Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Tutaj masz płace wszystkich zawodników Serie A za sezon 2016/2017. Jak masz lepsze źródło, niż LGdS to możesz się podzielić.kujas pisze:Bzdura, zarabiał 5 mln euro + bonusy.Tony Montana pisze:Miał 3,5 melona tyle samo co Kielon

- wagner
- Juventino
3,5 jak pisał @Tony. Tyle tylko, że z tego co pamiętam Babol przedłużał umowę w grudniu dostajac podwyżkę. Teraz jednak nie mam możliwości zweryfikowania info.
kd pisze:Milan wyrwał tylko cegiełkę z naszego muru, u nas mur stoi z małą dziurą, oni postawili ta cegłę i myślą że mają mur.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 79 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Cały czas pojawiają się jakieś plotki odnośnie SMSa w Juve, a jego przyjście nierozerwalnie wiąże się z jakąś większą sprzedażą (Pjanić lub Alex Sandro). Wiadomo, że są to tylko plotki, ale zawsze kryje się w nich jakaś szczypta prawdy. Wczoraj bodajże były informacje o tym, że działacze Realu przylecieli do Włoch na rozmowy. Dodatkowo media podsycają atmosferę wspominając o tym, że Modrić wciąż nie dogadał się z Królewskimi i naciska na transfer do Interu. W obliczu tego, że Madryt opuścił już Kovacić, a sytuacja drugiego z Chorwatów jest niepewna, to jestem przekonany, iż Real poluje na środkowego pomocnika (a z Italii będzie to albo Pjanić albo SMS mimo, że profil obu zawodników znacząco się różni).Poprostu pisze:A widzisz w ogóle takie zamieszanie? Ja jakoś nie szczególnie. :co?:dimebag11 pisze:Nie podoba mi się zamieszanie wokół SMSa i Pjanica z Realem w tle.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- kujas
- Juventino
Bonucci przedłużył kontrakt z Juve 19 grudnia 2016 roku.
http://www.juventus.com/it/news/news/20 ... l-2021.php
http://www.goal.com/en/news/723/serie-a ... w-contract
http://www.juventus.com/it/news/news/20 ... l-2021.php
http://www.goal.com/en/news/723/serie-a ... w-contract
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Wprawdzie nigdzie nie jest napisane konkretnie jak duża to była podwyżka (oprócz tego artykułu gdzie napisali, że powyżej 4 mln. https://www.foxsports.it/2016/12/19/juv ... iomercato/ ), ale można założyć, że było to albo właśnie 5,5 mln. albo coś bliskiego i teraz po prostu dostał znowu to samo.
- tomassi14
- Juventino
Ciekawe czy kiedyś dostanie gwiazdkę wokół stadionu.Tony Montana pisze:
Bonucci jaki zadowolony, że w końcu może coś wygrać :-)
I pensja jaka zacna - duża podwyżka względem tego co miał u nas przed odejściem (chociaż oczywiście mniej, niż w Milanie).
Jak dla mnie to zwykły najmnik, nawet gdyby zrobił gałkę każdemu z ultrasow z curva sud to bym nie wybaczyl, niech gra bo mało mu nie płacą
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
120 milionów za SMS. Drzwi zamknięte.
Pogba dziś w Man UTD. Drzwi raczej zamknięte.
Jednak zakończyliśmy mercato bez tego 'kopa' do pomocy.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Trzeba mieć nadzieję, że chociaż 2 z 3 się spełnią (kolejność według prawdopodobieństwa):Adrian27th pisze:120 milionów za SMS. Drzwi zamknięte.
1. Matuidi niesiony tytułem mistrza świata zacznie grać jak za najlepszych lat
2. E.Can okaże się drugim Vidalem, który świetnie wszedł w drużynę
3. Bentacur eksploduje
W odkurzenie Khediry albo Marchisio nie chce mi się wierzyć.
Choć szczerze powiedziawszy, mnie się wydaje, że Allegri będzie chciał wrócić na stałe 4-2-3-1, tylko zamiast D.Alvesa będzie Cancelo, za miast Higuaina - C.Ronaldo.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
W pełni się podpisuje pod każdym zdaniem.Crunny pisze:Trzeba mieć nadzieję, że chociaż 2 z 3 się spełnią (kolejność według prawdopodobieństwa):Adrian27th pisze:120 milionów za SMS. Drzwi zamknięte.
1. Matuidi niesiony tytułem mistrza świata zacznie grać jak za najlepszych lat
2. E.Can okaże się drugim Vidalem, który świetnie wszedł w drużynę
3. Bentacur eksploduje
W odkurzenie Khediry albo Marchisio nie chce mi się wierzyć.
Choć szczerze powiedziawszy, mnie się wydaje, że Allegri będzie chciał wrócić na stałe 4-2-3-1, tylko zamiast D.Alvesa będzie Cancelo, za miast Higuaina - C.Ronaldo.
Nam potrzeba przede wszystkim marzeń nr 2 i 3 bo inaczej nasz budżet długodystansowo się rozsypie.
W przyszłym sezonie liczę na SMS i Matiala przy odejściu Mandzu i Khediry i utrzymaniu 1 składu.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Skoro ten dzban Sturaro oblal testy medyczne w Sportingu, to tym bardziej nie powinien zostać dopuszczony do kadry Juventusu w tym sezonie. Niech pijawa wegetuje do końca sezonu i znajdzie sobie jakąś fuche, może murawe podlewać, albo prasować garnitur Allegriego. Co za kołek. 

- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Co ciekawe nie przeszedł przez problemy z ręką.Baczu pisze:Skoro ten dzban Sturaro oblal testy medyczne w Sportingu, to tym bardziej nie powinien zostać dopuszczony do kadry Juventusu w tym sezonie. Niech pijawa wegetuje do końca sezonu i znajdzie sobie jakąś fuche, może murawe podlewać, albo prasować garnitur Allegriego. Co za kołek.