Mercato (2012-2014)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 20:25

MishaAveJuve pisze: ps. do tego co pisał że Vidal był takim pewniaczkiem a ja sie nie znam... no bez jaj nikt nie spodziewal się tak dobrej jego gry ... wątpliwy znawco...
Dla mnie to był nasz najlepszy transfer. Po prostu gdzieś miałem Inlera bo wiedziałem że Vidal to prze-kozak na DM'ie.

Wychodzi na to że Ty sie pomylileś co do wszystkich (Conte,Pirlo,Vidal,Giacch), a nadal nazywasz innych 'znawcami'.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 20:26

Hm to wtedy jaka cena? 10+Giovinco? Ja w to wchodze :prochno:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 20:27

http://www.juvenews.eu/news/calciomerca ... se-/23670/
Google translate -> "Dla chilijskiego Mauricio Isla o pomocnika 22yo Udinese zamiennika, wydawało formalność z personelu medycznego Juventusu. Ale pogłoski mówią o wykryciu problemu w prawym kolanie, poszkodowani po Udinese-Milan 11 lutego ubiegłego roku, który kosztował go uszkodzenie więzadeł i przystanek na resztę sezonu. Można się zastanawiać, czy w przypadku pogłoski były prawdziwe, jego podpis jest zagrożone, i jego, Asamoah, który należy do tej samej operacji na rynku. Wydaje się nie do odwołania gracz czuje Bianconeri Friuli na Twitterze: "Udinese Dzięki. Ze świętami Bożego Narodzenia ". Jeśli występują problemy, nie wydają się być takie, aby zmienić zdanie staruszka."
Tego się bałem, o tym pisałem na początku dywagacji nad nim. Był bardzo ważną częścią drużyny, ale miał mocną kontuzję i od tego czasu nie grał. Coś mi śmierdzi ta łatwość w sprzedaży go nam ze strony Udine. Jeśli jutro nie będzie oficjalnego potwierdzenia, bez wątpienia jest coś złego na drodze do transferu.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 20:39

Brutalo pisze: Tego się bałem, o tym pisałem na początku dywagacji nad nim. Był bardzo ważną częścią drużyny, ale miał mocną kontuzję i od tego czasu nie grał. Coś mi śmierdzi ta łatwość w sprzedaży go nam ze strony Udine. Jeśli jutro nie będzie oficjalnego potwierdzenia, bez wątpienia jest coś złego na drodze do transferu.
Póki co to niepotwierdzone plotki. Chłopak pożegnał się z byłymi kolegami i kibicami przy pomocy Twittera, więc wszystko wskazuje na finalizację umowy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 20:49

Ja i tak mam nadzieje że wszystko będzie ok i pozyskamy Isle wraz z Kwadwo. Zapewne Maurizio przejdzie dodatkowy szereg badań, i wszystko będzie ok :pray: .

badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 21:07

[*]
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2012, 10:10 przez badecki, łącznie zmieniany 1 raz.

Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 21:21

Najgorzej, że to ma być transakcja łączona i możemy skończyć bez Isli i Asamoaha... gdzie ten drugi byłby genialnym transferem. Wierzę, że to tylko plotki, a twitter wydaje się sugerować bliskość transferu.

Giovinco za jakiegoś napastnika? były pogłoski o zainteresowaniem jego osobą przez : Arsenal, Barcę :prochno: , Napoli, może Liverpool da nam "wampira", albo Carolla w zamian za Krasicia i Giovinco? mercato zapowiada się bardzo ciekawie. A transfery Isli i Asamoaha pokazuję, że pierwszy raz od wielu lat nasza ławka rezerwowych będzie silna i walka o pierwszy skład zapowiada się niesamowicie ciekawie.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
raxxxon24

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 21:40

kolarov varetti giovinco i ktos na szpice i mozna grac 8) krasic elia melo pazienza ziegler matri moze pepe aut

juventino
Filip

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 21:45

jakku1 pisze:Pojawily sie plotki, ze zlozylismy oferte za jakiegos napastnika, ale nazwisko jest na razie zagadka. Wiemy jedynie, ze:

- To raczej nie jest Van Persie (ani Cavani). Niemniej chodzi raczej o "9".
- Jego nazwisko wczesniej juz bylo z nami laczone.
- Byc moze Giovinco zostanie wlaczony w ten transfer jako czesc zaplaty.

Jakies sugestie?; )
jackop pisze:Marco "SS" Boriello :prochno: No chyba, że Giovinco cieszy się zainteresowaniem ManC lub Chelsea. :D
Nie :prochno: Chodzi raczej o kogos, kogo bedziemy mogli (przynajmniej niektorzy) okreslic mianem "top strikera".
Jovetic albo Suarez ?

