tatuaże
- white_wolv
- Juventino
Ja sie wyłamie i powiem ze bardziej mi pasowala wersja bez kolorów (ta którą miales po 1 sesji). Tak czy owak zadales szyku 8)
- Lypsky
- Juventino
Może zaskoczę Cię, ale uwierzę, tak samo jak w to, że robił Ci to kumpel. Nie bierz tego do siebie, ale viking jest słabiutki, jego wykonanie pozostawia sporo do życzenia.dadziooo pisze:kolega,który na co dzień pracuje w salonie tatuaży za granicą.dlatego muszę czekac do wrz albo paź aż przyjedzie to mi bedzie poprawiał tak jak chce.
cenowo pewnie nie uwierzysz,ale za vikinga dałem 200 a za jokera 100
Twarz Jokera niezła.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Boksic9
- Juventino
bardzo fajne tatuaże Viking i joker ładnie wykonane i sadze ze za tą cenę warto ..
bo co ja mam powiedzieć o swoich dziarach eehhh szkoda gadac cztery mam dwie zrobił kolega , jedną to mi tak spartolił że siara .. potrzebne około 800 zł na poprawę ;p pokrycie tego cuda !!! inną dziarą
bo co ja mam powiedzieć o swoich dziarach eehhh szkoda gadac cztery mam dwie zrobił kolega , jedną to mi tak spartolił że siara .. potrzebne około 800 zł na poprawę ;p pokrycie tego cuda !!! inną dziarą
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- tabo89
- Juventino
Myślałem, że mam jakieś deja-vu albo mi sie kiedyś sniło ale już o tym pisałeś jakiś miesiąc temu.

To może pokaż, nie będę się śmiać, obiecujęBoksic9 pisze:ja mam 4 dziary i każda żałuje i chetnie bym usunął lecz brak kasy .. chce sobie zrobic jedna związaną z Juve i tyle a tamte prawdopodobnie zakryje
- Boksic9
- Juventino
no ok ;p ale kurde nie śmiej sie :rotfl: he he z tego można sie tylko śmiać
nie dobra wymaga poprawek tak to jest jak robi kolega ehhh dobrze ze tamte trzy wyglądają w miarę ;p
http://img532.imageshack.us/i/27117256.jpg/
nie dobra wymaga poprawek tak to jest jak robi kolega ehhh dobrze ze tamte trzy wyglądają w miarę ;p
- STAN
- Juventino
nie ma takiej tragedii, myślałem już ze to będzie jakiś marynarz z fajkąBoksic9 pisze:no ok ;p ale kurde nie śmiej sie :rotfl: he he z tego można sie tylko śmiać

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A już myślałem, że będzie się nadawało do tej galerii http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/25946/ ... _ha_ha_ha/
... a tak to nie jest najgorzej.
... a tak to nie jest najgorzej.
Capo di tutti capi
- Boksic9
- Juventino
Lypsky prędzej czy później poprawie ale powiem Ci że duzo ludzi mowi że nie jest aż taki zły !!! mi tam sie nie podoba ;/ masz racje hara aż tak nie jest zły jak tutaj podałeś link z okropnymi dziarami ;p he
Ostatnio zmieniony 06 marca 2010, 17:35 przez Boksic9, łącznie zmieniany 1 raz.
- dadziooo
- Juventino
Lypsky nie mam ci za złe to co napisałeś(wyraziłes swoją opinie)ale dziś tak z ciekawości przeglądnąłem dokładnie cały omawiany temat i dość często sie uśmiechałem)))piszesz że mój viking jest słaby-widziałem gorsze tu i za takie kwoty że się śmiałem,choć nie mi oceniać to co ktoś sobie wydziarał.poza tym jakoś zabierasz głos a nic ze swojej strony nie przedstawiłeś.
Powiem szczerze,że jeszcze się nie spotkałem z taką oceną od innych osób jak twoja(mi się podoba i wali mnie to co ktoś sobie myśli)ale nawet jak zapytałem sie w salonie ile by to kosztowało to mnie "zabili" ceną(800PLN)gdzie ja dałem 200 i wiem że zrobiłem dobry interes(zainwestuje jeszcze 100 i bedzie cały w kolorze)
Powiem szczerze,że jeszcze się nie spotkałem z taką oceną od innych osób jak twoja(mi się podoba i wali mnie to co ktoś sobie myśli)ale nawet jak zapytałem sie w salonie ile by to kosztowało to mnie "zabili" ceną(800PLN)gdzie ja dałem 200 i wiem że zrobiłem dobry interes(zainwestuje jeszcze 100 i bedzie cały w kolorze)
BIANCONERI FOREVER!!!!!!!!