Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 22:54

3-1 świetny wynik, ale nadal nie przesądza o 2-meczu.
Szkoda tego strzału Maggio, miał całą lewą stronę pustą, ale akurat musiał strzelić w Cola :doh:

Żadnej angielskiej drużyny w 1/4 LM, dawno czegoś takiego nie było, oby teraz to się udało :smile:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 22:57

UEFA ustawiła losowanie par 1/8 żeby włosi wyeliminowali anglików. To potwierdzone info.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:01

Lavezzi&Cavani :bravo: :bravo: :bravo: Te dwójke chce w Juve! Dwójka za 50mln to byłby dobry interes ;)
Świetny mecz w Neapolu, od początku piłkarze Mazzarriego przeważali i nagle taki błąd. Właśnie ten gol może ich dużo kosztować ale jestem dobrej myśli, żadnych anglików w 1/4 i o to chodzi! :dance:
Udany wieczór dla włoskiej piłki. Brawa dla Napoli.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

mały demotywatorek dla wszystkich, co pieją o powrocie calcio na szczyt.
współczynnik za sezon 11/12 w europejskich pucharach:
Włochy: 10.214
Niemcy: 11.250

:prochno:

Jak już pisałem, jeśli odzyskamy 4 miejsca do LM, to będzie to za 3-4 lata. Warunki muszą być dwa:
-musimy punktować jak w tym roku (a współczynnik będzie dzielony na mniejsza ilość drużyn)
-walić pejczem po pysku olewusów w Lidze Europy, dawać im minusowe punkty do tabeli, albo zabierać im drugie śniadanie, cokolwiek.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

panowie, mam pytanie kiedy realnie mozna spodziewac się by z Serie A znowu graly 3 druzyny + 4 elimancje do LM? co sie musi stac, czy np jakby ktos z Wloch wygral LM to by tak sie stalo czy niekoniecznie.? czy po tym jak te miejsce Wlosi stracili (jak z zaufaniem) jeszcze wiele musi wody w rzekach przeplynac by znow te miejsce (zaufanie) odzyskać?

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:02

annihilator1988 pisze:Brawo :bravo: , gdyby tak jeszcze inter jakimś cudem odprawił OM z LM :roll:
Noo, bez przesady. Szkoda tylko, że dobra gra w LM nie idzie w parze z LE.
Marian. pisze:Marzy mi się, żebyśmy w przyszłym sezonie w LM (o ile się zakwalifikujemy), grali z takim zaangażowaniem jak Neapolitańczycy w tej edycji LM.
Jeśli dalej trenerem będzie Conte to o zaangażowanie się nie martwiłbym, pytanie jakie to da efekty.
De Rossi pisze:Kurczę, ten Lavezzi to taki trochę Pepe, nasz Simone w niczym nie ustępuje Argentyczkowi a kosztował 20 milionów mniej - niezły interes zrobił Marrotta. A Cannavaro to powinien czyścić buty Bonucciemu, bo jest gorszy - żałosny zawodnik.
Jeśli cały ten komentarz miał być ironią to coś ci nie wyszło i nie wiem czemu przy każdej okazji jedziesz po Pepe.
cerb pisze:Przynajmniej Kołtonie i inne Borki nie będą przy skrótach środowych z LM pierniczyć o włoskim Catenaccio.
Spokojna głowa, pojadą np. do Londynu po 0:0 i się zacznie.
Rzecznikiem Interu napewno nie jestem, ale też mnie bawiły zarzuty, że w '10' na Camp Nou grali defensywnie... :prochno:

Lavezzi? No też bym go chciał, w sumie bardziej nam się przyda niż Jovetic, bo jednak prawa pomoc jest teoretycznie pilniejsza (chyba że Krasic wróci do łask), a Czarnogórzec to chyba lepiej radzi sobie na lewym ataku jak już... Tylko czy wart jest 31 mln? Myślę, że Juve da góra 15-20 mln i być może sprawa padnie.
stahoo pisze:UEFA ustawiła losowanie par 1/8 żeby włosi wyeliminowali anglików. To potwierdzone info.
No już dajcie spokój z biednymi wyznawcami teorii spiskowych. Inna rzecz, że Napoli ma dosyć kiepawe losowania w porównaniu np. z Interem, ciekawe na kogo trafią ew. w 1/4. Przy ich farcie pewnie Real lub Barca.

edit: @De Rossi - ale ja nie piszę o tym przy okazji Napoli-Chelsea w LM :doh: Ale jak już chcesz to podtrzymuję, że nie chcę tego pajaca na euro. Fuck, jednak napisałem o Balotellim w tym temacie....
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2012, 23:11 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:06

Piękny wynik i piękna gra.