Nic innego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy, jeśli chodzi o top strikera :)

EDIT: O! A może Dzeko jeszcze ;-)

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 22:29

alina pisze:
Filippo911 pisze:
alina pisze:(...)
Zostaw delakhę, to troll jest.
no offece , ale trolll nie leciał by do Turynu na mecz , nie był by na JP od 2005 roku , tak gwoli ścisłości .
Co to ma do rzeczy? Nie kojarzę za bardzo delakhi, ale ostatnio te kości z jego avatara kojarzą mi się z pieprzeniem 3 po 3. Tyle.
Znaczy mniej więcej tyle , że nie ma co przyklejać etykietki "TROLL" - znaczącej mniej więcej tyle co jakiś napinacz , niezainteresowany klubem itp. Dlatego , że "ostatnio kojarzy Ci się ..." , a piszę to dlatego , że znamy się z nie jednej ustawki we Wro , a nie bo mi się nudzi i szukam zaczepki. EOT
Ciekaw jestem sytuacji RVP . Wenger twierdził , ze nawet za cenę utraty zawodnika za darmo nie pozwoli mu odejść w tym momencie. A tu taka wolta. Cavani ograny w lidze i perspektywiczny , ale RVP to super opcja na teraz i bądź co bądź rozgłos w Europie. Mocny sygnał Stary szeryf wrócił: P

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 22:40

Skoro ceny po Euro rosną, gdy ktoś się pokaże z dobrej strony, tak może RVP spadnie?

Kurde jak ja bym chciał Cavaniego w Juve... A co Isli byś może jeszcze do końca się nie wyleczył, także ocenią za ile wróci do gry. Na pewno nie jest to nic co uniemożliwi mu grę w przyszłości. Także relax.

squinter

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 22:44

jakku, Dżeko? :prochno:

annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 22:49

Ja myślę, że z Islą wszystko będzie ok. W przeciwnym razie nie umieszczałby takiej informacji . Co się tyczy RVP, to uważam zachowanie Arsenalu za chamskie względem prawdziwych klubów i równoznaczne z brakiem szacunku dla piłkarza, który przez te wszystkie lata strzelał gole dla "Kanonierów". 38 mln euro za 29 latka z kończącym się kontraktem? Niech ####

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 23:12

annihilator1988 pisze: Co się tyczy RVP, to uważam zachowanie Arsenalu za chamskie względem prawdziwych klubów i równoznaczne z brakiem szacunku dla piłkarza, który przez te wszystkie lata strzelał gole dla "Kanonierów". 38 mln euro za 29 latka z kończącym się kontraktem? Niech ####
Tonący brzytwy się chwyta. Wydawało się że po odejściu Fabregasa i Nasriego Arsenal zajmie miejsce poza pierwszą 4, ale klasa Van Persiego i słaba forma Chelsea pomogła. Światowej klasy zawodników zastępują tam co najwyżej dobrzy, teraz czołowym napastnikiem będzie Podolski.
Wengerowi trzeba oddać że i tak długo daje radę utrzymywać się w TOP4 mimo polityki właścicieli, którzy ze zdobywającego tytuły Arsenalu robią maszynkę do robienia pieniędzy. Trudno się dziwić kwocie jakiej wymagają Kanonierzy, klub ma w końcu generować zysk, kimś trzeba się wzmocnić, a w obecnym klimacie ekonomicznym w piłce znajdzie się jakiś Arab, albo klub na gwałt potrzebujący topowego napastnika( np. Juve), którzy mimo faktycznie wygórowanym wymaganiom finansowym będzie gotów usiąść do negocjacji.
Transfer za te pieniądze jest jednak zbyt ryzykowny. Ja na miejscu Marotty posłuchałbym się Bronzettiego i pocisnął Real o Higuaina.

Obrazek
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2012, 23:19

annihilator1988 pisze:Ja myślę, że z Islą wszystko będzie ok. W przeciwnym razie nie umieszczałby takiej informacji . Co się tyczy RVP, to uważam zachowanie Arsenalu za chamskie względem prawdziwych klubów i równoznaczne z brakiem szacunku dla piłkarza, który przez te wszystkie lata strzelał gole dla "Kanonierów". 38 mln euro za 29 latka z kończącym się kontraktem? Niech ####
Z tym że wyceniany jest niby an 45 baniek :D choć mimo wszystko podobnie jak Ty uważam że 37-38 baniek w tych warunkach to byłoby chyba trochę za dużo...

ObrazekObrazekObrazek
Zablokowany