Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2018, 11:19

Czarne chmury nad mercato Interu. Tam chyba zanosi się na sprzedaż Icardiego za konkretny hajs bo po stracie Cancelo odpada im również Rafinha. Są przecieki, że Inter miał klauzule bodaj 38 mln i z niej nie skorzystał licząc na to, że uda się zbić kilka mln z tej ceny, ale szefowie Barcy mówią - ni hoooyaa.
Patrząc na to, że żeby kogoś kupić muszą sprzedać...może faktycznie ten Icardi odejdzie bo kasa z Kondogbii nie była jakaś bardzo duża.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2018, 11:48

wszystko, co tym merdaczom krzyżuje plany to miód na me serce.

ofc, Icardiego u nas widziałbym głównie pod kątem ich bólu tyłka, toteż wznoszę modły, by nam się udało z Cancelo.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2018, 23:28

GDS podaje informacje o rzekomym dealu na linii Roma - Inter. Do Mediolanu powędruje Nainggolan, a w przeciwną stronę, uwaga, uwaga, 24mln + niejaki Nicolo Zaniolo oraz... Santon. :prochno:

Czegoś tu nie rozumiem. Nie jestem w stanie uwierzyć, że Roma jest na tyle głupia, że odda swojego kluczowego zawodnika za paczkę fajek + no-name + średniak do kwadratu. Gdzie tu biznes? Gdzie tu logika? Nie dość, że wzmacniają bezpośredniego rywala, to w dodatku biorą tyle pieniędzy, za które będą mogli kupić co najwyżej Sturaro.

Warto też dodać, że w teorii to właśnie Inter powinien być pod ścianą ze względu na problemy z FPP, a ci zamiast się nagimnastykować przy negocjacjach, to dostają prezent od Romy i pewnie jakiegoś handjoba pod stołem.

Tam się musiało coś odwalić, bo nie uwierzę w tak dziwne sumy.

Obrazek
jarmel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2018, 08:40

Przecież Nainggolan ma tak nierówno pod sufitem jak żaden inny piłkarz. To chyba wystarczający argument za jego oddaniem.
Będzie idealnie pasował do Interu ;)

#AllegriOut
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 45 razy
Otrzymał podziękowanie: 46 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2018, 08:42

Jeszcze 2-3 lata temu bym zazdrościł Interowi a teraz Niang to równia pochyła. Sługi, melanż i siano w głowie robią swoje.

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2018, 12:27

jarmel pisze:Przecież Nainggolan ma tak nierówno pod sufitem jak żaden inny piłkarz. To chyba wystarczający argument za jego oddaniem.
No tak, ale jak Bonucci odchodził z Juve, to był nieustanny płacz odnośnie kwoty jego transferu, mimo że popadł w konflikt z połową szatni, nie dogadywał się z trenerem, ego wywaliło mu poza skale, a w dodatku spoliczkował swojego kolegę z drużyny w przerwie LM. Podwójne standardy czy co? :)

Każdy wie jak prowadzi się Radja. Alkohol, papierosy, imprezowy tryb życia i na pewno nie podbije to jego ceny, ale żeby wypuszczać za 'marne' 24mln + ogóry? Podejrzewam, że więcej zyskaliby na zostawieniu go i korzystaniu z jego usług niż pozbywać się do bezpośredniego rywala.

Niemniej liczę na to, że powtórzy się sytuacja z Banegą czy Joa Marią. W końcu mięli mięc klasowego pomocnika, który podniesie poziom drugiej linii, ale chyba wszyscy wiemy jak to się skończyło. Oby tutaj było podobnie. :P

Obrazek
jarmel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2018, 12:53

Dziwne porównanie z tym Bonuccim. Nainggolan zachowuje się jak ostatni patol regularnie, a Bonucci po prostu popadł w konflikt z trenerem. Nikt nas nie wie co tak naprawdę wydarzyło się w szatni w przerwie finału więc tylko sobie możemy układać historie. Na dodatek Bonucci w momencie transferu był uważany za jednego z najlepszych defensorów na świecie, a Belg? Nawet nie pojechał ze swoją reprezentacją na mundial, a znany jest głównie fanom Serie A.
Ja się cieszę, że Inter pozyskał Nainggolana, jestem pewien że będą mieli z nim bardzo wesoło ;) Na miejscu Romy też chętnie pozbyłbym się go za taką kasę.