Tak jak wszyscy już napisali: Cavani i Lavezzi 8) Szkoda że nie wbili gola na 4:1 bo to już raczej definitywnie rozstrzygnęłoby sprawę awansu a tak jeszcze nie można się w pełni cieszyć kolejną rundą dla Napoli. Aczkolwiek nie wydaje mi się by Chelsea w takiej formie zdołała to odrobić na SB.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:07

pan Zambrotta pisze:współczynnik za sezon 11/12 w europejskich pucharach:
Włochy: 10.214
Niemcy: 11.250
Wszystko dzięki Palermo i Romie, które dały lidze całe 1,5 pkt, dzielone przez 7.

@D@$ pisze:nie wiem czemu przy każdej okazji jedziesz po Pepe.
Z tego samego powodu, dla którego Balotelli nie powinien grać w reprezentacji bo dalej będą gadać, że włosi to aktorzy i prowokatorzy.

Jutro z całych sił za Interem.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:16

rammstein, wtedy kiedy wloskie ekipy zaczna notowac znacznie lepsze rezultaty w pucharach niz Niemcy, punktowane sa remisy, zwyciestwa i awanse do kolejny rund, ranking jest aktualizowany co sezon (chciaz mam wrazenie, ze jesli juz kogos przeskoczymy to nie beda to nasi zachodni sasiedzi... co za tym idzie nie stanie sie to szybko)...

btw nie rozumiem waszej sympatii do wloskich klubow w pucharach, dla mnie na dobra sprawe w LM moglby wystepowac tylko Juventus, wracamy na wlasciwe tory i miejmy nadzieje rozwazania czy zmiescimy sie na pudle beda za chwile wspominane jak zly sen

jutro sciskam kciuki do bialosci za OM :twisted:
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2012, 23:24 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:22

no w sumie masz racje, najwazniejsze aby Juventus gral, a te czcze prosby by bylo 4 miejsce w LM to chyba tylko dlatego ze zawsze wieksza szansa ze nasze Juve znajdzie sie w pierwszej czwórce;) ale po tym sezonie musi byc LM dla Juventusu, zasluzyli na to, niz jakies przeciętne Udinese czy Lazio, nie wspominajac o Interze, które za niektore wyniki szczegolnie ostatnie powinno dostac jakąs karę, chociaz i tak pewnie jakos sie uratują i zajmą 3 miejsce.. ale mam nadzieje ze tak sie nie stanie.. Juventus, Milan, Napoli!!

Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:34

btw nie rozumiem waszej sympatii do wloskich klubow w pucharach, dla mnie na dobra sprawe w LM moglby wystepowac tylko Juventus, wracamy na wlasciwe tory i miejmy nadzieje rozwazania czy zmiescimy sie na pudle beda za chwile wspominane jak zly sen
Jak kiedyś by doszło do sytuacji, że w LM mogły by grać tylko 2 włoskie drużyny to sobie pomyśl jaki byłby problem. Juve trafia się gorszy sezon, zajmujemy 3-4 miejsce i nie gramy w LM.
Tu chodzi o dobro i prestiż Serie A.

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2012, 23:43

Gotti pisze:
Jak kiedyś by doszło do sytuacji, że w LM mogły by grać tylko 2 włoskie drużyny to sobie pomyśl jaki byłby problem. Juve trafia się gorszy sezon, zajmujemy 3-4 miejsce i nie gramy w LM.
Tu chodzi o dobro i prestiż Serie A.
Bez przesady, aż tak źle nie będzie. 3 zespoły w LM to minimum. Jak niektórzy wyżej, też chce Laviezziego i Cavaniego w Juve :D .

Forza Juve!
Deyvid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 00:08

Na Inter to ja bym nie liczył za bardzo w tym sezonie..
Ja obstawiam, że Milan z włoskich ekip ugra najwięcej, śmiem nawet sądzić, że jest duża szansa na półfinał.

sebastian10

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 00:11

Juve nie stać ani na Cavaniego ani na Lavezziego.
fajnie sie wypromowali na słabej Chelsea

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2012, 00:25

sebastian10 pisze:Juve nie stać ani na Cavaniego ani na Lavezziego.
fajnie sie wypromowali na słabej Chelsea
Etaaaam. Bylismy w stanie placic Amauriemu 4,2m euro rocznie to bedzie Nas stac na 5 dla Lavezziego. Bylismy w stanie wydac 25m na Melo czy Diego, to bedzie Nas stac wydac 31 na Lavezziego.

O ile awansujemy do LM.

ODPOWIEDZ