Mercato (Lato 2015)
- Arbuzini
- Juventino
Najpierw wypożyczenie, a potem obowiązkowy wykup. Łącznie ok. 12 mln E. Warunki naprawdę niezłe... dla angielskiego klubu, oczywiście. Topem nie jest, ale to dobry zawodnik, który teoretycznie najlepsze lata ma jeszcze przed sobą. Zobaczymy... na takich zasadach ten transfer wygląda na spore osłabienie Interu. Mercato włoskich klubów to szalenie smutny obrazek. Na tle Serie A nasze mocno przeciętne okienko wygląda nadzwyczaj solidnie. Porównywać się z nami może jedynie Roma.Kucharius1 pisze:Alvarez odchodz z Interu na śmiesznych warunkach. Bardzo mi ten zawodnik imponował dryblingiem i przebojowością
Ci Brazylijczycy z Doniecka to dość szemrani są. Nie chciałbym ich u nas. Z Ukrainy spoko są Jarmołenko i Konoplanka. Obaj po 25 lat i z rocznym kontraktem.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
w ogóle, czemu nie przeprowadzamy transferów tak jak np. Bayern (jak co to nie darze sympatią tego klubu):
jest news o zainteresowainu Benatią czy X.Alonso a na drugi dzień ten czy ten są w Bawarii na testach medycznych: u nas to od początku mercato interesujemy sie Shaqirim a na koniec i tak go nie kupujemy...
jest news o zainteresowainu Benatią czy X.Alonso a na drugi dzień ten czy ten są w Bawarii na testach medycznych: u nas to od początku mercato interesujemy sie Shaqirim a na koniec i tak go nie kupujemy...
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
nie chodzi mi o to, czy mamy kase czy nie, ale zanim podpiszemy kontrakt z zawodnikiek X i to przed tym faktem ciągnie się niesamowita telenowela, a tu transfer jest z dnia na dzień...couec pisze:Może dlatego, że nie mamy takich zasobów finansowych, ale mogę się oczywiście mylić..ozi(Forza_Juve) pisze:w ogóle, czemu nie przeprowadzamy transferów tak jak np. Bayern
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- couec
- Juventino
Właśnie chodzi o kasę, bo gdybyśmy ją mieli to nie było sytuacji, że Zezol musi 15 razy dobrze się zastanowić zanim wyda każdego eurasa i kombinować z odroczonymi płatnościami itp.ozi(Forza_Juve) pisze: nie chodzi mi o to, czy mamy kase czy nie, ale zanim podpiszemy kontrakt z zawodnikiek X i to przed tym faktem ciągnie się niesamowita telenowela, a tu transfer jest z dnia na dzień...
- przemal
- Juventino
e tam, negocjacje transferów Pereyry czy Romulo przebiegły bardzo szybko. Im większa kasa, tym Marotta bardziej kombinuje, więc dostajemy telenowele. A Bayern wyłożył na stół kasę żądaną przez kluby i kropka.
- Wojtek
- Juventino
Ja prawie zeszłem, jeszcze pogrubione.Pluto pisze:Zmień szyk tego zdania bo jeszcze ktoś zejdzie na serce, mi juz w uszach zaszumiało. :o
Szkoda jednak, że nie powiedział tego kolegom na początku zgrupowania

- jarmel
- Redaktor
Heh to samo pomyślałem, trochę mu te namyślanie się zajęłoWojtek pisze: Szkoda jednak, że nie powiedział tego kolegom na początku zgrupowania

#AllegriOut
- Sorek21
- Juventino
Obudził się po dwóch miesiącach naszego stresu.Ivory pisze:Wg raportu dziennikarza Sky, Sabatiniego, Arturo Vidal powiedział swoim kolegom z drużyny, że zostaje w klubie i nigdzie się nie wybiera.
WIELKIE Uffff 8)
- gucio_juve
- Juventino
Agent Shaqiriego twierdzi, że Juventus i Inter obserwują Szwajcara, sytuacja ma się wyjaśnić w najbliższych dniach.
- gucio_juve
- Juventino
Jak oczekujesz konkretów, to zaglądaj na oficjalkę.sebatiaen pisze:Piszesz ze na dniach?tos konkret zapodal