#AllegriOut
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2018, 15:14

Belg skiśnie tam jak sam klub. Bardzo mnie to cieszy.

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
IL_Serpente

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2018, 12:47

Jarmel
myślę że trochę przesadzasz. Mieszkam na wyspach i tutaj wielu Anglików czy Irlandczyków wielce ceni Radje i uważają go za topowego pomocnika w Europie. Koło Pjanica i SMS to top3 ligi więc wyciągnięcie go za tą śmieszna sumę to majstersztyk Ausilio :) myślę że Radja da nam 3 lata gry na topowym poziomie, szczególnie pod wodzą Spalla.

Gałcio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2018, 13:50

Pod wodza Spalla to Inter w ogóle powinien dostać Scudetto z urzędu. A nie czekaj, to już było. :prochno:

Jak czytam wypociny kibiców Interu od paru lat, mam wrażenie, że oni mają na kazdej pozycji jakiegoś TOPa lub kogoś, kto do tego miana aspiruję, aż dziw bierze, że rywale sie nie kładą przed samym przeczytaniem składu.

Nigdy nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem.
dimebag11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 94 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2018, 14:26

Gałcio pisze:Pod wodza Spalla to Inter w ogóle powinien dostać Scudetto z urzędu. A nie czekaj, to już było. :prochno:

Jak czytam wypociny kibiców Interu od paru lat, mam wrażenie, że oni mają na kazdej pozycji jakiegoś TOPa lub kogoś, kto do tego miana aspiruję, aż dziw bierze, że rywale sie nie kładą przed samym przeczytaniem składu.
Sęk w tym, że działacze Interu i znaczna część ich kibiców zrozumieli wreszcie, że aby realnie włączyć się do gry o Scudetto potrzeba paru lat solidnej budowy drużyny i ciężkiej pracy a nie namaszczanie się mistrzem po udanym początku sezonu jak za Manciniego, gdyż coś takiego jak nasze niespodziewane zwycięstwo Juve w pierwszym sezonie Conte czy majster Leicester zdarza się bardzo rzadko. Pierwszym krokiem do powrotu Mediolańczyków do czołówki włoskich ekip miało być zakwalifikowanie się do LM i tego właśnie dokonali, co jest istotne w kontekście finansowym oraz przyciągnięcia lepszych graczy. Dodatkowo widać, że w ich polityce transferowej jest wreszcie jakiś zamysł i spora mądrość, gdyż za darmo dołączył do nich jeden z najlepszych stoperów Serie A oraz solidny lewy obrońca - Asamoah. Jeśli prawdą okażą się warunki przyjścia Nainggolana za około 22 mln &#8364; + jacyś dwaj gracze, to też będzie świetne posunięcie ze strony Interu, bo Belg wciąż jest topowym pomocnikiem ligi, który zapewni ich pomocy wskoczenie na wyższy poziom. Zobaczymy jakie następne kroki podejmą działacze Interu i czy nie dojdzie do jakiejś dużej sprzedaży, a wyznacznikiem ich poziomu może być przyszły sezon, gdzie będą musieli podzielić siły między Serie A i LM (której de facto nie będzie można potraktować po macoszemu jak to miało miejsce z LE).

Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 31 razy
Otrzymał podziękowanie: 71 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2018, 12:53

Wypadek samochodowy Nainggolana: https://www.calciomercato.com/en/news/i ... rash-40687

Mały, ale wariat :prochno:

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2018, 12:55

jackop pisze:Wypadek samochodowy Nainggolana: https://www.calciomercato.com/en/news/i ... rash-40687

Polowanie na Ronaldo rozpoczęte.

kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 08 lipca 2018, 13:03

jackop pisze:Wypadek samochodowy Nainggolana: https://www.calciomercato.com/en/news/i ... rash-40687

Idealne miejsce dla tego troglodyty. Kto jak kto, ale on się urodził żeby trafić w to miejsce. Głupek w cyrku :rotfl:

:allegri: na śmietnik
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2018, 13:05

Bardzo cenie/ceniłem Nainggolana za umiejetnosci piłkarskie, ale ten transfer za te 20-pare milionów do Interu i incydenty pozaboiskowe pachną mocno "późnym" Vidalem. Czyli Vidalem bez formy, grającym na pół gwizdka i mającym problemy sam za sobą. To wszystko się tak skumulowało, że ostatecznie bardzo szybko się chłopaka pozbyliśmy. Tak samo jak teraz Roma Nainggolana.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
ODPOWIEDZ