

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:34

Szkoda ze teraz nie jestesmy na miejscu Romy (jezeli chodzi i terminarz Serie A) była by duza szansa aby ich pokonac licze ze Roma chociaz zremisuje :)
A co do meczu (LM) to koszmar i jeszcze cos takiego pokazują na głównym polsacie i co wtedy ludzi maja mówic o poziomie gry w Serie A...
(M.City - Napoli zupełnie inny mecz)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:47

szczypek pisze:
Machnes pisze:Trochę jestem zły, porażka niepotrzebna z grupy i tak wyjdą
Pewny? Lille ich zjada z połykiem. CSKA bez szans nie jest, zwłaszcza na swoim stadionie. Jeśli Francuzi i Rosjanie poradzą sobie z Turkami, to Inter na prawdę nie będzie w komfortowej sytuacji. Na pewno nie z taką grą.
Za bardzo się poczułeś, rok temu też grali fatalnie a koniec końców wrócili do gry o scudetto z dnia na dzień. Moratti wywali Gaspa i przyjdzie jakiś strażak, który to ustabilizuje. Może faktycznie, ich wyjście nie jest takie pewne, ale to dalej główny faworyt, nie zapominajmy, o remisie CSKA i Lille. wydaje mi się, że Ty tez byś pieniądze postawił na nich a nie na CSKA...

tfu, żeby nikt nie pomyślał, że bronie Interu...

pzdr

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 września 2011, 23:52

Przegrali z drużyną która mogła do LE nie wejść, nie strzelili nic obronie z Głowackim na środku :) no ciekawe.
Swider10 pisze:A co do meczu (LM) to koszmar i jeszcze cos takiego pokazują na głównym polsacie i co wtedy ludzi maja mówic o poziomie gry w Serie A...
(M.City - Napoli zupełnie inny mecz)
Swoją drogą mogli puścić Villarreal-Bayern, MC-Napoli, czy nawet Benfica-MU a wybrali Trabzonspor...

ODPOWIEDZ