Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nieograny w poważnych meczach bramkarz za 80 melonów to dla mnie HITmns pisze:Baj de łej
najmniej ciekawe "mercato" w PL od wielu wielu lat... zadnego HITA

Niech się modlą, żeby się sprawdził, bo inaczej będzie wtopa dekady.
- mns
- Juventino
hit dla basków to napewno, mysle ze jeszcze dlugo nie beda wierzyc jak do tego doszloTony Montana pisze:Nieograny w poważnych meczach bramkarz za 80 melonów to dla mnie HITmns pisze:Baj de łej
Niech się modlą, żeby się sprawdził, bo inaczej będzie wtopa dekady.

- Tony Montana
- Juventino
Słyszałem, że było nawet 20 melonów, ale ZZ zablokował transfer.mns pisze:hit dla basków to napewno, mysle ze jeszcze dlugo nie beda wierzyc jak do tego doszloTony Montana pisze:Nieograny w poważnych meczach bramkarz za 80 melonów to dla mnie HITmns pisze:Baj de łej
Niech się modlą, żeby się sprawdził, bo inaczej będzie wtopa dekady.rok temu real w ostatniej chwili z niego zrezygnowal a wszystko mialo sie zamknac w granicach 25-30 melonow...
I dla przypomnienia suche statystyki podsumowujące transfer:
Lepiej, żeby grał bardzo dobrze bo inaczej angielskie media go zjedzą na śniadanieTony Montana pisze: Za to do Realu powędruje za jakieś 40 melonów Courtois, który:
1. Raptem 2 lata starszy
2. Porządnie ograny w 2 mocnych ligach (Kepa do niedawna kopał sobie LaLiga 2)
3. Podstawowy bramkarz bardzo silnej reprezentacji (vs gość z 1 występem)
4. Kilkadziesiąt spotkań w europejskich pucharach vs 0 słownie zero spotkań
I to wszystko w 2 lata różnicy. Nie wiem może ten gość to kozak i w Chelsea z miejsca stanie się topem, ale póki co jest to dla mnie jedno wielkie XD

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Nie pomyliły wam się tematy? 
Jeżeli sprzedając Sturaro wyciągniemy więcej niż zapłaciliśmy to będzie ruch porównywalny do sprowadzenia Ronaldo
Niestety przeczuwam szopkę jak swego czasu z Melo.

Jeżeli sprzedając Sturaro wyciągniemy więcej niż zapłaciliśmy to będzie ruch porównywalny do sprowadzenia Ronaldo

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Swoją drogą wygląda na to, że jest jakaś szansa na pozostanie w drużynie Keana. Jakoś mało ruchu wokół niego a jakbyśmy go zatrzymali i ewentualnie dali grać też w drużynie U23 to zostałby oficjalnie naszym wychowankiem.
Btw, odnośnie drużyny U23 lub też jak kto woli Juventus II, dziś potwierdziliśmy Idrissę Toure z Werderu, który następny sezon spędzi właśnie w naszej drużynie rezerw.
Btw, odnośnie drużyny U23 lub też jak kto woli Juventus II, dziś potwierdziliśmy Idrissę Toure z Werderu, który następny sezon spędzi właśnie w naszej drużynie rezerw.
- TURBOPAWEL
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
mam nadzieje, ze zrobimy MK9 i damy mu trochę popykać na szpicy
- San Holo
- Madridista
Żadnej wymiany nie będzie, według Marki i Libertad Digital, transfer upadł jeszcze na wstępie. Dodatkowo Real szykuje dużą podwyżkę dla Modricia, co ma przekonać go do pozostania w Madrycie. Tutaj liczy się kasa, spora kasa. Akurat takich plotek o odejściu do Interu, dżentelmeńskiej umowie z Perezem czy newsach o Modriciu w Anglii bym się nie spodziewał po tym z natury cichym i spokojnym piłkarzu. Podwyżka mu się należy, jako potencjalnemu kandydatowi do Złotej Piłki i najlepszemu piłkarzowi Mundialu, ale myślę, że mógł to załatwić ciszej, bez takiego rozgłosu.Adrian27th pisze:Według Hiszpańskich mediów Real przyleciał bo Icardiego.
Śmierdzi mi wymianą Modric-Icardi
- Tony Montana
- Juventino
Skoro nawet srający złotem Angole nie byli w stanie dać za Sturaro 15 melonów (a jemu dodatkowo taka fizyczna liga jako przecinakowi powinna pasować) to ja już się pogodziłem z tym, że zostanie.
Nikomu nie jest potrzebny zawodnik, który przy naszym środku pola (który 90% forum uważała za najsłabszą naszą formację) rozgrywa w lidze 600 minut.
Szukałem teraz dla pewności jaką on ma pensję i po tym widać jaki jest w internecie burdel - rozpiętość od 1,5 mln do 2,5 mln oczywiście wszystko netto bo porównałem do innych zawodników. W podawaniu 2,5 mln przodują źródła angielskie, chyba słabo poinformowane bo kto zaoferowałby taki kontrakt takiemu dzbanowi?
Wyciągnięcie za gościa 10 melonów w obecnej sytuacji uznałbym za sukces, bo gdzie on miał iść jak nie do Anglii? (dostałby przynajmniej podwyżkę może bo z płacami też się tam nie szczypią.
Skończy się pewnie na tym, że zostanie u nas, albo roczne wypożyczenie oczywiście bez obowiązku wykupu.
Nikomu nie jest potrzebny zawodnik, który przy naszym środku pola (który 90% forum uważała za najsłabszą naszą formację) rozgrywa w lidze 600 minut.
Szukałem teraz dla pewności jaką on ma pensję i po tym widać jaki jest w internecie burdel - rozpiętość od 1,5 mln do 2,5 mln oczywiście wszystko netto bo porównałem do innych zawodników. W podawaniu 2,5 mln przodują źródła angielskie, chyba słabo poinformowane bo kto zaoferowałby taki kontrakt takiemu dzbanowi?
Wyciągnięcie za gościa 10 melonów w obecnej sytuacji uznałbym za sukces, bo gdzie on miał iść jak nie do Anglii? (dostałby przynajmniej podwyżkę może bo z płacami też się tam nie szczypią.
Skończy się pewnie na tym, że zostanie u nas, albo roczne wypożyczenie oczywiście bez obowiązku wykupu.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Do Anglii najwcześniej w styczniu, bo okienko zamknęło się o godzinie 18:00 czasu polskiego
Może Sturaro chciałby wybrać jakiś egzotyczny kierunek: Turcja, Chiny, Sosnowiec?
Kean w sam raz do JU23.

Kean w sam raz do JU23.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Hej, a chodzi o wykupienie po roku?Poprostu pisze:TuttoUdinese
Udinese zaoferuje 20 mln za Keana. Juve będzie miało możliwość odkupu gracza za 30.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Tony Montana
- Juventino
Tak wiem @jackop dlatego napisałem "skoro nawet"